GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

6.5

18.06.2019.

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Film je usprkos mnogo vecem potencijalu, vrlo zadovoljavajuci - narocito gledateljima koji vole ovakvu tematiku i narocito ako volite da jedno cudoviste mlati drugo (a covjek kao pobjeduje!).

ROCKETMAN

Recenzije

8.0

12.06.2019.

ROCKETMAN

Izvrsno napravljen, kredibilan, uvjerljiv i dinamičan 'Rocketman' bi bio vrhunski film da se manje bavilo klišeizirani prikazom uspona i padova jedne zviijezde,

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

7.0

06.06.2019.

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Ethan Hawke u ovom je filmu ostvario jednu od svojih najboljh, ako ne i najbolju ulogu.

BRIGHTBURN

Recenzije

6.5

03.06.2019.

BRIGHTBURN

Mračni svijet u kojeg ovdje uranjamo i noćna mora koja prati protagoniste, uspješno se prenosi i na publiku.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

8.0

17.05.2019.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Da je ovaj film snimljen prije 15-20 godina kada je i trebao biti snimljen, pobrao bi preko nekoliko Oscara.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

8.0

15.05.2019.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Poprilično rijetko u našim kino-dvoranama nailazimo na krimiće nekakvog noir predznaka, koji su zapravo skrivene bombe.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Recenzije

7.0

01.05.2019.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Ovo je film o ovisnicima, što o narkoticima što o emocijama. Iako primarno obiteljska drama, polovica filma je zapravo svojevrstan triler.

SHAZAM!

Recenzije

8.0

11.04.2019.

SHAZAM!

Shazam! je odličan filmić s drugačijim superjunakom uz kojeg nećete biti prikovani u sjedala od neviđenih scena akcije, ali ćete se izvrsno zabaviti.

MI (Us)

Recenzije

6.5

01.04.2019.

MI (Us)

Film nije tako jak kao horrorac - bolji je kao psihološki triler, no ipak ga prethodni Peeleov film "Get Out" šije po kvaliteti.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Recenzije

7.0

29.03.2019.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Zanemaren u najavama, ovom filmu koji ozbiljno progovara o jednoj dekadi, o ljubavi i ljudima treba dati šansu i pogledati ga u kinu.

1234567 > >>

Kalendar

LOMLJENJE METALOM Open Air, 27.06.2019., Amfiteatar - Lijeva obala Drave, Osijek

27.06.2019. - četvrtak

LOMLJENJE METALOM Open Air, 27.06.2019., Amfiteatar - Lijeva obala Drave, Osijek

Osijek, Amfiteatar Lijeva obala Drave
Besplatno

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

28.06.2019. - petak

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

29.06.2019. - subota

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

01.07.2019. - ponedjeljak

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica

14. HOOMSTOCK FESTIVAL - Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića, 05.-.06.07.2019.

05.07.2019. - petak

14. HOOMSTOCK FESTIVAL - Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića, 05.-.06.07.2019.

Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića
80 kn

THE STRANGE - Zagreb, krov MSU, 06.07.2019.

06.07.2019. - subota

THE STRANGE - Zagreb, krov MSU, 06.07.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

GORGASM & CENOTAPH & ABNORMALITY, 08.07.2019., AKC Attack, Zagreb

08.07.2019. - ponedjeljak

GORGASM & CENOTAPH & ABNORMALITY, 08.07.2019., AKC Attack, Zagreb

Zagreb, AKC Attack
50 kn

COMBCHRIST - Zagreb, Močvara, 13.07.2019.

13.07.2019. - subota

COMBCHRIST - Zagreb, Močvara, 13.07.2019.

Zagreb, Močvara

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

Lipanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Must Read

GAAHLS WYRD - GastiR - Ghosts Invited

Recenzije

GAAHLS WYRD - GastiR - Ghosts Invited
CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.

Izvještaji

CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.
CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019. - galerija

Galerije

CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019. - galerija
Na današnji dan objavljen TROOPER

Vijesti

Na današnji dan objavljen TROOPER
FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.

Izvještaji

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "Svi imamo strast za ''heavy'' glazbom i volimo melodičnost tako da nam je žanr postao sasvim prirodan."
GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.

Izvještaji

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija

Galerije

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "We all have a passion for heavy metal and we all love the melodicness so the genre came quite natural to us."
UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija

Galerije

UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija
RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.

Izvještaji

RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.
DEATH ANGEL - Humanicide

Recenzije

DEATH ANGEL - Humanicide
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.

Izvještaji

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.
ROCKETMAN

Recenzije

ROCKETMAN
Grunge se morao pojaviti

Kolumne

Grunge se morao pojaviti
Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto

Kolumne

Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto
STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK