PLAN ZA BIJEG 2: PAKAO (Escape Plan 2: Hades)

Recenzije

4.0

24.07.2018.

PLAN ZA BIJEG 2: PAKAO (Escape Plan 2: Hades)

Školski primjer kako možete uništiti film koji ima veliki potencijal samim time što u njemu glumi (skoro standardno uvijek dobar) Sylvestar Stallone.

OCEANOVIH 8 (Oceans' 8)

Recenzije

7.0

26.06.2018.

OCEANOVIH 8 (Oceans' 8)

Omiljena franšiza 'Oceanovih...' nastavlja se malo neobičnim, i vjerojatno nikome očekivanim nastavkom, a priča je o sestri Dannya Oceana, Debbie i njenoj ekipi lopova.

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)

Recenzije

7.0

20.06.2018.

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)

Ako zanemarite da je povezan sa sagom 'Star Warsa' film će vas vjerojatno solidno zabaviti jer sam po sebi nema nekih naročitih rupa i manjkavosti, vrlo je gledljiv akcijski SF uradak.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

Recenzije

7.5

11.06.2018.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

'Zadrži dah' je još jedan neobičan i interesantan, ne-blockbusterovski i ne-hollywoodski film kojeg nalazimo ovih dana na kino-repertoaru i to ni manje ni više nego film katastrofe. A rezultat je sve samo ne katrastrofalan.

LOŠ SAMARITANAC  (Bad Samaritan)

Recenzije

7.0

05.06.2018.

LOŠ SAMARITANAC (Bad Samaritan)

Film je žanrovski tipičan horror/suspense thriller, ali vrlo efikasno i uspješno napravljen jer ako netko može sjediti dva sata i na kraju zadovoljan izaći iz kinodvorane, to nešto govori o filmu.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Recenzije

8.0

26.05.2018.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Iza prilično nespretnog naziva ovog filma krije se pravi mali biser. Ako volite 'male', sadržajne i tople filmove odličnih likova i priče, ovo je must-see.

DEADPOOL 2

Recenzije

7.0

24.05.2018.

DEADPOOL 2

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, brbljavog i pomaknutog Marvelovog anti-superjunaka. Drugi dio niti je bolji niti lošiji, jednostavno je sam za sebe dovoljno dobar.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

9.0

18.05.2018.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

8.5

15.05.2018.

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Talijanski psihološki krimić samo je naizgled 'zavijen maglom', a zapravo je dokaz da i ne-holivudski film i neraskošna produkcija može stvoriti daleko bolji film od većine razvikanih hit/blockbuster kino-trillera.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

Recenzije

9.0

09.05.2018.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

Hiper popularna Marvelova saga o Osvetnicima dobila je svoj treći nastavak, možda i ponajbolji. Zaista neviđeno filmsko putovanje navodno stvarano deset godina obuhvaća sav aktualni Marvel Cinematic Universe i donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. To je film pri kojem zaboravite zatvoriti usta.

<< < 45678 > >>

Kalendar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

26.09.2019. - četvrtak

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
60 / 80 kn

SHORTPARIS, 28.09.2019., Močvara, Zagreb

28.09.2019. - subota

SHORTPARIS, 28.09.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
50 kn / 65 kn

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

28.09.2019. - subota

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

02.10.2019. - srijeda

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

03.10.2019. - četvrtak

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

SOULSIDE, 07.10.2019., Močvara, Zagreb

07.10.2019. - ponedjeljak

SOULSIDE, 07.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
65 kn / 80 kn

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

09.10.2019. - srijeda

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
60 kn

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

09.10.2019. - srijeda

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
60 kn

Rujan / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Must Read

SACRED REICH - Awakening

Recenzije

SACRED REICH - Awakening
ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Recenzije

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)
TARJA - In The Raw

Recenzije

TARJA - In The Raw
MICHAEL BUBLÉ - Zagreb, Arena, 16.09.2019.

Izvještaji

MICHAEL BUBLÉ - Zagreb, Arena, 16.09.2019.
ISON - Inner Space

Recenzije

ISON - Inner Space
SONATA ARCTICA - Talviyo

Recenzije

SONATA ARCTICA - Talviyo
Otkazan zagrebački koncert grupe Beirut

Vijesti

Otkazan zagrebački koncert grupe Beirut
Počele su prijave za 11th Croatian Blues Challenge

Vijesti

Počele su prijave za 11th Croatian Blues Challenge
Veliki ARTURO SANDOVAL u Zagrebu

Vijesti

Veliki ARTURO SANDOVAL u Zagrebu
BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Recenzije

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)
Blaženstvo drugog albuma

Kolumne

Blaženstvo drugog albuma
MGLA, Martwa Aura - Zagreb, Mochvara, 06.09.2019. - galerija

Galerije

MGLA, Martwa Aura - Zagreb, Mochvara, 06.09.2019. - galerija
ARISES - Žestoki zadarski odgovor trulom i dekadentnom sistemu

Vijesti

ARISES - Žestoki zadarski odgovor trulom i dekadentnom sistemu
PURE ELECTRO PARTY:

Intervjui

PURE ELECTRO PARTY: "Kao ljubitelji glazbenog žanra dark electro, te DJ entuzijasti, došli smo na ideju raširiti tu vrstu elektronske glazbe."
EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Kalendar

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.
EDITORS donose turneju najvećih hitova u Zagreb

Vijesti

EDITORS donose turneju najvećih hitova u Zagreb
A DREAM OF POE:

Intervjui

A DREAM OF POE: "Doom Metal is genuinely about sharing the sentiment of angst, of loss, of saudade and the darkness of one’s soul."
A DREAM OF POE:

Intervjui

A DREAM OF POE: "Doom metal predstavlja dijeljenje osjećaja straha, gubitka, "saudade" i tame nečije duše."

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK