HITNA POMOĆ (Ambulance)

Recenzije - Film

19.05.2022.

HITNA POMOĆ (Ambulance)

Novi film Michaela Baya je svojevrstan (under) blockbuster s sjajnim Jakeom Gyllenhaalom, i jest baš Hollywood, ali kad bi svi naši zdravstveni radnici malo više ličili na lik Cam Thompson - hrvatska bi zdravstvena stvarnost bila bi jedna ohrabrujuća i lijepa priča.

SJEVERNJAK (The Northman)

Recenzije - Film

02.05.2022.

SJEVERNJAK (The Northman)

Krvavo prijestolje Hamletovo...

CODA

Recenzije - Film

21.04.2022.

CODA

Ovogodišnji pobjednik Oscara za najbolji film priča je o gluhonijemoj obitelji i nije ni najmanje težak iako je tema izazovna - ovo je jedan izvrstan, angažiran, zabavan - pravi feel-good film.

BELFAST

Recenzije - Film

13.04.2022.

BELFAST

Priča o odrastanju unutar vrlo turbulentih političkih i socijalnih neprilika u sjevernoirskom Belfastu, osobni je, biografski pečat iznimno cijenjenog šekspirijanskog glumca i redatelja Kennetha Branagha.

POWER OF THE DOG

Recenzije - Film

01.04.2022.

POWER OF THE DOG

Zamislite si kombinaciju filmova anti-'Brokeback Mountain' i 'The Piano'. Nipošto ne uključujte u tu kombinaciju John Waynea ili Clinta Eastwooda. Najkraće rečeno, to je 'Power of The Dog'. I ne, nije vestern, barem ne onakav kakav je žanr ta riječ označavala donedavno. Ovo je neo gotic vestern drama.

PAS  (Dog)

Recenzije - Film

21.03.2022.

PAS (Dog)

Ako očekujete neki buddy, buddy slatki filmić o divnom vlasniku i još divnijem ljubimcu, 'okrenite se na drugu stranu i spavajte dalje' - ovo je film o dva PTSP-jevca koji pokušavaju naći načina kako da prežive jedan na jedan u situaciji u kojoj su silom (ne)prilika zajedno. 

THE BATMAN - recenzija druga

Recenzije - Film

18.03.2022.

THE BATMAN - recenzija druga

Neki su likovi i priče jednostavno postali dio kulture pa je svaka nova ekranizacija i bitna i zanimljiva. Stoga je novi film o „najvećem svjetskom detektivu“ na Perunu dobio čak dva osvrta. Kratka obavijest i upozorenje na samom početku, ova recenzija obiluje spoilerima!

THE BATMAN - recenzija prva

Recenzije - Film

16.03.2022.

THE BATMAN - recenzija prva

Neki su likovi i priče jednostavno divovski, kultne ikone, pa je svaka nova ekranizacija i bitna i zanimljiva. Stoga je novi Čovjek Šišmiš na Perunu dobio čak dvije recenzije, kojima predstavljamo nove-stare snage Peruna.

UNCHARTED

Recenzije - Film

14.03.2022.

UNCHARTED

Film je rađen prema računalnoj igrici i prije svega će biti zabavan geekovima igrica, no nije nimalo loš ni za ostale gledatelje.

TI SI TAJ   (Marry Me)

Recenzije - Film

10.03.2022.

TI SI TAJ (Marry Me)

Nije za vjerovati, ali romantična komedija s ovakvim naslovom i glavnom glumicom nije uopće sladunjava limunada, već jako zabavan film, idealan za ova teška vremena s toliko loših vijesti.

1234567 > >>

Kalendar

JELENA RADAN Fado & Voyage - Zagreb, KD Lisinski, 20.05.2022.

20.05.2022. - petak

JELENA RADAN Fado & Voyage - Zagreb, KD Lisinski, 20.05.2022.

Zagreb, LD Lisinski
130 kn

PURE ELECTRO COMBICHRIST EDITION, 20.05.2022., Dva Osam, Zagreb

20.05.2022. - petak

PURE ELECTRO COMBICHRIST EDITION, 20.05.2022., Dva Osam, Zagreb

Zagreb, Dva Osam
30 kn/40 kn

VILLAGERS OF IOANNINA CITY, 21.05.2022, Močvara

21.05.2022. - subota

VILLAGERS OF IOANNINA CITY, 21.05.2022, Močvara

Zagreb, Močvara
75kn/90kn

IRON MAIDEN - Zagreb, Arena, 22.05.2022.

22.05.2022. - nedjelja

IRON MAIDEN - Zagreb, Arena, 22.05.2022.

Zagreb , Arena
270 kn - 550 kn

GORAN BARE & MAJKE, 23.04.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

23.05.2022. - ponedjeljak

GORAN BARE & MAJKE, 23.04.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

RAMMSTEIN - Klagenfurt, Wörthersee Stadion, 25. i 26. 05. 2022.

25.05.2022. - srijeda

RAMMSTEIN - Klagenfurt, Wörthersee Stadion, 25. i 26. 05. 2022.

Klagenfurt, Wörthersee Stadion
90 / 140€

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

DREAM THEATER, 27.05.2022., Dom Sportova, Zagreb

27.05.2022. - petak

DREAM THEATER, 27.05.2022., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova

LJETO U MSU: PUSSY RIOT - Zagreb, MSU, 30.05.2022.

30.05.2022. - ponedjeljak

LJETO U MSU: PUSSY RIOT - Zagreb, MSU, 30.05.2022.

Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti
99 kn

Svibanj / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK