NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ZYKLON - World Ov Worms

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZYKLON - World Ov Worms

I dok je Ihsahn zaokupljen zajedno sa svojom zenom Ihriel avangardnim projektom Peccatum, ostala dva clana legendarnog Emperora, Samoth (gitara) i Trym (bubnjevi), ukljucujuci i Destruchtora (Myrkskog, gitara) te Daemona (Vokali, Limbonic Art), ostaju u black metal vodama te s projektom Zyklon (poznatim i kao Zyklon-B) izdaju "World ov worms".

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

ZORN - Schwarz Metall

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZORN - Schwarz Metall

Iako grupe koje bismo mogli nazvati zacetnicima black metala ili vise ne postoje, ili su se upustile u istrazivanje drugih glazbenih voda, duh izvornog black metala jos uvijek zivi.

ZONARIA - Infamy And The Breed

01.01.2007. - 30.11.-0001.

ZONARIA - Infamy And The Breed

Skoro svaki od death metal bendova koji je izasao iz Svedske je stekao dobru reputaciju na metal sceni bilo da se radi o maticnoj im zemlji ili sire.

ZONARIA - Arrival Of The Red Sun

7.0

21.08.2012.

ZONARIA - Arrival Of The Red Sun

Treći album, pa treća sreća? Možda. Iako su i dalje zadržali manje-više istu postavu, pjevač/gitarist Simon Berglund zajedno sa ostatkom benda odlučio je ovaj put, čini se, više proraditi na svim pjesama i ponuditi nešto što bi moglo Zonariu odvesti još jednu stepenicu više, već kad to nije učinio njihov prethodni album.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

01.01.2002. - 30.11.-0001.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

Zandelle - nova americka grupa koja odmah prvim preslusavanjem daje do znanja u kojoj vremenskoj dimenziji su 'zapeli' i tko su im uzori.

ZAMBA - Home

8.5

27.05.2015.

ZAMBA - Home

Vjerojatno sam pristrana radi činjenice da je netko naš napravio ovakav svjetski album, ali 'Home' će mi se uz 'Into the Sun' Robbena Forda još dugo vrtjeti u playeru.

ZAKK WYLDE - Book Of Shadows II

8.0

29.04.2016.

ZAKK WYLDE - Book Of Shadows II

Nakon punih 20 godina Zakk Wylde opet putuje solo vodama i objavljuje nasljednika vrlo uspješnog Book Of Shadows albuma.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

9.0

28.02.2018.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

Film 'Whitney: Biti svoja' ima i osim odlične dinamike i tempa odvijanja priče o Whitney i notu emotivnosti i suosjećanja s divom.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

7.5

01.03.2018.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

Dokumentarac o jednom od najvažnijih jazz glazbenika, saksofonista i skladatelja, čovjeka koji je rušio granice i čiji se utjecaj osjeća i danas.

1234567 > >>

Kalendar

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

12.12.2019. - četvrtak

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn/170 kn

MOSKAU, 12.12.2019., KSET, Zagreb

12.12.2019. - četvrtak

MOSKAU, 12.12.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

13.12.2019. - petak

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
110/130 kn

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

14.12.2019. - subota

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn / 95 kn na dan koncerta

ONE POSSIBLE OPTION, 18.12.2019., Kset, Zagreb

18.12.2019. - srijeda

ONE POSSIBLE OPTION, 18.12.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.12.2019. - petak

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn / 100 kn

ZAGREB DISCO FESTIVAL, 21.12.2019., Boogaloo, Zagreb

21.12.2019. - subota

ZAGREB DISCO FESTIVAL, 21.12.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
85 kn

NOVA 101 GODINA, 31.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

31.12.2019. - utorak

NOVA 101 GODINA, 31.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
40 kn/ 55 kn

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

15.01.2020. - srijeda

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

,
180 kn early bird / 200 kn / 220 kn na dan koncerta /VIP 290 kn

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

Prosinac / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.06.2018.

Kalendar

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.06.2018.
MY BABY objavili novi video uoči zagrebačkog koncerta

Vijesti

MY BABY objavili novi video uoči zagrebačkog koncerta
GHOST, All Them Witches, Tribulation - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.

Izvještaji

GHOST, All Them Witches, Tribulation - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.
ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija

Galerije

ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija
KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.

Izvještaji

KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.
MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult

Intervjui

MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult
ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija

Galerije

ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija
KRYN:

Intervjui

KRYN: "Najveće promjene su se dogodile interno, u nama, u razmišljanju, djelovanju i pogledu na svijet"
BEHAVE - One of These days

Recenzije

BEHAVE - One of These days
BeHaVe (Hara):  'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'

Intervjui

BeHaVe (Hara): 'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'
NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019

Izvještaji

NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019
THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.

Izvještaji

THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

Kalendar

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.
ALCEST - Spiritual Instinct

Recenzije

ALCEST - Spiritual Instinct
IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Recenzije

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)
BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

Recenzije

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands
15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.

Izvještaji

15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.
FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.

Vijesti

FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK