Proletjeli ispod radara (1. dio)

Kolumne

02.07.2020.

Proletjeli ispod radara (1. dio)

Kratki pregled na ovogodišnje albume koji su se provukli ispod radara.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

Recenzije

7.0

14.06.2020.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

Nova doza otkačenih piratskih priča, zabavnih pjesama i drvenih udova.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

Recenzije

7.5

03.06.2020.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

Iz najvećih dubina gradskog podzemlja i najzapuštenijih kutaka ljudske civilizacije na danje svijetlo ispuzala je čudna spodoba zvana Nekroinverted.

PARADISE LOST - Obsidian

Recenzije

9.5

26.05.2020.

PARADISE LOST - Obsidian

Paradise Lost su svojim istraživanjem i eksperimentiranjem sakupili brojna znanja i vještine te od njih sastavili i pred nas izbacili majstorsko djelo vrijedno pažnje.

1000MODS - Youth Of Dissent

Recenzije

6.5

12.05.2020.

1000MODS - Youth Of Dissent

Stoner rockeri 1000mods žele nastaviti niz kvalitetnih albuma no "Youth Of Dissent" ima poteškoća u održavanju iste.

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

Recenzije

8.0

01.05.2020.

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

Američki Warbringer nastavlja neprekinuti niz kvalitetnih albuma

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

Recenzije

7.5

28.04.2020.

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

Zanimljiv glazbeni eksperiment ostavlja ljude podvojenih mišljenja istovremeno pokazujući kako je Nightwish sklon iznenađenjima.

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Recenzije

7.5

26.03.2020.

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Devedeset minuta ispunjenih snagom i agresijom.

INFECTED RAIN - Endorphin

Recenzije

8.0

16.11.2019.

INFECTED RAIN - Endorphin

Senzacija iz Moldavije nastavlja svoj uspon gradeći karakterističan i poseban zvuk koji privlači sve više i više obožavatelja.

SABATON - The Great War

Recenzije

8.5

09.08.2019.

SABATON - The Great War

Jedan od najstrašnijih i najkrvavijih događaja ljudske povijesti dobio je svoj album.

1234567 > >>

Kalendar

J.R. AUGUST & MARY MAY  - Zagreb, dvorište ALU, 23.09.2020.

23.09.2020. - srijeda

J.R. AUGUST & MARY MAY - Zagreb, dvorište ALU, 23.09.2020.

Zagreb, dvorište Akademije za likovnu umjetnost

TRAM 11 & STOKA - Zagreb, dvorište ALU, 24.09.2020.

24.09.2020. - četvrtak

TRAM 11 & STOKA - Zagreb, dvorište ALU, 24.09.2020.

Zagreb, dvorište ALU
80 kn

JOSIPA LISAC - Zagreb, dvorište ALU, 25.09.2020.

25.09.2020. - petak

JOSIPA LISAC - Zagreb, dvorište ALU, 25.09.2020.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti
160 kn

VATRA - Zagreb, Boogaloo, 25.09.2020.

25.09.2020. - petak

VATRA - Zagreb, Boogaloo, 25.09.2020.

Zagreb, Boogaloo

GORAN BARE & MAJKE - Zagreb, garaža MSU,  26.09.2020.

26.09.2020. - subota

GORAN BARE & MAJKE - Zagreb, garaža MSU, 26.09.2020.

Zagreb, garaža MSU

JONATHAN + THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 27.09.2020.

27.09.2020. - nedjelja

JONATHAN + THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 27.09.2020.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
besplatno

SILENTE - Zagreb, dvorište ALU, 01.10.2020.

01.10.2020. - četvrtak

SILENTE - Zagreb, dvorište ALU, 01.10.2020.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85
80 kn /100 kn na dan koncerta

THE BOOMTOWN RATS - Zagreb, Tvornica kulture, 17.10.2020.

17.10.2020. - subota

THE BOOMTOWN RATS - Zagreb, Tvornica kulture, 17.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
180 kn do 14. 02. 200 kn (15.02.-13.03.), a na dan koncerta 220 kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

Rujan / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK