OBLIK VODE (The Shape od Water)

Recenzije

8.0

29.12.2018.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Ako vam je dosta predvidljivih i nemaštovitih filmova u standardnoj filmskoj mas-produkciji, ovo je film za vas.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

Recenzije

6.0

21.12.2018.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

Generalno gledajući, film je solidno djelce u kojeg se nećete previše razočarati ukoliko od filma očekujete doslovno ništa (osim atraktivne JLo).

UDOVICE (Widows)

Recenzije

8.5

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Recenzije

6.5

04.12.2018.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Film je još jedan od zanimljivih, gledljivih filmova nehollywoodske produkcije koji se nudi u našim kinima. Nije Asterix, ali je zabavan.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA  (Kursk)

Recenzije

7.0

28.11.2018.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA (Kursk)

Film rekreira događanja oko potonuća ruske podmornice-perjanice Kursk 2000.-te i otkriva zanimljive povijesne činjenice u tadašnjem ruskom vodstvu.

MUSE - Simulation Theory  (2018)

Recenzije

5.5

28.11.2018.

MUSE - Simulation Theory (2018)

Osmi studijski album je Muse mogao komotno i ne objaviti - no znamo red je red pa eto. Naslov je baš adekvatan.

VOODOO RAMBLE - That's Why

Recenzije

8.5

14.11.2018.

VOODOO RAMBLE - That's Why

Dobre tri godine čekali smo nastavak Zambinog albuma 'Home' i eto ga pred nama s novim nazivom benda.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

6.0

10.11.2018.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Wannabe zanimljiv i uzbudljiv thriller ima sjajnu glumačku postavu, ali to je uz dobre dijaloge i uglavnom sve, ispao je mlaka vodica.

BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

8.0

05.11.2018.

BOHEMIAN RHAPSODY

Film nije savršen, ali ono što na kraju ponesemo sa sobom jest sjajan osjećaj i saznanje da rock'n'roll (i ostala glazba) može mijenjati svijet ili mu barem pripomoći da se promijeni, pa makar na kratko.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

7.5

02.11.2018.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Film je filmsko-dokumentarni prikaz povijesnog čina leta na Mjesec, njegovog junaka i općenito tog povijesnog perioda.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

18.11.2019. - ponedjeljak

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
180 kn / 200 kn

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

21.11.2019. - četvrtak

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

Zagreb, Kazalište Gavella
270 kn parter / 330 kn balkon

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

22.11.2019. - petak

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 140 kn / 170 kn

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

22.11.2019. - petak

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn/130 kn/ 150 kn

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
50 kn / 70 kn

MARK LANEGAN - Zagreb, Tvornica Kulture, 26.11.2019.

26.11.2019. - utorak

MARK LANEGAN - Zagreb, Tvornica Kulture, 26.11.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
120 kn / 150 kn na dan koncerta

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 29. i 30. 11. 2019., Sax, Zagreb

29.11.2019. - petak

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 29. i 30. 11. 2019., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
110 kn / 120 kn / 140 kn

GHOST - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.

03.12.2019. - utorak

GHOST - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.

Budimpešta, Budapest Arena
38 / 44 €

HUUN HUUR TU, 03.12.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

03.12.2019. - utorak

HUUN HUUR TU, 03.12.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
80 kn / 100 kn

Studeni / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Must Read

INFECTED RAIN - Endorphin

Recenzije

INFECTED RAIN - Endorphin
JOKER (Joker)

Recenzije

JOKER (Joker)
Preminuo BRANKO LUSTIG, hrvatski Oscarovac

Vijesti

Preminuo BRANKO LUSTIG, hrvatski Oscarovac
RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

RAT STRUJA (The Current War)
DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija

Galerije

DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija
ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.

Izvještaji

ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.
ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija

Galerije

ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija
JUDY

Recenzije

JUDY
SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.

Izvještaji

SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.
CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.

Izvještaji

CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.
DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija

Galerije

DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Prepare to get sucked into a whirlpool of slow, heavy riffs, menacing drums, monstrous growls and desperate screams!"
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Pripremite se biti uvučeni u vrtlog sporih, heavy riffova, prijetećih bubnjeva, čudovišnih growlova i očajničkih vriskova!"
BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

BIJELA VRANA (The White Crow)
SHE LOVES PABLO:

Intervjui

SHE LOVES PABLO: "Brucošijada FERa je posebno poznata po tome da bude kaos, a u kaosu se jako dobro osjećamo."
DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.

Izvještaji

DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.
BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'

Vijesti

BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'
DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK