IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Recenzije

9.5

28.11.2019.

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Ovaj film jednostavno morate pogledati, pa ako vam on bude i jedini vezan za auto trke odnosno auto industriju. Vrijedi svake vaše minute i lipe.

BITKA ZA MIDWAY (Midway)

Recenzije

7.0

22.11.2019.

BITKA ZA MIDWAY (Midway)

Pravi 'muški' spektakl nakrcan CGI-jem, odličnim ulogama, i konačno jednim poštenim povijesnim slijedom glede bitke na Midway.

JOKER (Joker)

Recenzije

9.0

15.11.2019.

JOKER (Joker)

I film i lik, te Joaquin Phoenix su toliko snažni da apsolutno ne vidim druge kandidate za najviše nagrade.

RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

7.0

12.11.2019.

RAT STRUJA (The Current War)

Iako je za struku ovo samo perolaki 'tehnički' film, dovoljno je detaljan da vas poput filmske wikipedije naoruža osnovnim znanjem što pokreće naš svijet.

JUDY

Recenzije

7.5

10.11.2019.

JUDY

Film je dobra i emotivna priča o jednoj povijesnoj umjetnici, Judy Garland, u sjajnoj interpretaciji Renee Zellweger.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

8.5

03.11.2019.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Ova izvrstan film je priča o ruskom baletanu Rudolfu Nureyevu jednom od najvećih baletana na svijetu, prvog umjetničkog prebjega iz komunističkog SSSR na zapad i jedna od prvih žrtava AIDSa.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

8.5

29.10.2019.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

U današnjim kriznim, prijelaznim vremenima trebamo ovakav film koji nam daje onu potrebitu nadu u humanost naših najbližih susjeda onda kada nam ustreba.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Recenzije

5.5

04.10.2019.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Možda bi ova rekreacija istinite priče i ispao dobar film da su tvorci zamislili neki smjer i držali se toga. Ovako, film je ništa drugo do gledanje JLo i ostale zamamne gole kože.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Recenzije

7.5

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Recenzije

7.5

12.09.2019.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Začudo, treći film kojeg ponovo nosi lik Mikea Banninga, pripadnika američke predsjednikove tajne službe -  je neočekivano i najbolji dio trilogije.

1234567 > >>

Kalendar

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

12.12.2019. - četvrtak

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn/170 kn

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

13.12.2019. - petak

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
110/130 kn

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.12.2019. - petak

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn / 100 kn

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

15.01.2020. - srijeda

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

,
180 kn early bird / 200 kn / 220 kn na dan koncerta /VIP 290 kn

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

15.02.2020. - subota

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

19.02.2020. - srijeda

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

Wien, Stadthalle
€ 59,99 / € 223,00 (Gold Merchandise Package)

OZZY OSBOURNE, 26.02.2020., Stadthalle, Halle D, Wien

26.02.2020. - srijeda

OZZY OSBOURNE, 26.02.2020., Stadthalle, Halle D, Wien

Wien, Stadthalle
€ 74,85 / € 86,60 / € 92,45 / € 104,20

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

05.03.2020. - četvrtak

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn

Prosinac / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija

Galerije

ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija
KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.

Izvještaji

KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.
MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult

Intervjui

MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult
ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija

Galerije

ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija
KRYN:

Intervjui

KRYN: "Najveće promjene su se dogodile interno, u nama, u razmišljanju, djelovanju i pogledu na svijet"
BEHAVE - One of These days

Recenzije

BEHAVE - One of These days
BeHaVe (Hara):  'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'

Intervjui

BeHaVe (Hara): 'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'
NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019

Izvještaji

NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019
THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.

Izvještaji

THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

Kalendar

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.
ALCEST - Spiritual Instinct

Recenzije

ALCEST - Spiritual Instinct
IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Recenzije

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)
BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

Recenzije

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands
15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.

Izvještaji

15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.
FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.

Vijesti

FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.
BITKA ZA MIDWAY (Midway)

Recenzije

BITKA ZA MIDWAY (Midway)
TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)

Recenzije

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)
MOONSPELL, Rotting Christ - Zagreb, Močvara, 18.11.2019.

Izvještaji

MOONSPELL, Rotting Christ - Zagreb, Močvara, 18.11.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK