BRIGHTBURN

Recenzije

6.5

03.06.2019.

BRIGHTBURN

Mračni svijet u kojeg ovdje uranjamo i noćna mora koja prati protagoniste, uspješno se prenosi i na publiku.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

Recenzije

6.0

27.05.2019.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

U srijedu je u kinodvoranama diljem svijeta, pa tako i u dva naša Cinestara prikazan ovaj dokumentarac o glazbenoj sceni gradića u New Jerseyju otkuda potječe i jedan od najvećih: Bruce Springsteen.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

8.0

17.05.2019.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Da je ovaj film snimljen prije 15-20 godina kada je i trebao biti snimljen, pobrao bi preko nekoliko Oscara.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

8.0

15.05.2019.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Poprilično rijetko u našim kino-dvoranama nailazimo na krimiće nekakvog noir predznaka, koji su zapravo skrivene bombe.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Recenzije

7.0

28.04.2019.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Ovo je film o ovisnicima, što o narkoticima što o emocijama. Iako primarno obiteljska drama, polovica filma je zapravo svojevrstan triler.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA (Avengers: Endgame)

Recenzije

9.0

27.04.2019.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA (Avengers: Endgame)

Iako sjajan film za svaku vrstu posjetitelja, ovo je najviše film posvećen fanovima: film je fino tkana (Spidermanova?) mreža finesa o likovima MCU-a.

SHAZAM!

Recenzije

8.0

11.04.2019.

SHAZAM!

Shazam! je odličan filmić s drugačijim superjunakom uz kojeg nećete biti prikovani u sjedala od neviđenih scena akcije, ali ćete se izvrsno zabaviti.

MI (Us)

Recenzije

6.5

01.04.2019.

MI (Us)

Film nije tako jak kao horrorac - bolji je kao psihološki triler, no ipak ga prethodni Peeleov film "Get Out" šije po kvaliteti.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Recenzije

7.0

29.03.2019.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Zanemaren u najavama, ovom filmu koji ozbiljno progovara o jednoj dekadi, o ljubavi i ljudima treba dati šansu i pogledati ga u kinu.

DOM

Recenzije

8.5

27.03.2019.

DOM

Konačno izvrstan socijalni film koji podosta odiše dokumentarističkim momentima i nekim futurističko horor prikazom naše svakidašnjice i sutrašnjice.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Recenzije

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most
Igra žanrova 2 - što je heavy?

Kolumne

Igra žanrova 2 - što je heavy?
ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka
ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora

Vijesti

ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora
UADA - Djinn

Recenzije

UADA - Djinn

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK