ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

9.0

28.10.2020.

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Kaotična godina zaslužuje kaotičan soundtrack, a za taj nezahvalan posao ne postoje bolji od ekstremnog Anaal Nathrakha.

AYREON - Transitus

Recenzije

6.5

14.10.2020.

AYREON - Transitus

Nova fantastična priča glazbenog genija Arjena Anthonyja Lucassena.

KATAKLYSM - Unconquered

Recenzije

7.0

07.10.2020.

KATAKLYSM - Unconquered

Na pola puta između starog i modernog zvuka vodi se žestoka i agresivna bitka.

Proletjeli ispod radara (1. dio)

Kolumne

02.07.2020.

Proletjeli ispod radara (1. dio)

Kratki pregled na ovogodišnje albume koji su se provukli ispod radara.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

Recenzije

7.0

14.06.2020.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

Nova doza otkačenih piratskih priča, zabavnih pjesama i drvenih udova.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

Recenzije

7.5

03.06.2020.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

Iz najvećih dubina gradskog podzemlja i najzapuštenijih kutaka ljudske civilizacije na danje svijetlo ispuzala je čudna spodoba zvana Nekroinverted.

PARADISE LOST - Obsidian

Recenzije

9.5

26.05.2020.

PARADISE LOST - Obsidian

Paradise Lost su svojim istraživanjem i eksperimentiranjem sakupili brojna znanja i vještine te od njih sastavili i pred nas izbacili majstorsko djelo vrijedno pažnje.

1000MODS - Youth Of Dissent

Recenzije

6.5

12.05.2020.

1000MODS - Youth Of Dissent

Stoner rockeri 1000mods žele nastaviti niz kvalitetnih albuma no "Youth Of Dissent" ima poteškoća u održavanju iste.

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

Recenzije

8.0

01.05.2020.

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

Američki Warbringer nastavlja neprekinuti niz kvalitetnih albuma

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

Recenzije

7.5

28.04.2020.

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

Zanimljiv glazbeni eksperiment ostavlja ljude podvojenih mišljenja istovremeno pokazujući kako je Nightwish sklon iznenađenjima.

1234567 > >>

Kalendar

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Prosinac / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Recenzije

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave
EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

Recenzije

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out
DEEP PURPLE - Whoosh!

Recenzije

DEEP PURPLE - Whoosh!
VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album

Vijesti

VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album
Preminuo Mustafa Nadarević

Vijesti

Preminuo Mustafa Nadarević
SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP

Vijesti

SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP
MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!

Vijesti

MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!
ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Recenzije

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)
BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album

Vijesti

BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album
EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika

Vijesti

EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika
HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!

Vijesti

HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!
CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot

Vijesti

CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot
Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina

Vijesti

Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina
Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma

Vijesti

Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma
SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

Recenzije

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love
DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Recenzije

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Kolumne

DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK