UDOVICE (Widows)

Recenzije

8.5

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Recenzije

6.5

04.12.2018.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Film je još jedan od zanimljivih, gledljivih filmova nehollywoodske produkcije koji se nudi u našim kinima. Nije Asterix, ali je zabavan.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA  (Kursk)

Recenzije

7.0

28.11.2018.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA (Kursk)

Film rekreira događanja oko potonuća ruske podmornice-perjanice Kursk 2000.-te i otkriva zanimljive povijesne činjenice u tadašnjem ruskom vodstvu.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

6.0

10.11.2018.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Wannabe zanimljiv i uzbudljiv thriller ima sjajnu glumačku postavu, ali to je uz dobre dijaloge i uglavnom sve, ispao je mlaka vodica.

BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

8.0

05.11.2018.

BOHEMIAN RHAPSODY

Film nije savršen, ali ono što na kraju ponesemo sa sobom jest sjajan osjećaj i saznanje da rock'n'roll (i ostala glazba) može mijenjati svijet ili mu barem pripomoći da se promijeni, pa makar na kratko.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

7.5

02.11.2018.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Film je filmsko-dokumentarni prikaz povijesnog čina leta na Mjesec, njegovog junaka i općenito tog povijesnog perioda.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Recenzije

8.0

21.10.2018.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Da je redatelj Goddard uspio malo brže plesti priču i efektnije je rasplesti (u smislu kako dolazimo do kraja) ovo bi bio jedan od najboljih filmova godine.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Recenzije

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Recenzije

7.0

11.10.2018.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Tamo gdje je Mike Mayers sa svojim Austinom Powersom stao 2002. tu je logično, ali ipak na malo drugačiji način nastavio serijal o Johnny Englishu. I dobro je tako.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Recenzije

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

1234 > >>

Kalendar

RI ROCK, 07. - 16.12.2018., Pogon Kulture, Palach, Rijeka

07.12.2018. - petak

RI ROCK, 07. - 16.12.2018., Pogon Kulture, Palach, Rijeka

Rijeka, Pogon Kulture / Palach
35kn/45kn/70kn/90kn

VINTAGE INDUSTRIAL BAR Slavi 6. rođendan,12.12.'18. – 16.12.'18.

12.12.2018. - srijeda

VINTAGE INDUSTRIAL BAR Slavi 6. rođendan,12.12.'18. – 16.12.'18.

Zagreb, Vintage Industrial Bar

PIAFF!  THE SHOW - Zagreb, Lisinski, 15.12.2018.

15.12.2018. - subota

PIAFF! THE SHOW - Zagreb, Lisinski, 15.12.2018.

Zagreb, KD Lisinski
200, 250, 300, 330 kn

ZEZ poklanja besplatan koncert, 15.12.2018., KSET

15.12.2018. - subota

ZEZ poklanja besplatan koncert, 15.12.2018., KSET

Zagreb, KSET
Besplatno

BRITISH BLUES ROCK NIGHT - Zagreb, Route 66, 16.12.2018.

16.12.2018. - nedjelja

BRITISH BLUES ROCK NIGHT - Zagreb, Route 66, 16.12.2018.

Zagreb, Route 66

VLATKO STEFANOVSKI TRIO, 21.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

21.12.2018. - petak

VLATKO STEFANOVSKI TRIO, 21.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn / 100 kn

PHANTASMAGORIA - Zagreb, Gjuro, 21.12.2018.

21.12.2018. - petak

PHANTASMAGORIA - Zagreb, Gjuro, 21.12.2018.

Zagreb, Cadillac club (ex-Gjuro)

FESTIVAL NAJBOLJIH BENDOVA, 22.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

22.12.2018. - subota

FESTIVAL NAJBOLJIH BENDOVA, 22.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

DJ KRYDER, Winterstory of Forestland, 22.12.2018., Čakovec

22.12.2018. - subota

DJ KRYDER, Winterstory of Forestland, 22.12.2018., Čakovec

Čakovec, Sportska dvorana Čakovec
50 kn

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

13.02.2019. - srijeda

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
90 kn / 110 kn

Prosinac / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

PARTIBREJKERS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.12.2018.

Izvještaji

PARTIBREJKERS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.12.2018.
EOT:

Intervjui

EOT: "Glazba je ogledalo društva! Zamislite da gledate u razbijeno ogledalo na koje ste se milijun puta posjekli, ali i par puta bili sretni s onim sto ste vidjeli."
KREATOR (+ DIMMU BORGIR + BLOODBATH + HATEBREED) - Austrija, Beč, Gasometer, 12.12.2018. - galerija

Galerije

KREATOR (+ DIMMU BORGIR + BLOODBATH + HATEBREED) - Austrija, Beč, Gasometer, 12.12.2018. - galerija
JOŠ SI TU (I still see you)

Recenzije

JOŠ SI TU (I still see you)
FOO FIGHTERS će svirati dva dana u pulskoj Areni.

Vijesti

FOO FIGHTERS će svirati dva dana u pulskoj Areni.
THE DEAD DAISIES - Zagreb, Boogaloo, 11.12.2018.

Izvještaji

THE DEAD DAISIES - Zagreb, Boogaloo, 11.12.2018.
THE DEAD DAISIES – 11.12.2018., Zagreb, Boogaloo - galerija

Galerije

THE DEAD DAISIES – 11.12.2018., Zagreb, Boogaloo - galerija
DRAGONLORD - Dominion

Recenzije

DRAGONLORD - Dominion
40. RI ROCK FESTIVAL - Rijeka, Palach, 07.-08.12.2018.

Izvještaji

40. RI ROCK FESTIVAL - Rijeka, Palach, 07.-08.12.2018.
CLUTCH, The Picture Books, Inspector Cluzo – 09.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - galerija

Galerije

CLUTCH, The Picture Books, Inspector Cluzo – 09.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - galerija
LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

Recenzije

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London
UDOVICE (Widows)

Recenzije

UDOVICE (Widows)
Pištolji'n'ruže opet čarobiraju u studiju?

Vijesti

Pištolji'n'ruže opet čarobiraju u studiju?
URBAN&4 – 08.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture

Izvještaji

URBAN&4 – 08.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture
DOUG ALDRICH (THE DEAD DAISIES):

Intervjui

DOUG ALDRICH (THE DEAD DAISIES): "Ključni elementi su jednostavni. Dobre pjesme i puno truda. Uvijek nastojimo biti bolji svakim novim danom."
THE DEAD DAISIES - iznenađenje

Vijesti

THE DEAD DAISIES - iznenađenje
ALESTORM / SKÁLMÖLD / +supp. Voloh – 04.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - galerija

Galerije

ALESTORM / SKÁLMÖLD / +supp. Voloh – 04.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - galerija
ALESTORM / SKÁLMÖLD / +supp. Voloh – 04.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - IZVJEŠTAJ

Izvještaji

ALESTORM / SKÁLMÖLD / +supp. Voloh – 04.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - IZVJEŠTAJ

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK