(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

Recenzije

7.5

06.07.2020.

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

Ovaj vrlo dopadljiv album je prvijenac riječkog glazbenika (Non)Savvy Auteurist aka Dalibora Atlije objavljen pod švedskom etiketom Amuseio AB.

GRANT

Recenzije

10.0

31.05.2020.

GRANT

Ovaj mini serijal može poslužiti kao motivator ili kao dobar tješitelj kada ste na dnu i kad mislite da nema  nade. Jer nije bitna izgubljena bitka već dobiven rat.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Recenzije

9.5

21.05.2020.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Jedanaesti studijski album Golubana je postavio u peak njegove karijere. Možda će se nekima činiti da je bilo i boljih albuma, no činjenica je jednostavna: ovo je njegovo vrijeme. U svijetu.

TOGO

Recenzije

9.0

19.05.2020.

TOGO

Film je izmnimno atmosferična, topla i emotivna psećo-ljudska priča, koja je uz to još i sjajan film. A pas je - pravi!

TJELESNI ČUVAR (Bodyguard)

Recenzije

8.5

07.05.2020.

TJELESNI ČUVAR (Bodyguard)

O ovoj seriji pričalo se cijele prošle godine, naročito potencijalnom nastavku, a trenutno je možete gledati na HTV2.

EXCTRACTION

Recenzije

7.5

04.05.2020.

EXCTRACTION

U pomanjkanju generalno akcijskih filmova u kinima, ovaj uradak filmskog moćnog Thora, biti će vam sasvim ugodno iznenađenje i dobro ispuniti prazninu korona krize.

JEDINI SVJEDOK (Designated Survivor)

Recenzije

8.5

27.04.2020.

JEDINI SVJEDOK (Designated Survivor)

Ova izvrsna serija istražuje kako bi bilo kad bi bilo da osoba koju vodstvo SAD odabere kao određenog preživjelog u slučaju smrti svih koji vladaju SAD-om - stvarno i postane novi Predsjednik.

TALES FROM THE LOOP

Recenzije

9.0

23.04.2020.

TALES FROM THE LOOP

Amazonova nova serija je sasvim neobičan SF uradak koji apsolutno zahtijeva vašu pažnju i gledanje.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

Recenzije

6.5

21.04.2020.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

Čuvena knjiga lektire američkog pisca Jacka Londona dobila je još jednu filmsku verziju. Ne baš najbolju i pohvale vrijednu, ali će vas barem nakratko odvući iz fotelje korona-izolacije u pustolovinu.

BIRDS OF PREY I EMANCIPACIJA FAMOZNE HARLEY QUINN (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Recenzije

6.5

18.04.2020.

BIRDS OF PREY I EMANCIPACIJA FAMOZNE HARLEY QUINN (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Harley je prekinula s Jokerom i emancipacija može krenuti. Ženski badass likovi u filmu su nevjerojatno seksi i dinamični a takav je i film.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka
ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora

Vijesti

ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora
UADA - Djinn

Recenzije

UADA - Djinn
PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Kalendar

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata
IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN - Zagreb, Lisinski, 17.11.2020.

Kalendar

IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN - Zagreb, Lisinski, 17.11.2020.
IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN

Vijesti

IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN
JAZZ.HR JESEN 2020 - Zagreb, razne lokacije, 14.-17.10.2020.

Kalendar

JAZZ.HR JESEN 2020 - Zagreb, razne lokacije, 14.-17.10.2020.
AYREON - Transitus

Recenzije

AYREON - Transitus
JAZZ.HR JESEN 2020

Vijesti

JAZZ.HR JESEN 2020
VENOM INC, Vader, Divine Chaos - Zagreb, Tvornica Kulture - 13.10.2015. - galerija

Galerije

VENOM INC, Vader, Divine Chaos - Zagreb, Tvornica Kulture - 13.10.2015. - galerija
GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Recenzije

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)
ZAGREBDOX 2020 - dan #6 ('Nun of your business', 'Građanin K')

Izvještaji

ZAGREBDOX 2020 - dan #6 ('Nun of your business', 'Građanin K')
LET 3 - Zagreb, dvorište Medika, 9.10.2020.

Izvještaji

LET 3 - Zagreb, dvorište Medika, 9.10.2020.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK