NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BYZANTINE - The Cicada Tree

8.0

19.11.2017.

BYZANTINE - The Cicada Tree

„The Cicada Tree“ nam donosi jedanaest pjesama nabijenih pravo i moćnom energijom koja je prožeta zaraznim i razornim bubnjevima, tehnički jakim gitarama i zanimljivim vokalima.

BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres

8.0

16.11.2017.

BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres

Ovo će vam doista biti album kojem ćete se morati posvetiti. Ili ga slušati na tri puta, svaki njegov disk posebno preslušati i upiti sav taj materijal koji je snimljen uživo.

CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope

7.5

12.11.2017.

CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope

Chaos Addict, bend koji iza sebe ima sedam godina postojanja i mnogobrojne odsvirane koncerte napokon je objavio svoj dugoočekivani prvijenac pod imenom „Sacrament Of Hope“.

TRIVIUM - The Sin And The Sentence

8.0

08.11.2017.

TRIVIUM - The Sin And The Sentence

"The Sin And The Sentence" je album koji će se istovremeno svidjeti kako starim fanovima, tako i i onim fanovima modernog metala koji se do sada nisu susreli s Triviumom.

JENNER - To Live Is To Suffer

7.5

07.11.2017.

JENNER - To Live Is To Suffer

Iako je trebalo vremena da otkrijem ovaj bend i album koje su nam članice istoga predstavile ove godine, mogu reći da nitko neće požaliti jer ovdje imamo prikaz jednog old school pristupa glazbi i načinu izražaja koji vas pokreće.

RAMMSTEIN - Rammstein: Paris

9.0

05.11.2017.

RAMMSTEIN - Rammstein: Paris

Kad se prednost i odvažnost spoje, pa u tu kombinaciju dodate još samo malo otkačenosti i ekstremnosti... Pa onda sigurno dobivate „Rammstein: Paris“.

OLD NIGHT - Pale Cold Irrelevance

9.0

31.10.2017.

OLD NIGHT - Pale Cold Irrelevance

Riječki doom metal bend Old Night objavio je svoj album prvijenac „Pale Cold Irrelevance“ kojim definitivno mogu stati uz bok poznatijim europskim doom sastavima. Pred vama je sat vremena čiste doom poslastice koja najbolje pokazuje kako treba zvučati tradicionalni doom 21. stoljeća.

WOLVES IN THE THRONE ROOM - Thrice Woven

8.0

31.10.2017.

WOLVES IN THE THRONE ROOM - Thrice Woven

Dobitna kombinacija black metala, ambijentalne, atmosferične i ritualne glazbe dobila je svoj prijeko potrebni epilog za koji smo bili zakinuti zadnjih nekoliko godina.

EVIL INVADERS - Feed Me Violence

8.5

29.10.2017.

EVIL INVADERS - Feed Me Violence

„Feed Me Violence“ je brz, brutalan, nasilan i odličan. Evil Invaders uspješno su pronašli recept u kojemu oživljavaju duh speed metala 80ih kojeg spajaju s modernom produkcijom i zvukom.

SATYRICON - Deep Calleth Upon Deep

9.0

26.10.2017.

SATYRICON - Deep Calleth Upon Deep

"Deep Calleth upon Deep" je, nakon skoro 3 godine snimanja, kruna Satyriconovog stvaralaštva i album, kako ga je sam Satyr opisao, "zaista mračan, vrlo spiritualan i pun smjelosti i energije.

1234567 > >>

Kalendar

Tús Nua - promocija albuma

14.12.2017. - četvrtak

Tús Nua - promocija albuma

Zagreb, Tvornica

JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 14.12.2017.

14.12.2017. - četvrtak

JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 14.12.2017.

Zagreb, KD Lisinski
140, 160 i 190 kn

Pure Electro - 15.12.2017. u zagrebačkoj Jabuci

15.12.2017. - petak

Pure Electro - 15.12.2017. u zagrebačkoj Jabuci

Zagreb, GK Jabuka

DARKO RUNDEK - Zagreb, Dom Sportova, 16.12.2017.

16.12.2017. - subota

DARKO RUNDEK - Zagreb, Dom Sportova, 16.12.2017.

Zagreb, velika dvorana Doma Sportova
do 01.10. - 90 kn, do 15.12. - 100 kn, na dan koncerta 120 kn

MORGAN JAMES - Zagreb, Mala dvorana Boogaloo, 16.12.2017.

16.12.2017. - subota

MORGAN JAMES - Zagreb, Mala dvorana Boogaloo, 16.12.2017.

Zagreb, Mala dvorana Booglaoo
80-90 kn

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

21.12.2017. - četvrtak

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

Zagreb, Arena
1190 - 790 kn

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

26.12.2017. - utorak

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

Zagreb, Arena
160 kn/ 180 kn/ 200 kn

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

Prosinac / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota

Vijesti

Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota
TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Recenzije

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju
MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Recenzije

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down
GUSGUS  - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.

Izvještaji

GUSGUS - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.
BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Kalendar

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb
NE OBLIVISCARIS - Urn

Recenzije

NE OBLIVISCARIS - Urn
NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija

Galerije

NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija
NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!

Vijesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!
DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija

Galerije

DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija
DUEL:

Intervjui

DUEL: "Pokušavamo imati mračnu doom vibru bez da smo dosadni."
BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Izvještaji

BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.
SÓLSTAFIR, Myrkur, Árstíðir - Zagreb, Tvornica Kulture - 02.12.2017.

Izvještaji

SÓLSTAFIR, Myrkur, Árstíðir - Zagreb, Tvornica Kulture - 02.12.2017.
13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017.

Izvještaji

13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017.
SOLSTAFIR, Myrkur - Zagreb, Tvornica kulture, 02.12.2017. - galerija

Galerije

SOLSTAFIR, Myrkur - Zagreb, Tvornica kulture, 02.12.2017. - galerija
13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017. - galerija

Galerije

13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017. - galerija
GOGOL BORDELLO - Zagreb, Tvornica Kulture, 01.12.2017. - galerija

Galerije

GOGOL BORDELLO - Zagreb, Tvornica Kulture, 01.12.2017. - galerija
PEARL JAM objavili datume europske turneje

Vijesti

PEARL JAM objavili datume europske turneje
SUMMONING - objavljuju datum izlaska svog osmog studijskog uratka

Vijesti

SUMMONING - objavljuju datum izlaska svog osmog studijskog uratka

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK