ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Recenzije

8.5

19.10.2020.

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Film je priča o jednoj od najvećih francuskih afera ikad - aferi Dreyfuss. Odličan film redatelja Romana Polanskog za sve nas koji želimo ići nešto kvalitetno pogledati u kino.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Recenzije

7.5

13.10.2020.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Koronska 2020. deprimirala nas je na najjače, ali kad pogledate 'Greenland' shvatite da uvijek može biti i gore, pa je rezultat filma da iz kina zapravo izađete bolje raspoloženi.

DOUŠNIK (The Informer)

Recenzije

7.5

06.10.2020.

DOUŠNIK (The Informer)

Prošlogodišnji film koji se tek sada počeo 'rolati' u kino-prikazivanju, odličan je mračan i napet krimić. Nije 'Sicario', možda ni 'John Wick' ali je visoko.

TENET

Recenzije

6.5

04.10.2020.

TENET

Ovo je još jedna filmska rapsodija Christopera Nolana, ali ovaj put baš i nije nadmašio samog sebe.

SVJETIONIK (The Lighthouse)

Recenzije

8.5

16.09.2020.

SVJETIONIK (The Lighthouse)

Ako od filma tražite više od bezumne pucačine i površne zabave, ovo je takav film iako nije lak za gledanje.

MOTOVUN 2020: Moj jutarnji smeh

Recenzije

8.0

04.09.2020.

MOTOVUN 2020: Moj jutarnji smeh

Upliv majki u živote svoje djece jedna je akutna tema današnjeg društva, a upravo o njoj nam priča film 'Moj jutarnji smeh'.

MOTOVUN 2020: True story of the Ned Kelly gang

Recenzije

9.0

29.08.2020.

MOTOVUN 2020: True story of the Ned Kelly gang

Istinita priča o 'australskom Čarugi', Ned Kellyu bila je na rasporedu u petak, 28. kolovoza u Laubi. Uz iznimno malo publike, iako je sve organizirano u skladu s epidemiološkim mjerama.

GREYHOUND

Recenzije

7.5

13.08.2020.

GREYHOUND

Priča o Bitci za Atlantik trebala je biti ovogodišnji ljetni kino blockbuster, a završila je (ne previše sretno) na stremingu tj. Apple TV+, što filmu ne čini nikakvu uslugu, a još uvijek ostavlja dobar dojam.

EMMA

Recenzije

9.0

06.08.2020.

EMMA

Emma je adaptacija čuvenog romana Jane Austen i film koji nam je u ovim kriznim vremenima nasušno potreban i koji će otjerati sumorne oblake naših egzistencijalnih misli daleko od nas, relaksirati, zabaviti i nanjeti na naše lice osmijeh.

SNOWPIERCER

Recenzije

9.0

27.07.2020.

SNOWPIERCER

Nova Sci-Fi serija po predlošku cjelovečernjeg filma iz 2013. netom je završila i trenutno je glavna tema gledatelja na Internetu.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb  - ODGOĐENO

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb - ODGOĐENO

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Siječanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

KRUNA (The Crown)

Recenzije

KRUNA (The Crown)
MARKO HIETALA napustio Nightwish

Vijesti

MARKO HIETALA napustio Nightwish
16 razloga zašto volim Bowiea

Kolumne

16 razloga zašto volim Bowiea
TOP 15 FILMOVA I TV SERIJA u 2020.

Kolumne

TOP 15 FILMOVA I TV SERIJA u 2020.
DA 5 BLOODS

Recenzije

DA 5 BLOODS
PAUL MCCARTNEY objavio novi studijski album

Vijesti

PAUL MCCARTNEY objavio novi studijski album
FOO FIGHTERS objavili novu pjesmu i popis pjesama s albuma

Vijesti

FOO FIGHTERS objavili novu pjesmu i popis pjesama s albuma
WONDER WOMAN 1984

Recenzije

WONDER WOMAN 1984
Preminuo je ALEXI LAIHO

Vijesti

Preminuo je ALEXI LAIHO
DARK TRANQUILLITY - Moment

Recenzije

DARK TRANQUILLITY - Moment
URBI ET ORBI 2020. (Urednička riječ)

Kolumne

URBI ET ORBI 2020. (Urednička riječ)
PERUN.HR - TOP 20 u 2020. godini

Kolumne

PERUN.HR - TOP 20 u 2020. godini
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Na putu

Recenzije

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Na putu
NINA KRALJIĆ objavljuje drugi studijski album za Božić

Vijesti

NINA KRALJIĆ objavljuje drugi studijski album za Božić
BE HA VE objavio novu pjesmu 'Oh My Pretty Neighbor'

Vijesti

BE HA VE objavio novu pjesmu 'Oh My Pretty Neighbor'
The Voiceovac MARIN JURIĆ-ĆIVRO objavio debitantski album

Vijesti

The Voiceovac MARIN JURIĆ-ĆIVRO objavio debitantski album
STING i ZUCCHERO objavili zajedničku pjesmu

Vijesti

STING i ZUCCHERO objavili zajedničku pjesmu
FATES WARNING - Long Day Good Night

Recenzije

FATES WARNING - Long Day Good Night

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK