SHAZAM!

Recenzije

8.0

11.04.2019.

SHAZAM!

Shazam! je odličan filmić s drugačijim superjunakom uz kojeg nećete biti prikovani u sjedala od neviđenih scena akcije, ali ćete se izvrsno zabaviti.

MI (Us)

Recenzije

6.5

01.04.2019.

MI (Us)

Film nije tako jak kao horrorac - bolji je kao psihološki triler, no ipak ga prethodni Peeleov film "Get Out" šije po kvaliteti.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Recenzije

7.0

29.03.2019.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Zanemaren u najavama, ovom filmu koji ozbiljno progovara o jednoj dekadi, o ljubavi i ljudima treba dati šansu i pogledati ga u kinu.

DOM

Recenzije

8.5

27.03.2019.

DOM

Konačno izvrstan socijalni film koji podosta odiše dokumentarističkim momentima i nekim futurističko horor prikazom naše svakidašnjice i sutrašnjice.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

6.5

22.03.2019.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Ovo je dražesan, simpa filmić s lijepom pričom i prekrasnim viziurama i sjajnim pelikanima. Možete ga gledati apsolutno svi.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

5.5

17.03.2019.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Loša visokobudgetna uspavanka koja je trebala poslužiti isključivo da posljednji film o Avengersima dobije background priču.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Recenzije

7.0

11.03.2019.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Ovo je film o raspadanju u svakom aspektu po punoj crti - što se događa kada se spoje nevjerojatan slijed nesretnih okolnosti pomiješanih s lošim ljudskim odlukama i psihozom.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

AVANTASIA - Moonglow

Recenzije

9.0

06.03.2019.

AVANTASIA - Moonglow

Avantasia, all – star rock opera predvođena pjevačem, tekstopiscem i producentom, Tobiasom Sammetom, objavila je svoj osmi studijski album „Moonglow“

<< < 567891011 > >>

Kalendar

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Prosinac / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Recenzije

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave
EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

Recenzije

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out
DEEP PURPLE - Whoosh!

Recenzije

DEEP PURPLE - Whoosh!
VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album

Vijesti

VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album
Preminuo Mustafa Nadarević

Vijesti

Preminuo Mustafa Nadarević
SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP

Vijesti

SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP
MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!

Vijesti

MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!
ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Recenzije

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)
BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album

Vijesti

BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album
EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika

Vijesti

EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika
HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!

Vijesti

HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!
CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot

Vijesti

CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot
Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina

Vijesti

Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina
Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma

Vijesti

Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma
SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

Recenzije

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love
DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Recenzije

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Kolumne

DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK