MOTOVUN 2020: Moj jutarnji smeh

Recenzije

8.0

04.09.2020.

MOTOVUN 2020: Moj jutarnji smeh

Upliv majki u živote svoje djece jedna je akutna tema današnjeg društva, a upravo o njoj nam priča film 'Moj jutarnji smeh'.

MOTOVUN 2020: True story of the Ned Kelly gang

Recenzije

9.0

29.08.2020.

MOTOVUN 2020: True story of the Ned Kelly gang

Istinita priča o 'australskom Čarugi', Ned Kellyu bila je na rasporedu u petak, 28. kolovoza u Laubi. Uz iznimno malo publike, iako je sve organizirano u skladu s epidemiološkim mjerama.

GREYHOUND

Recenzije

7.5

13.08.2020.

GREYHOUND

Priča o Bitci za Atlantik trebala je biti ovogodišnji ljetni kino blockbuster, a završila je (ne previše sretno) na stremingu tj. Apple TV+, što filmu ne čini nikakvu uslugu, a još uvijek ostavlja dobar dojam.

EMMA

Recenzije

9.0

06.08.2020.

EMMA

Emma je adaptacija čuvenog romana Jane Austen i film koji nam je u ovim kriznim vremenima nasušno potreban i koji će otjerati sumorne oblake naših egzistencijalnih misli daleko od nas, relaksirati, zabaviti i nanjeti na naše lice osmijeh.

SNOWPIERCER

Recenzije

9.0

27.07.2020.

SNOWPIERCER

Nova Sci-Fi serija po predlošku cjelovečernjeg filma iz 2013. netom je završila i trenutno je glavna tema gledatelja na Internetu.

BE SHARP BAND - Ashes

Recenzije

9.0

24.07.2020.

BE SHARP BAND - Ashes

Be Sharp Band ima debi album kojeg se ne bi odrekla ni svjetska imena, a Hrvatska još jedno vrhunsko glazbeno ime za izvoz.

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

Recenzije

7.5

06.07.2020.

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

Ovaj vrlo dopadljiv album je prvijenac riječkog glazbenika (Non)Savvy Auteurist aka Dalibora Atlije objavljen pod švedskom etiketom Amuseio AB.

GRANT

Recenzije

10.0

31.05.2020.

GRANT

Ovaj mini serijal može poslužiti kao motivator ili kao dobar tješitelj kada ste na dnu i kad mislite da nema  nade. Jer nije bitna izgubljena bitka već dobiven rat.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Recenzije

9.5

21.05.2020.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Jedanaesti studijski album Golubana je postavio u peak njegove karijere. Možda će se nekima činiti da je bilo i boljih albuma, no činjenica je jednostavna: ovo je njegovo vrijeme. U svijetu.

TOGO

Recenzije

9.0

19.05.2020.

TOGO

Film je izmnimno atmosferična, topla i emotivna psećo-ljudska priča, koja je uz to još i sjajan film. A pas je - pravi!

<< < 1234567 > >>

Kalendar

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Prosinac / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Recenzije

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave
EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

Recenzije

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out
DEEP PURPLE - Whoosh!

Recenzije

DEEP PURPLE - Whoosh!
VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album

Vijesti

VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album
Preminuo Mustafa Nadarević

Vijesti

Preminuo Mustafa Nadarević
SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP

Vijesti

SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP
MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!

Vijesti

MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!
ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Recenzije

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)
BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album

Vijesti

BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album
EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika

Vijesti

EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika
HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!

Vijesti

HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!
CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot

Vijesti

CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot
Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina

Vijesti

Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina
Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma

Vijesti

Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma
SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

Recenzije

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love
DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Recenzije

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Kolumne

DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK