ROCKETMAN

Recenzije

8.0

12.06.2019.

ROCKETMAN

Izvrsno napravljen, kredibilan, uvjerljiv i dinamičan 'Rocketman' bi bio vrhunski film da se manje bavilo klišeizirani prikazom uspona i padova jedne zviijezde,

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

7.0

06.06.2019.

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Ethan Hawke u ovom je filmu ostvario jednu od svojih najboljh, ako ne i najbolju ulogu.

BRIGHTBURN

Recenzije

6.5

03.06.2019.

BRIGHTBURN

Mračni svijet u kojeg ovdje uranjamo i noćna mora koja prati protagoniste, uspješno se prenosi i na publiku.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

Recenzije

6.0

27.05.2019.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

U srijedu je u kinodvoranama diljem svijeta, pa tako i u dva naša Cinestara prikazan ovaj dokumentarac o glazbenoj sceni gradića u New Jerseyju otkuda potječe i jedan od najvećih: Bruce Springsteen.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

8.0

17.05.2019.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Da je ovaj film snimljen prije 15-20 godina kada je i trebao biti snimljen, pobrao bi preko nekoliko Oscara.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

8.0

15.05.2019.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Poprilično rijetko u našim kino-dvoranama nailazimo na krimiće nekakvog noir predznaka, koji su zapravo skrivene bombe.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Recenzije

7.0

28.04.2019.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Ovo je film o ovisnicima, što o narkoticima što o emocijama. Iako primarno obiteljska drama, polovica filma je zapravo svojevrstan triler.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA (Avengers: Endgame)

Recenzije

9.0

27.04.2019.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA (Avengers: Endgame)

Iako sjajan film za svaku vrstu posjetitelja, ovo je najviše film posvećen fanovima: film je fino tkana (Spidermanova?) mreža finesa o likovima MCU-a.

SHAZAM!

Recenzije

8.0

11.04.2019.

SHAZAM!

Shazam! je odličan filmić s drugačijim superjunakom uz kojeg nećete biti prikovani u sjedala od neviđenih scena akcije, ali ćete se izvrsno zabaviti.

MI (Us)

Recenzije

6.5

01.04.2019.

MI (Us)

Film nije tako jak kao horrorac - bolji je kao psihološki triler, no ipak ga prethodni Peeleov film "Get Out" šije po kvaliteti.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška

28.02.2020. - petak

ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška

Ljubljana, Kino Šiška
20€ pretprodaja, 22€ na dan koncerta

FUL KUL BUVLJAK, 29.02.2020., Boogaloo, Zagreb

29.02.2020. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 29.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

JONATHAN, 29.02.2020., Sax, Zagreb

29.02.2020. - subota

JONATHAN, 29.02.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
80 kn

THE MAHONES - 01.03.2020., Močvara, Zagreb

01.03.2020. - nedjelja

THE MAHONES - 01.03.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
70 / 90 kn

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

05.03.2020. - četvrtak

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn

ZORAN PREDIN & ZAGREBAČKA FILHARMONIJA - Zagreb, Lisinski, 06.03.2020.

06.03.2020. - petak

ZORAN PREDIN & ZAGREBAČKA FILHARMONIJA - Zagreb, Lisinski, 06.03.2020.

Zagreb, Lisinski
150 kn / 200 kn

THE BLACK WIZARDS, 06.03.2020., OKC Palach, Rijeka

06.03.2020. - petak

THE BLACK WIZARDS, 06.03.2020., OKC Palach, Rijeka

Rijeka, OKC Palach
40 kn / 60 kn

SUFFOCATION i BELPHEGOR, 07.03.2020., Močvara, Zagreb

07.03.2020. - subota

SUFFOCATION i BELPHEGOR, 07.03.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
130kn / 150 kn/ 180 kn

DENIS I DENIS, 07.03.2020., Boogaloo, Zagreb

07.03.2020. - subota

DENIS I DENIS, 07.03.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Lisinski,  08.03.2020.

08.03.2020. - nedjelja

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Lisinski, 08.03.2020.

Zagreb, Lisinski
170 /200 / 230 / 250 kn

Veljača / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Must Read

11. Zagreb International Blues festival od 09.-13. ožujka!

Vijesti

11. Zagreb International Blues festival od 09.-13. ožujka!
ZORAN PREDIN  rijetko doživljen -  u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije

Vijesti

ZORAN PREDIN rijetko doživljen - u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije
ALTER BRIDGE na ljeto u Zagrebu

Vijesti

ALTER BRIDGE na ljeto u Zagrebu
THE BOOMTOWN RATS u Tvornici s novim albumom

Vijesti

THE BOOMTOWN RATS u Tvornici s novim albumom
THY CATAFALQUE - Naiv

Recenzije

THY CATAFALQUE - Naiv
SEPULTURA - Quadra

Recenzije

SEPULTURA - Quadra
VINKO ĆEMERAŠ pobjednik 3. sezone The Voicea

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ pobjednik 3. sezone The Voicea
MALE ŽENE  (Little Women)

Recenzije

MALE ŽENE (Little Women)
LIONMANE:

Intervjui

LIONMANE: "Naš stil je dosta baziran našim uzorima. Sviramo heavy metal inspiriran legendama iz zlatnog doba tog žanra"
WARDRUNA – objavljen prvi singl s nadolazećeg albuma ''Kvitravn''

Vijesti

WARDRUNA – objavljen prvi singl s nadolazećeg albuma ''Kvitravn''
LUSTRE - ambijentalni ''one-man'' black metal predstavlja novu pjesmu i najavljuje album

Vijesti

LUSTRE - ambijentalni ''one-man'' black metal predstavlja novu pjesmu i najavljuje album
CARACH ANGREN - najavljuju novi, šesti po redu, studijski album

Vijesti

CARACH ANGREN - najavljuju novi, šesti po redu, studijski album
TAAKE, KAMPFAR, Necrowretch - 24.03.2020. Ljubljana, Orto Bar

Kalendar

TAAKE, KAMPFAR, Necrowretch - 24.03.2020. Ljubljana, Orto Bar
CRNA KRONIKA predstavlja singl ''Irska''!

Vijesti

CRNA KRONIKA predstavlja singl ''Irska''!
SKUNK ANANSIE ponovno u Hrvatskoj

Vijesti

SKUNK ANANSIE ponovno u Hrvatskoj
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Izvještaji

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija

Galerije

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020. - galerija

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK