NASLIJEĐENO ZLO (Hereditary)

Recenzije

6.5

27.07.2018.

NASLIJEĐENO ZLO (Hereditary)

Film ima dobru scenarističku premisu - priča je uglavnom vezana za emocije i percepciju mentalnih bolesti, što je samo po sebi jako teška tema od koje ljudi bježe, no nije baš tako uspješno izvedeno kako hvalospjevi o filmu kazuju.

PLAN ZA BIJEG 2: PAKAO (Escape Plan 2: Hades)

Recenzije

4.0

24.07.2018.

PLAN ZA BIJEG 2: PAKAO (Escape Plan 2: Hades)

Školski primjer kako možete uništiti film koji ima veliki potencijal samim time što u njemu glumi (skoro standardno uvijek dobar) Sylvestar Stallone.

OCEANOVIH 8 (Oceans' 8)

Recenzije

7.0

26.06.2018.

OCEANOVIH 8 (Oceans' 8)

Omiljena franšiza 'Oceanovih...' nastavlja se malo neobičnim, i vjerojatno nikome očekivanim nastavkom, a priča je o sestri Dannya Oceana, Debbie i njenoj ekipi lopova.

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)

Recenzije

7.0

20.06.2018.

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)

Ako zanemarite da je povezan sa sagom 'Star Warsa' film će vas vjerojatno solidno zabaviti jer sam po sebi nema nekih naročitih rupa i manjkavosti, vrlo je gledljiv akcijski SF uradak.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

Recenzije

7.5

11.06.2018.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

'Zadrži dah' je još jedan neobičan i interesantan, ne-blockbusterovski i ne-hollywoodski film kojeg nalazimo ovih dana na kino-repertoaru i to ni manje ni više nego film katastrofe. A rezultat je sve samo ne katrastrofalan.

LOŠ SAMARITANAC  (Bad Samaritan)

Recenzije

7.0

05.06.2018.

LOŠ SAMARITANAC (Bad Samaritan)

Film je žanrovski tipičan horror/suspense thriller, ali vrlo efikasno i uspješno napravljen jer ako netko može sjediti dva sata i na kraju zadovoljan izaći iz kinodvorane, to nešto govori o filmu.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Recenzije

8.0

26.05.2018.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Iza prilično nespretnog naziva ovog filma krije se pravi mali biser. Ako volite 'male', sadržajne i tople filmove odličnih likova i priče, ovo je must-see.

DEADPOOL 2

Recenzije

7.0

24.05.2018.

DEADPOOL 2

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, brbljavog i pomaknutog Marvelovog anti-superjunaka. Drugi dio niti je bolji niti lošiji, jednostavno je sam za sebe dovoljno dobar.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

9.0

18.05.2018.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

8.5

15.05.2018.

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Talijanski psihološki krimić samo je naizgled 'zavijen maglom', a zapravo je dokaz da i ne-holivudski film i neraskošna produkcija može stvoriti daleko bolji film od većine razvikanih hit/blockbuster kino-trillera.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.07.2019. - utorak

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

23.07.2019. - utorak

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Pula, Arena

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

27.07.2019. - subota

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

Zagreb, ŠRC Šalata
190 kn / 220 kn / 250 kn / 370 kn

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

28.07.2019. - nedjelja

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

Ljubljana, Kino Šiška
25 €, 29 € na dan koncerta

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

01.08.2019. - četvrtak

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Tisno, The Garden Resort
early bird 360 kn / 480 kn

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

02.08.2019. - petak

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

Primošten,

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

Jaromer, Utvrda Josefov

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

Budimpešta, Obudai otok
dnevne 75 EURa, višednevni passevi od 219 -339 EUR

Srpanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

05.07.2019. − Zagreb, Stross

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

06.07.2019. − Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

03.07.2019. − Zagreb, Hrvatska, ŠRC Šalata

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Must Read

Glazbenici ubojice

Kolumne

Glazbenici ubojice
DOMINO

Recenzije

DOMINO
ABBATH - Outstrider

Recenzije

ABBATH - Outstrider
Federico Schmuckler:

Intervjui

Federico Schmuckler: "Krajnja stanica izrade filma je nagrada iako to redatelji često ne shvaćaju svjesno."
COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija

Galerije

COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija
LUCAS FOX (MOTORHEAD):

Intervjui

LUCAS FOX (MOTORHEAD): "I met Lemmy at the Speakeasy and through Motorcycle Irene who was someone I spent a lot of time with…"
PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Kalendar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.
IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?

Kolumne

IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?
FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom

Vijesti

FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom
SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.

Izvještaji

SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.

Izvještaji

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.
BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL):

Intervjui

ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL): "Smatram da film sa dobrom tematikom, bez obzira na žanr ili kategoriju, nađe put do publike."
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
YESTERDAY

Recenzije

YESTERDAY
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.

Izvještaji

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Galerije

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija
LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Izvještaji

LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK