LOŠ SAMARITANAC  (Bad Samaritan)

Recenzije

7.0

05.06.2018.

LOŠ SAMARITANAC (Bad Samaritan)

Film je žanrovski tipičan horror/suspense thriller, ali vrlo efikasno i uspješno napravljen jer ako netko može sjediti dva sata i na kraju zadovoljan izaći iz kinodvorane, to nešto govori o filmu.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Recenzije

8.0

26.05.2018.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Iza prilično nespretnog naziva ovog filma krije se pravi mali biser. Ako volite 'male', sadržajne i tople filmove odličnih likova i priče, ovo je must-see.

DEADPOOL 2

Recenzije

7.0

24.05.2018.

DEADPOOL 2

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, brbljavog i pomaknutog Marvelovog anti-superjunaka. Drugi dio niti je bolji niti lošiji, jednostavno je sam za sebe dovoljno dobar.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

9.0

18.05.2018.

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

8.5

15.05.2018.

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Talijanski psihološki krimić samo je naizgled 'zavijen maglom', a zapravo je dokaz da i ne-holivudski film i neraskošna produkcija može stvoriti daleko bolji film od većine razvikanih hit/blockbuster kino-trillera.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

Recenzije

9.0

09.05.2018.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

Hiper popularna Marvelova saga o Osvetnicima dobila je svoj treći nastavak, možda i ponajbolji. Zaista neviđeno filmsko putovanje navodno stvarano deset godina obuhvaća sav aktualni Marvel Cinematic Universe i donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. To je film pri kojem zaboravite zatvoriti usta.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

Recenzije

8.5

02.05.2018.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

'Tri plakta izvan grada' izaziva dva posve oprečna dojma: prvi je odmah nakon gledanja: 'Uh koja filmčina!', dok nakon pomnijeg promišljanja vidiš nekolicinu smetajućih rupa u scenariju, no ukupan dojam je još uvijek izvrstan.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

Recenzije

9.0

30.04.2018.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

Nakon podužeg vremena smo dobili autentičan thriller horror film odnosno 'suspense' horror, na tragu legendarnog Hitchcokovog 'Psycha' uz dodatak efektnog jezivog čudovišta.

BLACK PANTHER

Recenzije

8.0

09.03.2018.

BLACK PANTHER

Još jedna recenzija od boljih filmova koje smo gledali u 2018. Superjunački film koji se bavi problematikom 'crnog stanovništva' (porijeklom iz Afrike).

ZAGREBDOX: SCORE (Partitura) - O filmskoj glazbi

Recenzije

9.5

07.03.2018.

ZAGREBDOX: SCORE (Partitura) - O filmskoj glazbi

Vrhunski dokumentarac o sprezi glazbe i filma osvojio je brojne međunarodne nagrade.

<< < 56789 > >>

Kalendar

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

16.11.2019. - subota

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova

PSIHOMODO POP - Zagreb, Tvornica Kulture, 16.11.2019.

16.11.2019. - subota

PSIHOMODO POP - Zagreb, Tvornica Kulture, 16.11.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
110 kn

NIRVANA TRIBUTE BAND, 16.11.2019, Boogaloo, Zagreb

16.11.2019. - subota

NIRVANA TRIBUTE BAND, 16.11.2019, Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn / 110 kn

80's Party, 16.11.2019., Boogaloo, Zagreb

16.11.2019. - subota

80's Party, 16.11.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

18.11.2019. - ponedjeljak

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
180 kn / 200 kn

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

21.11.2019. - četvrtak

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

Zagreb, Kazalište Gavella
270 kn parter / 330 kn balkon

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

22.11.2019. - petak

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 140 kn / 170 kn

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

22.11.2019. - petak

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn/130 kn/ 150 kn

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
50 kn / 70 kn

Studeni / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Must Read

RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

RAT STRUJA (The Current War)
DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija

Galerije

DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija
ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.

Izvještaji

ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.
ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija

Galerije

ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija
JUDY

Recenzije

JUDY
SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.

Izvještaji

SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.
CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.

Izvještaji

CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.
DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija

Galerije

DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Prepare to get sucked into a whirlpool of slow, heavy riffs, menacing drums, monstrous growls and desperate screams!"
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Pripremite se biti uvučeni u vrtlog sporih, heavy riffova, prijetećih bubnjeva, čudovišnih growlova i očajničkih vriskova!"
BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

BIJELA VRANA (The White Crow)
SHE LOVES PABLO:

Intervjui

SHE LOVES PABLO: "Brucošijada FERa je posebno poznata po tome da bude kaos, a u kaosu se jako dobro osjećamo."
DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.

Izvještaji

DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.
BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'

Vijesti

BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'
DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ
Sutra u Hard Placeu LIZA COLBY SOUND

Vijesti

Sutra u Hard Placeu LIZA COLBY SOUND
ELUVEITIE uskoro u Ljubljani

Vijesti

ELUVEITIE uskoro u Ljubljani
BORKNAGAR - True North

Recenzije

BORKNAGAR - True North

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK