CRY MACHO

Recenzije - Film

24.09.2021.

CRY MACHO

Da li je ovo zaista posljednji film legende Clinta Eastwooda? To se spekuliralo i s prethodnim 'Mula', pa ipak... Mi se nadamo da nije, iako 'Cry Macho' nije nikakvo remek-djelo.

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

22.09.2021.

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Pogrešno preveden, trebalo bi Štićenica, film je ipak o ženskom profi ubojici, a takvi filmovi baš ne zaslužuju više od ocjene 6/10, ali ovo je stvarno OK film. 

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

Recenzije - Film

06.09.2021.

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

'Reminiscence' je sasvim solidan film koji je najbolje pogledat u paru. I iako je primarno romantičan, i ljubitelji akcije imat će što gledati naročito u drugoj polovici. 

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Recenzije - Film

31.08.2021.

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Malo je reći da je film odličan izbor čak i da je svjetska filmska kinematografija u punom naponu. Ovo nije romantična priča, već uspjela 'dramska komedija' s posve drugačijom temom od onih koje inače gledamo.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

Recenzije - Film

06.08.2021.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

Ovo je, uz Mjesto tišine II, daleko najbolji film koji se vrtio ovog ljeta na kino-programu. Možda ne toliko kvaliteta koliko zabavan i razigran.

METAK I MILKSHAKE (Gunpowder Milkshake)

Recenzije - Film

01.08.2021.

METAK I MILKSHAKE (Gunpowder Milkshake)

Još jedan u nizu akcijskih filmova u kojem je glavni lik profesionalni ubojica. S tom razlikom da u ovom glavnu riječ vode žene.

LEDENA CESTA (Ice Road)

Recenzije - Film

20.07.2021.

LEDENA CESTA (Ice Road)

Štancanje (prosječnih, ali ne bez šarma) akcijskih filmova očito će obilježiti životnu jesen Liama Neesona.

F9 / FAST AND FURIOUS 9 (Brzi i žestoki 9)

Recenzije - Film

16.07.2021.

F9 / FAST AND FURIOUS 9 (Brzi i žestoki 9)

Pred nama je deveti nastavak 'Fast sage'. Gledati ili ne? Da, jer ništa pametnije nema na repertoaru i pogotovo ukoliko vam treba malo ispušnog ventila i mozak na pašu.

BLACK WIDOW

Recenzije - Film

01.07.2021.

BLACK WIDOW

Omiljeni Marvelov ženski lik Natasche Romanoff dobio je vlastiti film, no čini se da je bolji posao napravio DC s prvim filmom o Wonder Woman.

LET HIM GO

Recenzije - Film

09.06.2021.

LET HIM GO

'Let Him Go' nije, što bi vam naslov dao naslutiti, filmska limunada ili komedija - to je dobar dramski triler starog kova.

1234567 > >>

Kalendar

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

17.09.2021. - petak

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

24.09.2021. - petak

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti
80 kn / 100 kn na dan koncerta

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

12.10.2021. - utorak

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

Zagreb, MD Lisinski
100 kn/ 120 kn/ 140 kn/ 160 kn

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

22.03.2022. - utorak

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

Zagreb, Močvara
90 kn/ 110 kn na dan koncerta

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

10.05.2022. - utorak

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
120 kn/140 kn

WILLIAM DUVALL - Zagreb, Tvornica Kulture, 11.05.2022. (novi datum!)

11.05.2022. - srijeda

WILLIAM DUVALL - Zagreb, Tvornica Kulture, 11.05.2022. (novi datum!)

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

Rujan / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Galerije

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

24.09.2021. − Zagreb, klub Boogaloo

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija
LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija

08.07.2021. − Zagreb, Hala Park

LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija
MAŠINKO - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.07.2021. - galerija

08.07.2021. − Zagreb, Vintage Industrial Bar

MAŠINKO - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.07.2021. - galerija
PAVEL - Zagreb, Klub Aquarius, 02.07.2021. - galerija

02.07.2021. − Zagreb, Klub Aquarius

PAVEL - Zagreb, Klub Aquarius, 02.07.2021. - galerija

Must Read

KOSHEEN -  Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Izvještaji

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

Galerije

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija
CRY MACHO

Recenzije - Film

CRY MACHO
PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)
MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish

Vijesti

MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish
MASTODON se vraćaju u Zagreb

Vijesti

MASTODON se vraćaju u Zagreb
Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi

Vijesti

Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Kalendar

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.
THE EXPANSE (Prostranstvo)

Recenzije - TV serije

THE EXPANSE (Prostranstvo)
PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

Recenzije - Film

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)
IRON MAIDEN - Senjutsu

Recenzije

IRON MAIDEN - Senjutsu
2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'

Vijesti

2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'
LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu

Vijesti

LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu
ZAČARANA MOČVARA:  MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.

Kalendar

ZAČARANA MOČVARA: MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.
Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea

Vijesti

Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea
INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!

Vijesti

INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!
MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Recenzije - Film

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)
DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb

Vijesti

DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK