NIGHTWISH - Imaginaerum

Recenzije

6.5

18.12.2011.

NIGHTWISH - Imaginaerum

Početni test je uspješno položen. Prošlo je 4 godine otkako je prethodni album ''Dark Passion Play'' predstavio upravo ono što je trebalo postati novo doba za Nightwish. Sada, sa već prilično dobro prihvaćenom pjevačicom Anette Olzon ekipa iz Nightwisha po drugi puta je udarila, recimo to tako, sigurne temelje ka novim glazbenim sferama. Pred nama je sada novi album koji su mnogi fanovi očekivali sa velikim nestrpljenjem.

MY MORNING JACKET - Circuital

Recenzije

8.0

15.12.2011.

MY MORNING JACKET - Circuital

Za one koji bend dobro poznaju, moguće je da će reći da je ovaj album možda i najfiniji njihov proizvod, ništa od svoje specifičnosti nisu izgubili samo su (ponovo) vrlo umiješno, svojstveno svim vrhunski talentiranim autorima izblendali mnogo stilova u jednu koherentnu cjelinu.

NAREDNIK LOBANJA I VOD SMRTI - Trupa Trupala

Recenzije

8.0

01.12.2011.

NAREDNIK LOBANJA I VOD SMRTI - Trupa Trupala

Priča o Naredniku Lobanji i Vodu Smrti (u daljnjem teksu NLiVS) počinje davne 2006. kada se formirala prva ideja i koncept u glavi osnivača Ljudevita, te kada su mu se pridružili kolege Davorin i Luka da taj koncept još glazbeno dorade, a da bi epilog dobila ljeta đavoljeg 2010. kada NLiVS stupaju u svoje prve koncertne odnose pred publikom koja je to zdušno prihvatila.

STORMS - We Are Storms

Recenzije

6.0

15.11.2011.

STORMS - We Are Storms

Storms je instrumentalni trio nastao 2009. godine na temeljima raspuštenog Don't Mess With Texas, čiji članovi Saša (gitara), Slobić (bas) i Neven (bubnjevi) čine Storms, a momci su već iskušani veterani zagrebačke glazbene scene širokog žanrovskog razmjera.

UMOR - Pralayaah

Recenzije

10.0

06.11.2011.

UMOR - Pralayaah

Jedan od najtežih bendova na našoj nevelikoj rock/metal sceni je ove godine snimio ono što se već duže vrijeme iščekivalo, svoj prvi dugosvirajući uradak. Oni koji prate ovaj bend su već mogli prije obradovati slušne organe EP-om iz 2009. ili splitom sa Cojonesima, te se uživo uvjeriti u bučno-atmosferičnu viziju zvuka koji momci iz Umora katarzično dostavljaju publici.

SMARGROTH - Empyreal Cycle

Recenzije

7.0

03.11.2011.

SMARGROTH - Empyreal Cycle

Smargroth, u početku projekt, a danas punočlani slovenski black metal bend iz Ljubljane svoje korijene seže od ne tako davne 2006. godine kad je, tada jedini član, Smargroth (po čijem pseudonimu je i nastalo ime benda) počeo stvarati ekstremnije oblike metal glazbe po svom osobnom guštu. Skladom pozitivnih okolnosti od one-man benda nastao je peteročlani sastav koji je ove godine počastio domaću slovensku publiku u obliku svojeg drugog albuma ''Empyreal Cycle''.

PAUL WELLER - Wake up the nation

Recenzije

9.5

17.03.2011.

PAUL WELLER - Wake up the nation

Ovaj sam album preslušavala nebrojeno puta. S nekim albumima je jednostavno tako: vrtiš ga u playeru i ne 'daš ga van' jer želiš da ostane još malo kod tebe. Posve djetinjasto, no ovo govori o nečem sasvim stvarnome: da je album pred nama fenomenalni uradak genijanog i jedinstvenog kreativca.

BULLDOZER - The First Paragraph

Recenzije

7.5

15.01.2011.

BULLDOZER - The First Paragraph

Iako ovaj petrinjski bend praši na našim prostorima već evo skoro desetljeće (ispravite me ako griješim) ja sam se stjecajem čudnih okolnosti s njihovim radom upoznao tek nedavno. Što se tiče domaće scene (mislim na metal scenu, iako je i slučaj s ostalim smjerovima) uvriježio se neki čudan običaj hvaljenja domaćih bendova do u nebesa, kao ono "govno je naše" pa ne smrdi. Tim slučajem podignuto je u kultni status nekoliko bendova koje ne želim sad isticati ali pravi fanovi će znati o kome je riječ.

FLORENCE AND THE MACHINE - Lungs

Recenzije

8.0

17.01.2010.

FLORENCE AND THE MACHINE - Lungs

Izuzetno talentirana i glasom i autorskim izričajem, Florence je toliko posebna da je možeš lako staviti u onu ladicu unikata u kojoj se nalazi i Bjork, ali s meni dražom karakteristkom da je sve što radi mnogo melodičnije i pristupačnije.

NEPHASTH - Conceived By Inhuman Blood

Recenzije

01.01.2004.

NEPHASTH - Conceived By Inhuman Blood

Pisem ovaj review zato sto Nephasth to definitivno zasluzuje.

<< < 9101112

Kalendar

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

16.11.2019. - subota

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova

PSIHOMODO POP - Zagreb, Tvornica Kulture, 16.11.2019.

16.11.2019. - subota

PSIHOMODO POP - Zagreb, Tvornica Kulture, 16.11.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
110 kn

NIRVANA TRIBUTE BAND, 16.11.2019, Boogaloo, Zagreb

16.11.2019. - subota

NIRVANA TRIBUTE BAND, 16.11.2019, Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn / 110 kn

80's Party, 16.11.2019., Boogaloo, Zagreb

16.11.2019. - subota

80's Party, 16.11.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

18.11.2019. - ponedjeljak

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
180 kn / 200 kn

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

21.11.2019. - četvrtak

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

Zagreb, Kazalište Gavella
270 kn parter / 330 kn balkon

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

22.11.2019. - petak

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 140 kn / 170 kn

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

22.11.2019. - petak

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn/130 kn/ 150 kn

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
50 kn / 70 kn

Studeni / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Must Read

RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

RAT STRUJA (The Current War)
DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija

Galerije

DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija
ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.

Izvještaji

ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.
ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija

Galerije

ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija
JUDY

Recenzije

JUDY
SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.

Izvještaji

SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.
CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.

Izvještaji

CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.
DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija

Galerije

DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Prepare to get sucked into a whirlpool of slow, heavy riffs, menacing drums, monstrous growls and desperate screams!"
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Pripremite se biti uvučeni u vrtlog sporih, heavy riffova, prijetećih bubnjeva, čudovišnih growlova i očajničkih vriskova!"
BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

BIJELA VRANA (The White Crow)
SHE LOVES PABLO:

Intervjui

SHE LOVES PABLO: "Brucošijada FERa je posebno poznata po tome da bude kaos, a u kaosu se jako dobro osjećamo."
DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.

Izvještaji

DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.
BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'

Vijesti

BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'
DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ
Sutra u Hard Placeu LIZA COLBY SOUND

Vijesti

Sutra u Hard Placeu LIZA COLBY SOUND
ELUVEITIE uskoro u Ljubljani

Vijesti

ELUVEITIE uskoro u Ljubljani
BORKNAGAR - True North

Recenzije

BORKNAGAR - True North

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK