TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Recenzije

8.0

21.10.2018.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Da je redatelj Goddard uspio malo brže plesti priču i efektnije je rasplesti (u smislu kako dolazimo do kraja) ovo bi bio jedan od najboljih filmova godine.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Recenzije

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Recenzije

7.0

11.10.2018.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Tamo gdje je Mike Mayers sa svojim Austinom Powersom stao 2002. tu je logično, ali ipak na malo drugačiji način nastavio serijal o Johnny Englishu. I dobro je tako.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Recenzije

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Recenzije

6.5

21.09.2018.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Ova solidna akcijska komedija zapravo je ženska zafrkancija generalno na temu špijunskih akcija, naročito - Jamesa Bonda.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Recenzije

7.5

14.09.2018.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Ovo je indie film o rasno-socijalnim odnosima koji je na Sundanceu ispraćen s oduševljenjem. Neće se svima svidjeti ali to nimalo ne umanjuje njegovu kvalitetu.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Recenzije

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Recenzije

8.5

28.08.2018.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Nema samo Goethe svog Mephista - ima i Paolo Genovese u svom novom filmu 'The Place' - zamislite si 'Cheers!' u nešto izmijenjenoj, duboko mračnijoj i moralno upitnoj verziji.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Recenzije

8.5

17.08.2018.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Ovo je izvrstan, nabrijan film sa spektakularnim vratolomijama, dobrom glumom i kemijom među likovima, solidnim zapletom i odličnim raspletom. Zapravo što nam više treba od ACTION filma?

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Recenzije

7.0

10.08.2018.

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Iako je vrlo korektan uradak i kao samostalan akcijski film, nije podbacio niti kao nastavak - no najvrjednije u filmu su ipak Benicio Del Toro i činjenica da na vrlo ogoljeli i realan način prikazuje (ne)prilike na meksičko-američkoj granici.

<< < 67891011 > >>

Kalendar

TRAM 11 & STOKA - Zagreb, dvorište ALU, 24.09.2020.

24.09.2020. - četvrtak

TRAM 11 & STOKA - Zagreb, dvorište ALU, 24.09.2020.

Zagreb, dvorište ALU
80 kn

VATRA, 25.09.2020., Boogaloo (terasa), Zagreb

25.09.2020. - petak

VATRA, 25.09.2020., Boogaloo (terasa), Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

JOSIPA LISAC - Zagreb, dvorište ALU, 25.09.2020.

25.09.2020. - petak

JOSIPA LISAC - Zagreb, dvorište ALU, 25.09.2020.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti
160 kn

GORAN BARE & MAJKE - Zagreb, garaža MSU,  26.09.2020.

26.09.2020. - subota

GORAN BARE & MAJKE - Zagreb, garaža MSU, 26.09.2020.

Zagreb, garaža MSU

JONATHAN + THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 27.09.2020.

27.09.2020. - nedjelja

JONATHAN + THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 27.09.2020.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
besplatno

SILENTE - Zagreb, dvorište ALU, 01.10.2020.

01.10.2020. - četvrtak

SILENTE - Zagreb, dvorište ALU, 01.10.2020.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85
80 kn /100 kn na dan koncerta

THE BOOMTOWN RATS - Zagreb, Tvornica kulture, 17.10.2020.

17.10.2020. - subota

THE BOOMTOWN RATS - Zagreb, Tvornica kulture, 17.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
180 kn do 14. 02. 200 kn (15.02.-13.03.), a na dan koncerta 220 kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

Rujan / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK