ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Recenzije

9.0

22.04.2017.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Različitost je odlika i vrlina koju posjeduju samo najveći!

IMMOLATION - Atonement

Recenzije

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

SINISTER - Syncretism

Recenzije

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

SOEN - Lykaia

Recenzije

8.5

13.02.2017.

SOEN - Lykaia

Album je ogledni primjerak teških pragmatičnih nota i mračne tematike koji će po svojoj naravi zadovoljiti sve obožavatelje progresivnog rock i metal izričaja.

SEPULTURA - Machine Messiah

Recenzije

8.0

02.02.2017.

SEPULTURA - Machine Messiah

Legendarni thrash metal sastav Sepultura, objavio je svoj četrnaesti studijski album; ispred nas je priča o budućnosti s povratkom u prošlost, priča zvana ''Machine Messiah''.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Recenzije

9.0

12.12.2016.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Strpljen - spašen, kaže stara narodna, no da li je i u ovom slučaju zaista tako!? Nakon osam godina diskografske pauze, Metallica je objavila novi studijski album...

LEONARD COHEN - You Want It Darker

Recenzije

9.5

14.11.2016.

LEONARD COHEN - You Want It Darker

Veliki skladatelji su uvijek imali savršeni timing kada su skladali svoja posljednja djela - requieme. Cohen je napisao svog, poput Bowiea.

WHITE LIES - Big TV

Recenzije

8.0

07.11.2016.

WHITE LIES - Big TV

Ako se konceptualni album uspješno zaokruži lirički i glazbeno, donese neke nove kombinacije, sadrži dva-tri potencijalna singla nositelja - onda slobodno možemo album nazvati vrlo uspješnim.

Burleska gospodina Peruna, boga groma

Recenzije

28.09.2016.

Burleska gospodina Peruna, boga groma

Recenzija jednog od prvih objavljenih nadrealističnih romana u Europi.

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Recenzije

9.0

30.05.2016.

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Avanturistički, emocijama ispunjeni blues rock koji otvara nove dimenzije za sve generacije.

1234567 > >>

Kalendar

Sviraj Stare - Električni Orgazam u zagrebačkom Vintageu, 26.01.2018.

26.01.2018. - petak

Sviraj Stare - Električni Orgazam u zagrebačkom Vintageu, 26.01.2018.

Zagreb, Vintage Industrial

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

02.02.2018. - petak

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

Beč, Stadthalle
€ 60,45 / € 72,45

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb

03.02.2018. - subota

BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
60 kn

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

04.02.2018. - nedjelja

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

10.02.2018. - subota

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 160 kn

Siječanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

BRIJAČNICA 3 – Zagreb, Boćarski dom – 19-20.01.2018.

Izvještaji

BRIJAČNICA 3 – Zagreb, Boćarski dom – 19-20.01.2018.
VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

Recenzije

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex
Uzrok smrti DOLORES O'RIORDAN biti će otkriven najranije u travnju

Vijesti

Uzrok smrti DOLORES O'RIORDAN biti će otkriven najranije u travnju
KREATOR, Vader, Dagoba – Ljubljana, Kino Šiška – 18.01.2018.

Izvještaji

KREATOR, Vader, Dagoba – Ljubljana, Kino Šiška – 18.01.2018.
Suvremena hrvatska ženska kantautorska scena i njene reperkusije u hrvatskim medijima

Kolumne

Suvremena hrvatska ženska kantautorska scena i njene reperkusije u hrvatskim medijima
ENSLAVED - E

Recenzije

ENSLAVED - E
SARA RENAR: 'Novi album će vas zasigurno povesti na vožnju vlastitom psihom.'

Intervjui

SARA RENAR: 'Novi album će vas zasigurno povesti na vožnju vlastitom psihom.'
BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Kalendar

BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb
Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini

Vijesti

Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini
Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI

Vijesti

Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI
GODFLESH - Post Self

Recenzije

GODFLESH - Post Self
Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”

Kalendar

Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”
BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini

Vijesti

BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini
ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad

Nagradne igre

ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad
TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

Recenzije

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix
Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE

Vijesti

Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE
REX BROWN - Smoke On This...

Recenzije

REX BROWN - Smoke On This...
Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival

Nagradne igre

Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK