KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

5.5

17.03.2019.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Loša visokobudgetna uspavanka koja je trebala poslužiti isključivo da posljednji film o Avengersima dobije background priču.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Recenzije

7.0

11.03.2019.

NESTALI (Keepers / The Vanishing)

Ovo je film o raspadanju u svakom aspektu po punoj crti - što se događa kada se spoje nevjerojatan slijed nesretnih okolnosti pomiješanih s lošim ljudskim odlukama i psihozom.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

100 STVARI  (100 things)

Recenzije

8.0

04.03.2019.

100 STVARI (100 things)

Ovo je pravi feel good film. Toliko danas potreban i u ovo doba godine kada nije toliko sunčano. Upravo '100 stvari' nam daje primjerenu dozu dopamina u tijelo da izdržimo do ljeta.

MALI

Recenzije

6.5

01.03.2019.

MALI

… Ili kako postati velik? Je li to uopće moguće za novi film Antonia Nuića?

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Recenzije

7.0

26.02.2019.

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Alita je postapokaliptični "wannabe" cyberpunk SF Roberta Rodrigueza.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

Recenzije

5.5

24.02.2019.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

Navodno posljednji akcijski film Liama Neesona - ovo je film bez pravih osjećaja.

MILJENICA (The Favourite)

Recenzije

9.0

22.02.2019.

MILJENICA (The Favourite)

Ako vam naziv filma zvuči previše mekano - gadno se varate. Ovo je prije svega bizarna, apsurdna, veličanstvena drama o gramzivosti za moći postavljena u 18. stoljeće.

MULA (The Mule)

Recenzije

8.5

20.02.2019.

MULA (The Mule)

Ovo je možda i labuđi pjev, posljednji Clintov film kojeg režira i u kojem igra glavnu ulogu, pa se tako od nas možda, nadamo se da ne, oprašta.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

05.08.2020. - srijeda

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

Pula, Vallelunga
210 / 430 / 580 kn

JOSIPA LISAC - Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovila, 07.08.2020.

07.08.2020. - petak

JOSIPA LISAC - Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovila, 07.08.2020.

Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovila

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

21.08.2020. - petak

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

Šibenik, ex-TEF
100 kn pretprodaja / 150 kn ulaz

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

23.08.2020. - nedjelja

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

Zagreb, ŠRC Šalata
85kn/100kn7120kn

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

Zagreb, Garaža MSU
70kn/ 100 kn / 1200kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

Kolovoz / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

Ritchie Blackmore – Čovjek izvan vremena

Kolumne

Ritchie Blackmore – Čovjek izvan vremena
ROTTING CHRIST - Zanimljiva suradnja

Vijesti

ROTTING CHRIST - Zanimljiva suradnja
METALLICA predstavila 'Moth Into Flame' live izvedbu

Vijesti

METALLICA predstavila 'Moth Into Flame' live izvedbu
EMMA

Recenzije

EMMA
MALADY LANE - Nothing Is Too Far Anymore

Recenzije

MALADY LANE - Nothing Is Too Far Anymore
Preminuo Rajko Dujmić

Vijesti

Preminuo Rajko Dujmić
JOSIPA LISAC na šibenskog Tvrđavi Sv. Mihovila, u petak!

Vijesti

JOSIPA LISAC na šibenskog Tvrđavi Sv. Mihovila, u petak!
JOSIPA LISAC - Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovila, 07.08.2020.

Kalendar

JOSIPA LISAC - Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovila, 07.08.2020.
EINAR SELVIK – objavljen lyric video spot s EP-ja ''Assassin’s Creed Valhalla – Out Of The North''

Vijesti

EINAR SELVIK – objavljen lyric video spot s EP-ja ''Assassin’s Creed Valhalla – Out Of The North''
SÓLSTAFIR – najavljuju novi album

Vijesti

SÓLSTAFIR – najavljuju novi album
PREMIJERA!  Novi video/singl BE SHARP BANDA

Vijesti

PREMIJERA! Novi video/singl BE SHARP BANDA
VLATKO STEFANOVSKI - Zagreb, plato ispred HNK, 29.07.2020. - galerija

Galerije

VLATKO STEFANOVSKI - Zagreb, plato ispred HNK, 29.07.2020. - galerija
2019. PRED OBJEKTIVOM SANJE MATIĆ - galerija

Galerije

2019. PRED OBJEKTIVOM SANJE MATIĆ - galerija
Tvrđava kulture Šibenik najavljuje projekciju čileanskog filma u srijedu

Vijesti

Tvrđava kulture Šibenik najavljuje projekciju čileanskog filma u srijedu
LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

Kalendar

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.
LIBURNIA FILM FESTIVAL održat će se u kolovozu u Opatiji

Vijesti

LIBURNIA FILM FESTIVAL održat će se u kolovozu u Opatiji
Obljetnica rođendana Arsena Dedića na Tvrđavi Barone u Šibeniku

Vijesti

Obljetnica rođendana Arsena Dedića na Tvrđavi Barone u Šibeniku
I druga večer Jerry Ricks Blues Festivala oduševila publiku

Vijesti

I druga večer Jerry Ricks Blues Festivala oduševila publiku

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK