NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)

8.0

19.11.2019.

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)

Konačno! Nakon dužeg vremena Terminator kakvog pamtimo i želimo. Apsolutno zanimljiv film.

INFECTED RAIN - Endorphin

8.0

16.11.2019.

INFECTED RAIN - Endorphin

Senzacija iz Moldavije nastavlja svoj uspon gradeći karakterističan i poseban zvuk koji privlači sve više i više obožavatelja.

RAT STRUJA (The Current War)

7.0

03.11.2019.

RAT STRUJA (The Current War)

Iako je za struku ovo samo perolaki 'tehnički' film, dovoljno je detaljan da vas poput filmske wikipedije naoruža osnovnim znanjem što pokreće naš svijet.

BIJELA VRANA (The White Crow)

8.5

03.11.2019.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Ova izvrstan film je priča o ruskom baletanu Rudolfu Nureyevu jednom od najvećih baletana na svijetu, prvog umjetničkog prebjega iz komunističkog SSSR na zapad i jedna od prvih žrtava AIDSa.

JOKER (Joker)

9.0

01.11.2019.

JOKER (Joker)

I film i lik, te Joaquin Phoenix su toliko snažni da apsolutno ne vidim druge kandidate za najviše nagrade.

JUDY

7.5

30.10.2019.

JUDY

Film je dobra i emotivna priča o jednoj povijesnoj umjetnici, Judy Garland, u sjajnoj interpretaciji Renee Zellweger.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

8.5

29.10.2019.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

U današnjim kriznim, prijelaznim vremenima trebamo ovakav film koji nam daje onu potrebitu nadu u humanost naših najbližih susjeda onda kada nam ustreba.

BORKNAGAR - True North

8.0

28.10.2019.

BORKNAGAR - True North

Teško se oteti dojmu i reći kako je ovo nešto najbolje što ste čuli od Borknagara. Istina, instrumentalno jako dobro posloženo izdanje, ali zato treba sagledati sve, ostati realan i reći kako visoku kvalitetu drže najviše zahvaljujući odličnim pjevačima, u prvom redu Larsu Nedlandu, a zatim nešto manje, i Vortexu.

INSOMNIUM - Heart Like A Grave

9.0

27.10.2019.

INSOMNIUM - Heart Like A Grave

Početkom ovog mjeseca Insomnium, izdali su novi, osmi po redu studijski album. Nakon konceptualnog albuma Winter's Gate iz 2016. bend se ovaj put vraća klasičnom izdanju albuma.

LACUNA COIL - Black Anima

7.5

24.10.2019.

LACUNA COIL - Black Anima

Popularna talijanska petorka predvođena Cristinom Scabbiom, Lacuna Coil, predstavja svoj deveti studijski album.

1234567 > >>

Kalendar

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

12.12.2019. - četvrtak

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn/170 kn

MOSKAU, 12.12.2019., KSET, Zagreb

12.12.2019. - četvrtak

MOSKAU, 12.12.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

13.12.2019. - petak

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
110/130 kn

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

14.12.2019. - subota

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn / 95 kn na dan koncerta

ONE POSSIBLE OPTION, 18.12.2019., Kset, Zagreb

18.12.2019. - srijeda

ONE POSSIBLE OPTION, 18.12.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.12.2019. - petak

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn / 100 kn

ZAGREB DISCO FESTIVAL, 21.12.2019., Boogaloo, Zagreb

21.12.2019. - subota

ZAGREB DISCO FESTIVAL, 21.12.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
85 kn

NOVA 101 GODINA, 31.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

31.12.2019. - utorak

NOVA 101 GODINA, 31.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
40 kn/ 55 kn

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

15.01.2020. - srijeda

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

,
180 kn early bird / 200 kn / 220 kn na dan koncerta /VIP 290 kn

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

Prosinac / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.06.2018.

Kalendar

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.06.2018.
MY BABY objavili novi video uoči zagrebačkog koncerta

Vijesti

MY BABY objavili novi video uoči zagrebačkog koncerta
GHOST, All Them Witches, Tribulation - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.

Izvještaji

GHOST, All Them Witches, Tribulation - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.
ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija

Galerije

ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija
KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.

Izvještaji

KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.
MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult

Intervjui

MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult
ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija

Galerije

ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija
KRYN:

Intervjui

KRYN: "Najveće promjene su se dogodile interno, u nama, u razmišljanju, djelovanju i pogledu na svijet"
BEHAVE - One of These days

Recenzije

BEHAVE - One of These days
BeHaVe (Hara):  'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'

Intervjui

BeHaVe (Hara): 'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'
NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019

Izvještaji

NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019
THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.

Izvještaji

THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

Kalendar

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.
ALCEST - Spiritual Instinct

Recenzije

ALCEST - Spiritual Instinct
IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Recenzije

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)
BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

Recenzije

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands
15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.

Izvještaji

15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.
FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.

Vijesti

FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK