SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Recenzije

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Recenzije

6.5

21.09.2018.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Ova solidna akcijska komedija zapravo je ženska zafrkancija generalno na temu špijunskih akcija, naročito - Jamesa Bonda.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Recenzije

7.5

14.09.2018.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Ovo je indie film o rasno-socijalnim odnosima koji je na Sundanceu ispraćen s oduševljenjem. Neće se svima svidjeti ali to nimalo ne umanjuje njegovu kvalitetu.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Recenzije

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Recenzije

8.5

28.08.2018.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Nema samo Goethe svog Mephista - ima i Paolo Genovese u svom novom filmu 'The Place' - zamislite si 'Cheers!' u nešto izmijenjenoj, duboko mračnijoj i moralno upitnoj verziji.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Recenzije

8.5

17.08.2018.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Ovo je izvrstan, nabrijan film sa spektakularnim vratolomijama, dobrom glumom i kemijom među likovima, solidnim zapletom i odličnim raspletom. Zapravo što nam više treba od ACTION filma?

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Recenzije

7.0

10.08.2018.

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Iako je vrlo korektan uradak i kao samostalan akcijski film, nije podbacio niti kao nastavak - no najvrjednije u filmu su ipak Benicio Del Toro i činjenica da na vrlo ogoljeli i realan način prikazuje (ne)prilike na meksičko-američkoj granici.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

Recenzije

7.5

08.08.2018.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

Na drugi dio velikog kino-megahita smo se načekali. No kako to obično ne biva s nastavcima, dugo čekanje se isplatilo, jer drugi dio nadmašuje prvi. Film je totalno zabavan, i idealan za povesti u kino sestru, mamu, frendicu ili cijeli čopor prijatelja.

HOTEL ARTEMIS

Recenzije

7.0

05.08.2018.

HOTEL ARTEMIS

Ovaj akcijski film je posve po mjeri onih koji vole malo skuliranije akcije, no iako film ne pršti od orginalnosti, nekad je bitnije kako se stvari recikliraju.  'Hotel Artemis' to radi jako dobro.   

PODIVLJALO MORE (Adrift)

Recenzije

7.5

30.07.2018.

PODIVLJALO MORE (Adrift)

Kormákurova vizija vizualnog i Robertsonov pristup fotografiji (neke scene doslovno oduzimaju dah) čini da u cijelom filmu nema ništa drugo osim toga i to bi već bilo dovoljno. Ali film je mnogo više od toga.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.07.2019. - utorak

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

23.07.2019. - utorak

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Pula, Arena

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

27.07.2019. - subota

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

Zagreb, ŠRC Šalata
190 kn / 220 kn / 250 kn / 370 kn

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

28.07.2019. - nedjelja

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

Ljubljana, Kino Šiška
25 €, 29 € na dan koncerta

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

01.08.2019. - četvrtak

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Tisno, The Garden Resort
early bird 360 kn / 480 kn

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

02.08.2019. - petak

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

Primošten,

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

Jaromer, Utvrda Josefov

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

Budimpešta, Obudai otok
dnevne 75 EURa, višednevni passevi od 219 -339 EUR

Srpanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

05.07.2019. − Zagreb, Stross

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

06.07.2019. − Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

03.07.2019. − Zagreb, Hrvatska, ŠRC Šalata

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Must Read

Glazbenici ubojice

Kolumne

Glazbenici ubojice
DOMINO

Recenzije

DOMINO
ABBATH - Outstrider

Recenzije

ABBATH - Outstrider
Federico Schmuckler:

Intervjui

Federico Schmuckler: "Krajnja stanica izrade filma je nagrada iako to redatelji često ne shvaćaju svjesno."
COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija

Galerije

COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija
LUCAS FOX (MOTORHEAD):

Intervjui

LUCAS FOX (MOTORHEAD): "I met Lemmy at the Speakeasy and through Motorcycle Irene who was someone I spent a lot of time with…"
PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Kalendar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.
IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?

Kolumne

IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?
FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom

Vijesti

FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom
SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.

Izvještaji

SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.

Izvještaji

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.
BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL):

Intervjui

ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL): "Smatram da film sa dobrom tematikom, bez obzira na žanr ili kategoriju, nađe put do publike."
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
YESTERDAY

Recenzije

YESTERDAY
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.

Izvještaji

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Galerije

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija
LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Izvještaji

LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK