TOGO

Recenzije

9.0

19.05.2020.

TOGO

Film je izmnimno atmosferična, topla i emotivna psećo-ljudska priča, koja je uz to još i sjajan film. A pas je - pravi!

EXCTRACTION

Recenzije

7.5

04.05.2020.

EXCTRACTION

U pomanjkanju generalno akcijskih filmova u kinima, ovaj uradak filmskog moćnog Thora, biti će vam sasvim ugodno iznenađenje i dobro ispuniti prazninu korona krize.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

Recenzije

6.5

21.04.2020.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

Čuvena knjiga lektire američkog pisca Jacka Londona dobila je još jednu filmsku verziju. Ne baš najbolju i pohvale vrijednu, ali će vas barem nakratko odvući iz fotelje korona-izolacije u pustolovinu.

LOST GIRLS

Recenzije

7.0

12.04.2020.

LOST GIRLS

Da li nam u doba COVIDA 19 treba jedan mračan film? I u 'mirnodopskim' uvjetima česta je nepravda prema 'malim' ljudima...

21 MOST (21 bridges)

Recenzije

7.0

07.03.2020.

21 MOST (21 bridges)

Sve rjeđi akcijski filmovi koji nisu superjunačkog predznaka, ovaj je dobrodošla iznimka, a sam je film nabijen dinamikom, brzim događanjima, ali i stane kada treba.

MUTNE VODE (Dark waters)

Recenzije

7.5

16.02.2020.

MUTNE VODE (Dark waters)

Ovaj film je bitan isključivo radi sadržaja - istinita priča o toksičnosti velikog američkog izuma Teflona koja u nedostaku neke svjetske regulatorne komisije pokušava osvijestiti potrošače da prestanu koristiti proizvode od teflona.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Recenzije

9.5

06.02.2020.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Paleta emocija u ovom filmu je velika i iznimno uspješno izvedena, a da nijednom nisam imala dojam da gledam 'cmoljavi' film.

GOSPODA (The Gentlemen)

Recenzije

7.0

01.02.2020.

GOSPODA (The Gentlemen)

Stilizirani likovi i film, dobra priča vrvi koja vrckavim dijalozima - garantira dobru zabavu.

MALE ŽENE  (Little Women)

Recenzije

7.5

30.01.2020.

MALE ŽENE (Little Women)

Film je iznimno uspjela topla i hrabra životna priča u kojoj se indirektno mogu naći svi, pa i muški gledatelji.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

Recenzije

7.0

29.01.2020.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

'Savršena laž' jer igra mačke i miša - samo što ulogu mačke isprva ima jedan, a na kraju kao mačka završi onaj drugi.

1234567 > >>

Kalendar

JERRY RICKS BLUES FESTIVAL - Kastav, Opatija, 24.07. - 01.08.2020.

24.07.2020. - petak

JERRY RICKS BLUES FESTIVAL - Kastav, Opatija, 24.07. - 01.08.2020.

Opatijska rivijera, Klana i Kastav, razno
ulaz slobodan

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

05.08.2020. - srijeda

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

Pula, Vallelunga
210 / 430 / 580 kn

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

Zagreb, ŠRC Šalata
85kn/100kn7120kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

29.10.2020. - četvrtak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

Srpanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

35.- GODIŠNJICA LIVE AIDA - najveći i najznačajniji koncert u povijesti

Kolumne

35.- GODIŠNJICA LIVE AIDA - najveći i najznačajniji koncert u povijesti
ROBERT JURČEC MUHA:  'Moj broj jedan izvođač je Motörhead... da nije bilo njih ja uopće ne bih svirao.'

Intervjui

ROBERT JURČEC MUHA: 'Moj broj jedan izvođač je Motörhead... da nije bilo njih ja uopće ne bih svirao.'
Preminuo ROBERT JURČEC MUHA

Vijesti

Preminuo ROBERT JURČEC MUHA
LIVE VREMEPLOV IZ 2010. - galerija

Galerije

LIVE VREMEPLOV IZ 2010. - galerija
10 iznad 10 - epovi europskog progressive rocka sedamdesetih (2. dio)

Kolumne

10 iznad 10 - epovi europskog progressive rocka sedamdesetih (2. dio)
Preminuo slavni skladatelj filmske glazbe Ennio Morricone

Vijesti

Preminuo slavni skladatelj filmske glazbe Ennio Morricone
(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

Recenzije

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There
KD LISINSKI - Corona. Tremolo. Maestoso.

Vijesti

KD LISINSKI - Corona. Tremolo. Maestoso.
2017. - 2018. PRED OBJEKTIVOM DANKA CRNKOVIĆA - galerija

Galerije

2017. - 2018. PRED OBJEKTIVOM DANKA CRNKOVIĆA - galerija
YAMMATOVO dovodi JACKA SAVORETTIJA u 2021.!

Vijesti

YAMMATOVO dovodi JACKA SAVORETTIJA u 2021.!
Proletjeli ispod radara (2. dio)

Kolumne

Proletjeli ispod radara (2. dio)
Proletjeli ispod radara (1. dio)

Kolumne

Proletjeli ispod radara (1. dio)
2018. PRED OBJEKTIVOM SANJE MATIĆ - galerija

Galerije

2018. PRED OBJEKTIVOM SANJE MATIĆ - galerija
DADO TOPIĆ, BE HA VE, TONY LEE KING (VG BRC FESTIVAL) - Velika Gorica, 27.06.2020.

Izvještaji

DADO TOPIĆ, BE HA VE, TONY LEE KING (VG BRC FESTIVAL) - Velika Gorica, 27.06.2020.
DADO TOPIĆ, BE HA VE, TONY LEE KING (VG BRC FESTIVAL) - Velika Gorica, 27.06.2020. - galerija

Galerije

DADO TOPIĆ, BE HA VE, TONY LEE KING (VG BRC FESTIVAL) - Velika Gorica, 27.06.2020. - galerija
'Veliko Trojstvo' koje je promijenilo glazbu

Kolumne

'Veliko Trojstvo' koje je promijenilo glazbu
Najavljeno 2. izdanje Jerry Ricks blues festivala

Vijesti

Najavljeno 2. izdanje Jerry Ricks blues festivala
JERRY RICKS BLUES FESTIVAL - Kastav, Opatija, 24.07. - 01.08.2020.

Kalendar

JERRY RICKS BLUES FESTIVAL - Kastav, Opatija, 24.07. - 01.08.2020.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK