ZAGREBDOX: SCORE (Partitura) - O filmskoj glazbi

Recenzije

9.5

07.03.2018.

ZAGREBDOX: SCORE (Partitura) - O filmskoj glazbi

Vrhunski dokumentarac o sprezi glazbe i filma osvojio je brojne međunarodne nagrade.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

Recenzije

7.5

01.03.2018.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

Dokumentarac o jednom od najvažnijih jazz glazbenika, saksofonista i skladatelja, čovjeka koji je rušio granice i čiji se utjecaj osjeća i danas.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

Recenzije

9.0

28.02.2018.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

Film 'Whitney: Biti svoja' ima i osim odlične dinamike i tempa odvijanja priče o Whitney i notu emotivnosti i suosjećanja s divom.

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

Recenzije

8.0

26.02.2018.

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

Biografski dokumentarac o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Recenzije

9.0

22.04.2017.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Različitost je odlika i vrlina koju posjeduju samo najveći!

IMMOLATION - Atonement

Recenzije

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

SINISTER - Syncretism

Recenzije

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

SOEN - Lykaia

Recenzije

8.5

13.02.2017.

SOEN - Lykaia

Album je ogledni primjerak teških pragmatičnih nota i mračne tematike koji će po svojoj naravi zadovoljiti sve obožavatelje progresivnog rock i metal izričaja.

SEPULTURA - Machine Messiah

Recenzije

8.0

02.02.2017.

SEPULTURA - Machine Messiah

Legendarni thrash metal sastav Sepultura, objavio je svoj četrnaesti studijski album; ispred nas je priča o budućnosti s povratkom u prošlost, priča zvana ''Machine Messiah''.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Recenzije

9.0

12.12.2016.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Strpljen - spašen, kaže stara narodna, no da li je i u ovom slučaju zaista tako!? Nakon osam godina diskografske pauze, Metallica je objavila novi studijski album...

1234567 > >>

Kalendar

Michale Graves ex Misfits, 26. 04. 2018., Boogaloo, Zagreb

26.04.2018. - četvrtak

Michale Graves ex Misfits, 26. 04. 2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn / 130 kn

SONIC JESUS u KSET-u, Zagreb, 26.04.2018.

26.04.2018. - četvrtak

SONIC JESUS u KSET-u, Zagreb, 26.04.2018.

Zagreb , KSET
40 kn / 50 kn

CHUI & JOSIPA LISAC - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.04.2018

26.04.2018. - četvrtak

CHUI & JOSIPA LISAC - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.04.2018

Zagreb, Vintage Industrial Bar
50 kn / 65 kn

MORTAL KOMBAT, 27.04.2018., KSET, Zagreb

27.04.2018. - petak

MORTAL KOMBAT, 27.04.2018., KSET, Zagreb

Zagreb , KSET
30 kn / 40 kn

3. prvi maj geri

28.04.2018. - subota

3. prvi maj geri

Pula, Kaštel

Proljetna rock n´ roll rapsodija THE DEAD DAISIES, 29.04.2018., SIMM City, Beč

29.04.2018. - nedjelja

Proljetna rock n´ roll rapsodija THE DEAD DAISIES, 29.04.2018., SIMM City, Beč

Beč, Wien, SIMM City
33,99 €

God Is An Astronaut - 03.05.2018. Beč

03.05.2018. - četvrtak

God Is An Astronaut - 03.05.2018. Beč

Beč, Szene

THE FRAJLE će dva puta zasvirati u zagrebačkom Lisinskom

07.05.2018. - ponedjeljak

THE FRAJLE će dva puta zasvirati u zagrebačkom Lisinskom

Zagreb, Lisinski

MASSIVE INFECTION festival vol. 2, 09.05. & 10.05.2018. Vintage Industrial, Zagreb

09.05.2018. - srijeda

MASSIVE INFECTION festival vol. 2, 09.05. & 10.05.2018. Vintage Industrial, Zagreb

Zagreb , Vintage Industrial Bar
60 kn / 80 kn / 100 kn / 120 kn

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

11.05.2018. - petak

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
130 / 150 / 180 kuna

Travanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Must Read

LOUDNESS - Rise To Glory

Recenzije

LOUDNESS - Rise To Glory
MILAN B. POPOVIĆ - Pesma bunca i plače

Recenzije

MILAN B. POPOVIĆ - Pesma bunca i plače
My gypsy road can't take me home - priča o rock bendu Cinderella

Kolumne

My gypsy road can't take me home - priča o rock bendu Cinderella
MICHALE GRAVES ex Misfits, 26. 04. 2018., Boogaloo, Zagreb - OSVOJI UPAD

Nagradne igre

MICHALE GRAVES ex Misfits, 26. 04. 2018., Boogaloo, Zagreb - OSVOJI UPAD
THE SWORD - Used Future

Recenzije

THE SWORD - Used Future
BEHEMOTH – predstavljaju novi live album i video spot

Vijesti

BEHEMOTH – predstavljaju novi live album i video spot
INMUSIC BREAKTHROUGH 2018 - odabrani finalisti za svirku na glavnoj pozornici

Vijesti

INMUSIC BREAKTHROUGH 2018 - odabrani finalisti za svirku na glavnoj pozornici
CHUI I JOSIPA LISAC idući tjedan u Vintage Industrial Baru

Vijesti

CHUI I JOSIPA LISAC idući tjedan u Vintage Industrial Baru
MAYALESI sutra nastupaju u Tvornici kulture

Vijesti

MAYALESI sutra nastupaju u Tvornici kulture
VLATKO STEFANOVSKI - Zagreb, Lisinski, 17.04.2018.

Izvještaji

VLATKO STEFANOVSKI - Zagreb, Lisinski, 17.04.2018.
EDITORS, October Drift - Zagreb, Tvornica Kulture, 17.04.2018.

Izvještaji

EDITORS, October Drift - Zagreb, Tvornica Kulture, 17.04.2018.
MINISTRY - AmeriKKKant

Recenzije

MINISTRY - AmeriKKKant
METALDAYS 2018. Osvoji ulaznice!

Nagradne igre

METALDAYS 2018. Osvoji ulaznice!
THE FRAJLE će dva puta zasvirati u zagrebačkom Lisinskom

Kalendar

THE FRAJLE će dva puta zasvirati u zagrebačkom Lisinskom
KRANKŠVESTER - Rijeka, Pogon kulture, 14.04.2018.

Izvještaji

KRANKŠVESTER - Rijeka, Pogon kulture, 14.04.2018.
AYREON - Ayreon Universe - Best of Ayreon Live

Recenzije

AYREON - Ayreon Universe - Best of Ayreon Live
WILLE & THE BANDITS, 18.04.2018., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Kalendar

WILLE & THE BANDITS, 18.04.2018., Vintage Industrial Bar, Zagreb
SUPERSUCKERS, Erotic Biljan & His Heretics - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.04.2018.

Izvještaji

SUPERSUCKERS, Erotic Biljan & His Heretics - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.04.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK