BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Recenzije

9.0

28.08.2019.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Nije bitno da znate da je ovo film Quentina Tarantina - bitno je da je ovo film koji vrijedi gledati nekoliko puta. I zavrjeđuje masu Oscara i to glavne. I da je do sada najbolji film godine.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Recenzije

6.0

14.08.2019.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Superuspješna franšiza Brzih i žestokih ovdje predstavlja prvi zaseban, spin-off film, odnosno proširivanje franšize, u kojem su glavni likovi zvijezde koje su došle u Brze naknadno (i pomalo pokvarile osnovnu franšizu pretvarajući je u tipski akcijski serijal).

KOŽA (Skin)

Recenzije

7.5

02.08.2019.

KOŽA (Skin)

Naznaka kakvog takvog iskupljenja, iako je "hollywoodski" urađeno, dovoljno je efektna i uvjerljiva da glavni lik, okorjeli i veoma nasilni neonacist/skinhead gotovo zadobije podršku gledatelja.

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Recenzije

6.0

29.07.2019.

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Možda i najrazvikaniji film Motovuna jest Vox Lux, pomalo je čudan pokušaj da ozbiljnu temu uspjeha u glazbenoj industriji pomiješa s nekoliko još ozbiljnijih tema, poput terorizma.

STUBER

Recenzije

6.0

26.07.2019.

STUBER

Tipska acijska 'buddy-buddy' komedija ipak je više od bezočnog reklamiranja Ubera. Prije svega jako zabavno.

CRVENA JOAN (Red Joan)

Recenzije

6.5

19.07.2019.

CRVENA JOAN (Red Joan)

Baziran na biografiji stvarne špijunke Britanke Melite Norwood koje je radila sa KGB-om, ovo je prije svega film melodrame, a manje špijunski thriller.

DOMINO

Recenzije

6.0

16.07.2019.

DOMINO

Stari majstor psiholoških trilera Brian de Palma potpisuje solidan policijskih film s glumcima iz nedavno završene hit serije 'Igra prijestolja'.

YESTERDAY

Recenzije

7.5

07.07.2019.

YESTERDAY

Nakon filmova o Queenu i Eltonu Johnu, u kinima možete gledati iznimno zabavan i šarmantan film pun glazbe The Beatlesa.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

6.5

18.06.2019.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Film je usprkos mnogo vecem potencijalu, vrlo zadovoljavajuci - narocito gledateljima koji vole ovakvu tematiku i narocito ako volite da jedno cudoviste mlati drugo (a covjek kao pobjeduje!).

ROCKETMAN

Recenzije

8.0

12.06.2019.

ROCKETMAN

Izvrsno napravljen, kredibilan, uvjerljiv i dinamičan 'Rocketman' bi bio vrhunski film da se manje bavilo klišeizirani prikazom uspona i padova jedne zviijezde,

<< < 1234567 > >>

Kalendar

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

21.08.2020. - petak

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

Šibenik, ex-TEF
100 kn pretprodaja / 150 kn ulaz

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

23.08.2020. - nedjelja

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio

ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVAL - Zagorje, 25.-27.08.2020.

25.08.2020. - utorak

ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVAL - Zagorje, 25.-27.08.2020.

Zabok, Klanjec, Sv. Križ Začretje, razno
besplatan ulaz

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

Zagreb, Garaža MSU
70kn/ 100 kn / 1200kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

Kolovoz / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK