BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Recenzije

6.0

14.08.2019.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Superuspješna franšiza Brzih i žestokih ovdje predstavlja prvi zaseban, spin-off film, odnosno proširivanje franšize, u kojem su glavni likovi zvijezde koje su došle u Brze naknadno (i pomalo pokvarile osnovnu franšizu pretvarajući je u tipski akcijski serijal).

KOŽA (Skin)

Recenzije

7.5

02.08.2019.

KOŽA (Skin)

Naznaka kakvog takvog iskupljenja, iako je "hollywoodski" urađeno, dovoljno je efektna i uvjerljiva da glavni lik, okorjeli i veoma nasilni neonacist/skinhead gotovo zadobije podršku gledatelja.

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Recenzije

6.0

29.07.2019.

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Možda i najrazvikaniji film Motovuna jest Vox Lux, pomalo je čudan pokušaj da ozbiljnu temu uspjeha u glazbenoj industriji pomiješa s nekoliko još ozbiljnijih tema, poput terorizma.

STUBER

Recenzije

6.0

26.07.2019.

STUBER

Tipska acijska 'buddy-buddy' komedija ipak je više od bezočnog reklamiranja Ubera. Prije svega jako zabavno.

CRVENA JOAN (Red Joan)

Recenzije

6.5

19.07.2019.

CRVENA JOAN (Red Joan)

Baziran na biografiji stvarne špijunke Britanke Melite Norwood koje je radila sa KGB-om, ovo je prije svega film melodrame, a manje špijunski thriller.

DOMINO

Recenzije

6.0

16.07.2019.

DOMINO

Stari majstor psiholoških trilera Brian de Palma potpisuje solidan policijskih film s glumcima iz nedavno završene hit serije 'Igra prijestolja'.

YESTERDAY

Recenzije

7.5

07.07.2019.

YESTERDAY

Nakon filmova o Queenu i Eltonu Johnu, u kinima možete gledati iznimno zabavan i šarmantan film pun glazbe The Beatlesa.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

6.5

18.06.2019.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Film je usprkos mnogo vecem potencijalu, vrlo zadovoljavajuci - narocito gledateljima koji vole ovakvu tematiku i narocito ako volite da jedno cudoviste mlati drugo (a covjek kao pobjeduje!).

ROCKETMAN

Recenzije

8.0

12.06.2019.

ROCKETMAN

Izvrsno napravljen, kredibilan, uvjerljiv i dinamičan 'Rocketman' bi bio vrhunski film da se manje bavilo klišeizirani prikazom uspona i padova jedne zviijezde,

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

7.0

06.06.2019.

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Ethan Hawke u ovom je filmu ostvario jednu od svojih najboljh, ako ne i najbolju ulogu.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

Igra žanrova 2 - što je heavy?

Kolumne

Igra žanrova 2 - što je heavy?
ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka
ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora

Vijesti

ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora
UADA - Djinn

Recenzije

UADA - Djinn
PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Kalendar

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK