GLASS

Recenzije

7.0

17.02.2019.

GLASS

Ako gledate 'Glass' kao samostalan film, dobar je. A ako 'Glass' gledate kao nastavak pojedinog filma, ili oba 'Unbreakable' i 'Split', zaista je dobar Shymalanov uradak.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Recenzije

7.0

11.02.2019.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Bit će zanimljivo gledati 24.veljače kako će američka Akademija ocijeniti ovaj politički film, koji je na kraju ipak slaba demokratska kritika na republikanske poteze koje je Bushova administracija činila.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Recenzije

6.5

11.02.2019.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Ukoliko idete gledati ovaj film svakako izbacite iz glave da ćete gledati komediju, ovo je crno-satirni, realni prikaz stanja nacije.

GREEN BOOK

Recenzije

9.5

06.02.2019.

GREEN BOOK

Ovaj se film po tematici i načinu izvedbe (rasna segregacija, te dva glavna 'buddy' lika), naslanja na prošlotjedni film koji smo recenzirali - 'Blackkklansman'. I jedan i drugi su vrhunski filmovi. 

CRNI ČLAN  KKKLANA (BlacKKKlansman)

Recenzije

9.0

01.02.2019.

CRNI ČLAN KKKLANA (BlacKKKlansman)

Film je kombinacija drame s vrlo ozbiljnom i teškom temom, te komedije u stilu 'buddy' filmovima s mnogo zabavnih dijaloga. Svakako treba reći da je nominirani kandidat Oscara za film godine. Zasluženo.

LEPTIR (Papillon)

Recenzije

6.0

23.01.2019.

LEPTIR (Papillon)

Ako niste nikad gledali originalnu verziju filma sa Dustinom Hoffmanom i Steveom McQueenom a zanima vas ovakva tematika, film je poprilično dobar za gledanje.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Recenzije

8.5

21.01.2019.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Život i film koji je pred nama o Marie Colvin je toliko fascinantan da ma koliko ima manjkavosti, izvrstan je za pogledati.

AQUAMAN

Recenzije

7.5

31.12.2018.

AQUAMAN

Vizualno je film spektakularan do nevjerojatnosti, a 'vodena' priča je pun pogodak pa je zapravo je neobično što DC nije već nekad ranije odlučio ekranizirati 'Aquamana'.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Recenzije

8.5

30.12.2018.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

'Iskupljenje u New Yorku' je sporogoreći, iznimno napet, tjeskoban i intenzivan film s apsolutno fantastičnim Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Recenzije

8.0

29.12.2018.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Ako vam je dosta predvidljivih i nemaštovitih filmova u standardnoj filmskoj mas-produkciji, ovo je film za vas.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

21.08.2020. - petak

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

Šibenik, ex-TEF
100 kn pretprodaja / 150 kn ulaz

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

23.08.2020. - nedjelja

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio

ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVAL - Zagorje, 25.-27.08.2020.

25.08.2020. - utorak

ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVAL - Zagorje, 25.-27.08.2020.

Zabok, Klanjec, Sv. Križ Začretje, razno
besplatan ulaz

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

Zagreb, Garaža MSU
70kn/ 100 kn / 1200kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

Kolovoz / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK