GLASS

Recenzije

7.0

17.02.2019.

GLASS

Ako gledate 'Glass' kao samostalan film, dobar je. A ako 'Glass' gledate kao nastavak pojedinog filma, ili oba 'Unbreakable' i 'Split', zaista je dobar Shymalanov uradak.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Recenzije

7.0

11.02.2019.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Bit će zanimljivo gledati 24.veljače kako će američka Akademija ocijeniti ovaj politički film, koji je na kraju ipak slaba demokratska kritika na republikanske poteze koje je Bushova administracija činila.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Recenzije

6.5

11.02.2019.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Ukoliko idete gledati ovaj film svakako izbacite iz glave da ćete gledati komediju, ovo je crno-satirni, realni prikaz stanja nacije.

GREEN BOOK

Recenzije

9.5

06.02.2019.

GREEN BOOK

Ovaj se film po tematici i načinu izvedbe (rasna segregacija, te dva glavna 'buddy' lika), naslanja na prošlotjedni film koji smo recenzirali - 'Blackkklansman'. I jedan i drugi su vrhunski filmovi. 

CRNI ČLAN  KKKLANA (BlacKKKlansman)

Recenzije

9.0

01.02.2019.

CRNI ČLAN KKKLANA (BlacKKKlansman)

Film je kombinacija drame s vrlo ozbiljnom i teškom temom, te komedije u stilu 'buddy' filmovima s mnogo zabavnih dijaloga. Svakako treba reći da je nominirani kandidat Oscara za film godine. Zasluženo.

LEPTIR (Papillon)

Recenzije

6.0

23.01.2019.

LEPTIR (Papillon)

Ako niste nikad gledali originalnu verziju filma sa Dustinom Hoffmanom i Steveom McQueenom a zanima vas ovakva tematika, film je poprilično dobar za gledanje.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Recenzije

8.5

21.01.2019.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Život i film koji je pred nama o Marie Colvin je toliko fascinantan da ma koliko ima manjkavosti, izvrstan je za pogledati.

AQUAMAN

Recenzije

7.5

31.12.2018.

AQUAMAN

Vizualno je film spektakularan do nevjerojatnosti, a 'vodena' priča je pun pogodak pa je zapravo je neobično što DC nije već nekad ranije odlučio ekranizirati 'Aquamana'.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Recenzije

8.5

30.12.2018.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

'Iskupljenje u New Yorku' je sporogoreći, iznimno napet, tjeskoban i intenzivan film s apsolutno fantastičnim Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Recenzije

8.0

29.12.2018.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Ako vam je dosta predvidljivih i nemaštovitih filmova u standardnoj filmskoj mas-produkciji, ovo je film za vas.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

26.09.2019. - četvrtak

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
60 / 80 kn

SHORTPARIS, 28.09.2019., Močvara, Zagreb

28.09.2019. - subota

SHORTPARIS, 28.09.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
50 kn / 65 kn

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

28.09.2019. - subota

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

02.10.2019. - srijeda

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

03.10.2019. - četvrtak

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

SOULSIDE, 07.10.2019., Močvara, Zagreb

07.10.2019. - ponedjeljak

SOULSIDE, 07.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
65 kn / 80 kn

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

09.10.2019. - srijeda

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
60 kn

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

09.10.2019. - srijeda

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
60 kn

Rujan / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Must Read

SACRED REICH - Awakening

Recenzije

SACRED REICH - Awakening
ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Recenzije

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)
TARJA - In The Raw

Recenzije

TARJA - In The Raw
MICHAEL BUBLÉ - Zagreb, Arena, 16.09.2019.

Izvještaji

MICHAEL BUBLÉ - Zagreb, Arena, 16.09.2019.
ISON - Inner Space

Recenzije

ISON - Inner Space
SONATA ARCTICA - Talviyo

Recenzije

SONATA ARCTICA - Talviyo
Otkazan zagrebački koncert grupe Beirut

Vijesti

Otkazan zagrebački koncert grupe Beirut
Počele su prijave za 11th Croatian Blues Challenge

Vijesti

Počele su prijave za 11th Croatian Blues Challenge
Veliki ARTURO SANDOVAL u Zagrebu

Vijesti

Veliki ARTURO SANDOVAL u Zagrebu
BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Recenzije

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)
Blaženstvo drugog albuma

Kolumne

Blaženstvo drugog albuma
MGLA, Martwa Aura - Zagreb, Mochvara, 06.09.2019. - galerija

Galerije

MGLA, Martwa Aura - Zagreb, Mochvara, 06.09.2019. - galerija
ARISES - Žestoki zadarski odgovor trulom i dekadentnom sistemu

Vijesti

ARISES - Žestoki zadarski odgovor trulom i dekadentnom sistemu
PURE ELECTRO PARTY:

Intervjui

PURE ELECTRO PARTY: "Kao ljubitelji glazbenog žanra dark electro, te DJ entuzijasti, došli smo na ideju raširiti tu vrstu elektronske glazbe."
EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Kalendar

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.
EDITORS donose turneju najvećih hitova u Zagreb

Vijesti

EDITORS donose turneju najvećih hitova u Zagreb
A DREAM OF POE:

Intervjui

A DREAM OF POE: "Doom Metal is genuinely about sharing the sentiment of angst, of loss, of saudade and the darkness of one’s soul."
A DREAM OF POE:

Intervjui

A DREAM OF POE: "Doom metal predstavlja dijeljenje osjećaja straha, gubitka, "saudade" i tame nečije duše."

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK