NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

AQUAMAN

7.5

31.12.2018.

AQUAMAN

Vizualno je film spektakularan do nevjerojatnosti, a 'vodena' priča je pun pogodak pa je zapravo je neobično što DC nije već nekad ranije odlučio ekranizirati 'Aquamana'.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

8.5

30.12.2018.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

'Iskupljenje u New Yorku' je sporogoreći, iznimno napet, tjeskoban i intenzivan film s apsolutno fantastičnim Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

8.0

29.12.2018.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Ako vam je dosta predvidljivih i nemaštovitih filmova u standardnoj filmskoj mas-produkciji, ovo je film za vas.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

6.0

21.12.2018.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

Generalno gledajući, film je solidno djelce u kojeg se nećete previše razočarati ukoliko od filma očekujete doslovno ništa (osim atraktivne JLo).

GRINCH  (The Grinch)

7.5

17.12.2018.

GRINCH (The Grinch)

Ako ste previše Mrgud da vam nema šanse da odete pogledati jedan crtić, onda imajte na umu da po vas možda može doći i Krampus, a onda je ipak bolji izbor Grinch :).

EOT - Teorija Ludog Chovjeka

7.0

16.12.2018.

EOT - Teorija Ludog Chovjeka

EoT i njihova ''Teorija Ludog Chovjeka'' nisu reprezentativan pokazatelj kako bi danas trebali zvučati, stoga bi ipak za one koji se prvi put susretnu s njima radije preporučio prethodni album.

JOŠ SI TU (I still see you)

6.0

13.12.2018.

JOŠ SI TU (I still see you)

Da se netko detaljnije pozabavio scenarijem, režijom i podjelom uloga ovo bi mogao biti najbolji nadnaravni thriller/horror u posljednjih podosta godina. 

DRAGONLORD - Dominion

6.0

12.12.2018.

DRAGONLORD - Dominion

Očekivati da će Dragonlord izbaciti nešto što će izaći iz njegovih zadanih okvira je besmisleno. Zauzvrat predstavljen nam je ''Dominion'', izdanje koje će ljubitelji melodičnog blacka zasigurno poslušati, dok za one Testamentove, sumnjam.

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

9.5

10.12.2018.

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

Lacuna Coil je svojih 20 godina proslavila posebnim nastupom koji je snimljen i objavljen na DVDu diljem svijeta prošlog mjeseca.

UDOVICE (Widows)

8.5

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

1234567 > >>

Kalendar

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.01.2019. - četvrtak

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
35kn/45kn

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

25.01.2019. - petak

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

Zagreb, Tvornica

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

25.01.2019. - petak

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

06.02.2019. - srijeda

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
45 kn/ 60 kn

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

09.02.2019. - subota

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

Beč, Planet - Gasometer
61,99 €

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

13.02.2019. - srijeda

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
90 kn / 110 kn

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

14.02.2019. - četvrtak

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

Rijeka, Dvorana Mladosti
80/100 Kn

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

21.02.2019. - četvrtak

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

Zagreb, Vintage Industrial Bar
60 kn / 80 kn

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

23.02.2019. - subota

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn - 50 kn

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

27.02.2019. - srijeda

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

,
90 kn / 100 kn / 120 kn

Siječanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

LEPTIR (Papillon)

Recenzije

LEPTIR (Papillon)
SOILWORK - Verkligheten

Recenzije

SOILWORK - Verkligheten
Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila

Vijesti

Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila
MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Recenzije

MOJ OSOBNI RAT (My private war)
Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa

Kolumne

Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa
COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.

Vijesti

THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.
COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija

Galerije

COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija
THERAPY? - Cleave

Recenzije

THERAPY? - Cleave
PUNČKE na nizozemskoj turneji

Vijesti

PUNČKE na nizozemskoj turneji
Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja

Vijesti

Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja
Postani dio Perun.hr teama!

Vijesti

Postani dio Perun.hr teama!
Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb

Vijesti

Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb
PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine

Kolumne

PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine
AQUAMAN

Recenzije

AQUAMAN
URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ
CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija

Galerije

CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija
ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Recenzije

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK