GHOST - Opus Eponymous

Recenzije

9.0

16.02.2011.

GHOST - Opus Eponymous

Eto, nakon nekog vremena ipak sam se odlučio za pisanje recenzije ovog izdanja, iako je dotični izašao prošle godine, smatram da je recenzija ovog djela svakako potrebna na ovome portalu.

SIDDHARTA - Saga

Recenzije

7.0

19.12.2010.

SIDDHARTA - Saga

Novi album u radu otkrivan je pjesmu po pjesmu on-line, do samog kraja i završetka albuma. Vrlo originalno.

MUSE – The Resistance - english

Recenzije

9.0

07.05.2010.

MUSE – The Resistance - english

Summarized, it all makes very good Muse’s fifth album but not more than that if it hadn’t been for the last three songs. Three classic orchestrations ‘Exogenesis Symphony’ I, II and III make all the difference. Powerful. Masterpieces.

MARKIZ  - Savršeni svijet

Recenzije

18.03.2010.

MARKIZ - Savršeni svijet

Ništa nije savršeno pa tako niti 'Savršeni svijet', ali iako je rano u godini, teško da će itko napraviti bolji pop-rock materijal ove godine

MUSE – The Resistance

Recenzije

9.0

07.02.2010.

MUSE – The Resistance

Zbrojano i oduzeto sve nabrojano ne bi dalo više od dobre ocjene za album, no dižu ga drastično zadnje tri 'klasične' orkestracije: 'Exogenesis Symphony' I, II i III dio – uđe klasika u rock i rode se Exogenesisi. Moćno po punoj crti. Remek-djela.

FLORENCE AND THE MACHINE - Lungs

Recenzije

8.0

17.01.2010.

FLORENCE AND THE MACHINE - Lungs

Izuzetno talentirana i glasom i autorskim izričajem, Florence je toliko posebna da je možeš lako staviti u onu ladicu unikata u kojoj se nalazi i Bjork, ali s meni dražom karakteristkom da je sve što radi mnogo melodičnije i pristupačnije.

DOWN - III - Over The Under

Recenzije

01.01.2007.

DOWN - III - Over The Under

To sto se treci album americke stoner metal grupe Down - 'III - Over The Under' nasao u recenzijama odmah pored zadnjeg albuma High On Fire - 'Death Is This Communion' nije nimalo slucajno.

GRAVEWORM - (N)Utopia

Recenzije

7.5

03.02.2005.

GRAVEWORM - (N)Utopia

Pocetak godine nam uvijek donosi podosta novih naslova, a kada govorimo o izdavackoj kuci kao sto je Nuclear Blast onda ce ova godina stavrno vrviti sa albumima i bendovima koji su vrijedni nase paznje i preslusavanja.

FRAGMENT - The Masquerade

Recenzije

01.01.2005.

FRAGMENT - The Masquerade

edna od prvih demo snimki cija recenzija je objavljena na Cmaru bila je ona zagrebacke postave R2 – ŤGiven Awayť.

OLD MAN'S CHILD - In Defiance Of Existence

Recenzije

01.01.2003.

OLD MAN'S CHILD - In Defiance Of Existence

Recenzija sa zakasnjenjem br.2.

<< < 3940414243 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a

Vijesti

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a
RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Recenzije

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most
Igra žanrova 2 - što je heavy?

Kolumne

Igra žanrova 2 - što je heavy?
Novi video sport rock legendi AC/DC

Vijesti

Novi video sport rock legendi AC/DC
ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK