LEPTIR (Papillon)

Recenzije

6.0

23.01.2019.

LEPTIR (Papillon)

Ako niste nikad gledali originalnu verziju filma sa Dustinom Hoffmanom i Steveom McQueenom a zanima vas ovakva tematika, film je poprilično dobar za gledanje.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Recenzije

8.5

21.01.2019.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Život i film koji je pred nama o Marie Colvin je toliko fascinantan da ma koliko ima manjkavosti, izvrstan je za pogledati.

AQUAMAN

Recenzije

7.5

31.12.2018.

AQUAMAN

Vizualno je film spektakularan do nevjerojatnosti, a 'vodena' priča je pun pogodak pa je zapravo je neobično što DC nije već nekad ranije odlučio ekranizirati 'Aquamana'.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Recenzije

8.5

30.12.2018.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

'Iskupljenje u New Yorku' je sporogoreći, iznimno napet, tjeskoban i intenzivan film s apsolutno fantastičnim Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Recenzije

8.0

29.12.2018.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Ako vam je dosta predvidljivih i nemaštovitih filmova u standardnoj filmskoj mas-produkciji, ovo je film za vas.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

Recenzije

6.0

21.12.2018.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

Generalno gledajući, film je solidno djelce u kojeg se nećete previše razočarati ukoliko od filma očekujete doslovno ništa (osim atraktivne JLo).

UDOVICE (Widows)

Recenzije

8.5

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Recenzije

6.5

04.12.2018.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Film je još jedan od zanimljivih, gledljivih filmova nehollywoodske produkcije koji se nudi u našim kinima. Nije Asterix, ali je zabavan.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA  (Kursk)

Recenzije

7.0

28.11.2018.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA (Kursk)

Film rekreira događanja oko potonuća ruske podmornice-perjanice Kursk 2000.-te i otkriva zanimljive povijesne činjenice u tadašnjem ruskom vodstvu.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

6.0

10.11.2018.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Wannabe zanimljiv i uzbudljiv thriller ima sjajnu glumačku postavu, ali to je uz dobre dijaloge i uglavnom sve, ispao je mlaka vodica.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

25.01.2020. - subota

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

Maribor, MC Pekarna
5 € / 7€

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

30.01.2020. - četvrtak

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

31.01.2020. - petak

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
45 kn/ 60 kn

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

07.02.2020. - petak

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
50 kn / 70 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

13.02.2020. - četvrtak

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
80 / 100 kn

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

1917

Recenzije

1917
PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

Recenzije

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija

Galerije

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.

Izvještaji

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.

Izvještaji

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.
PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)
BECK novi headliner INmusic festivala #15

Vijesti

BECK novi headliner INmusic festivala #15

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK