KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

5.5

17.03.2019.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Loša visokobudgetna uspavanka koja je trebala poslužiti isključivo da posljednji film o Avengersima dobije background priču.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

AVANTASIA - Moonglow

Recenzije

9.0

06.03.2019.

AVANTASIA - Moonglow

Avantasia, all – star rock opera predvođena pjevačem, tekstopiscem i producentom, Tobiasom Sammetom, objavila je svoj osmi studijski album „Moonglow“

ESCAPE ROOM

Recenzije

5.0

04.03.2019.

ESCAPE ROOM

Escape Room je naočigled vizualno dopadljiv film. jer je vidljivo kako je racionalno 'upucan' novac u specijalne efekte.

100 STVARI  (100 things)

Recenzije

8.0

04.03.2019.

100 STVARI (100 things)

Ovo je pravi feel good film. Toliko danas potreban i u ovo doba godine kada nije toliko sunčano. Upravo '100 stvari' nam daje primjerenu dozu dopamina u tijelo da izdržimo do ljeta.

MALI

Recenzije

6.5

01.03.2019.

MALI

… Ili kako postati velik? Je li to uopće moguće za novi film Antonia Nuića?

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Recenzije

7.0

26.02.2019.

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Alita je postapokaliptični "wannabe" cyberpunk SF Roberta Rodrigueza.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

Recenzije

5.5

24.02.2019.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

Navodno posljednji akcijski film Liama Neesona - ovo je film bez pravih osjećaja.

MILJENICA (The Favourite)

Recenzije

9.0

22.02.2019.

MILJENICA (The Favourite)

Ako vam naziv filma zvuči previše mekano - gadno se varate. Ovo je prije svega bizarna, apsurdna, veličanstvena drama o gramzivosti za moći postavljena u 18. stoljeće.

1234567 > >>

Kalendar

JOE SPENCER & HITMAKERS, 22.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

21.03.2019. - četvrtak

JOE SPENCER & HITMAKERS, 22.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

MORTAL KOMBAT, 22.03.2019., Močvara, Zagreb

22.03.2019. - petak

MORTAL KOMBAT, 22.03.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

MORTAL KOMBAT, 22.03.2019., Močvara, Zagreb

22.03.2019. - petak

MORTAL KOMBAT, 22.03.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

OGENJ, 22.03.2019., KSET, Zagreb

22.03.2019. - petak

OGENJ, 22.03.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

Pure Electro Party, GK Jabuka, 22.03.2019., Zagreb

22.03.2019. - petak

Pure Electro Party, GK Jabuka, 22.03.2019., Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

23.03.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

23.03.2019. - subota

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

Zagreb, kino Kinoteka
55 kn

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

28.03.2019. - četvrtak

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

Bratislava, Hant Arena
33 / 45 €

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

29.03.2019. - petak

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

Rijeka, Centar Zamet

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

29.03.2019. - petak

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

Ožujak / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

MORTAL KOMBAT - Decenija

Recenzije

MORTAL KOMBAT - Decenija
HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Recenzije

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon
CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT

Vijesti

CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT
PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)
IN FLAMES - I, The Mask

Recenzije

IN FLAMES - I, The Mask
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side

Kolumne

Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)
KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Izvještaji

KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb
KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija

Galerije

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
WITHIN TEMPTATION - Resist

Recenzije

WITHIN TEMPTATION - Resist
WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.

Izvještaji

WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.
Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Kolumne

Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "New album "End Of The Circle" is about an endless whirl of life and death which has no end."
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "Novi album "End Of The Circle" govori o beskrajnom vrtlogu života i smrti."
POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
ZAGREBDOX 2019: ZAKLJUČNO

Izvještaji

ZAGREBDOX 2019: ZAKLJUČNO

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK