ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Recenzije

9.0

22.04.2017.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Različitost je odlika i vrlina koju posjeduju samo najveći!

IMMOLATION - Atonement

Recenzije

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

SINISTER - Syncretism

Recenzije

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

SOEN - Lykaia

Recenzije

8.5

13.02.2017.

SOEN - Lykaia

Album je ogledni primjerak teških pragmatičnih nota i mračne tematike koji će po svojoj naravi zadovoljiti sve obožavatelje progresivnog rock i metal izričaja.

SEPULTURA - Machine Messiah

Recenzije

8.0

02.02.2017.

SEPULTURA - Machine Messiah

Legendarni thrash metal sastav Sepultura, objavio je svoj četrnaesti studijski album; ispred nas je priča o budućnosti s povratkom u prošlost, priča zvana ''Machine Messiah''.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Recenzije

9.0

12.12.2016.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Strpljen - spašen, kaže stara narodna, no da li je i u ovom slučaju zaista tako!? Nakon osam godina diskografske pauze, Metallica je objavila novi studijski album...

LEONARD COHEN - You Want It Darker

Recenzije

9.5

14.11.2016.

LEONARD COHEN - You Want It Darker

Veliki skladatelji su uvijek imali savršeni timing kada su skladali svoja posljednja djela - requieme. Cohen je napisao svog, poput Bowiea.

WHITE LIES - Big TV

Recenzije

8.0

07.11.2016.

WHITE LIES - Big TV

Ako se konceptualni album uspješno zaokruži lirički i glazbeno, donese neke nove kombinacije, sadrži dva-tri potencijalna singla nositelja - onda slobodno možemo album nazvati vrlo uspješnim.

Burleska gospodina Peruna, boga groma

Recenzije

28.09.2016.

Burleska gospodina Peruna, boga groma

Recenzija jednog od prvih objavljenih nadrealističnih romana u Europi.

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Recenzije

9.0

30.05.2016.

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Avanturistički, emocijama ispunjeni blues rock koji otvara nove dimenzije za sve generacije.

1234567 > >>

Kalendar

BRYAN ADAMS - Austria, Graz, Stadthalle, 18.11.2017.

18.11.2017. - subota

BRYAN ADAMS - Austria, Graz, Stadthalle, 18.11.2017.

Graz, Stadthalle
66,90 /89,90 €

ZOLA JESUS  - Zagreb, Močvara, 18.11.2017.

18.11.2017. - subota

ZOLA JESUS - Zagreb, Močvara, 18.11.2017.

Zagreb, Močvara
65 kn - 80kn - 100 kn

RAGGALUTION u Zagrebu i Artbeat sticker izložba, 18.11.2017., Attack Galerija Siva, Zagreb

18.11.2017. - subota

RAGGALUTION u Zagrebu i Artbeat sticker izložba, 18.11.2017., Attack Galerija Siva, Zagreb

Zagreb , AKC Medika, Galerija Siva
40 kn

THE RESIDENTS - Zagreb, Jedinstvo, 21.11.2017.

21.11.2017. - utorak

THE RESIDENTS - Zagreb, Jedinstvo, 21.11.2017.

Zagreb, Pogon Jedinstvo

J.R. AUGUST + gosti u Vintage Industrial Baru 22.11.2017.

22.11.2017. - srijeda

J.R. AUGUST + gosti u Vintage Industrial Baru 22.11.2017.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
35 / 45 kn

JAZZ.HR: CHARLES TOLLIVER TENTET - Zagreb, Muzička Akademija, 23.11.2017.

23.11.2017. - četvrtak

JAZZ.HR: CHARLES TOLLIVER TENTET - Zagreb, Muzička Akademija, 23.11.2017.

Zagreb, Muzička akademija, dvorana Blagoje Bersa

MANOWAR u Munchenu 25.11.2017.

25.11.2017. - subota

MANOWAR u Munchenu 25.11.2017.

Munchen, Zenith - Die Kulturhalle
manowar

THE CARDIGANS u Laubi 25.11.2017.

25.11.2017. - subota

THE CARDIGANS u Laubi 25.11.2017.

Zagreb, Lauba
0 kn

KRUG, Koncert u spomen Ekatarine Velike, Zagreb, Klub Metropolis, 25.11.2017.

25.11.2017. - subota

KRUG, Koncert u spomen Ekatarine Velike, Zagreb, Klub Metropolis, 25.11.2017.

Zagreb , Metropolis Klub
55 kn

ALICE COOPER, Stadthalle, Beč, 27.11.2017.

27.11.2017. - ponedjeljak

ALICE COOPER, Stadthalle, Beč, 27.11.2017.

Beč, Stadthalle
59 € / 89 €

Studeni / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

MIKI SOLUS, Nebo Roza - 16.11. 2017., Mali Pogon Kulture, Zagreb

Izvještaji

MIKI SOLUS, Nebo Roza - 16.11. 2017., Mali Pogon Kulture, Zagreb
ANA MOURA - Zagreb, KD Lisinski, 15.11.2017. - galerija

Galerije

ANA MOURA - Zagreb, KD Lisinski, 15.11.2017. - galerija
MIKI SOLUS - Zagreb, Tvornica kulture, 16.11.2017. - galerija

Galerije

MIKI SOLUS - Zagreb, Tvornica kulture, 16.11.2017. - galerija
Poljska black metal atrakcija BATUSHKA stiže u Zagreb

Vijesti

Poljska black metal atrakcija BATUSHKA stiže u Zagreb
BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres

Recenzije

BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres
ULCERATE, Blaze of Perdition, Outre - Zagreb, Močvara, 14.11.2017. - galerija

Galerije

ULCERATE, Blaze of Perdition, Outre - Zagreb, Močvara, 14.11.2017. - galerija
JAZZ.HR: CHARLES TOLLIVER TENTET - Zagreb, Muzička Akademija, 23.11.2017.

Kalendar

JAZZ.HR: CHARLES TOLLIVER TENTET - Zagreb, Muzička Akademija, 23.11.2017.
IRON MAIDEN - 24. srpnja ponovno u Zagrebu!

Vijesti

IRON MAIDEN - 24. srpnja ponovno u Zagrebu!
Sunnysiders predstavlja singl i videospot 'Click Play'

Vijesti

Sunnysiders predstavlja singl i videospot 'Click Play'
Nightwish: 10 godina albuma 'Dark Passion Play' – prekretnica i nov početak ili gubitak identiteta?

Kolumne

Nightwish: 10 godina albuma 'Dark Passion Play' – prekretnica i nov početak ili gubitak identiteta?
LUKA PETROVIĆ (OLD NIGHT):

Intervjui

LUKA PETROVIĆ (OLD NIGHT): "Znam da to zvuči nevjerojatno, ali mene depresivna glazba zapravo uveseljava."
ANA MOURA - zavodljivi fado u Lisinskom

Vijesti

ANA MOURA - zavodljivi fado u Lisinskom
MY BABY, Dog's Beach - Zagreb, Tvornica kulture, 11.11.2017.

Izvještaji

MY BABY, Dog's Beach - Zagreb, Tvornica kulture, 11.11.2017.
CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope

Recenzije

CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope
TWILIGHT PARTY u Močvari 18.11.

Kalendar

TWILIGHT PARTY u Močvari 18.11.
BETH HART, Tina Kresnik - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2017.

Izvještaji

BETH HART, Tina Kresnik - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2017.
BETH HART, Tina Kresnik - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2017. - galerija

Galerije

BETH HART, Tina Kresnik - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2017. - galerija
BRYAN ADAMS - Zagreb, Arena, 09.11.2017.

Izvještaji

BRYAN ADAMS - Zagreb, Arena, 09.11.2017.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK