NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THE MUTE GODS - Do Nothing Till You Hear From Me

9.0

26.04.2016.

THE MUTE GODS - Do Nothing Till You Hear From Me

Kako bi zvučao album da je nekim slučajem početkom dvijetisućitih David Bowie postao član King Crimson-a sa Steven Wilsonom zaduženim za produkciju? Odgovor je 'Do Nothing Till You Hear From Me', album prvijenac The Mute Gods-a.

IHSAHN - Arktis

9.5

25.04.2016.

IHSAHN - Arktis

Ihsahn i dalje ne prestaje s ugodnim iznenađenjima koja se u najkraćim crtama mogu definirati kao progresivni stil impresivnih, izvan standardnih, mislima ugodnih elemenata.

SHE LOVES PABLO - Try Mandarin

7.5

24.04.2016.

SHE LOVES PABLO - Try Mandarin

''Try Mandarin'' kao i njegovi prethodnici prošaran je svime i svačime te stvara na prvo slušanje dojam nekog kreativnog nereda koji je posložen u neku cjelinu i koji je zapravo zanimljiv i čudan.

CREMATORY - Monument

5.0

20.04.2016.

CREMATORY - Monument

Dolazak novih članova možda izgleda kao da je promjenio glazbu i da ćete ovdje čuti nešto novo, no nažalost ili sreću sve ostaje isto kao i prije, a to je provjerena formula zarazne i jednostavne industrial/gothic šablone koju samo okorjeli fanovi mogu prožvakati.

KILLSWITCH ENGAGE - Incarnate

9.5

17.04.2016.

KILLSWITCH ENGAGE - Incarnate

Lirički, vokalno, instrumentalno bogat album definitivno je jedan od boljih u zadnje vrijeme. Trud se dečkima isplatio te su definitivno proizveli jedan snažan i suvremen album.

BLACK STONE CHERRY -  Kentucky

6.0

16.04.2016.

BLACK STONE CHERRY - Kentucky

Kentucky nam donosi lagani povratak na žešći, stari Black Stone Cherry zvuk, ali ne i kvalitetu prvih albuma.

PLATEAU SIGMA - Rituals

7.5

14.04.2016.

PLATEAU SIGMA - Rituals

Plateau Sigma donose novi album „Rituals“ kojim prezentiraju talijansko viđenje doom/death metal žanra s dark wave i post rock utjecajem.

MYSTIC PROPHECY - War Brigade

7.5

13.04.2016.

MYSTIC PROPHECY - War Brigade

Čistokrvni metal. Tako se može opisati Mystic Prophecy, njemački bend koji svakim albumom donosi ''teški metal'' bez ikakvog kompromisa.

MOONSORROW - Jumalten Aika

8.0

12.04.2016.

MOONSORROW - Jumalten Aika

Da li je Moonsorrow opravdao očekivanja i već sada slovi kao najjače ime folk/pagan metala u ovoj godini treba pričekati odgovore ostalih sličnih bendova, no kako u skorije vrijeme ne očekujemo naslove zvučnijih imena, možda im se to i ostvari.

JUDAS PRIEST - Battle Cry

8.5

09.04.2016.

JUDAS PRIEST - Battle Cry

Judas Priest je i dalje jak, postojan i dokazuje da može, da želi i da pokušava ono što mnogi ne mogu, a pokušavaju imati srca, odnosno duše i nakon 46 godina karijere.

1234567 > >>

Kalendar

17. ROĐENDAN MOČVARE (29.04. - 08.05.2016.)

29.04.2016. - petak

17. ROĐENDAN MOČVARE (29.04. - 08.05.2016.)

Zagreb, Močvara

IZLOG SUVREMENOG ZVUKA - Zagreb, Studentski centar, 04.05-07.05.2016.

04.05.2016. - srijeda

IZLOG SUVREMENOG ZVUKA - Zagreb, Studentski centar, 04.05-07.05.2016.

Zagreb, Studentski centar

SILENTE u Saxu 05., 06. i 07.05.2016.

05.05.2016. - četvrtak

SILENTE u Saxu 05., 06. i 07.05.2016.

Zagreb, Sax
50/70 kn

40 GODINA PUNK ROCKA u FUKSU (ex Željezničar) 06. - 07.05.2016.

06.05.2016. - petak

40 GODINA PUNK ROCKA u FUKSU (ex Željezničar) 06. - 07.05.2016.

Zagreb, FUKS ex.''Željezničar''
45/60/80 kn

CALEXICO u Tvornici kulture 06.05.2016.

06.05.2016. - petak

CALEXICO u Tvornici kulture 06.05.2016.

Zagreb, Tvornica kulture
120/140/170 kn

Svečano otvorenje POLYBOY Barber Shopa u dvorištu BBF-a 07.05.2016.

07.05.2016. - subota

Svečano otvorenje POLYBOY Barber Shopa u dvorištu BBF-a 07.05.2016.

Zagreb, Dvorište Bikers Beer Factory-a
Besplatan upad

Dance Hard u klubu Super Super (Tvornica Katran) 07.05.2016.

07.05.2016. - subota

Dance Hard u klubu Super Super (Tvornica Katran) 07.05.2016.

Zagreb, SUPER SUPER / Tvornica Katran
20 kn

SKATE SESSION w/ SNFU, Raspad Sistema, Kurve, Svinje u AKC Attack-u 08.05.2016.

08.05.2016. - nedjelja

SKATE SESSION w/ SNFU, Raspad Sistema, Kurve, Svinje u AKC Attack-u 08.05.2016.

Zagreb, AKC Attack
50/60 kn

JINJER, ThroaTTwisteR & Ewoya u Clubu Exit 10.05.2016.

10.05.2016. - utorak

JINJER, ThroaTTwisteR & Ewoya u Clubu Exit 10.05.2016.

Osijek, Club Exit
30 kn

Svibanj / 2016

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

RICINN - Lïan

Recenzije

RICINN - Lïan
Nova pjesma RED HOT CHILI PEPPERS banda

Vijesti

Nova pjesma RED HOT CHILI PEPPERS banda
Barclay James Harvest i izmicanje Kairosa

Kolumne

Barclay James Harvest i izmicanje Kairosa
MASSIVE INFECTION: Egypt, Abroad Experiments, (drama) - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.05.2016. - galerija

Galerije

MASSIVE INFECTION: Egypt, Abroad Experiments, (drama) - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.05.2016. - galerija
MASSIVE INFECTION: Egypt, Abroad Experiments, (drama) - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 04.05.2016.

Izvještaji

MASSIVE INFECTION: Egypt, Abroad Experiments, (drama) - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 04.05.2016.
DESTRUCTION objavio novi video spot

Vijesti

DESTRUCTION objavio novi video spot
PJ HARVEY - The Hope Six Demolition Project

Recenzije

PJ HARVEY - The Hope Six Demolition Project
MORTIIS - premijerno prikazujemo videospot ''Geisteskrank''

Vijesti

MORTIIS - premijerno prikazujemo videospot ''Geisteskrank''
MARDUK, Sear Bliss, Bio Cancer, Saratan - Budapest, Supersonic (Blue Hell & Red Hell), 30.04.2016. - galerija

Galerije

MARDUK, Sear Bliss, Bio Cancer, Saratan - Budapest, Supersonic (Blue Hell & Red Hell), 30.04.2016. - galerija
BEHOLDER - Reflections

Recenzije

BEHOLDER - Reflections
DISCIPLIN A KITSCHME - Zagreb, Tvornica, 30.04.2016. - galerija

Galerije

DISCIPLIN A KITSCHME - Zagreb, Tvornica, 30.04.2016. - galerija
SUPERGARDEN – Zagreb, Vintage Industrial Bar, 30.04.2016.

Izvještaji

SUPERGARDEN – Zagreb, Vintage Industrial Bar, 30.04.2016.
MIKKEY DEE se priključio sastavu SCORPIONS

Vijesti

MIKKEY DEE se priključio sastavu SCORPIONS
DEATH ANGEL objavio novi video spot

Vijesti

DEATH ANGEL objavio novi video spot
THE THING - Zagreb, Močvara, 30.04.2016. - video

Izvještaji

THE THING - Zagreb, Močvara, 30.04.2016. - video
ERIC SARDINAS - Pula, Kaštel - 30.04.2016. - galerija

Galerije

ERIC SARDINAS - Pula, Kaštel - 30.04.2016. - galerija
DISCIPLIN A KITSCHME - Rijeka, Pogon kulture, 29.04.2016.

Izvještaji

DISCIPLIN A KITSCHME - Rijeka, Pogon kulture, 29.04.2016.
ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'

Intervjui

ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK