NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

SHINING - X - Varg Utan Flock

7.5

04.02.2018.

SHINING - X - Varg Utan Flock

Shining je uspio proizvesti nasljednika svog prethodnog albuma čime su dokazali kako unaprijeđuju svoj zvuk sa temeljnim black metal segementom koji ih i dalje čini prepoznatljivim, no nedovoljno noviteta i mali broj pjesama nisu ipak dovoljni za previsoku ocjenu.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

10.0

31.01.2018.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

Juha Raivio osnovao je Hallatar u spomen na svoju tragično preminulu životnu družicu i njene stihove te kroz svoju bol napravio savršen album!

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

7.0

28.01.2018.

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

"No Cross No Crown" je povratnički album, razgibavanje i uvjeravanje publike da "klasična" postava još nije zahrđala i da C.O.C. nije prošlo svršeno vrijeme. Iako ne donosi nešto novo niti revolucionarno, Corrosion of Conformity s "No Cross No Crown" donosi kvalitetnu dozu južnjačke, bluzerske stoner mjuze.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

8.0

20.01.2018.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

Odlična kombinacija black metala te stoner i space rocka.

ENSLAVED - E

9.0

17.01.2018.

ENSLAVED - E

Četrnaesti album norveških legendi donosi fuziju zvuka progresivnog rocka 70-ih i vikinške prošlosti poznatu s par prethodnih albuma.

GODFLESH - Post Self

7.5

14.01.2018.

GODFLESH - Post Self

Godflesh, brainchild talentiranog Justina Broadricka je glavno ime industrial metala još od kasnih osamdesetih godina prošloga stoljeća.

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

10.0

12.01.2018.

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

Indija, zemlja koja baš i nije poznata po dobrim metal albumima, ali nakon ovog albuma će zasigurno postati.

REX BROWN - Smoke On This...

6.0

11.01.2018.

REX BROWN - Smoke On This...

Slušljivo. Ukratko bi se tako album jednom riječju možda mogao tako opisati jer je Rex nakon svih godina karijere krenuo potpuno samostalno i nekako dobivate dojam da se na ovom albumu radilo vrlo opušteno i bez ikakvog pritiska jer se tako i osjećate dok ga slušate.

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

9.0

10.01.2018.

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

Album prvijenac kultnog sarajevskog benda koji je svojom kompilacijom ''Vampirska kakofnija'' pomeo underground.

ACCEPT - The Rise Of Chaos

8.0

04.01.2018.

ACCEPT - The Rise Of Chaos

Od svog povratka 2009. godine Accept se nije zaustavio niti na trenutak da uzmu predah.

1234567 > >>

Kalendar

Elephant Stalker + Emphasis, 22. veljače 2018., KSET

22.02.2018. - četvrtak

Elephant Stalker + Emphasis, 22. veljače 2018., KSET

Zagreb, KSET
20 kn / 30 kn

THE DWARVES, NICK OLIVERI DEATH ELECTRIC i SVETLANAS, Vintage Industrial Bar, 22.02.2018., Zagreb

22.02.2018. - četvrtak

THE DWARVES, NICK OLIVERI DEATH ELECTRIC i SVETLANAS, Vintage Industrial Bar, 22.02.2018., Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
65 kn / 80 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

'Metal Night' Therion warm up i alter buvljak 24.02.2018., Route 66, Zagreb

24.02.2018. - subota

'Metal Night' Therion warm up i alter buvljak 24.02.2018., Route 66, Zagreb

Zagreb, Route 66
Besplatno

ZAGREBDOX - Zagreb, Kaptol Boutique Cinema, 25.02. - 04.03.2018.

25.02.2018. - nedjelja

ZAGREBDOX - Zagreb, Kaptol Boutique Cinema, 25.02. - 04.03.2018.

Zagreb, Kaptol Boutique Cinema
25 kn dnevne projekcije, 28 kn večernje

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

08.03.2018. - četvrtak

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

Bratislava, Randal club

ANDREA BOCELLI - Zagreb, Arena, 10.03.2018.

10.03.2018. - subota

ANDREA BOCELLI - Zagreb, Arena, 10.03.2018.

Zagreb, Arena
299 kn - 1550 kn

HARD 'N' HEAVY NIGHT vol. 3.,10.03.2018., Hard Place, Zagreb

10.03.2018. - subota

HARD 'N' HEAVY NIGHT vol. 3.,10.03.2018., Hard Place, Zagreb

Zagreb , Hard Place
25 kn

IAMX (UK)

16.03.2018. - petak

IAMX (UK)"Alive In New Light - Tour 2018", 16.03.2018, WUK Vienna

Vienna, WUK
33,90 €

Veljača / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 

Must Read

Vodimo Vas u kino! Osvojite ulaznicu za film o Ericu Claptonu

Nagradne igre

Vodimo Vas u kino! Osvojite ulaznicu za film o Ericu Claptonu
Najpoznatiji proizvođač instrumenata GIBSON navodno pred stečajem

Vijesti

Najpoznatiji proizvođač instrumenata GIBSON navodno pred stečajem
CHUI + JAZZ ORKESTAR HRT - Zagreb, Tvornica Kulture, 17.02.2018. - galerija

Galerije

CHUI + JAZZ ORKESTAR HRT - Zagreb, Tvornica Kulture, 17.02.2018. - galerija
CHUI - Zagreb, Tvornica, 17.02.2018.

Izvještaji

CHUI - Zagreb, Tvornica, 17.02.2018.
CHRISTOFER (THERION): 'It is difficult to write an extensive piece like 'Our Beloved Antichrist'.'

Intervjui

CHRISTOFER (THERION): 'It is difficult to write an extensive piece like 'Our Beloved Antichrist'.'
NIRVANA TRIBUTE - Zagreb, Boogaloo, 16,02.2018 - galerija

Galerije

NIRVANA TRIBUTE - Zagreb, Boogaloo, 16,02.2018 - galerija
'Metal Night' Therion warm up i alter buvljak 24.02.2018., Route 66, Zagreb

Kalendar

'Metal Night' Therion warm up i alter buvljak 24.02.2018., Route 66, Zagreb
Novi album  BRAIN PRODUCTIONA -

Vijesti

Novi album BRAIN PRODUCTIONA - "Valovi o stijenu"
Don't get mad, get even - kako je hip hop vratio AEROSMITH iz mrtvih

Kolumne

Don't get mad, get even - kako je hip hop vratio AEROSMITH iz mrtvih
Dokumentarac o Ericu Claptonu u zagrebačkim kinima

Vijesti

Dokumentarac o Ericu Claptonu u zagrebačkim kinima
ANNIHILATOR - For The Demented

Recenzije

ANNIHILATOR - For The Demented
BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits

Recenzije

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits
SAVANT:

Intervjui

SAVANT: "Pjesme su nam na hrvatskom jeziku jer se želimo profilirati najprije na domaćoj sceni"
NENAD PUHOVSKI predstavio program ZAGREBDOXa

Vijesti

NENAD PUHOVSKI predstavio program ZAGREBDOXa
Antivalentinovo 3 - Let3, TBF, Edo Maajka, Demolition Group - Zagreb, Dom Sportova - 10.2.2018.

Izvještaji

Antivalentinovo 3 - Let3, TBF, Edo Maajka, Demolition Group - Zagreb, Dom Sportova - 10.2.2018.
KRAFTWERK (DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 29.08.2018.

Kalendar

KRAFTWERK (DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 29.08.2018.
MANDO DIAO - Vintage Industrial bar, Zagreb, 07.02.2018.

Izvještaji

MANDO DIAO - Vintage Industrial bar, Zagreb, 07.02.2018.
Originalni bubnjar AC/DC-a PHIL RUDD u Zagrebu

Vijesti

Originalni bubnjar AC/DC-a PHIL RUDD u Zagrebu

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK