ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Recenzije

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Recenzije

7.0

11.10.2018.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Tamo gdje je Mike Mayers sa svojim Austinom Powersom stao 2002. tu je logično, ali ipak na malo drugačiji način nastavio serijal o Johnny Englishu. I dobro je tako.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Recenzije

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Recenzije

6.5

21.09.2018.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Ova solidna akcijska komedija zapravo je ženska zafrkancija generalno na temu špijunskih akcija, naročito - Jamesa Bonda.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Recenzije

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Recenzije

8.5

28.08.2018.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Nema samo Goethe svog Mephista - ima i Paolo Genovese u svom novom filmu 'The Place' - zamislite si 'Cheers!' u nešto izmijenjenoj, duboko mračnijoj i moralno upitnoj verziji.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Recenzije

8.5

17.08.2018.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Ovo je izvrstan, nabrijan film sa spektakularnim vratolomijama, dobrom glumom i kemijom među likovima, solidnim zapletom i odličnim raspletom. Zapravo što nam više treba od ACTION filma?

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Recenzije

7.0

10.08.2018.

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Iako je vrlo korektan uradak i kao samostalan akcijski film, nije podbacio niti kao nastavak - no najvrjednije u filmu su ipak Benicio Del Toro i činjenica da na vrlo ogoljeli i realan način prikazuje (ne)prilike na meksičko-američkoj granici.

HOTEL ARTEMIS

Recenzije

7.0

05.08.2018.

HOTEL ARTEMIS

Ovaj akcijski film je posve po mjeri onih koji vole malo skuliranije akcije, no iako film ne pršti od orginalnosti, nekad je bitnije kako se stvari recikliraju.  'Hotel Artemis' to radi jako dobro.   

PODIVLJALO MORE (Adrift)

Recenzije

7.5

30.07.2018.

PODIVLJALO MORE (Adrift)

Kormákurova vizija vizualnog i Robertsonov pristup fotografiji (neke scene doslovno oduzimaju dah) čini da u cijelom filmu nema ništa drugo osim toga i to bi već bilo dovoljno. Ali film je mnogo više od toga.

123 > >>

Kalendar

REPETITOR 18-20.10.2018., Zagreb

18.10.2018. - četvrtak

REPETITOR 18-20.10.2018., Zagreb

Zagreb, Attack, KSET, Vintage

LUCE - Zagreb, Tvornica Kulture, 19.10.2018.

19.10.2018. - petak

LUCE - Zagreb, Tvornica Kulture, 19.10.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture

HARD ROCK NIGHT, 19.10.2018., Metropolis, Zagreb

19.10.2018. - petak

HARD ROCK NIGHT, 19.10.2018., Metropolis, Zagreb

Zagreb, Metropolis
30 kn

JAZZ.HR: Marcin Wasilewski Trio - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa

19.10.2018. - petak

JAZZ.HR: Marcin Wasilewski Trio - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa

Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa

BRKOVI - 20.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

20.10.2018. - subota

BRKOVI - 20.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
70 / 80 kn

SIDE PROJECT, 20.10.2018., Kset, Zagreb

20.10.2018. - subota

SIDE PROJECT, 20.10.2018., Kset, Zagreb

Zagreb, Kset
30 kn / 40 kn

JAZZ.HR: Ambrose Akinmusire Quartet - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 21.10.2018.

21.10.2018. - nedjelja

JAZZ.HR: Ambrose Akinmusire Quartet - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 21.10.2018.

Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa

Psihodelični metal koncert 24.10. u Močvari

24.10.2018. - srijeda

Psihodelični metal koncert 24.10. u Močvari

Zagreb, Močvara

Listopad / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

MILE KEKIN, Vintage Industrial Bar, 29.11.2018., Zagreb

Kalendar

MILE KEKIN, Vintage Industrial Bar, 29.11.2018., Zagreb
GOOD VIBRATIONS: Monuments, Kryn, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018.

Izvještaji

GOOD VIBRATIONS: Monuments, Kryn, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018.
LUCE:

Intervjui

LUCE: "Pjesme su zapis nekih mojih promišljanja, doživljaja, odnosa, sjećanja."
GOOD VIBRATIONS: Kryn, Monuments, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018. - galerija

Galerije

GOOD VIBRATIONS: Kryn, Monuments, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018. - galerija
THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

Recenzije

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion
IVAN MIHALJEVIĆ (SIDE EFFECTS):

Intervjui

IVAN MIHALJEVIĆ (SIDE EFFECTS): "Kao klinac sam bio ogroman fan Oasisa i oni su razlog zašto sam se počeo baviti glazbom."
JAZZ.HR: Ambrose Akinmusire Quartet - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 21.10.2018.

Kalendar

JAZZ.HR: Ambrose Akinmusire Quartet - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 21.10.2018.
JAZZ HR: Zoran Majstorović Trio & Joe Locke - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 20.10.2018.

Kalendar

JAZZ HR: Zoran Majstorović Trio & Joe Locke - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 20.10.2018.
JAZZ.HR: Marcin Wasilewski Trio - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa

Kalendar

JAZZ.HR: Marcin Wasilewski Trio - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa
JAZZ.HR: Jef Neve  - Zagreb, Jazz & Cabaret Klub Kontesa, 18.10.2018.

Kalendar

JAZZ.HR: Jef Neve - Zagreb, Jazz & Cabaret Klub Kontesa, 18.10.2018.
JAZZ.HR: Samo Šalamon Bassless feat. Howard Levy - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 17.10.2018.

Kalendar

JAZZ.HR: Samo Šalamon Bassless feat. Howard Levy - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 17.10.2018.
Nova sezona Jazz.hr 2018/2019

Vijesti

Nova sezona Jazz.hr 2018/2019
WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

Kalendar

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb
ZABRANJENO PUŠENJE, 30.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Kalendar

ZABRANJENO PUŠENJE, 30.11.2018., Boogaloo, Zagreb
WARDRUNA stiže u Lisinski 07. travnja 2019.

Vijesti

WARDRUNA stiže u Lisinski 07. travnja 2019.
SUNNYSIDERS IMAJU NOVI SINGL - 'In Case You Miss It'

Vijesti

SUNNYSIDERS IMAJU NOVI SINGL - 'In Case You Miss It'
GRETTA objavila singl 'Šaljem oblake'

Vijesti

GRETTA objavila singl 'Šaljem oblake'
BORIS ŠTOK - Zagreb, Tvornica kulture, 26.10.2018.

Kalendar

BORIS ŠTOK - Zagreb, Tvornica kulture, 26.10.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK