NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BLOOD RED THRONE - Union of Flesh and Machine

8.5

21.07.2016.

BLOOD RED THRONE - Union of Flesh and Machine

Norveška petorka opet jaše...i to razjarenog death metalnog bika.

WOLF HOFFMANN - Headbangers Symphony

8.0

12.07.2016.

WOLF HOFFMANN - Headbangers Symphony

Ovo je ipak dobar album kojeg možete slušati dok čekamo kraj ove ili početak slijedeće godine kada nam se vraća Accept sa već najavljenim novim studijskim albumom koji sigurno neće razočarati.

FATES WARNING - Theories Of Flight

8.5

09.07.2016.

FATES WARNING - Theories Of Flight

Tri godine nakon povratničkog i jako hvaljenog albuma „Darkness In A Different Light“, te dvije godine od njihovog premijernog nastupa u Hrvatskoj Fates Warning nam se vraća sa novim, odličnim studijskim uratkom.

NERVOSA - Agony

8.0

08.07.2016.

NERVOSA - Agony

Agony je direktan i žestok album ukrašen agresivnim ženskim vokalima i brzim riffovima. Ovaj ženski trio pokazao kako bez problema mogu raditi kvalitetne albume i kako bi mogle držati lekcije dečkima kako se svira pravi thrash.

BRYMIR - Slayer Of Gods

6.5

04.07.2016.

BRYMIR - Slayer Of Gods

Iz Finske nam dolazi još jedan symphonic/melodic death metal bend, Brymir. Ovaj mladi sastav nakon 5 godina diskografske pauze objavljuje svoj drugi album "Slayer Of Gods".

GOJIRA - Magma

7.0

02.07.2016.

GOJIRA - Magma

Peti album francuskih death metalaca Gojira, Magma, donosi veliki zaokret u zvuku s djelomičnim uspjehom.

LACUNA COIL - Delirium

6.5

29.06.2016.

LACUNA COIL - Delirium

Svojim novim uratkom „Delirium“ Lacuna Coil predstavlja pomalo drugačiji zvuk u odnosu na svoja prethodna izdanja.

FROZEN FOREST - Ancient Ritual

7.5

28.06.2016.

FROZEN FOREST - Ancient Ritual

Zagrebački blekerski trojac Frozen Forest predstavljaju ''Ancient Ritual'', album pun zlih i svirački unikatnih kompozicija koje jedva čekaju zaposjesti vaše zvučnike.

ARCHITECTS - All Our Gods Have Abandoned Us

7.5

23.06.2016.

ARCHITECTS - All Our Gods Have Abandoned Us

All Our Gods Have Abandoned Us – žetok, tehnički potkovan, kritičan, međutim, nedovoljno inovativan.

DARK FUNERAL - Where Shadows Forever Reign

9.0

22.06.2016.

DARK FUNERAL - Where Shadows Forever Reign

Sjene su zavladale, Dark Funeral u punoj snazi sa novim albumom melje sve pred sobom. Moderan pristup old school black metal zvuku napravljen onako kako treba i kako se od njega očekuje.

1234567 > >>

Kalendar

FESTIVAL 'OD2DO2' na gradskoj plaži u PLOČAMA 30.07.2016.

30.07.2016. - subota

FESTIVAL 'OD2DO2' na gradskoj plaži u PLOČAMA 30.07.2016.

Ploče, Gradska plaža
30 kn/40 kn

ROBERT PLANT i The Sensational Space Shifters u pulskoj Areni 30.07.2016.

30.07.2016. - subota

ROBERT PLANT i The Sensational Space Shifters u pulskoj Areni 30.07.2016.

Pula, Arena
330/390/430 kn

ŽESTOKO PROTIV VRUĆINE pt. 10 u Tom Klubu u Požegi 30.07.2016.

30.07.2016. - subota

ŽESTOKO PROTIV VRUĆINE pt. 10 u Tom Klubu u Požegi 30.07.2016.

Požega, Tom Klub
Besplatan upad

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.

01.08.2016. - ponedjeljak

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.

Bale, Istra, Trg

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.

01.08.2016. - ponedjeljak

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.

Bale, Istra, Trg
slobodan ulaz

FERRAGOSTO JAM 9

04.08.2016. - četvrtak

FERRAGOSTO JAM 9

Orahovica, Orahovačko jezero
80/95/100/125 kn

TOMMY EMMANUEL - Zadar, Trg pet bunara, 04.8.2016.

04.08.2016. - četvrtak

TOMMY EMMANUEL - Zadar, Trg pet bunara, 04.8.2016.

Zadar, Trg pet bunara
140/160 kn

BRUTAL ASSAULT FESTIVAL - Jaromer/Jozefov Fortress, 10.-13.08.2016.

10.08.2016. - srijeda

BRUTAL ASSAULT FESTIVAL - Jaromer/Jozefov Fortress, 10.-13.08.2016.

Jaromer, Tvrđava Jozefov
84 €

SZIGET FESTIVAL 2016 - Mađarska, Budimpešta, Otok Slobode, 10.08.2016. - 17.08.2016.

10.08.2016. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2016 - Mađarska, Budimpešta, Otok Slobode, 10.08.2016. - 17.08.2016.

Budimpešta, Otok Slobode
59 € dnevna, 7-dnevna 249 €, 5-dnevna 215 €

Srpanj / 2016

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

STATUS QUO - Pula, Arena - 29.07.2016. - galerija

Galerije

STATUS QUO - Pula, Arena - 29.07.2016. - galerija
IRON MAIDEN, Raven Age - Split, Spaladium - 27.07.2016.

Izvještaji

IRON MAIDEN, Raven Age - Split, Spaladium - 27.07.2016.
IRON MAIDEN, Raven Age - Split, Spaladium - 27.07.2016. - galerija

Galerije

IRON MAIDEN, Raven Age - Split, Spaladium - 27.07.2016. - galerija
OCTOBER TIDE - Winged Waltz

Recenzije

OCTOBER TIDE - Winged Waltz
BOMBARDER - Okot Iz Pakla

Recenzije

BOMBARDER - Okot Iz Pakla
LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.

Kalendar

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.
LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.

Kalendar

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL - Bale, Istra, 01. - 04.8.2016.
Prva autorska pjesma Marina Jurića Čivre

Vijesti

Prva autorska pjesma Marina Jurića Čivre
Bale domaćin Last Minute Open Jazz Festival

Vijesti

Bale domaćin Last Minute Open Jazz Festival
Pet najboljih izdanja KUD IDIJOTA

Kolumne

Pet najboljih izdanja KUD IDIJOTA
ŽESTOKO PROTIV VRUĆINE pt. 10 u Tom Klubu u Požegi 30.07.2016.

Kalendar

ŽESTOKO PROTIV VRUĆINE pt. 10 u Tom Klubu u Požegi 30.07.2016.
BE'LAKOR - Vessels

Recenzije

BE'LAKOR - Vessels
FRANCIS ROSSI (STATUS QUO) ''Nikad ne volim govoriti kako će biti nešto posebno. Posebnost je nepoznanica koja se dogodi na samom koncertu.''

Intervjui

FRANCIS ROSSI (STATUS QUO) ''Nikad ne volim govoriti kako će biti nešto posebno. Posebnost je nepoznanica koja se dogodi na samom koncertu.''
Sjajni gitarista Tommy Emmanuel  u Zadru

Vijesti

Sjajni gitarista Tommy Emmanuel u Zadru
TOMMY EMMANUEL - Zadar, Trg pet bunara, 04.8.2016.

Kalendar

TOMMY EMMANUEL - Zadar, Trg pet bunara, 04.8.2016.
RUŽA JANJIŠ pobjednica drugog 'The Voicea' objavila prvi autorski singl

Vijesti

RUŽA JANJIŠ pobjednica drugog 'The Voicea' objavila prvi autorski singl
Besplatni transfer ljubitelja filma u Motovunu na Superuho festival u Primošten

Vijesti

Besplatni transfer ljubitelja filma u Motovunu na Superuho festival u Primošten
JOSIPA LISAC ima vrlo zaposleno ljeto

Vijesti

JOSIPA LISAC ima vrlo zaposleno ljeto

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK