PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

7.5

02.11.2018.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Film je filmsko-dokumentarni prikaz povijesnog čina leta na Mjesec, njegovog junaka i općenito tog povijesnog perioda.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Recenzije

8.0

21.10.2018.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Da je redatelj Goddard uspio malo brže plesti priču i efektnije je rasplesti (u smislu kako dolazimo do kraja) ovo bi bio jedan od najboljih filmova godine.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Recenzije

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Recenzije

7.0

11.10.2018.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Tamo gdje je Mike Mayers sa svojim Austinom Powersom stao 2002. tu je logično, ali ipak na malo drugačiji način nastavio serijal o Johnny Englishu. I dobro je tako.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Recenzije

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Recenzije

6.5

21.09.2018.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Ova solidna akcijska komedija zapravo je ženska zafrkancija generalno na temu špijunskih akcija, naročito - Jamesa Bonda.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Recenzije

7.5

14.09.2018.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Ovo je indie film o rasno-socijalnim odnosima koji je na Sundanceu ispraćen s oduševljenjem. Neće se svima svidjeti ali to nimalo ne umanjuje njegovu kvalitetu.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Recenzije

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Recenzije

8.5

28.08.2018.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Nema samo Goethe svog Mephista - ima i Paolo Genovese u svom novom filmu 'The Place' - zamislite si 'Cheers!' u nešto izmijenjenoj, duboko mračnijoj i moralno upitnoj verziji.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Recenzije

8.5

17.08.2018.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Ovo je izvrstan, nabrijan film sa spektakularnim vratolomijama, dobrom glumom i kemijom među likovima, solidnim zapletom i odličnim raspletom. Zapravo što nam više treba od ACTION filma?

<< < 456789 > >>

Kalendar

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

25.01.2020. - subota

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

Maribor, MC Pekarna
5 € / 7€

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

30.01.2020. - četvrtak

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

31.01.2020. - petak

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
45 kn/ 60 kn

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

07.02.2020. - petak

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
50 kn / 70 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

13.02.2020. - četvrtak

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
80 / 100 kn

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

Recenzije

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija

Galerije

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.

Izvještaji

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.

Izvještaji

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.
PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)
BECK novi headliner INmusic festivala #15

Vijesti

BECK novi headliner INmusic festivala #15
STRANGER - spot za 'Nothing Inside'

Vijesti

STRANGER - spot za 'Nothing Inside'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK