NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

AMORPHIS - Queen Of Time

8.0

06.06.2018.

AMORPHIS - Queen Of Time

Ovo je odličan album, iako ipak ispod nivoa nekih njegovih prethodnika. Album kojem treba vremena da u potpunosti uđe u uho, no album kojem ćete se sigurno uvijek isponova vraćati i opraštati neke od grešaka.

LOŠ SAMARITANAC  (Bad Samaritan)

7.0

05.06.2018.

LOŠ SAMARITANAC (Bad Samaritan)

Film je žanrovski tipičan horror/suspense thriller, ali vrlo efikasno i uspješno napravljen jer ako netko može sjediti dva sata i na kraju zadovoljan izaći iz kinodvorane, to nešto govori o filmu.

PRIMORDIAL - Exile Amongst The Ruins

5.0

31.05.2018.

PRIMORDIAL - Exile Amongst The Ruins

Primordial je, iako ima i tradiciju i kvalitetu, upao u kreativnu šablonu, što je na ovom albumu itekako vidljivo.

DEFIANT - Insurrection Icon

8.5

27.05.2018.

DEFIANT - Insurrection Icon

Defiant je nastavio svoju kreativnu uzlaznu putanju, a ''Insurrection Icon'' je dokaz višegodišnjeg rada kako bi brutalnost i kvaliteta ovog death/black izdanja bila dovedena do svojeg trenutnog vrhunca. Zasad jedan od favorita ovogodišnjih domaćih metal izdanja vrijedno vaše pažnje i vremena.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

8.0

26.05.2018.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Iza prilično nespretnog naziva ovog filma krije se pravi mali biser. Ako volite 'male', sadržajne i tople filmove odličnih likova i priče, ovo je must-see.

DEADPOOL 2

7.0

24.05.2018.

DEADPOOL 2

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, brbljavog i pomaknutog Marvelovog anti-superjunaka. Drugi dio niti je bolji niti lošiji, jednostavno je sam za sebe dovoljno dobar.

KOBRA AND THE LOTUS - Prevail II

6.5

23.05.2018.

KOBRA AND THE LOTUS - Prevail II

Godinu dana nakon odličnog "Prevail" albuma, Kobra And The Lotus objavljue direktnog nasljednika, odnosno "Prevail II".

GUS G. - Fearless

7.0

20.05.2018.

GUS G. - Fearless

Album je to koji ćete si pustiti u autu da vam pravi društvo kada putujete negdje, ali nećete ga pustiti kad se zavalite u subotu popodne na kauč, kada vam nakon napornog tjedna treba dobra mjuza da se isključite iz svega i u mislima otplovite negdje drugdje.

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

9.0

16.05.2018.

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Rivers Of Nihil su uspjeli! Otkrili su savršen recept tech death metala za koju je zaslužna prava doza brutalnosti, melodičnosti i kompleksnosti te stvorili njihovo uvjerljivo najjače izdanje do sada.

1234567 > >>

Kalendar

VEČERI NA GRIČU: Carmina Burana - Zagreb, Klovićevi dvori, 28.06.2018.

28.06.2018. - četvrtak

VEČERI NA GRIČU: Carmina Burana - Zagreb, Klovićevi dvori, 28.06.2018.

Zagreb, Klovićevi dvori
100 kn

ROCK The Castle - Italija, Castello Scaligero, 29.6. - 1.7.2018.

29.06.2018. - petak

ROCK The Castle - Italija, Castello Scaligero, 29.6. - 1.7.2018.

Verona, Castello Scaligero
63,50 €

LJETO U MSU: HLADNO PIVO, Zagreb, MSU, 30.06.2018.

30.06.2018. - subota

LJETO U MSU: HLADNO PIVO, Zagreb, MSU, 30.06.2018.

Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti
85 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

Metal on the Hill 2018 Warm Up - Austrija, Graz, Dom Im Berg, 10.7.2018.

10.07.2018. - utorak

Metal on the Hill 2018 Warm Up - Austrija, Graz, Dom Im Berg, 10.7.2018.

Graz, Dom Im Berg
30 €

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

JUDAS PRIEST, 28.07.2018, Wiener Stadthalle, Wien, Austria

28.07.2018. - subota

JUDAS PRIEST, 28.07.2018, Wiener Stadthalle, Wien, Austria

Wien, Wiener Stadthalle
66,99 €, 71,60€, 81,99€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Lipanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Must Read

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)

Recenzije

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)
BODY COUNT, Astroid Boys, Powerstoke - Zagreb, Boćarski dom, 19.06.2018. - galerija

Galerije

BODY COUNT, Astroid Boys, Powerstoke - Zagreb, Boćarski dom, 19.06.2018. - galerija
Na današnji dan objavljen TROOPER

Vijesti

Na današnji dan objavljen TROOPER
Tabor Film Festival objavio dnevni glazbeni  raspored,  natječaj za volontere  i popratni filmski program!

Vijesti

Tabor Film Festival objavio dnevni glazbeni raspored, natječaj za volontere i popratni filmski program!
THY CATAFALQUE - Geometria

Recenzije

THY CATAFALQUE - Geometria
JOHN CLEESE - Zagreb. Lisinski, 16.06.2018.

Izvještaji

JOHN CLEESE - Zagreb. Lisinski, 16.06.2018.
LJETO U MSU - nastavlja se sutra uz CHUI

Vijesti

LJETO U MSU - nastavlja se sutra uz CHUI
LJETO U MSU: HLADNO PIVO, Zagreb, MSU, 30.06.2018.

Kalendar

LJETO U MSU: HLADNO PIVO, Zagreb, MSU, 30.06.2018.
LJETO U MSU: CHUI - Zagreb, MSU, 16.06.2018.

Kalendar

LJETO U MSU: CHUI - Zagreb, MSU, 16.06.2018.
VEČERI NA GRIČU: Carmina Burana - Zagreb, Klovićevi dvori, 28.06.2018.

Kalendar

VEČERI NA GRIČU: Carmina Burana - Zagreb, Klovićevi dvori, 28.06.2018.
KATAKLYSM - Meditations

Recenzije

KATAKLYSM - Meditations
VEČERI NA GRIČU - vrhunski glazbeni program bez konkurencije

Vijesti

VEČERI NA GRIČU - vrhunski glazbeni program bez konkurencije
MARS RED SKY, Sloanwall - Zagreb. Vintage Industrial Bar, 13.06.2018.

Izvještaji

MARS RED SKY, Sloanwall - Zagreb. Vintage Industrial Bar, 13.06.2018.
Kampanja Foto Njuške - fotkanje životinja koje su napuštene

Vijesti

Kampanja Foto Njuške - fotkanje životinja koje su napuštene
JAN KEREKEŠ i COLD SNAP - 'Distance' video podrške svima koji su otišli

Vijesti

JAN KEREKEŠ i COLD SNAP - 'Distance' video podrške svima koji su otišli
OLD NIGHT - objavili svoj prvi spot

Vijesti

OLD NIGHT - objavili svoj prvi spot
ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

Recenzije

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)
KOJOTI - Zagreb. MSU, 09.06.2018.

Izvještaji

KOJOTI - Zagreb. MSU, 09.06.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK