ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Recenzije

8.5

20.11.2020.

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Film je priča o jednoj od najvećih francuskih afera ikad - aferi Dreyfuss. Odličan film redatelja Romana Polanskog za sve nas koji želimo ići nešto kvalitetno pogledati u kino.

AVA

Recenzije

6.0

06.11.2020.

AVA

Film s prežvakanom temom o ženskoj profi uboijici: gledljivo, ali ne garantiramo da nećete zaspati dok ga gledate.

MULAN

Recenzije

7.0

27.10.2020.

MULAN

Disney je uletio u aktualni vlak girl powera pa je nakon 'crtića' snimio i puno ozbiljniju igranu verziju legende o kineskoj djevojci koja se maskira u sina i odlazi u carsku vojsku umjesto starog oca.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

5.0

26.10.2020.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Novi mutanti - novi heroji? Ili nova limunada od filma? Ovo je film koji ćete film s lakoćom pogledati, pitanje je koliko ćete ga pamtiti.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Recenzije

7.5

13.10.2020.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Koronska 2020. deprimirala nas je na najjače, ali kad pogledate 'Greenland' shvatite da uvijek može biti i gore, pa je rezultat filma da iz kina zapravo izađete bolje raspoloženi.

DOUŠNIK (The Informer)

Recenzije

7.5

06.10.2020.

DOUŠNIK (The Informer)

Prošlogodišnji film koji se tek sada počeo 'rolati' u kino-prikazivanju, odličan je mračan i napet krimić. Nije 'Sicario', možda ni 'John Wick' ali je visoko.

TENET

Recenzije

6.5

04.10.2020.

TENET

Ovo je još jedna filmska rapsodija Christopera Nolana, ali ovaj put baš i nije nadmašio samog sebe.

SVJETIONIK (The Lighthouse)

Recenzije

8.5

16.09.2020.

SVJETIONIK (The Lighthouse)

Ako od filma tražite više od bezumne pucačine i površne zabave, ovo je takav film iako nije lak za gledanje.

MOTOVUN 2020: Moj jutarnji smeh

Recenzije

8.0

04.09.2020.

MOTOVUN 2020: Moj jutarnji smeh

Upliv majki u živote svoje djece jedna je akutna tema današnjeg društva, a upravo o njoj nam priča film 'Moj jutarnji smeh'.

GREYHOUND

Recenzije

7.5

13.08.2020.

GREYHOUND

Priča o Bitci za Atlantik trebala je biti ovogodišnji ljetni kino blockbuster, a završila je (ne previše sretno) na stremingu tj. Apple TV+, što filmu ne čini nikakvu uslugu, a još uvijek ostavlja dobar dojam.

1234567 > >>

Kalendar

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Studeni / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Must Read

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Recenzije

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave
EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

Recenzije

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out
DEEP PURPLE - Whoosh!

Recenzije

DEEP PURPLE - Whoosh!
VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album

Vijesti

VLATKO STEFANOVSKI objavio novi studijski album
Preminuo Mustafa Nadarević

Vijesti

Preminuo Mustafa Nadarević
SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP

Vijesti

SCOUR i Phil Anselmo uz novi videspot najavljuju i treći EP
MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!

Vijesti

MOONSPELL – Polako se otkrivaju informacije vezane uz nadolazeće Moonspell izdanje!
ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Recenzije

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)
BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album

Vijesti

BORIS ŠTOK predstavlja drugi studijski album
EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika

Vijesti

EKSKLUZIVNA PREMIJERA: Nova pjesma benda Crna Kronika
HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!

Vijesti

HARAKIRI FOR THE SKY i Neige (Alcest) zajedno u istoj pjesmi!
CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot

Vijesti

CARACH ANGREN – predstavljaju novi videospot
Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina

Vijesti

Prvi album 'Letu Štuke' slavi punih 15 godina
Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma

Vijesti

Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma
SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

Recenzije

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love
DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Recenzije

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Kolumne

DAVE MUSTAINE - neshvaćeni junak ili egoistični manijak?

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK