HLADNO PIVO  - Svijet glamura

Recenzije

9.5

07.12.2011.

HLADNO PIVO - Svijet glamura

Kada maknete vokal (tekst, to jest) da vam ne odvlači pažnju i te 'seljo-folk' dionice iz pjesama, ukazat će vam se čista, punokrvna, nabrijana rock materija koji sama za sebe može nositi bilo koji album u glazbenom smislu.

PAUL WELLER - Wake up the nation

Recenzije

9.5

17.03.2011.

PAUL WELLER - Wake up the nation

Ovaj sam album preslušavala nebrojeno puta. S nekim albumima je jednostavno tako: vrtiš ga u playeru i ne 'daš ga van' jer želiš da ostane još malo kod tebe. Posve djetinjasto, no ovo govori o nečem sasvim stvarnome: da je album pred nama fenomenalni uradak genijanog i jedinstvenog kreativca.

SKUNK ANANSIE - Wonderlustre

Recenzije

8.0

18.02.2011.

SKUNK ANANSIE - Wonderlustre

Skunk Anansie i dalje znaju napraviti vrhunske refrene i lakopamtljive pjesme. Divota da su nam se vratili.

GHOST - Opus Eponymous

Recenzije

9.0

16.02.2011.

GHOST - Opus Eponymous

Eto, nakon nekog vremena ipak sam se odlučio za pisanje recenzije ovog izdanja, iako je dotični izašao prošle godine, smatram da je recenzija ovog djela svakako potrebna na ovome portalu.

SIDDHARTA - Saga

Recenzije

7.0

19.12.2010.

SIDDHARTA - Saga

Novi album u radu otkrivan je pjesmu po pjesmu on-line, do samog kraja i završetka albuma. Vrlo originalno.

MUSE – The Resistance - english

Recenzije

9.0

07.05.2010.

MUSE – The Resistance - english

Summarized, it all makes very good Muse’s fifth album but not more than that if it hadn’t been for the last three songs. Three classic orchestrations ‘Exogenesis Symphony’ I, II and III make all the difference. Powerful. Masterpieces.

MARKIZ  - Savršeni svijet

Recenzije

18.03.2010.

MARKIZ - Savršeni svijet

Ništa nije savršeno pa tako niti 'Savršeni svijet', ali iako je rano u godini, teško da će itko napraviti bolji pop-rock materijal ove godine

MUSE – The Resistance

Recenzije

9.0

07.02.2010.

MUSE – The Resistance

Zbrojano i oduzeto sve nabrojano ne bi dalo više od dobre ocjene za album, no dižu ga drastično zadnje tri 'klasične' orkestracije: 'Exogenesis Symphony' I, II i III dio – uđe klasika u rock i rode se Exogenesisi. Moćno po punoj crti. Remek-djela.

FLORENCE AND THE MACHINE - Lungs

Recenzije

8.0

17.01.2010.

FLORENCE AND THE MACHINE - Lungs

Izuzetno talentirana i glasom i autorskim izričajem, Florence je toliko posebna da je možeš lako staviti u onu ladicu unikata u kojoj se nalazi i Bjork, ali s meni dražom karakteristkom da je sve što radi mnogo melodičnije i pristupačnije.

DOWN - III - Over The Under

Recenzije

01.01.2007.

DOWN - III - Over The Under

To sto se treci album americke stoner metal grupe Down - 'III - Over The Under' nasao u recenzijama odmah pored zadnjeg albuma High On Fire - 'Death Is This Communion' nije nimalo slucajno.

<< < 3435363738 > >>

Kalendar

LUCKY CHOPS, 24.10.2019., Boogaloo, Zagreb

24.10.2019. - četvrtak

LUCKY CHOPS, 24.10.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

24.10.2019. - četvrtak

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

Zagreb, Hard Place
slobodan ulaz

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

25.10.2019. - petak

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

26.10.2019. - subota

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

Zagreb, Lisinski
190, 230, 290, 330 i 390 kn

THE GIFT, 26.10.2019., GK Jabuka, Zagreb

26.10.2019. - subota

THE GIFT, 26.10.2019., GK Jabuka, Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
40 kn

ACID MOTHERS TEMPLE & THE MELTING PARAISO UFO, 30.10.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

30.10.2019. - srijeda

ACID MOTHERS TEMPLE & THE MELTING PARAISO UFO, 30.10.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
65 kn / 90 kn

CRYPTIC BROOD & HAEMOPHAGUS, 02.11.2019., Močvara, Zagreb

02.11.2019. - subota

CRYPTIC BROOD & HAEMOPHAGUS, 02.11.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
50 kn

SWALLOW THE SUN - 08.11.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

08.11.2019. - petak

SWALLOW THE SUN - 08.11.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Ljubljana, Orto Bar
22€ pretprodaja / 25 € na dan koncerta

ANNIHILATOR, 11.11.2019., Boogaloo, Zagreb

11.11.2019. - ponedjeljak

ANNIHILATOR, 11.11.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
150 kn

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

16.11.2019. - subota

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova

Listopad / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

KOJOTI uoči koncerta u petak predstavljaju novu pjesmu

Vijesti

KOJOTI uoči koncerta u petak predstavljaju novu pjesmu
Tajanstveni Bunin berek

Vijesti

Tajanstveni Bunin berek
Počinje 11th Croatian Blues Challenge

Vijesti

Počinje 11th Croatian Blues Challenge
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019.

Kolumne

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019.
KORN - The Nothing

Recenzije

KORN - The Nothing
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
ARISES - System

Recenzije

ARISES - System
J.R. AUGUST - Dangerous Waters

Recenzije

J.R. AUGUST - Dangerous Waters
UFOMAMMUT, Lord Drunkalot - Zagreb, Mochvara, 16.10.2019. - galerija

Galerije

UFOMAMMUT, Lord Drunkalot - Zagreb, Mochvara, 16.10.2019. - galerija
OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.

Izvještaji

OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.
ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound

Intervjui

ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound
ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“

Vijesti

ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“
Gitara koja je ubila folk

Kolumne

Gitara koja je ubila folk
NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija

Galerije

NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija
OPĆA OPASNOST:

Intervjui

OPĆA OPASNOST: "Najveći uspjeh u ovom poslu je prilagoditi se vremenu u kojem živiš, a ostati svoj"
NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

Recenzije

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen
OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Kalendar

OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar
THE AGONIST - Orphans

Recenzije

THE AGONIST - Orphans

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK