MI (Us)

Recenzije

6.5

01.04.2019.

MI (Us)

Film nije tako jak kao horrorac - bolji je kao psihološki triler, no ipak ga prethodni Peeleov film "Get Out" šije po kvaliteti.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Recenzije

7.0

29.03.2019.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Zanemaren u najavama, ovom filmu koji ozbiljno progovara o jednoj dekadi, o ljubavi i ljudima treba dati šansu i pogledati ga u kinu.

DOM

Recenzije

8.5

27.03.2019.

DOM

Konačno izvrstan socijalni film koji podosta odiše dokumentarističkim momentima i nekim futurističko horor prikazom naše svakidašnjice i sutrašnjice.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

6.5

22.03.2019.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Ovo je dražesan, simpa filmić s lijepom pričom i prekrasnim viziurama i sjajnim pelikanima. Možete ga gledati apsolutno svi.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

5.5

17.03.2019.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Loša visokobudgetna uspavanka koja je trebala poslužiti isključivo da posljednji film o Avengersima dobije background priču.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Recenzije

7.0

11.03.2019.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Ovo je film o raspadanju u svakom aspektu po punoj crti - što se događa kada se spoje nevjerojatan slijed nesretnih okolnosti pomiješanih s lošim ljudskim odlukama i psihozom.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

AVANTASIA - Moonglow

Recenzije

9.0

06.03.2019.

AVANTASIA - Moonglow

Avantasia, all – star rock opera predvođena pjevačem, tekstopiscem i producentom, Tobiasom Sammetom, objavila je svoj osmi studijski album „Moonglow“

ESCAPE ROOM

Recenzije

5.0

04.03.2019.

ESCAPE ROOM

Escape Room je naočigled vizualno dopadljiv film. jer je vidljivo kako je racionalno 'upucan' novac u specijalne efekte.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

LOMLJENJE METALOM Open Air, 27.06.2019., Amfiteatar - Lijeva obala Drave, Osijek

27.06.2019. - četvrtak

LOMLJENJE METALOM Open Air, 27.06.2019., Amfiteatar - Lijeva obala Drave, Osijek

Osijek, Amfiteatar Lijeva obala Drave
Besplatno

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

28.06.2019. - petak

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

29.06.2019. - subota

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

01.07.2019. - ponedjeljak

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica

14. HOOMSTOCK FESTIVAL - Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića, 05.-.06.07.2019.

05.07.2019. - petak

14. HOOMSTOCK FESTIVAL - Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića, 05.-.06.07.2019.

Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića
80 kn

THE STRANGE - Zagreb, krov MSU, 06.07.2019.

06.07.2019. - subota

THE STRANGE - Zagreb, krov MSU, 06.07.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

GORGASM & CENOTAPH & ABNORMALITY, 08.07.2019., AKC Attack, Zagreb

08.07.2019. - ponedjeljak

GORGASM & CENOTAPH & ABNORMALITY, 08.07.2019., AKC Attack, Zagreb

Zagreb, AKC Attack
50 kn

COMBCHRIST - Zagreb, Močvara, 13.07.2019.

13.07.2019. - subota

COMBCHRIST - Zagreb, Močvara, 13.07.2019.

Zagreb, Močvara

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

Lipanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Must Read

INmusic 2. dan (Frank Turner, Garbage, Thievery Corporation, Suede ...) - Zagreb, Jarun, 25.06.2019. - galerija

Galerije

INmusic 2. dan (Frank Turner, Garbage, Thievery Corporation, Suede ...) - Zagreb, Jarun, 25.06.2019. - galerija
BRUCE SPRINGSTEEN - Western Stars

Recenzije

BRUCE SPRINGSTEEN - Western Stars
INmusic 1. dan (Kurt Vile, The Hives, Johnny Marr, Foals ...) - Zagreb, Jarun, 24.06.2019. - galerija

Galerije

INmusic 1. dan (Kurt Vile, The Hives, Johnny Marr, Foals ...) - Zagreb, Jarun, 24.06.2019. - galerija
GAAHLS WYRD - GastiR - Ghosts Invited

Recenzije

GAAHLS WYRD - GastiR - Ghosts Invited
CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.

Izvještaji

CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.
CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019. - galerija

Galerije

CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019. - galerija
Na današnji dan objavljen TROOPER

Vijesti

Na današnji dan objavljen TROOPER
FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.

Izvještaji

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "Svi imamo strast za ''heavy'' glazbom i volimo melodičnost tako da nam je žanr postao sasvim prirodan."
GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.

Izvještaji

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija

Galerije

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "We all have a passion for heavy metal and we all love the melodicness so the genre came quite natural to us."
UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija

Galerije

UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija
RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.

Izvještaji

RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.
DEATH ANGEL - Humanicide

Recenzije

DEATH ANGEL - Humanicide
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.

Izvještaji

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.
ROCKETMAN

Recenzije

ROCKETMAN

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK