DEATH ANGEL - Humanicide

Recenzije

8.5

15.06.2019.

DEATH ANGEL - Humanicide

Death Angel još jednom dostavlja vrhunsku thrash metal žestinu uz svoj deveti studijski album.

ABNORMALITY - Sociopathic Constructs

Recenzije

6.5

25.05.2019.

ABNORMALITY - Sociopathic Constructs

Američki brutal death metal bend predvođen ženskim glasom predstavlja svoj treći album, Sociopathic Constructs.

AMON AMARTH - Berserker

Recenzije

7.0

17.05.2019.

AMON AMARTH - Berserker

Švedski vikinzi vratili su se s novim, borbenim albumom.

WHITECHAPEL - The Valley

Recenzije

9.0

11.04.2019.

WHITECHAPEL - The Valley

Whitechapel radi ogroman korak naprijed s novim, emocijama nabijenim albumom.

VOODOO RAMBLE - That's Why

Recenzije

8.5

14.11.2018.

VOODOO RAMBLE - That's Why

Dobre tri godine čekali smo nastavak Zambinog albuma 'Home' i eto ga pred nama s novim nazivom benda.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Recenzije

8.0

12.10.2018.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Behemoth se vratio. Četiri godine od uspjeha koji je iznudio "The Satanist" stiže nam novi album koji nosi naziv "I Loved You At Your Darkest".

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

9.0

18.05.2018.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Recenzije

9.0

22.04.2017.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Različitost je odlika i vrlina koju posjeduju samo najveći!

IMMOLATION - Atonement

Recenzije

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

SINISTER - Syncretism

Recenzije

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

1234567 > >>

Kalendar

KEEP OF KALESSIN - 18.06.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

18.06.2019. - utorak

KEEP OF KALESSIN - 18.06.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Ljubljana, Orto Bar
22€ pretprodaja / 25€ na dan koncerta

SCYTHER, 19-23.06.2019.

19.06.2019. - srijeda

SCYTHER, 19-23.06.2019.

,

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 19.06.2018.

19.06.2019. - srijeda

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 19.06.2018.

Pula, Arena
190 kn / 360 kn / 430 kn / 460 kn

CANNIBAL CORPSE - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.

20.06.2019. - četvrtak

CANNIBAL CORPSE - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.

Zagreb, Boogaloo
145 kn / 155 kn / 180 kn

RED FANG - Zagreb, Močvara, 22.06.2019.

22.06.2019. - subota

RED FANG - Zagreb, Močvara, 22.06.2019.

Zagreb, Močvara
130/160 kn

FAUN, Strigon, 23.06.2019., MMC, Bratislava

23.06.2019. - nedjelja

FAUN, Strigon, 23.06.2019., MMC, Bratislava

Bratislava, MMC

FAUN, 23.06.2019., Majestic Music Club, Bratislava, Slovakia

23.06.2019. - nedjelja

FAUN, 23.06.2019., Majestic Music Club, Bratislava, Slovakia

Bratislava, Majestic Music Club
11 € - 40 €

NYTT LAND, 23.06.2019., Kset, Zagreb

23.06.2019. - nedjelja

NYTT LAND, 23.06.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
35kn/45kn

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

28.06.2019. - petak

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

29.06.2019. - subota

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

Lipanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Must Read

DEATH ANGEL - Humanicide

Recenzije

DEATH ANGEL - Humanicide
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.

Izvještaji

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.
Grunge se morao pojaviti

Kolumne

Grunge se morao pojaviti
ROCKETMAN

Recenzije

ROCKETMAN
Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto

Kolumne

Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto
STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)
Danas je međunarodni dan grupe SLAYER

Vijesti

Danas je međunarodni dan grupe SLAYER
KEEP OF KALESSIN - 18.06.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Kalendar

KEEP OF KALESSIN - 18.06.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar
FLESHGOD APOCALYPSE - Veleno

Recenzije

FLESHGOD APOCALYPSE - Veleno
BRUTAL ASSAULT 2019 - dva mjeseca do početka

Vijesti

BRUTAL ASSAULT 2019 - dva mjeseca do početka
BRUTAL ASSAULT 2019 - dva mjeseca do početka

Vijesti

BRUTAL ASSAULT 2019 - dva mjeseca do početka
Rock u Bonelli formatu - fragment

Kolumne

Rock u Bonelli formatu - fragment
JAZZ.HR zatvaranje sezone uz Tamaru Obrovac TransAdriatic Quartet

Vijesti

JAZZ.HR zatvaranje sezone uz Tamaru Obrovac TransAdriatic Quartet
GUITAR FORCE ONE festival u Hard Placeu

Vijesti

GUITAR FORCE ONE festival u Hard Placeu
KAMPFAR - Ofidians Manifest

Recenzije

KAMPFAR - Ofidians Manifest
ROADBURN FESTIVAL - Nizozemska, Tilburg, 11.04.-14.04.2019.

Izvještaji

ROADBURN FESTIVAL - Nizozemska, Tilburg, 11.04.-14.04.2019.
BRIGHTBURN

Recenzije

BRIGHTBURN
BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

Kalendar

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK