MALE ŽENE  (Little Women)

Recenzije

7.5

30.01.2020.

MALE ŽENE (Little Women)

Film je iznimno uspjela topla i hrabra životna priča u kojoj se indirektno mogu naći svi, pa i muški gledatelji.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

Recenzije

7.0

29.01.2020.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

'Savršena laž' jer igra mačke i miša - samo što ulogu mačke isprva ima jedan, a na kraju kao mačka završi onaj drugi.

JOJO RABBIT

Recenzije

8.0

21.01.2020.

JOJO RABBIT

Film je, usprkos temi nacizma, pravo osvježenje na kino-repertoaru jer je svojom neobičnom pričom i redateljevim pristupom priči nešto sasvim drugačije od aktualne ponude.

1917

Recenzije

9.5

14.01.2020.

1917

'One-take' tehnika snimanja filma je toliko savršeno napravljena da filmu nedostaje samo savršen scenarij da bude remek-djelo. Bez obzira, ovo je definitivno jedan od najboljih filmova godine i jedan od najboljih ratnih uopće.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

7.5

07.01.2020.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Film je odlično komplementaran s aktualnom dokumentarno-igranom miniserijom "The Loudest Voice" s Russelom Croweom. Pogledajte oboje i imat ćete sjajan uvid u medijski svijet muško-ženskih odnosa.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

7.0

30.12.2019.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Star Wars saga je zaokružena ovim filmom - možda nije najbolji na svijetu, ali je ipak nekakav kraj koji ne ostavlja baš gorak okus.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Recenzije

6.0

13.12.2019.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Vječni čovjekov san je vinuti se nebu pod oblake, što bliže zvjezdama - ovaj je film zanimljiv, zabavan i romantičan, što je sasvim dovoljno kao dobar izbor tijekom Božićnih blagdana.  

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

10.0

09.12.2019.

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Izuzetno snažan film koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnim, a o Almodovaru i Banderasu ćete samo potvrditi ono što već i sav filmski svijet zna da su majstori svog zanata.

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

Recenzije

7.5

07.12.2019.

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

Krimić urađen u formi Agathe Christie je vrlo dobar, zgodan, interesantan i prije svega gledljiv film, i lako vam može upasti u ladicu dragih filmova koje ćete i kasnijih godina rado pogledati u nekoj TV reprizi. 

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Recenzije

9.5

28.11.2019.

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Ovaj film jednostavno morate pogledati, pa ako vam on bude i jedini vezan za auto trke odnosno auto industriju. Vrijedi svake vaše minute i lipe.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

21.08.2020. - petak

BAJAGA & INSTRUKTORI (Regius mini break) - Šibenik, ex-TEF, 21.08.2020.

Šibenik, ex-TEF
100 kn pretprodaja / 150 kn ulaz

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

23.08.2020. - nedjelja

LIBURNIA FILM FESTIVAL - Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio, 23.-28.08.2020.

Opatija, Ljetna pozornica i Vila Antonio

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPS; CHIPS & VIDEOCLIPS, 12.09.2020., Garaža MSU, Zagreb

Zagreb, Garaža MSU
70kn/ 100 kn / 1200kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

Kolovoz / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK