SHAZAM!

Recenzije

8.0

11.04.2019.

SHAZAM!

Shazam! je odličan filmić s drugačijim superjunakom uz kojeg nećete biti prikovani u sjedala od neviđenih scena akcije, ali ćete se izvrsno zabaviti.

MI (Us)

Recenzije

6.5

01.04.2019.

MI (Us)

Film nije tako jak kao horrorac - bolji je kao psihološki triler, no ipak ga prethodni Peeleov film "Get Out" šije po kvaliteti.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Recenzije

7.0

29.03.2019.

NA PLAŽI CHESIL (On Chesil Beach)

Zanemaren u najavama, ovom filmu koji ozbiljno progovara o jednoj dekadi, o ljubavi i ljudima treba dati šansu i pogledati ga u kinu.

DOM

Recenzije

8.5

27.03.2019.

DOM

Konačno izvrstan socijalni film koji podosta odiše dokumentarističkim momentima i nekim futurističko horor prikazom naše svakidašnjice i sutrašnjice.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

6.5

22.03.2019.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Ovo je dražesan, simpa filmić s lijepom pričom i prekrasnim viziurama i sjajnim pelikanima. Možete ga gledati apsolutno svi.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

5.5

17.03.2019.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Loša visokobudgetna uspavanka koja je trebala poslužiti isključivo da posljednji film o Avengersima dobije background priču.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

100 STVARI  (100 things)

Recenzije

8.0

04.03.2019.

100 STVARI (100 things)

Ovo je pravi feel good film. Toliko danas potreban i u ovo doba godine kada nije toliko sunčano. Upravo '100 stvari' nam daje primjerenu dozu dopamina u tijelo da izdržimo do ljeta.

MALI

Recenzije

6.5

01.03.2019.

MALI

… Ili kako postati velik? Je li to uopće moguće za novi film Antonia Nuića?

123456 > >>

Kalendar

EVERGREY, 22.04.2019., Močvara, Zagreb

22.04.2019. - ponedjeljak

EVERGREY, 22.04.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
110 kn / 130 kn

MONO, 25.04.2019., Močvara, Zagreb

25.04.2019. - četvrtak

MONO, 25.04.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn

MARDUK, 25.04.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

25.04.2019. - četvrtak

MARDUK, 25.04.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

LENNY KRAVITZ, 27.04.2019., Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija

27.04.2019. - subota

LENNY KRAVITZ, 27.04.2019., Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija

Ljubljana, Arena Stožice

JONATHAN, 27.04.2019., Pogon Kulture, Rijeka

27.04.2019. - subota

JONATHAN, 27.04.2019., Pogon Kulture, Rijeka

Rijeka, Pogon Kulture
60 kn / 80 kn

RAŠPA, 03.05.2019., Hard Place, Zagreb

03.05.2019. - petak

RAŠPA, 03.05.2019., Hard Place, Zagreb

Zagreb, Hard Place
Besplatno

LOVELY QUINCES, 07.05.2019., Močvara, Zagreb

07.05.2019. - utorak

LOVELY QUINCES, 07.05.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

LAIBACH, 11.05.2019., Pogon Kulture, Rijeka

11.05.2019. - subota

LAIBACH, 11.05.2019., Pogon Kulture, Rijeka

Rijeka, Pogon Kulture
110 kn / 120 kn / 150 kn

DERVIŠ I SMRT - Zagreb, KD. Lisinski, 18.05.2019.

18.05.2019. - subota

DERVIŠ I SMRT - Zagreb, KD. Lisinski, 18.05.2019.

Zagreb, KD Lisinski
90, 120, 150 i 180 kn

Travanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Must Read

INMUSIC BREAKTHROUGH 2019 - odabranih 10 domaćih i slovenskih bendova

Vijesti

INMUSIC BREAKTHROUGH 2019 - odabranih 10 domaćih i slovenskih bendova
CHILDREN OF BODOM - Hexed

Recenzije

CHILDREN OF BODOM - Hexed
SIX FEET UNDER, Childrain, Short Fuse - Zagreb, Močvara, 16.04.2019. - galerija

Galerije

SIX FEET UNDER, Childrain, Short Fuse - Zagreb, Močvara, 16.04.2019. - galerija
10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019.

Izvještaji

10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019.
AMIRA MEDUNJANIN - Zagreb, KD Lisinski, 14.04.2019. - galerija

Galerije

AMIRA MEDUNJANIN - Zagreb, KD Lisinski, 14.04.2019. - galerija
10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019. - galerija

Galerije

10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (MIKE SPONZA, TOMISLAV GOLUBAN, VOODOO RAMBLE) - Zagreb, Biker's Beer Factory, 13.04.2019. - galerija
TRIBUTE BAND EKV - Zagreb, Metropolis, 12.04.2019.

Izvještaji

TRIBUTE BAND EKV - Zagreb, Metropolis, 12.04.2019.
THE STRANGE, White on White - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.04.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE, White on White - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.04.2019. - galerija
LUCIDFER - Vol. 2

Recenzije

LUCIDFER - Vol. 2
Novi video Tomislava Golubana 'Can't Find Myself'

Vijesti

Novi video Tomislava Golubana 'Can't Find Myself'
Saksofonist IGOR GERŽINA s novim koncertnim programom

Vijesti

Saksofonist IGOR GERŽINA s novim koncertnim programom
Album skladatelja MATEJA MEŠTROVIĆA u svjetskoj distribuciji

Vijesti

Album skladatelja MATEJA MEŠTROVIĆA u svjetskoj distribuciji
SHAZAM!

Recenzije

SHAZAM!
WHITECHAPEL - The Valley

Recenzije

WHITECHAPEL - The Valley
IRON MAIDEN „Seventh Son Of A Seventh Son“ i njegovih 31 godina

Kolumne

IRON MAIDEN „Seventh Son Of A Seventh Son“ i njegovih 31 godina
10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (BE HA VE, BEN DOVER, GOLUBAN&HREPA, NEZAHVALNICI) - Zagreb, Hard Place, 09.04.2019. - galerija

Galerije

10. ZAGREB INT. BLUES FESTIVAL (BE HA VE, BEN DOVER, GOLUBAN&HREPA, NEZAHVALNICI) - Zagreb, Hard Place, 09.04.2019. - galerija
GRETTA objavila novi singl 'Hologram'

Vijesti

GRETTA objavila novi singl 'Hologram'
COURTNEY BARNETT objavila novi singl

Vijesti

COURTNEY BARNETT objavila novi singl

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK