NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ZYKLON - World Ov Worms

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZYKLON - World Ov Worms

I dok je Ihsahn zaokupljen zajedno sa svojom zenom Ihriel avangardnim projektom Peccatum, ostala dva clana legendarnog Emperora, Samoth (gitara) i Trym (bubnjevi), ukljucujuci i Destruchtora (Myrkskog, gitara) te Daemona (Vokali, Limbonic Art), ostaju u black metal vodama te s projektom Zyklon (poznatim i kao Zyklon-B) izdaju "World ov worms".

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

ZORN - Schwarz Metall

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZORN - Schwarz Metall

Iako grupe koje bismo mogli nazvati zacetnicima black metala ili vise ne postoje, ili su se upustile u istrazivanje drugih glazbenih voda, duh izvornog black metala jos uvijek zivi.

ZONARIA - Infamy And The Breed

01.01.2007. - 30.11.-0001.

ZONARIA - Infamy And The Breed

Skoro svaki od death metal bendova koji je izasao iz Svedske je stekao dobru reputaciju na metal sceni bilo da se radi o maticnoj im zemlji ili sire.

ZONARIA - Arrival Of The Red Sun

7.0

21.08.2012.

ZONARIA - Arrival Of The Red Sun

Treći album, pa treća sreća? Možda. Iako su i dalje zadržali manje-više istu postavu, pjevač/gitarist Simon Berglund zajedno sa ostatkom benda odlučio je ovaj put, čini se, više proraditi na svim pjesama i ponuditi nešto što bi moglo Zonariu odvesti još jednu stepenicu više, već kad to nije učinio njihov prethodni album.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

01.01.2002. - 30.11.-0001.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

Zandelle - nova americka grupa koja odmah prvim preslusavanjem daje do znanja u kojoj vremenskoj dimenziji su 'zapeli' i tko su im uzori.

ZAMBA - Home

8.5

27.05.2015.

ZAMBA - Home

Vjerojatno sam pristrana radi činjenice da je netko naš napravio ovakav svjetski album, ali 'Home' će mi se uz 'Into the Sun' Robbena Forda još dugo vrtjeti u playeru.

ZAKK WYLDE - Book Of Shadows II

8.0

29.04.2016.

ZAKK WYLDE - Book Of Shadows II

Nakon punih 20 godina Zakk Wylde opet putuje solo vodama i objavljuje nasljednika vrlo uspješnog Book Of Shadows albuma.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

9.0

28.02.2018.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

Film 'Whitney: Biti svoja' ima i osim odlične dinamike i tempa odvijanja priče o Whitney i notu emotivnosti i suosjećanja s divom.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

7.5

01.03.2018.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

Dokumentarac o jednom od najvažnijih jazz glazbenika, saksofonista i skladatelja, čovjeka koji je rušio granice i čiji se utjecaj osjeća i danas.

1234567 > >>

Kalendar

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.01.2019. - četvrtak

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
35kn/45kn

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

25.01.2019. - petak

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

Zagreb, Tvornica

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

25.01.2019. - petak

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

06.02.2019. - srijeda

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
45 kn/ 60 kn

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

09.02.2019. - subota

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

Beč, Planet - Gasometer
61,99 €

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

13.02.2019. - srijeda

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
90 kn / 110 kn

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

14.02.2019. - četvrtak

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

Rijeka, Dvorana Mladosti
80/100 Kn

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

21.02.2019. - četvrtak

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

Zagreb, Vintage Industrial Bar
60 kn / 80 kn

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

23.02.2019. - subota

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn - 50 kn

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

27.02.2019. - srijeda

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

,
90 kn / 100 kn / 120 kn

Siječanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

LEPTIR (Papillon)

Recenzije

LEPTIR (Papillon)
SOILWORK - Verkligheten

Recenzije

SOILWORK - Verkligheten
Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila

Vijesti

Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila
MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Recenzije

MOJ OSOBNI RAT (My private war)
Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa

Kolumne

Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa
COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.

Vijesti

THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.
COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija

Galerije

COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija
THERAPY? - Cleave

Recenzije

THERAPY? - Cleave
PUNČKE na nizozemskoj turneji

Vijesti

PUNČKE na nizozemskoj turneji
Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja

Vijesti

Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja
Postani dio Perun.hr teama!

Vijesti

Postani dio Perun.hr teama!
Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb

Vijesti

Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb
PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine

Kolumne

PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine
AQUAMAN

Recenzije

AQUAMAN
URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ
CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija

Galerije

CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija
ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Recenzije

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK