CRUELLA

Recenzije - Film

05.06.2021.

CRUELLA

'Cruella' je kakti prethodnik '101 Dalmatinca', dakle priča o tome kako je zla Cruella postala toliko zla da želi slatkim dalmatinerima odrati kožu za kaput. U stvarnosti, ovo je žešća rock'n'roll štorija s opičenom antijunakinjom koja je sasvim friendly s psima. wtf?

DANI GNJEVA (Wrath of Man)

Recenzije - Film

04.05.2021.

DANI GNJEVA (Wrath of Man)

Film Guya Ritchija koje je posve ne-Ritchijevski, ali ipak gadan i opasan krimić. Ako ne planirate romantični izlazak ili baš neku kamilicu od večeri, ovo je prilično dobar izbor i neće vas razočarati.

MJESTO TIŠINE 2 (A Quiet Place: Part II)

Recenzije - Film

02.05.2021.

MJESTO TIŠINE 2 (A Quiet Place: Part II)

Glasovitom prvom filmu je napravljen odličan nastavak koji daje jednako odličan uvod u treći, završni film. Toliko da kada film završi jedva čekate - slijedeći nastavak.

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

25.04.2021.

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Redatelj Aaron Sorkin nije na razini režiranja producenta Stevena Speilberga, ali je napravio odličnu sudsku dramu koja povremeno graniči s parodijom i koja vrvi sjanim glumcima, efektnim dijalozima i scenama crnog humora koje ćemo pamtiti.

SOUND OF METAL

Recenzije - Film

25.04.2021.

SOUND OF METAL

Film o nezavisnom bubnjaru metal glazbe, bivšem ovisniku, koji iznenada ostaje gotovo potpuno gluh. Horor stvarnosti i strah za budućnost u briljantnoj izvedbi Riz Ahmeda. Ovo je jedan vrlo moćan film.

MANK

Recenzije - Film

23.04.2021.

MANK

Biografska drama-komedija o osebujnom piscu Hermanu J. Mankiewiczu, autoru čuvenog scenarija za kultni film "Građanin Kane". Hollywood je sam sebe počastio s filmom koji pak i ne zaslužuje čak 10 nominacija za Oscara

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

03.04.2021.

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Friški dobitnik svih glavnih Oscara je poetska priča o nomadskom načinu života, vizualno perfektno snimljen, uz pomoć pravcatih nomada u ulozi filmskih natruščika.

ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

23.03.2021.

ONE NIGHT IN MIAMI

Iako je posve politički obojen film, to je ipak ljudska priča o četiri slavna i cijenjena tamnoputa muškarca: aktivista i propovjednika Malcolma X, boksača Muhamada Alija, pjevača i tekstopisca Sama Cooka i legendi američkog nogometa Jim Browna.

SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

18.03.2021.

SLOM (The Undoing)

Ova mini-serija je hibrid između obiteljske drame i klasičnog whodunnit krimića. Uz to je izvrsno snimljena, režirana, imate dojam kao da gledate film u kinematografima.

JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

03.03.2021.

JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Pomalo je nejasno zašto je skoro identična uloga onoj 'Gone Girl' u ovom filmu nagrađena Zlatnim globusom i zašto je Rosamund Pike uopće pristala glumiti u ovom.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

ELEKTRIČNI ORGAZAM, 11.12.2021., Tvornica Kulture

11.12.2021. - subota

ELEKTRIČNI ORGAZAM, 11.12.2021., Tvornica Kulture

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn / 100 kn

ABBA REAL TRIBUTE BAND, 11.12.2021., Boogaloo, Zagreb

11.12.2021. - subota

ABBA REAL TRIBUTE BAND, 11.12.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn/60kn

JOSIPA LISAC, 19.12.2021., Lisinski, Zagreb

19.12.2021. - nedjelja

JOSIPA LISAC, 19.12.2021., Lisinski, Zagreb

Zagreb, Lisinski

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

09.02.2022. - srijeda

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

Ljubljana, dvorana Stožice

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

22.03.2022. - utorak

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
180/200/220 kn

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

22.03.2022. - utorak

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

Zagreb, Močvara
90 kn/ 110 kn na dan koncerta

EAGLES OF DEATH METAL, 25.03.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

25.03.2022. - petak

EAGLES OF DEATH METAL, 25.03.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

Prosinac / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija

12.10.2021. − Zagreb, Mala dvorana Lisinski

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

24.09.2021. − Zagreb, klub Boogaloo

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija
LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija

08.07.2021. − Zagreb, Hala Park

LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija

Must Read

VJEČNICI (Eternals)

Recenzije - Film

VJEČNICI (Eternals)
Psihomodo Pop VAMPIRskim pozdravom zaključuje 2020.

Vijesti

Psihomodo Pop VAMPIRskim pozdravom zaključuje 2020.
BATUSHKA, Belphegor - Zagreb,Boogaloo, 02.12.2021. - galerija

Galerije

BATUSHKA, Belphegor - Zagreb,Boogaloo, 02.12.2021. - galerija
IRON MAIDEN stižu u Zagreb krajem svibnja iduće godine

Vijesti

IRON MAIDEN stižu u Zagreb krajem svibnja iduće godine
POSLJEDNJA NOĆ U SOHOU (The Last Night in Soho)

Recenzije - Film

POSLJEDNJA NOĆ U SOHOU (The Last Night in Soho)
URIAH HEEP dolazi u Zagreb!

Vijesti

URIAH HEEP dolazi u Zagreb!
U.D.O. - Game Over

Recenzije

U.D.O. - Game Over
MASTODON - Hushed And Grim

Recenzije

MASTODON - Hushed And Grim
Ponovno i po posljednji put, samo za vas... WHITESNAKE!

Vijesti

Ponovno i po posljednji put, samo za vas... WHITESNAKE!
TKO NISKO PADA (The harder they fall)

Recenzije - Film

TKO NISKO PADA (The harder they fall)
FRANZ FERDINAND stižu u Zagreb

Vijesti

FRANZ FERDINAND stižu u Zagreb
POSLJEDNJI DVOBOJ (The Last Duel)

Recenzije - Film

POSLJEDNJI DVOBOJ (The Last Duel)
ZELENI VITEZ (The Green Knight)

Recenzije - Film

ZELENI VITEZ (The Green Knight)
DINA (Dune: Part One)

Recenzije - Film

DINA (Dune: Part One)
 SVI SVECI MAFIJE  (The Many Saints of Newark)

Recenzije - Film

SVI SVECI MAFIJE (The Many Saints of Newark)
MINISTRY - Moral Hygiene

Recenzije

MINISTRY - Moral Hygiene
JOŠ JEDNA RUNDA (Druk  / Another round)

Recenzije - Film

JOŠ JEDNA RUNDA (Druk / Another round)
BRYAN ADAMS u Ljubljani početkom 2022.

Vijesti

BRYAN ADAMS u Ljubljani početkom 2022.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK