NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BURZUM - Thulêan Mysteries

6.0

29.03.2020.

BURZUM - Thulêan Mysteries

Ovdje imamo vrlo vjerojatno posljednji album izdan pod imenom Burzum s obzirom na njegov trenutni status, no nikad se ne zna da li ćemo u doglednoj budućnosti svjedočiti još kojekakvom glazbenom izletu.

PEARL JAM - Gigaton

7.5

28.03.2020.

PEARL JAM - Gigaton

Sedam godina nakon prethodnika, 11. studijski album Pearl Jama jučer je izašao pod imenom Gigaton. Najavljen sa tri singla, Gigaton se sastoji od sveukupno 12 pjesama i traje oko sat vremena.

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

7.5

26.03.2020.

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Devedeset minuta ispunjenih snagom i agresijom.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

7.5

19.03.2020.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Ljubavno pismo pop glazbi 80ih.

H.E.A.T - II

9.0

16.03.2020.

H.E.A.T - II

Ovo je punokrvni hard rock album koji želite imati u svojoj kolekciji. Ovog puta dečki su se potrudili i izdali fantastičan album koji podiže raspoloženje i oduševljava. Ako volite dobar hard rock, H.E.A.T. su generalno bend za vas.

DEMONS & WIZARDS - III

8.0

12.03.2020.

DEMONS & WIZARDS - III

Jedan od najiščekivanijih albuma godine napokon je pred nama!

21 MOST (21 bridges)

7.0

07.03.2020.

21 MOST (21 bridges)

Sve rjeđi akcijski filmovi koji nisu superjunačkog predznaka, ovaj je dobrodošla iznimka, a sam je film nabijen dinamikom, brzim događanjima, ali i stane kada treba.

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

9.5

07.03.2020.

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

Morat ćemo se složiti da melodični black metal dugo nije zvučao ovako dobro, a ujedno i kreativno, bez praznog hoda, gdje su sve ideje izrealizirane do maksimalnog rezultata.

YOGI LONICH - Rebirth

10.0

04.03.2020.

YOGI LONICH - Rebirth

Svjetski priznati gitarist i producent Yogi Lonich 18. je veljače objavio novi, četvrti, album pod imenom ''Rebirth''.

KVELERTAK - Splid

8.0

02.03.2020.

KVELERTAK - Splid

Ludi miks žanrova kakvog jedino ludi Norvežani mogu prodati.

1234567 > >>

Kalendar

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

14.04.2020. - utorak

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

15.04.2020. - srijeda

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

18.04.2020. - subota

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
95 kn/120 kn

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.04.2020. - četvrtak

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
70 kn / 90 kn

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

27.04.2020. - ponedjeljak

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

29.04.2020. - srijeda

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /na dan koncerta 80 kn

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

30.04.2020. - četvrtak

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

Zagreb, Hard Place
Besplatan upad

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

07.05.2020. - četvrtak

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

Wien, Simm City
57, 80 €

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

22.05.2020. - petak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

23.05.2020. - subota

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
120 kn

Travanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

MYRKUR - Folkesange

Recenzije

MYRKUR - Folkesange
ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Recenzije

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1
BURZUM - Thulêan Mysteries

Recenzije

BURZUM - Thulêan Mysteries
PEARL JAM - Gigaton

Recenzije

PEARL JAM - Gigaton
HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Recenzije

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Recenzije

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic
H.E.A.T - II

Recenzije

H.E.A.T - II
 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati

Vijesti

 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati
CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin

Vijesti

CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin
DEMONS & WIZARDS - III

Recenzije

DEMONS & WIZARDS - III
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video

Vijesti

Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video
Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina

Vijesti

Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina
ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX

Vijesti

ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX
BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.

Izvještaji

BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.
21 MOST (21 bridges)

Recenzije

21 MOST (21 bridges)
DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

Recenzije

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World
RIVERSIDE - Zagreb, Tvornica kulture, 05.03.2020. - galerija

Galerije

RIVERSIDE - Zagreb, Tvornica kulture, 05.03.2020. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK