MUTNE VODE (Dark waters)

Recenzije

7.5

16.02.2020.

MUTNE VODE (Dark waters)

Ovaj film je bitan isključivo radi sadržaja - istinita priča o toksičnosti velikog američkog izuma Teflona koja u nedostaku neke svjetske regulatorne komisije pokušava osvijestiti potrošače da prestanu koristiti proizvode od teflona.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Recenzije

9.5

06.02.2020.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Paleta emocija u ovom filmu je velika i iznimno uspješno izvedena, a da nijednom nisam imala dojam da gledam 'cmoljavi' film.

GOSPODA (The Gentlemen)

Recenzije

7.0

01.02.2020.

GOSPODA (The Gentlemen)

Stilizirani likovi i film, dobra priča vrvi koja vrckavim dijalozima - garantira dobru zabavu.

MALE ŽENE  (Little Women)

Recenzije

7.5

30.01.2020.

MALE ŽENE (Little Women)

Film je iznimno uspjela topla i hrabra životna priča u kojoj se indirektno mogu naći svi, pa i muški gledatelji.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

Recenzije

7.0

29.01.2020.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

'Savršena laž' jer igra mačke i miša - samo što ulogu mačke isprva ima jedan, a na kraju kao mačka završi onaj drugi.

JOJO RABBIT

Recenzije

8.0

21.01.2020.

JOJO RABBIT

Film je, usprkos temi nacizma, pravo osvježenje na kino-repertoaru jer je svojom neobičnom pričom i redateljevim pristupom priči nešto sasvim drugačije od aktualne ponude.

1917

Recenzije

9.5

14.01.2020.

1917

'One-take' tehnika snimanja filma je toliko savršeno napravljena da filmu nedostaje samo savršen scenarij da bude remek-djelo. Bez obzira, ovo je definitivno jedan od najboljih filmova godine i jedan od najboljih ratnih uopće.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

7.5

07.01.2020.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Film je odlično komplementaran s aktualnom dokumentarno-igranom miniserijom "The Loudest Voice" s Russelom Croweom. Pogledajte oboje i imat ćete sjajan uvid u medijski svijet muško-ženskih odnosa.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

7.0

30.12.2019.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Star Wars saga je zaokružena ovim filmom - možda nije najbolji na svijetu, ali je ipak nekakav kraj koji ne ostavlja baš gorak okus.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Recenzije

6.0

13.12.2019.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Vječni čovjekov san je vinuti se nebu pod oblake, što bliže zvjezdama - ovaj je film zanimljiv, zabavan i romantičan, što je sasvim dovoljno kao dobar izbor tijekom Božićnih blagdana.  

<< < 1234567 > >>

Kalendar

TRAM 11 & STOKA - Zagreb, dvorište ALU, 24.09.2020.

24.09.2020. - četvrtak

TRAM 11 & STOKA - Zagreb, dvorište ALU, 24.09.2020.

Zagreb, dvorište ALU
80 kn

VATRA, 25.09.2020., Boogaloo (terasa), Zagreb

25.09.2020. - petak

VATRA, 25.09.2020., Boogaloo (terasa), Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

JOSIPA LISAC - Zagreb, dvorište ALU, 25.09.2020.

25.09.2020. - petak

JOSIPA LISAC - Zagreb, dvorište ALU, 25.09.2020.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti
160 kn

GORAN BARE & MAJKE - Zagreb, garaža MSU,  26.09.2020.

26.09.2020. - subota

GORAN BARE & MAJKE - Zagreb, garaža MSU, 26.09.2020.

Zagreb, garaža MSU

JONATHAN + THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 27.09.2020.

27.09.2020. - nedjelja

JONATHAN + THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 27.09.2020.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
besplatno

SILENTE - Zagreb, dvorište ALU, 01.10.2020.

01.10.2020. - četvrtak

SILENTE - Zagreb, dvorište ALU, 01.10.2020.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85
80 kn /100 kn na dan koncerta

THE BOOMTOWN RATS - Zagreb, Tvornica kulture, 17.10.2020.

17.10.2020. - subota

THE BOOMTOWN RATS - Zagreb, Tvornica kulture, 17.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
180 kn do 14. 02. 200 kn (15.02.-13.03.), a na dan koncerta 220 kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

Rujan / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK