NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

8.0

11.02.2021.

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Dave Grohl i kompanija uspježno drže dobri duh rock 'n' rolla živim i u novom desetljeću.

MUKA - Patologija Poniznosti

7.5

07.02.2021.

MUKA - Patologija Poniznosti

Muka su još jednom dokazali kako domaći black/death metal uvijek drži kvalitetu koja ne kaska za današnjim alternativnim glazbenim trendovima. Kratki i sažeti EP ''Patologija Poniznosti'' donosi ne naročito inovativni pristup, ali zato to nadoknađuje kvalitetnom glazbom i direktnom porukom zaokruženu u black/death melankoliju.

BRUCE SPRINGSTEEN - Letter To You

7.5

02.02.2021.

BRUCE SPRINGSTEEN - Letter To You

Jako hvaljen novi album Brucea Springsteena kritično pati od skroz passe glazbe koja je reciklirana od one iz 70./80.-tih, no možda to i jest sve što nam u ovom času u ovom trenutku našeg svijeta na Zemlji i - treba.

ONE POSSIBLE OPTION - No King

9.0

01.02.2021.

ONE POSSIBLE OPTION - No King

Kraj 2020. godine donio nam je jedno zanimljivo izdanje, ovaj put domaćeg benda.

WARDRUNA - Kvitravn

9.0

29.01.2021.

WARDRUNA - Kvitravn

Ambijentalni spiritualni folk kakvog Wardruna isporučuju već gotovo dvadeset godina danas je upao pod etiketu moderneih medijskih trendova, no to nipošto ne znači da kvaliteta ovdje ispašta. Wardruna dokazuje kako im zasad nema kreativno ravnopravnih glazbenika u ovakvom glazbenom žanru, a dugogodišnja publika će to znati prepoznati.

DARK TRANQUILLITY - Moment

9.0

04.01.2021.

DARK TRANQUILLITY - Moment

Kraj 2020. godine donosi nam još jednu glazbenu poslasticu iz Švedske, ovaj put od pionira melodičnog death metala Dark Tranquillity.

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Na putu

8.0

26.12.2020.

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Na putu

Impresivno kod skromnog pobjednika ovogodišnjeg showa "The Voice" Vinka Ćemeraša jest taj vokal koji je spoj vokala Kings of Leona i dva od najboljih irskih vokala ikad, sugestivnih, interpretativnih, i/ ili alternativnih Bona (U2) i Gary Lightbodya (Snow Patrol). Kraj svijeta.

FATES WARNING - Long Day Good Night

8.5

23.12.2020.

FATES WARNING - Long Day Good Night

''Long Day Good Night'' je trinaesti album u diskografiji Fates Warninga, a isto tako nam donosi i trinaest novih pjesama koje su našle svoje mjesto u ovom dosta dugom albumu.

AC/DC - Power Up

7.0

22.12.2020.

AC/DC - Power Up

''Power Up'' nam postaje osamnaesti (ili šesnaesti, ovisi kako brojite) studijski album benda, te nam u svom trajanju od nekih četrdesetak minuta donosi dvanaest novih pjesama prepoznatljivog zvuka, pristupa i karaktera na koje smo svi navikli, i svi znamo što od benda kao što je AC/DC možemo dobiti.

OLD GROWTH - Mossweaver

7.0

21.12.2020.

OLD GROWTH - Mossweaver

Atmosferični black metal još jednom se pokazuje kao savršena podloga za dočavanje ljepota prirode, paganizma i okultizma. Rano je prognozirati hoće li Old Growth doseći veću reputaciju, a sudeći prema predstavljenim idejama, otvoren mu je golem prostor za napredak.

1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK