NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Recenzije

7.0

29.03.2019.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Zanemaren u najavama, ovom filmu koji ozbiljno progovara o jednoj dekadi, o ljubavi i ljudima treba dati šansu i pogledati ga u kinu.

DOM

Recenzije

8.5

27.03.2019.

DOM

Konačno izvrstan socijalni film koji podosta odiše dokumentarističkim momentima i nekim futurističko horor prikazom naše svakidašnjice i sutrašnjice.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

6.5

22.03.2019.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Ovo je dražesan, simpa filmić s lijepom pričom i prekrasnim viziurama i sjajnim pelikanima. Možete ga gledati apsolutno svi.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

5.5

17.03.2019.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Loša visokobudgetna uspavanka koja je trebala poslužiti isključivo da posljednji film o Avengersima dobije background priču.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Recenzije

7.0

11.03.2019.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Ovo je film o raspadanju u svakom aspektu po punoj crti - što se događa kada se spoje nevjerojatan slijed nesretnih okolnosti pomiješanih s lošim ljudskim odlukama i psihozom.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

AVANTASIA - Moonglow

Recenzije

9.0

06.03.2019.

AVANTASIA - Moonglow

Avantasia, all – star rock opera predvođena pjevačem, tekstopiscem i producentom, Tobiasom Sammetom, objavila je svoj osmi studijski album „Moonglow“

ESCAPE ROOM

Recenzije

5.0

04.03.2019.

ESCAPE ROOM

Escape Room je naočigled vizualno dopadljiv film. jer je vidljivo kako je racionalno 'upucan' novac u specijalne efekte.

100 STVARI  (100 things)

Recenzije

8.0

04.03.2019.

100 STVARI (100 things)

Ovo je pravi feel good film. Toliko danas potreban i u ovo doba godine kada nije toliko sunčano. Upravo '100 stvari' nam daje primjerenu dozu dopamina u tijelo da izdržimo do ljeta.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

21.08.2020. - petak

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

Šibenik, ex-TEF
100 kn pretprodaja / 150 kn ulaz

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

23.08.2020. - nedjelja

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio

ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVAL - Zagorje, 25.-27.08.2020.

25.08.2020. - utorak

ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVAL - Zagorje, 25.-27.08.2020.

Zabok, Klanjec, Sv. Križ Začretje, razno
besplatan ulaz

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

Zagreb, Garaža MSU
70kn/ 100 kn / 1200kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

Kolovoz / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK