ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

7.5

07.01.2020.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Film je odlično komplementaran s aktualnom dokumentarno-igranom miniserijom "The Loudest Voice" s Russelom Croweom. Pogledajte oboje i imat ćete sjajan uvid u medijski svijet muško-ženskih odnosa.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

7.0

30.12.2019.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Star Wars saga je zaokružena ovim filmom - možda nije najbolji na svijetu, ali je ipak nekakav kraj koji ne ostavlja baš gorak okus.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Recenzije

6.0

13.12.2019.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Vječni čovjekov san je vinuti se nebu pod oblake, što bliže zvjezdama - ovaj je film zanimljiv, zabavan i romantičan, što je sasvim dovoljno kao dobar izbor tijekom Božićnih blagdana.  

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

10.0

09.12.2019.

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Izuzetno snažan film koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnim, a o Almodovaru i Banderasu ćete samo potvrditi ono što već i sav filmski svijet zna da su majstori svog zanata.

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

Recenzije

7.5

07.12.2019.

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

Krimić urađen u formi Agathe Christie je vrlo dobar, zgodan, interesantan i prije svega gledljiv film, i lako vam može upasti u ladicu dragih filmova koje ćete i kasnijih godina rado pogledati u nekoj TV reprizi. 

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Recenzije

9.5

28.11.2019.

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Ovaj film jednostavno morate pogledati, pa ako vam on bude i jedini vezan za auto trke odnosno auto industriju. Vrijedi svake vaše minute i lipe.

BITKA ZA MIDWAY (Midway)

Recenzije

7.0

22.11.2019.

BITKA ZA MIDWAY (Midway)

Pravi 'muški' spektakl nakrcan CGI-jem, odličnim ulogama, i konačno jednim poštenim povijesnim slijedom glede bitke na Midway.

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)

Recenzije

8.0

19.11.2019.

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)

Konačno! Nakon dužeg vremena Terminator kakvog pamtimo i želimo. Apsolutno zanimljiv film.

RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

7.0

03.11.2019.

RAT STRUJA (The Current War)

Iako je za struku ovo samo perolaki 'tehnički' film, dovoljno je detaljan da vas poput filmske wikipedije naoruža osnovnim znanjem što pokreće naš svijet.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

8.5

03.11.2019.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Ova izvrstan film je priča o ruskom baletanu Rudolfu Nureyevu jednom od najvećih baletana na svijetu, prvog umjetničkog prebjega iz komunističkog SSSR na zapad i jedna od prvih žrtava AIDSa.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka
ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora

Vijesti

ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora
UADA - Djinn

Recenzije

UADA - Djinn
PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Kalendar

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata
IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN - Zagreb, Lisinski, 17.11.2020.

Kalendar

IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN - Zagreb, Lisinski, 17.11.2020.
IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN

Vijesti

IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN
JAZZ.HR JESEN 2020 - Zagreb, razne lokacije, 14.-17.10.2020.

Kalendar

JAZZ.HR JESEN 2020 - Zagreb, razne lokacije, 14.-17.10.2020.
AYREON - Transitus

Recenzije

AYREON - Transitus
JAZZ.HR JESEN 2020

Vijesti

JAZZ.HR JESEN 2020
VENOM INC, Vader, Divine Chaos - Zagreb, Tvornica Kulture - 13.10.2015. - galerija

Galerije

VENOM INC, Vader, Divine Chaos - Zagreb, Tvornica Kulture - 13.10.2015. - galerija
GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Recenzije

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)
ZAGREBDOX 2020 - dan #6 ('Nun of your business', 'Građanin K')

Izvještaji

ZAGREBDOX 2020 - dan #6 ('Nun of your business', 'Građanin K')
LET 3 - Zagreb, dvorište Medika, 9.10.2020.

Izvještaji

LET 3 - Zagreb, dvorište Medika, 9.10.2020.
ZAGREBDOX 2020 - dan #5 ('Jednom, Aurora', 'Amazing Grace')

Izvještaji

ZAGREBDOX 2020 - dan #5 ('Jednom, Aurora', 'Amazing Grace')

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK