WHITECHAPEL - The Valley

Recenzije

9.0

11.04.2019.

WHITECHAPEL - The Valley

Whitechapel radi ogroman korak naprijed s novim, emocijama nabijenim albumom.

VOODOO RAMBLE - That's Why

Recenzije

8.5

14.11.2018.

VOODOO RAMBLE - That's Why

Dobre tri godine čekali smo nastavak Zambinog albuma 'Home' i eto ga pred nama s novim nazivom benda.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Recenzije

8.0

12.10.2018.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Behemoth se vratio. Četiri godine od uspjeha koji je iznudio "The Satanist" stiže nam novi album koji nosi naziv "I Loved You At Your Darkest".

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

9.0

18.05.2018.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Recenzije

9.0

22.04.2017.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Različitost je odlika i vrlina koju posjeduju samo najveći!

IMMOLATION - Atonement

Recenzije

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

SINISTER - Syncretism

Recenzije

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

SOEN - Lykaia

Recenzije

8.5

13.02.2017.

SOEN - Lykaia

Album je ogledni primjerak teških pragmatičnih nota i mračne tematike koji će po svojoj naravi zadovoljiti sve obožavatelje progresivnog rock i metal izričaja.

SEPULTURA - Machine Messiah

Recenzije

8.0

02.02.2017.

SEPULTURA - Machine Messiah

Legendarni thrash metal sastav Sepultura, objavio je svoj četrnaesti studijski album; ispred nas je priča o budućnosti s povratkom u prošlost, priča zvana ''Machine Messiah''.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Recenzije

9.0

12.12.2016.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Strpljen - spašen, kaže stara narodna, no da li je i u ovom slučaju zaista tako!? Nakon osam godina diskografske pauze, Metallica je objavila novi studijski album...

1234567 > >>

Kalendar

EVERGREY, 22.04.2019., Močvara, Zagreb

22.04.2019. - ponedjeljak

EVERGREY, 22.04.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
110 kn / 130 kn

MONO, 25.04.2019., Močvara, Zagreb

25.04.2019. - četvrtak

MONO, 25.04.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn

MARDUK, 25.04.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

25.04.2019. - četvrtak

MARDUK, 25.04.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

LENNY KRAVITZ, 27.04.2019., Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija

27.04.2019. - subota

LENNY KRAVITZ, 27.04.2019., Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija

Ljubljana, Arena Stožice

JONATHAN, 27.04.2019., Pogon Kulture, Rijeka

27.04.2019. - subota

JONATHAN, 27.04.2019., Pogon Kulture, Rijeka

Rijeka, Pogon Kulture
60 kn / 80 kn

RAŠPA, 03.05.2019., Hard Place, Zagreb

03.05.2019. - petak

RAŠPA, 03.05.2019., Hard Place, Zagreb

Zagreb, Hard Place
Besplatno

LOVELY QUINCES, 07.05.2019., Močvara, Zagreb

07.05.2019. - utorak

LOVELY QUINCES, 07.05.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

LAIBACH, 11.05.2019., Pogon Kulture, Rijeka

11.05.2019. - subota

LAIBACH, 11.05.2019., Pogon Kulture, Rijeka

Rijeka, Pogon Kulture
110 kn / 120 kn / 150 kn

DERVIŠ I SMRT - Zagreb, KD. Lisinski, 18.05.2019.

18.05.2019. - subota

DERVIŠ I SMRT - Zagreb, KD. Lisinski, 18.05.2019.

Zagreb, KD Lisinski
90, 120, 150 i 180 kn

Travanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Must Read

INMUSIC BREAKTHROUGH 2019 - odabranih 10 domaćih i slovenskih bendova

Vijesti

INMUSIC BREAKTHROUGH 2019 - odabranih 10 domaćih i slovenskih bendova
CHILDREN OF BODOM - Hexed

Recenzije

CHILDREN OF BODOM - Hexed
SIX FEET UNDER, Childrain, Short Fuse - Zagreb, Močvara, 16.04.2019. - galerija

Galerije

SIX FEET UNDER, Childrain, Short Fuse - Zagreb, Močvara, 16.04.2019. - galerija
10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019.

Izvještaji

10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019.
AMIRA MEDUNJANIN - Zagreb, KD Lisinski, 14.04.2019. - galerija

Galerije

AMIRA MEDUNJANIN - Zagreb, KD Lisinski, 14.04.2019. - galerija
10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019. - galerija

Galerije

10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019. - galerija
TRIBUTE BAND EKV - Zagreb, Metropolis, 12.04.2019.

Izvještaji

TRIBUTE BAND EKV - Zagreb, Metropolis, 12.04.2019.
THE STRANGE, White on White - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.04.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE, White on White - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.04.2019. - galerija
LUCIDFER - Vol. 2

Recenzije

LUCIDFER - Vol. 2
Novi video Tomislava Golubana 'Can't Find Myself'

Vijesti

Novi video Tomislava Golubana 'Can't Find Myself'
Saksofonist IGOR GERŽINA s novim koncertnim programom

Vijesti

Saksofonist IGOR GERŽINA s novim koncertnim programom
Album skladatelja MATEJA MEŠTROVIĆA u svjetskoj distribuciji

Vijesti

Album skladatelja MATEJA MEŠTROVIĆA u svjetskoj distribuciji
SHAZAM!

Recenzije

SHAZAM!
WHITECHAPEL - The Valley

Recenzije

WHITECHAPEL - The Valley
IRON MAIDEN „Seventh Son Of A Seventh Son“ i njegovih 31 godina

Kolumne

IRON MAIDEN „Seventh Son Of A Seventh Son“ i njegovih 31 godina
10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (BE HA VE, BEN DOVER, GOLUBAN&HREPA, NEZAHVALNICI) - Zagreb, Hard Place, 09.04.2019. - galerija

Galerije

10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (BE HA VE, BEN DOVER, GOLUBAN&HREPA, NEZAHVALNICI) - Zagreb, Hard Place, 09.04.2019. - galerija
GRETTA objavila novi singl 'Hologram'

Vijesti

GRETTA objavila novi singl 'Hologram'
COURTNEY BARNETT objavila novi singl

Vijesti

COURTNEY BARNETT objavila novi singl

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK