DOWN - III - Over The Under

Recenzije

01.01.2007.

DOWN - III - Over The Under

To sto se treci album americke stoner metal grupe Down - 'III - Over The Under' nasao u recenzijama odmah pored zadnjeg albuma High On Fire - 'Death Is This Communion' nije nimalo slucajno.

GRAVEWORM - (N)Utopia

Recenzije

7.5

03.02.2005.

GRAVEWORM - (N)Utopia

Pocetak godine nam uvijek donosi podosta novih naslova, a kada govorimo o izdavackoj kuci kao sto je Nuclear Blast onda ce ova godina stavrno vrviti sa albumima i bendovima koji su vrijedni nase paznje i preslusavanja.

FRAGMENT - The Masquerade

Recenzije

01.01.2005.

FRAGMENT - The Masquerade

edna od prvih demo snimki cija recenzija je objavljena na Cmaru bila je ona zagrebacke postave R2 – ŤGiven Awayť.

OLD MAN'S CHILD - In Defiance Of Existence

Recenzije

01.01.2003.

OLD MAN'S CHILD - In Defiance Of Existence

Recenzija sa zakasnjenjem br.2.

ASHES YOU LEAVE - Fire

Recenzije

01.01.2002.

ASHES YOU LEAVE - Fire

Prvo, pa musko! Hocu reci, prva moja recenzija hrvatskog metala i odmah na sam vrh.

HIGH ON FIRE - Surrounded By Thieves

Recenzije

01.01.2002.

HIGH ON FIRE - Surrounded By Thieves

Kao najgoru stvar kod svih recenzija bi izdvojio kategoriziranje benda u neki odredjeni zanr - sve veci broj bendova danas kombinira vise razlicitih stilova unutar metala (a neki idu i dalje, kombinirajuci metal sa razlicitim nemetal utjecajima - npr.

GAMMA RAY - Powerplant

Recenzije

01.01.1999.

GAMMA RAY - Powerplant

Ovaj album je ubrzo nakon ulaska u prodavaonice proglasen najboljim power metal ostvarenjem do tada, koliko od strane fanova, toliko i u recenzijama.

HYPOCRISY - Hypocrisy

Recenzije

01.01.1999.

HYPOCRISY - Hypocrisy

Evo napisao sam sest Hypocrisy recenzija do sada i gotovo da ne znam sto bih novog rekao o njima, i to bas sada kada je na redu njihov najbolji album.

<< < 40414243

Kalendar

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Prosinac / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Recenzije

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave
EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

Recenzije

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out
DEEP PURPLE - Whoosh!

Recenzije

DEEP PURPLE - Whoosh!
VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album

Vijesti

VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album
Preminuo Mustafa Nadarević

Vijesti

Preminuo Mustafa Nadarević
SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP

Vijesti

SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP
MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!

Vijesti

MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!
ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Recenzije

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)
BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album

Vijesti

BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album
EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika

Vijesti

EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika
HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!

Vijesti

HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!
CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot

Vijesti

CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot
Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina

Vijesti

Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina
Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma

Vijesti

Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma
SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

Recenzije

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love
DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Recenzije

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Kolumne

DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK