STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

Recenzije

8.0

28.02.2020.

STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

Stribog su ovim albumom pokazali kako su u zadnjih nekoliko godina glazbeno sazrijeli, te da im inspiracije definitvno ne nedostaje, i shodno tome upakirali su u njega većinu ideja nastalih tokom tog vremena.

MUTNE VODE (Dark waters)

Recenzije

7.5

16.02.2020.

MUTNE VODE (Dark waters)

Ovaj film je bitan isključivo radi sadržaja - istinita priča o toksičnosti velikog američkog izuma Teflona koja u nedostaku neke svjetske regulatorne komisije pokušava osvijestiti potrošače da prestanu koristiti proizvode od teflona.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Recenzije

9.5

06.02.2020.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Paleta emocija u ovom filmu je velika i iznimno uspješno izvedena, a da nijednom nisam imala dojam da gledam 'cmoljavi' film.

GOSPODA (The Gentlemen)

Recenzije

7.0

01.02.2020.

GOSPODA (The Gentlemen)

Stilizirani likovi i film, dobra priča vrvi koja vrckavim dijalozima - garantira dobru zabavu.

MALE ŽENE  (Little Women)

Recenzije

7.5

30.01.2020.

MALE ŽENE (Little Women)

Film je iznimno uspjela topla i hrabra životna priča u kojoj se indirektno mogu naći svi, pa i muški gledatelji.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

Recenzije

7.0

29.01.2020.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

'Savršena laž' jer igra mačke i miša - samo što ulogu mačke isprva ima jedan, a na kraju kao mačka završi onaj drugi.

JOJO RABBIT

Recenzije

8.0

21.01.2020.

JOJO RABBIT

Film je, usprkos temi nacizma, pravo osvježenje na kino-repertoaru jer je svojom neobičnom pričom i redateljevim pristupom priči nešto sasvim drugačije od aktualne ponude.

1917

Recenzije

9.5

14.01.2020.

1917

'One-take' tehnika snimanja filma je toliko savršeno napravljena da filmu nedostaje samo savršen scenarij da bude remek-djelo. Bez obzira, ovo je definitivno jedan od najboljih filmova godine i jedan od najboljih ratnih uopće.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

7.5

07.01.2020.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Film je odlično komplementaran s aktualnom dokumentarno-igranom miniserijom "The Loudest Voice" s Russelom Croweom. Pogledajte oboje i imat ćete sjajan uvid u medijski svijet muško-ženskih odnosa.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

7.0

30.12.2019.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Star Wars saga je zaokružena ovim filmom - možda nije najbolji na svijetu, ali je ipak nekakav kraj koji ne ostavlja baš gorak okus.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

80's Party, 30.05.2020., Boogaloo, Zagreb

30.05.2020. - subota

80's Party, 30.05.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

FUL KUL BUVLJAK, 06.06.2020., Boogaloo, Zagreb

06.06.2020. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 06.06.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

MYSTIC FESTIVAL - Poljska, Krakow, Aviation Museum, 10. – 11.06.2020.

10.06.2020. - srijeda

MYSTIC FESTIVAL - Poljska, Krakow, Aviation Museum, 10. – 11.06.2020.

Krakov, Krakow Aviation Museum
279 / 479 / 799 PLN

SYSTEM OF A DOWN - 17.06.2020., Papp László Sportaréna, Budimpešta

17.06.2020. - srijeda

SYSTEM OF A DOWN - 17.06.2020., Papp László Sportaréna, Budimpešta

Budimpešta, Papp László Sportaréna
15 900,00 Ft - 33 900,00

OH SEES, 08.07.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

08.07.2020. - srijeda

OH SEES, 08.07.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
100 kn/120 kn

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

05.08.2020. - srijeda

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

Pula, Vallelunga
210 / 430 / 580 kn

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

Zagreb, ŠRC Šalata
85kn/100kn7120kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

29.10.2020. - četvrtak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

CIRITH UNGOL - Forever Black

Recenzije

CIRITH UNGOL - Forever Black
TESTAMENT - Titans Of Creation

Recenzije

TESTAMENT - Titans Of Creation
LIVE VREMEPLOV IZ 2007. - galerija

Galerije

LIVE VREMEPLOV IZ 2007. - galerija
Koncert William DuValla zakazan za Tvornici kulture 20. ožujka 2021.

Vijesti

Koncert William DuValla zakazan za Tvornici kulture 20. ožujka 2021.
Chris Eckman večeras na terasi Začarane Močvare

Vijesti

Chris Eckman večeras na terasi Začarane Močvare
PARADISE LOST - Obsidian

Recenzije

PARADISE LOST - Obsidian
...And Oceans - Cosmic World Mother

Recenzije

...And Oceans - Cosmic World Mother
AMAZING STORIES

Recenzije

AMAZING STORIES
THE KILLERS potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!

Vijesti

THE KILLERS potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!
TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Recenzije

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light
Krenula DRIVE IN kina!

Vijesti

Krenula DRIVE IN kina!
Live memorabilia - FOTO uspomene - galerija

Galerije

Live memorabilia - FOTO uspomene - galerija
TOGO

Recenzije

TOGO
JOE SATRIANI - Shapeshifting

Recenzije

JOE SATRIANI - Shapeshifting
LIVE VREMEPLOV IZ 2006. -  galerija

Galerije

LIVE VREMEPLOV IZ 2006. - galerija
PARADISE LOST - objavili novi album i video spot

Vijesti

PARADISE LOST - objavili novi album i video spot
BEHEMOTH – novim video spotom najavljuju novi EP

Vijesti

BEHEMOTH – novim video spotom najavljuju novi EP
1000MODS - Youth Of Dissent

Recenzije

1000MODS - Youth Of Dissent

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK