MALI

Recenzije

6.5

01.03.2019.

MALI

… Ili kako postati velik? Je li to uopće moguće za novi film Antonia Nuića?

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Recenzije

7.0

26.02.2019.

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Alita je postapokaliptični "wannabe" cyberpunk SF Roberta Rodrigueza.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

Recenzije

5.5

24.02.2019.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

Navodno posljednji akcijski film Liama Neesona - ovo je film bez pravih osjećaja.

MILJENICA (The Favourite)

Recenzije

9.0

22.02.2019.

MILJENICA (The Favourite)

Ako vam naziv filma zvuči previše mekano - gadno se varate. Ovo je prije svega bizarna, apsurdna, veličanstvena drama o gramzivosti za moći postavljena u 18. stoljeće.

MULA (The Mule)

Recenzije

8.5

20.02.2019.

MULA (The Mule)

Ovo je možda i labuđi pjev, posljednji Clintov film kojeg režira i u kojem igra glavnu ulogu, pa se tako od nas možda, nadamo se da ne, oprašta.

GLASS

Recenzije

7.0

17.02.2019.

GLASS

Ako gledate 'Glass' kao samostalan film, dobar je. A ako 'Glass' gledate kao nastavak pojedinog filma, ili oba 'Unbreakable' i 'Split', zaista je dobar Shymalanov uradak.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Recenzije

7.0

11.02.2019.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Bit će zanimljivo gledati 24.veljače kako će američka Akademija ocijeniti ovaj politički film, koji je na kraju ipak slaba demokratska kritika na republikanske poteze koje je Bushova administracija činila.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Recenzije

6.5

11.02.2019.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Ukoliko idete gledati ovaj film svakako izbacite iz glave da ćete gledati komediju, ovo je crno-satirni, realni prikaz stanja nacije.

GREEN BOOK

Recenzije

9.5

06.02.2019.

GREEN BOOK

Ovaj se film po tematici i načinu izvedbe (rasna segregacija, te dva glavna 'buddy' lika), naslanja na prošlotjedni film koji smo recenzirali - 'Blackkklansman'. I jedan i drugi su vrhunski filmovi. 

CRNI ČLAN  KKKLANA (BlacKKKlansman)

Recenzije

9.0

01.02.2019.

CRNI ČLAN KKKLANA (BlacKKKlansman)

Film je kombinacija drame s vrlo ozbiljnom i teškom temom, te komedije u stilu 'buddy' filmovima s mnogo zabavnih dijaloga. Svakako treba reći da je nominirani kandidat Oscara za film godine. Zasluženo.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

30.01.2020. - četvrtak

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

BEBÈ NA VOLÈ, 30.01.2020., Sax, Zagreb

30.01.2020. - četvrtak

BEBÈ NA VOLÈ, 30.01.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
50 kn / 70 kn

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

31.01.2020. - petak

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
45 kn/ 60 kn

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

07.02.2020. - petak

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
50 kn / 70 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

13.02.2020. - četvrtak

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
80 / 100 kn

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

SONS OF APOLLO - MMXX

Recenzije

SONS OF APOLLO - MMXX
1917

Recenzije

1917
PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

Recenzije

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija

Galerije

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.

Izvještaji

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.

Izvještaji

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.
PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK