DINA (Dune: Part One)

Recenzije - Film

22.10.2021.

DINA (Dune: Part One)

Vjerojatno najiščekivaniji film u doba Covid restrikcija napokon je osvijetlio platna polupraznih kino dvorana. Glavno pitanje je dakako, da li je ispunio očekivanja?

 SVI SVECI MAFIJE  (The Many Saints of Newark)

Recenzije - Film

19.10.2021.

SVI SVECI MAFIJE (The Many Saints of Newark)

Film je tzv. prequel odnosno prethodnik kultne TV serije 'Sopranos' - prati događaje koji su obilježili mladog Tonyja Soprana, te ga formirali u gangstera kojeg smo upoznali u seriji.

JOŠ JEDNA RUNDA (Druk  / Another round)

Recenzije - Film

17.10.2021.

JOŠ JEDNA RUNDA (Druk / Another round)

Ovaj danski film definitivno je jedan od najboljih izbora filmova u nazovimo to klasičnim filmskim programima kina u Hrvatskoj.

ZA SMRT NEMA VREMENA (No time to die - 007)

Recenzije - Film

06.10.2021.

ZA SMRT NEMA VREMENA (No time to die - 007)

Teško očekivani film o Jamesu Bondu i zadnji film Daniela Craiga, konačno je u kinima. Iako bilježi sve rekorde, morate ga pogledati sami kako biste procjenili da li je dostojan Craigovog oproštaja.

CRY MACHO

Recenzije - Film

24.09.2021.

CRY MACHO

Da li je ovo zaista posljednji film legende Clinta Eastwooda? To se spekuliralo i s prethodnim 'Mula', pa ipak... Mi se nadamo da nije, iako 'Cry Macho' nije nikakvo remek-djelo.

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

22.09.2021.

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Pogrešno preveden, trebalo bi Štićenica, film je ipak o ženskom profi ubojici, a takvi filmovi baš ne zaslužuju više od ocjene 6/10, ali ovo je stvarno OK film. 

THE EXPANSE (Prostranstvo)

Recenzije - TV serije

06.09.2021.

THE EXPANSE (Prostranstvo)

Netko je napisao da je 'The Expanse' - 'Igra Prijestolja' susreće 'Ratni brod Galactica'. Nije netočno. Ali još je točnije da je ova TV serija SF uradak dekade i još puno duže.

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

Recenzije - Film

06.09.2021.

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

'Reminiscence' je sasvim solidan film koji je najbolje pogledat u paru. I iako je primarno romantičan, i ljubitelji akcije imat će što gledati naročito u drugoj polovici. 

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Recenzije - Film

31.08.2021.

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Malo je reći da je film odličan izbor čak i da je svjetska filmska kinematografija u punom naponu. Ovo nije romantična priča, već uspjela 'dramska komedija' s posve drugačijom temom od onih koje inače gledamo.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

Recenzije - Film

06.08.2021.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

Ovo je, uz Mjesto tišine II, daleko najbolji film koji se vrtio ovog ljeta na kino-programu. Možda ne toliko kvaliteta koliko zabavan i razigran.

1234567 > >>

Kalendar

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

17.09.2021. - petak

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

Twilight Halloween, 30.10.2021., Boogaloo, Zagreb

30.10.2021. - subota

Twilight Halloween, 30.10.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
40kn/50kn

SPETTACOLO DELL'OCCULTO, 05.11.2021., Dvorana Circolo, Rijeka

05.11.2021. - petak

SPETTACOLO DELL'OCCULTO, 05.11.2021., Dvorana Circolo, Rijeka

Rijeka, Dvorana Circolo
60 kn

BATUSHKA, BELPHEGOR, 02.12.2021., Boogaloo, Zagreb

02.12.2021. - četvrtak

BATUSHKA, BELPHEGOR, 02.12.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
180/200/220 kn

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

09.02.2022. - srijeda

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

Ljubljana, dvorana Stožice

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

22.03.2022. - utorak

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
180/200/220 kn

Listopad / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija

12.10.2021. − Zagreb, Mala dvorana Lisinski

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

24.09.2021. − Zagreb, klub Boogaloo

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija
LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija

08.07.2021. − Zagreb, Hala Park

LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija
MAŠINKO - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.07.2021. - galerija

08.07.2021. − Zagreb, Vintage Industrial Bar

MAŠINKO - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.07.2021. - galerija

Must Read

DINA (Dune: Part One)

Recenzije - Film

DINA (Dune: Part One)
 SVI SVECI MAFIJE  (The Many Saints of Newark)

Recenzije - Film

SVI SVECI MAFIJE (The Many Saints of Newark)
MINISTRY - Moral Hygiene

Recenzije

MINISTRY - Moral Hygiene
JOŠ JEDNA RUNDA (Druk  / Another round)

Recenzije - Film

JOŠ JEDNA RUNDA (Druk / Another round)
BRYAN ADAMS u Ljubljani početkom 2022.

Vijesti

BRYAN ADAMS u Ljubljani početkom 2022.
J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija
J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

Izvještaji

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.
ZA SMRT NEMA VREMENA (No time to die - 007)

Recenzije - Film

ZA SMRT NEMA VREMENA (No time to die - 007)
Riječka grupa GRAD nastavlja promociju svoje zadnje ''best of'' kompilacije

Vijesti

Riječka grupa GRAD nastavlja promociju svoje zadnje ''best of'' kompilacije
RESPECT

Recenzije - Film

RESPECT
CARCASS - Torn Arteries

Recenzije

CARCASS - Torn Arteries
EAGLES OF DEATH METAL na proljeće stižu u Zagreb

Vijesti

EAGLES OF DEATH METAL na proljeće stižu u Zagreb
KOSHEEN -  Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Izvještaji

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

Galerije

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija
CRY MACHO

Recenzije - Film

CRY MACHO
PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)
MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish

Vijesti

MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish
MASTODON se vraćaju u Zagreb

Vijesti

MASTODON se vraćaju u Zagreb

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK