DOMINO

Recenzije

6.0

16.07.2019.

DOMINO

Stari majstor psiholoških trilera Brian de Palma potpisuje solidan policijskih film s glumcima iz nedavno završene hit serije 'Igra prijestolja'.

YESTERDAY

Recenzije

7.5

07.07.2019.

YESTERDAY

Nakon filmova o Queenu i Eltonu Johnu, u kinima možete gledati iznimno zabavan i šarmantan film pun glazbe The Beatlesa.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

6.5

18.06.2019.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Film je usprkos mnogo vecem potencijalu, vrlo zadovoljavajuci - narocito gledateljima koji vole ovakvu tematiku i narocito ako volite da jedno cudoviste mlati drugo (a covjek kao pobjeduje!).

ROCKETMAN

Recenzije

8.0

12.06.2019.

ROCKETMAN

Izvrsno napravljen, kredibilan, uvjerljiv i dinamičan 'Rocketman' bi bio vrhunski film da se manje bavilo klišeizirani prikazom uspona i padova jedne zviijezde,

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

7.0

06.06.2019.

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Ethan Hawke u ovom je filmu ostvario jednu od svojih najboljh, ako ne i najbolju ulogu.

BRIGHTBURN

Recenzije

6.5

03.06.2019.

BRIGHTBURN

Mračni svijet u kojeg ovdje uranjamo i noćna mora koja prati protagoniste, uspješno se prenosi i na publiku.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

8.0

17.05.2019.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Da je ovaj film snimljen prije 15-20 godina kada je i trebao biti snimljen, pobrao bi preko nekoliko Oscara.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

8.0

15.05.2019.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Poprilično rijetko u našim kino-dvoranama nailazimo na krimiće nekakvog noir predznaka, koji su zapravo skrivene bombe.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Recenzije

7.0

28.04.2019.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Ovo je film o ovisnicima, što o narkoticima što o emocijama. Iako primarno obiteljska drama, polovica filma je zapravo svojevrstan triler.

SHAZAM!

Recenzije

8.0

11.04.2019.

SHAZAM!

Shazam! je odličan filmić s drugačijim superjunakom uz kojeg nećete biti prikovani u sjedala od neviđenih scena akcije, ali ćete se izvrsno zabaviti.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

FUL KUL BUVLJAK - Zagreb, Boogaloo, 18.01.2020.

18.01.2020. - subota

FUL KUL BUVLJAK - Zagreb, Boogaloo, 18.01.2020.

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

25.01.2020. - subota

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

Maribor, MC Pekarna
5 € / 7€

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

14.02.2020. - petak

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

Zagreb, Hala
110 kn/130 kn/150kn

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

15.02.2020. - subota

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)
BECK novi headliner INmusic festivala #15

Vijesti

BECK novi headliner INmusic festivala #15
STRANGER - spot za 'Nothing Inside'

Vijesti

STRANGER - spot za 'Nothing Inside'
MAYHEM - Daemon

Recenzije

MAYHEM - Daemon
NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up

Vijesti

NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up
MY BABY -  Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Izvještaji

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.
MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Galerije

MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK