MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Recenzije

6.0

29.07.2019.

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Možda i najrazvikaniji film Motovuna jest Vox Lux, pomalo je čudan pokušaj da ozbiljnu temu uspjeha u glazbenoj industriji pomiješa s nekoliko još ozbiljnijih tema, poput terorizma.

STUBER

Recenzije

6.0

26.07.2019.

STUBER

Tipska acijska 'buddy-buddy' komedija ipak je više od bezočnog reklamiranja Ubera. Prije svega jako zabavno.

CRVENA JOAN (Red Joan)

Recenzije

6.5

19.07.2019.

CRVENA JOAN (Red Joan)

Baziran na biografiji stvarne špijunke Britanke Melite Norwood koje je radila sa KGB-om, ovo je prije svega film melodrame, a manje špijunski thriller.

DOMINO

Recenzije

6.0

16.07.2019.

DOMINO

Stari majstor psiholoških trilera Brian de Palma potpisuje solidan policijskih film s glumcima iz nedavno završene hit serije 'Igra prijestolja'.

YESTERDAY

Recenzije

7.5

07.07.2019.

YESTERDAY

Nakon filmova o Queenu i Eltonu Johnu, u kinima možete gledati iznimno zabavan i šarmantan film pun glazbe The Beatlesa.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

6.5

18.06.2019.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Film je usprkos mnogo vecem potencijalu, vrlo zadovoljavajuci - narocito gledateljima koji vole ovakvu tematiku i narocito ako volite da jedno cudoviste mlati drugo (a covjek kao pobjeduje!).

ROCKETMAN

Recenzije

8.0

12.06.2019.

ROCKETMAN

Izvrsno napravljen, kredibilan, uvjerljiv i dinamičan 'Rocketman' bi bio vrhunski film da se manje bavilo klišeizirani prikazom uspona i padova jedne zviijezde,

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

7.0

06.06.2019.

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Ethan Hawke u ovom je filmu ostvario jednu od svojih najboljh, ako ne i najbolju ulogu.

BRIGHTBURN

Recenzije

6.5

03.06.2019.

BRIGHTBURN

Mračni svijet u kojeg ovdje uranjamo i noćna mora koja prati protagoniste, uspješno se prenosi i na publiku.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

Recenzije

6.0

27.05.2019.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

U srijedu je u kinodvoranama diljem svijeta, pa tako i u dva naša Cinestara prikazan ovaj dokumentarac o glazbenoj sceni gradića u New Jerseyju otkuda potječe i jedan od najvećih: Bruce Springsteen.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

21.11.2019. - četvrtak

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

Zagreb, Kazalište Gavella
270 kn parter / 330 kn balkon

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

22.11.2019. - petak

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 140 kn / 170 kn

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

22.11.2019. - petak

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

FUL KUL BUVLJAK, 23.11.2019., Boogaloo, Zagreb

23.11.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 23.11.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn/130 kn/ 150 kn

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
50 kn / 70 kn

GODSLEEP + SLOANWALL, 24.11.2019., Kset, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GODSLEEP + SLOANWALL, 24.11.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
40 kn / 50 kn

MARK LANEGAN - Zagreb, Tvornica Kulture, 26.11.2019.

26.11.2019. - utorak

MARK LANEGAN - Zagreb, Tvornica Kulture, 26.11.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
120 kn / 150 kn na dan koncerta

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 29. i 30. 11. 2019., Sax, Zagreb

29.11.2019. - petak

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 29. i 30. 11. 2019., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
110 kn / 120 kn / 140 kn

GHOST - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.

03.12.2019. - utorak

GHOST - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.

Budimpešta, Budapest Arena
38 / 44 €

Studeni / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Must Read

INFECTED RAIN - Endorphin

Recenzije

INFECTED RAIN - Endorphin
JOKER (Joker)

Recenzije

JOKER (Joker)
Preminuo BRANKO LUSTIG, hrvatski Oscarovac

Vijesti

Preminuo BRANKO LUSTIG, hrvatski Oscarovac
RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

RAT STRUJA (The Current War)
DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija

Galerije

DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija
ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.

Izvještaji

ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.
ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija

Galerije

ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija
JUDY

Recenzije

JUDY
SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.

Izvještaji

SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.
CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.

Izvještaji

CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.
DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija

Galerije

DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Prepare to get sucked into a whirlpool of slow, heavy riffs, menacing drums, monstrous growls and desperate screams!"
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Pripremite se biti uvučeni u vrtlog sporih, heavy riffova, prijetećih bubnjeva, čudovišnih growlova i očajničkih vriskova!"
BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

BIJELA VRANA (The White Crow)
SHE LOVES PABLO:

Intervjui

SHE LOVES PABLO: "Brucošijada FERa je posebno poznata po tome da bude kaos, a u kaosu se jako dobro osjećamo."
DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.

Izvještaji

DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.
BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'

Vijesti

BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'
DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK