NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

SOULFLY - Ritual

7.5

04.11.2018.

SOULFLY - Ritual

Novi Soulfly je tu s jednim razlogom. Razvaliti zvučnike i glave.

PRVI ČOVJEK (First Man)

7.5

02.11.2018.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Film je filmsko-dokumentarni prikaz povijesnog čina leta na Mjesec, njegovog junaka i općenito tog povijesnog perioda.

ST. VINCENT - MassEducation

8.5

25.10.2018.

ST. VINCENT - MassEducation

Ako niste čuli za St. Vincent, vrijeme je da bacite uho. Ne samo što je to umjetnica koja gitaru svira na potpuno inovativan način, već i svoje pjesme oblikuje tako kako to nitko prije nije radio.

WOLFHEART - Constellation Of The Black Light

7.5

21.10.2018.

WOLFHEART - Constellation Of The Black Light

Prepoznatljivi elementi zvuka su i dalje tu, što će usputnim slušateljima djelovati kao podgrijana ideja od prije, no daleko od toga da ovdje nemamo novog favorita za ovogodišnja top izdanja.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

8.0

21.10.2018.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Da je redatelj Goddard uspio malo brže plesti priču i efektnije je rasplesti (u smislu kako dolazimo do kraja) ovo bi bio jedan od najboljih filmova godine.

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

9.0

20.10.2018.

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

Ovom je album kojem je zaista teško naći manu. Posebno ako ste fan starog Nightwisha (Tarja era), After Forever, Within Temptation, Epice i Draconiana.

ORANGE GOBLIN - The Wolf Bites Back

8.0

13.10.2018.

ORANGE GOBLIN - The Wolf Bites Back

S novim albumom Orange Goblin ponovno donosi sebi karakterističnu i efektnu kombinaciju hard rocka i stonera koji bruse već godinama. Nešto mračniji, energičniji od prethodnika s par (neočekivanih) stilskih eksperimenata, ''The Wolf Bites Back'' je demonstracija snage, prljavih rifova i beskompromisnog macho stava.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

8.0

12.10.2018.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Behemoth se vratio. Četiri godine od uspjeha koji je iznudio "The Satanist" stiže nam novi album koji nosi naziv "I Loved You At Your Darkest".

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

7.0

11.10.2018.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Tamo gdje je Mike Mayers sa svojim Austinom Powersom stao 2002. tu je logično, ali ipak na malo drugačiji način nastavio serijal o Johnny Englishu. I dobro je tako.

1234567 > >>

Kalendar

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

15.11.2018. - četvrtak

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 50 kn

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

16.11.2018. - petak

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

17.11.2018. - subota

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
20 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn / 80 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /80 kn na dan koncerta

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

21.11.2018. - srijeda

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 40 kn

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

22.11.2018. - četvrtak

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Ljubljana, Dvorana Stožice
49 EUR (parter) - 89 EUR (lože)

Studeni / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Galerije

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija

30.10.2018. − Zagreb, Hrvatska, Vintage Industrial Bar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija
LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

19.10.2018. − Zagreb, Tvornica Kulture

LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

Must Read

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija

Galerije

BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija
OWL - Nights In Distortion

Recenzije

OWL - Nights In Distortion
BOHEMIAN RHAPSODY FILM -  IMAMO DOBITNIKE!

Nagradne igre

BOHEMIAN RHAPSODY FILM - IMAMO DOBITNIKE!
FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb

Izvještaji

FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb
STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Recenzije

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II
DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.

Izvještaji

DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.
ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.

Izvještaji

ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.
ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija

Galerije

ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija
FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)
FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

Recenzije

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy
BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

BOHEMIAN RHAPSODY
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
SOULFLY - Ritual

Recenzije

SOULFLY - Ritual
PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

PRVI ČOVJEK (First Man)
Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva

Vijesti

Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva
Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb

Kalendar

Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb
Sjećanje na Lou Reeda

Kolumne

Sjećanje na Lou Reeda

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK