RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

7.0

03.11.2019.

RAT STRUJA (The Current War)

Iako je za struku ovo samo perolaki 'tehnički' film, dovoljno je detaljan da vas poput filmske wikipedije naoruža osnovnim znanjem što pokreće naš svijet.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

8.5

03.11.2019.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Ova izvrstan film je priča o ruskom baletanu Rudolfu Nureyevu jednom od najvećih baletana na svijetu, prvog umjetničkog prebjega iz komunističkog SSSR na zapad i jedna od prvih žrtava AIDSa.

JOKER (Joker)

Recenzije

9.0

01.11.2019.

JOKER (Joker)

I film i lik, te Joaquin Phoenix su toliko snažni da apsolutno ne vidim druge kandidate za najviše nagrade.

JUDY

Recenzije

7.5

30.10.2019.

JUDY

Film je dobra i emotivna priča o jednoj povijesnoj umjetnici, Judy Garland, u sjajnoj interpretaciji Renee Zellweger.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

8.5

29.10.2019.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

U današnjim kriznim, prijelaznim vremenima trebamo ovakav film koji nam daje onu potrebitu nadu u humanost naših najbližih susjeda onda kada nam ustreba.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Recenzije

5.5

04.10.2019.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Možda bi ova rekreacija istinite priče i ispao dobar film da su tvorci zamislili neki smjer i držali se toga. Ovako, film je ništa drugo do gledanje JLo i ostale zamamne gole kože.

AD ASTRA

Recenzije

6.5

23.09.2019.

AD ASTRA

U ovom filmu su čudesne scenografija i fotografija (pa i glazba), a mogao je biti i cijeli film. Pitt i Lee Jones su izvrsni, ali film vrvi tehničkim i znanstvenim netočnostima.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Recenzije

7.5

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Recenzije

7.5

12.09.2019.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Začudo, treći film kojeg ponovo nosi lik Mikea Banninga, pripadnika američke predsjednikove tajne službe -  je neočekivano i najbolji dio trilogije.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Recenzije

9.0

28.08.2019.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Nije bitno da znate da je ovo film Quentina Tarantina - bitno je da je ovo film koji vrijedi gledati nekoliko puta. I zavrjeđuje masu Oscara i to glavne. I da je do sada najbolji film godine.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Recenzije

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most
Igra žanrova 2 - što je heavy?

Kolumne

Igra žanrova 2 - što je heavy?
ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka
ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora

Vijesti

ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora
UADA - Djinn

Recenzije

UADA - Djinn

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK