NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ZYKLON - World Ov Worms

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZYKLON - World Ov Worms

I dok je Ihsahn zaokupljen zajedno sa svojom zenom Ihriel avangardnim projektom Peccatum, ostala dva clana legendarnog Emperora, Samoth (gitara) i Trym (bubnjevi), ukljucujuci i Destruchtora (Myrkskog, gitara) te Daemona (Vokali, Limbonic Art), ostaju u black metal vodama te s projektom Zyklon (poznatim i kao Zyklon-B) izdaju "World ov worms".

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

ZORN - Schwarz Metall

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZORN - Schwarz Metall

Iako grupe koje bismo mogli nazvati zacetnicima black metala ili vise ne postoje, ili su se upustile u istrazivanje drugih glazbenih voda, duh izvornog black metala jos uvijek zivi.

ZONARIA - Infamy And The Breed

01.01.2007. - 30.11.-0001.

ZONARIA - Infamy And The Breed

Skoro svaki od death metal bendova koji je izasao iz Svedske je stekao dobru reputaciju na metal sceni bilo da se radi o maticnoj im zemlji ili sire.

ZONARIA - Arrival Of The Red Sun

7.0

21.08.2012.

ZONARIA - Arrival Of The Red Sun

Treći album, pa treća sreća? Možda. Iako su i dalje zadržali manje-više istu postavu, pjevač/gitarist Simon Berglund zajedno sa ostatkom benda odlučio je ovaj put, čini se, više proraditi na svim pjesama i ponuditi nešto što bi moglo Zonariu odvesti još jednu stepenicu više, već kad to nije učinio njihov prethodni album.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

7.5

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

01.01.2002. - 30.11.-0001.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

Zandelle - nova americka grupa koja odmah prvim preslusavanjem daje do znanja u kojoj vremenskoj dimenziji su 'zapeli' i tko su im uzori.

ZAMBA - Home

8.5

27.05.2015.

ZAMBA - Home

Vjerojatno sam pristrana radi činjenice da je netko naš napravio ovakav svjetski album, ali 'Home' će mi se uz 'Into the Sun' Robbena Forda još dugo vrtjeti u playeru.

ZAKK WYLDE - Book Of Shadows II

8.0

29.04.2016.

ZAKK WYLDE - Book Of Shadows II

Nakon punih 20 godina Zakk Wylde opet putuje solo vodama i objavljuje nasljednika vrlo uspješnog Book Of Shadows albuma.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

9.0

28.02.2018.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

Film 'Whitney: Biti svoja' ima i osim odlične dinamike i tempa odvijanja priče o Whitney i notu emotivnosti i suosjećanja s divom.

1234567 > >>

Kalendar

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

25.01.2020. - subota

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

Maribor, MC Pekarna
5 € / 7€

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

14.02.2020. - petak

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

Zagreb, Hala
110 kn/130 kn/150kn

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

15.02.2020. - subota

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

19.02.2020. - srijeda

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

Wien, Stadthalle
€ 59,99 / € 223,00 (Gold Merchandise Package)

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)
BECK novi headliner INmusic festivala #15

Vijesti

BECK novi headliner INmusic festivala #15
STRANGER - spot za 'Nothing Inside'

Vijesti

STRANGER - spot za 'Nothing Inside'
MAYHEM - Daemon

Recenzije

MAYHEM - Daemon
NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up

Vijesti

NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up
MY BABY -  Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Izvještaji

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.
MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Galerije

MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK