MALE STVARI (The Little things)

Recenzije - Film

23.02.2021.

MALE STVARI (The Little things)

Jared Leto, Denzel Washington i Rami Malek. Kad to čujete dođe vam da odmah pohitate u najbliže kino. No da li je zaista tako?

IZGUBLJENI NA HORIZONTU  (Horizon Line)

Recenzije - Film

29.01.2021.

IZGUBLJENI NA HORIZONTU (Horizon Line)

… kad ti film ponudi neke realne životne situacije, usput doživiš vanredan životni triler, a ti se naivno ponadaš da će takav ostati do kraja. Film dakako.

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

Recenzije - Film

21.01.2021.

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

Ako stvarno nemate što gledati u kinu do vas, niti na TV ili online, pođite pogledati ovaj katastrofalno loš film koji je valjda htio oživiti novčanik Paula Hogana.

DA 5 BLOODS

Recenzije - Film

09.01.2021.

DA 5 BLOODS

Film čuvenog redatelja Spike Leeja o tamnoputim veteranima koji se vraćaju u Vijetnam, pobrao je velike hvalospjeve kritike, ali ne tako bajne od publike. Istina je u sredini.

WONDER WOMAN 1984

Recenzije - Film

05.01.2021.

WONDER WOMAN 1984

DC Comics film konačno u našim kinima!

POKAJNIK  (Honest Thief)

Recenzije - Film

21.12.2020.

POKAJNIK (Honest Thief)

'Pokajnik' s Liamom Neesonom nam nudi jednu vrlo prosječnu, ali nasušno traženu zabavu i možda ponajviše razbibrigu u ovo doba kada se mnogi rijetno odlučuju ići u kino. 

QUO VADIS, AIDA?

Recenzije - Film

18.12.2020.

QUO VADIS, AIDA?

Film je bosanskohercegovački kandidat za filmsku nagradu Oscar.

AVA

Recenzije - Film

06.11.2020.

AVA

Film s prežvakanom temom o ženskoj profi uboijici: gledljivo, ali ne garantiramo da nećete zaspati dok ga gledate.

MULAN

Recenzije - Film

27.10.2020.

MULAN

Disney je uletio u aktualni vlak girl powera pa je nakon 'crtića' snimio i puno ozbiljniju igranu verziju legende o kineskoj djevojci koja se maskira u sina i odlazi u carsku vojsku umjesto starog oca.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije - Film

26.10.2020.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Novi mutanti - novi heroji? Ili nova limunada od filma? Ovo je film koji ćete film s lakoćom pogledati, pitanje je koliko ćete ga pamtiti.

1234567 > >>

Kalendar

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

06.03.2021. - subota

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

, Virtualno
50 kn/70kn/90kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb  - ODGOĐENO

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb - ODGOĐENO

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Ožujak / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut
GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Kalendar

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.
Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'

Vijesti

Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'
THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!

Vijesti

THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!
BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'

Vijesti

BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'
Podijeljeni Zlatni Globusi

Vijesti

Podijeljeni Zlatni Globusi
Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive

Vijesti

Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive
''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA

Kolumne

''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA
MALE STVARI (The Little things)

Recenzije - Film

MALE STVARI (The Little things)
ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'

Intervjui

ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'
Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević

Vijesti

Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević
SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '

Intervjui

SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Izvještaji

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija

Galerije

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija
GRIMA - Rotten Garden

Recenzije

GRIMA - Rotten Garden
Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače

Vijesti

Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače
FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Recenzije

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK