NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

RUNNING WILD - Rapid Foray

8.0

10.09.2016.

RUNNING WILD - Rapid Foray

Vratila se stara njemačka garda, strah svakog moreplovca i iskusni vladari metalnog mora. Stigao je novi Running Wild.

TARJA - The Shadow Self

9.0

07.09.2016.

TARJA - The Shadow Self

Bilo bi dobro da Tarja ipak malo više koristi svoje operne mogućnosti, kao što je to primjer na starijim albumima jer na taj način pjesme dobivaju na dramatičnosti, najbolje prezentiraju njezinu glazbu i ocrtavaju tu mračnu stranu naše osobnosti.

SODOM - Decision Day

7.0

05.09.2016.

SODOM - Decision Day

Uglavnom, slušljiv album koji se može poslušati no nikako ga neće zapamtiti po nečem stvarno spektakularnom ili zanimljivom što već niste čuli ili što vas već nije zabavljalo.

SOILWORK - Death Resonance

7.0

02.09.2016.

SOILWORK - Death Resonance

Ovo nije nikakav album za kojim će se ljudi paliti, ali je vrlo zanimljiv uvid u ono što su nam ovi Šveđani dosada pružili ili bolje rečeno što su ostavili malo sa strane u sjeni.

TO CAST A SHADOW - Winter's Embrace

7.5

31.08.2016.

TO CAST A SHADOW - Winter's Embrace

Slabo eksponirana norveška četvorka To Cast a Shadow donose nove zvukove doom rocka/metala kojima započinju novu eru u svom stvaralaštvu.

HARAKIRI FOR THE SKY - III: Trauma

9.0

30.08.2016.

HARAKIRI FOR THE SKY - III: Trauma

Snažne tekstualne kompozicije, raznovrsna instrumetalna podloga protkana gitarskim djelovima, kakvima se ne bi posramio niti jedan melodični death metal bend i sveukupna post black metal prezentacija dovedena je do svog vrhunca.

SABATON - The Last Stand

7.0

29.08.2016.

SABATON - The Last Stand

Njihov osmi album „The Last Stand“ i dalje se bavi poznatom ratnom tematikom i prelazi preko bojišnica kroz povijest kao i prije... No možda su izgubili nit i pokleknuli pod pritiskom jer se dobiva dojam da se sve radi šablonski.

PERIPHERY III: Select Difficulty

8.5

26.08.2016.

PERIPHERY III: Select Difficulty

Što se dogodi kad se hrpa prijatelja i odličnih glazbenika okupi na jednom mjestu i počne svirati? Upravo Periphery III: Select Difficulty. Čvrst, melodičan i catchy album američke šestorke pokazuje snagu mlade i moderne metal scene.

YU GRUPA - Evo Stojim Tu

8.0

24.08.2016.

YU GRUPA - Evo Stojim Tu

Vrijeme prolazi i koliko god se trudio istraživati nove bandove, ova „stara škola“ ima nešto što mladi još moraju dobiti.

ORACLES - Miserycode

8.0

20.08.2016.

ORACLES - Miserycode

Najnovija supergrupa, Oracles, razvila kao suradnja članova Aborteda i Distorted.

1234567 > >>

Kalendar

BIKERS BEER FACTORY RUJAN 2016.

02.09.2016. - petak

BIKERS BEER FACTORY RUJAN 2016.

Zagreb, Bikers Beer Factory

NOTHING u Tvornici kulture 27.09.2016.

27.09.2016. - utorak

NOTHING u Tvornici kulture 27.09.2016.

Zagreb, Tvornica kulture
60/80 kn

ZA ONDEKOZA  - Zagreb, KD. V. Lisinski, 28.9.2016.

28.09.2016. - srijeda

ZA ONDEKOZA - Zagreb, KD. V. Lisinski, 28.9.2016.

Zagreb, KD. V. Lisinski
160 - 220 kn

Fear of Men u Močvari 30.09.2016.

30.09.2016. - petak

Fear of Men u Močvari 30.09.2016.

Zagreb, Močvara

INVASION FROM THE EAST u Ksetu 30.09.2016.

30.09.2016. - petak

INVASION FROM THE EAST u Ksetu 30.09.2016.

Zagreb, KSET
20 kn

ELEKTRIČNI ORGAZAM u Tvornici kulture 30.09.2016.

30.09.2016. - petak

ELEKTRIČNI ORGAZAM u Tvornici kulture 30.09.2016.

Zagreb, Tvornica kulture
60/80 kn

SLIM CESSNA’S AUTO CLUB u Tvornici kulture 01.10.2016.

01.10.2016. - subota

SLIM CESSNA’S AUTO CLUB u Tvornici kulture 01.10.2016.

Zagreb, Tvornica kulture
40/50/70 kn

StoneRizacija/Harterageddon u Harteri 01.10.2016.

01.10.2016. - subota

StoneRizacija/Harterageddon u Harteri 01.10.2016.

Rijeka, Hartera
20/30 kn

ELEKTRIČNI ORGAZAM u Pogonu kulture 01.10.2016.

01.10.2016. - subota

ELEKTRIČNI ORGAZAM u Pogonu kulture 01.10.2016.

Rijeka, Pogon kulture
60/80 kn

SIGMA - Zagreb, The Best Venue Hall, 01.10.2016.

01.10.2016. - subota

SIGMA - Zagreb, The Best Venue Hall, 01.10.2016.

Zagreb, The Best Venue Hall
50/60 pretprodaja, 70-80 na dan koncerta

Rujan / 2016

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

CLIFF BURTON - 1962-1986 - R.I.P.

Vijesti

CLIFF BURTON - 1962-1986 - R.I.P.
SABATON odabrali još jednu predgrupu za turneju 2017.

Vijesti

SABATON odabrali još jednu predgrupu za turneju 2017.
LET3 - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 23.09.2016.

Izvještaji

LET3 - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 23.09.2016.
PAIN - Coming Home

Recenzije

PAIN - Coming Home
NIRVANIN ''Nevermind'' - prošlo je 25 godina

Vijesti

NIRVANIN ''Nevermind'' - prošlo je 25 godina
AIRBOURNE - Breakin' Outta Hell

Recenzije

AIRBOURNE - Breakin' Outta Hell
DAVE MUSTAINE rekao da su nu-metal gitaristi preloši za solaže

Vijesti

DAVE MUSTAINE rekao da su nu-metal gitaristi preloši za solaže
Gonzo report: Pelin i Šalata

Kolumne

Gonzo report: Pelin i Šalata
Poznate predgrupe za koncert DEAD KENNEDYS-a 27.10.2016.

Vijesti

Poznate predgrupe za koncert DEAD KENNEDYS-a 27.10.2016.
THE DEAD DAISIES - Make Some Noise

Recenzije

THE DEAD DAISIES - Make Some Noise
DELAIN - Moonbathers

Recenzije

DELAIN - Moonbathers
OPĆA OPASNOST - Zagreb, Šalata, 17.09.2016. - galerija

Galerije

OPĆA OPASNOST - Zagreb, Šalata, 17.09.2016. - galerija
OPĆA OPASNOST - Zagreb, Šalata, 17.09.2016.

Izvještaji

OPĆA OPASNOST - Zagreb, Šalata, 17.09.2016.
GLORYHAMMER - Would you like to be the princess on stage for the next show.

Intervjui

GLORYHAMMER - Would you like to be the princess on stage for the next show.
THE TALLEST MAN ON EARTH, The Tarantula Waltz - Zagreb, Kino SC, 15.09.2016.

Izvještaji

THE TALLEST MAN ON EARTH, The Tarantula Waltz - Zagreb, Kino SC, 15.09.2016.
ŽETEOCI: zaboravljeni pioniri domaćeg duhovnog rocka s kraja šezdesetih

Kolumne

ŽETEOCI: zaboravljeni pioniri domaćeg duhovnog rocka s kraja šezdesetih
PERO GALIĆ (OPĆA OPASNOST):

Intervjui

PERO GALIĆ (OPĆA OPASNOST): "Jednom kad noć nas još uvijek nosi na krilima"
JORN - Heavy Rock Radio

Recenzije

JORN - Heavy Rock Radio

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK