BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

8.5

03.11.2019.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Ova izvrstan film je priča o ruskom baletanu Rudolfu Nureyevu jednom od najvećih baletana na svijetu, prvog umjetničkog prebjega iz komunističkog SSSR na zapad i jedna od prvih žrtava AIDSa.

JOKER (Joker)

Recenzije

9.0

01.11.2019.

JOKER (Joker)

I film i lik, te Joaquin Phoenix su toliko snažni da apsolutno ne vidim druge kandidate za najviše nagrade.

JUDY

Recenzije

7.5

30.10.2019.

JUDY

Film je dobra i emotivna priča o jednoj povijesnoj umjetnici, Judy Garland, u sjajnoj interpretaciji Renee Zellweger.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

8.5

29.10.2019.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

U današnjim kriznim, prijelaznim vremenima trebamo ovakav film koji nam daje onu potrebitu nadu u humanost naših najbližih susjeda onda kada nam ustreba.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Recenzije

5.5

04.10.2019.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Možda bi ova rekreacija istinite priče i ispao dobar film da su tvorci zamislili neki smjer i držali se toga. Ovako, film je ništa drugo do gledanje JLo i ostale zamamne gole kože.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Recenzije

7.5

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Recenzije

7.5

12.09.2019.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Začudo, treći film kojeg ponovo nosi lik Mikea Banninga, pripadnika američke predsjednikove tajne službe -  je neočekivano i najbolji dio trilogije.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Recenzije

9.0

28.08.2019.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Nije bitno da znate da je ovo film Quentina Tarantina - bitno je da je ovo film koji vrijedi gledati nekoliko puta. I zavrjeđuje masu Oscara i to glavne. I da je do sada najbolji film godine.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Recenzije

6.0

14.08.2019.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Superuspješna franšiza Brzih i žestokih ovdje predstavlja prvi zaseban, spin-off film, odnosno proširivanje franšize, u kojem su glavni likovi zvijezde koje su došle u Brze naknadno (i pomalo pokvarile osnovnu franšizu pretvarajući je u tipski akcijski serijal).

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Recenzije

6.0

29.07.2019.

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Možda i najrazvikaniji film Motovuna jest Vox Lux, pomalo je čudan pokušaj da ozbiljnu temu uspjeha u glazbenoj industriji pomiješa s nekoliko još ozbiljnijih tema, poput terorizma.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

30.01.2020. - četvrtak

OTROVNA KRISTINA, 30.01.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

BEBÈ NA VOLÈ, 30.01.2020., Sax, Zagreb

30.01.2020. - četvrtak

BEBÈ NA VOLÈ, 30.01.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
50 kn / 70 kn

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

31.01.2020. - petak

In memoriam Bowie by THE GIFT + 80's party, 31.01.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
45 kn/ 60 kn

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

07.02.2020. - petak

MOLCHAT DOMA, 07.02.2020., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
50 kn / 70 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

13.02.2020. - četvrtak

BRKOVI - 13.02.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
80 / 100 kn

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

DAWN OF SOLACE - Waves

Recenzije

DAWN OF SOLACE - Waves
AD ASTRA

Recenzije

AD ASTRA
SONS OF APOLLO - MMXX

Recenzije

SONS OF APOLLO - MMXX
1917

Recenzije

1917
PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

Recenzije

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija

Galerije

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020. galerija
APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.

Izvještaji

APOCALYPTICA - Zagreb, Tvornica kulture, 20.01.2020.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.

Izvještaji

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica kulture, 15.01.2020.
PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK