NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

AVANTASIA - Moonglow

9.0

06.03.2019.

AVANTASIA - Moonglow

Avantasia, all – star rock opera predvođena pjevačem, tekstopiscem i producentom, Tobiasom Sammetom, objavila je svoj osmi studijski album „Moonglow“

METALLICA - Helping Hands... Live & Acoustic at The Masonic

9.0

05.03.2019.

METALLICA - Helping Hands... Live & Acoustic at The Masonic

Metallicu možete voljeti ili mrziti, no kako god se postavili, riječ je o bandu koji je oblikovao cijelu jednu eru metala; bandu koji je snimio par vrhunskih albuma i zauvijek se zapisao u povijest glazbe. "Helping Hands... Live & Acoustic at the Masonic" je jedinstveno izdanje koje pokazuje jednu drugu, iskreniju i ranjiviju stranu ovog banda.

ESCAPE ROOM

5.0

04.03.2019.

ESCAPE ROOM

Escape Room je naočigled vizualno dopadljiv film. jer je vidljivo kako je racionalno 'upucan' novac u specijalne efekte.

100 STVARI  (100 things)

8.0

04.03.2019.

100 STVARI (100 things)

Ovo je pravi feel good film. Toliko danas potreban i u ovo doba godine kada nije toliko sunčano. Upravo '100 stvari' nam daje primjerenu dozu dopamina u tijelo da izdržimo do ljeta.

MALI

6.5

01.03.2019.

MALI

… Ili kako postati velik? Je li to uopće moguće za novi film Antonia Nuića?

CANDLEMASS - The Door To Doom

7.5

26.02.2019.

CANDLEMASS - The Door To Doom

''The Door To Doom'' je novo studijsko ostvarenje koje je Candlemass objavio ove godine s glazbenicima koji tvore bend od ponovnog okupljanja 2004. godine, koji su udružili snage s prvim, originalnim pjevačem Johanom Längquistom.

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

7.0

26.02.2019.

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Alita je postapokaliptični "wannabe" cyberpunk SF Roberta Rodrigueza.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

5.5

24.02.2019.

HLADNA OSVETA (Cold Pursuit)

Navodno posljednji akcijski film Liama Neesona - ovo je film bez pravih osjećaja.

MILJENICA (The Favourite)

9.0

22.02.2019.

MILJENICA (The Favourite)

Ako vam naziv filma zvuči previše mekano - gadno se varate. Ovo je prije svega bizarna, apsurdna, veličanstvena drama o gramzivosti za moći postavljena u 18. stoljeće.

1234567 > >>

Kalendar

JOE SPENCER & HITMAKERS, 22.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

21.03.2019. - četvrtak

JOE SPENCER & HITMAKERS, 22.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

MORTAL KOMBAT, 22.03.2019., Močvara, Zagreb

22.03.2019. - petak

MORTAL KOMBAT, 22.03.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

OGENJ, 22.03.2019., KSET, Zagreb

22.03.2019. - petak

OGENJ, 22.03.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

Pure Electro Party, GK Jabuka, 22.03.2019., Zagreb

22.03.2019. - petak

Pure Electro Party, GK Jabuka, 22.03.2019., Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

23.03.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

23.03.2019. - subota

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

Zagreb, kino Kinoteka
55 kn

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

28.03.2019. - četvrtak

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

Bratislava, Hant Arena
33 / 45 €

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

29.03.2019. - petak

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

02.04.2019. - utorak

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
170 kn / 210 kn / 240 kn

Ožujak / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Recenzije

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon
CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT

Vijesti

CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT
PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)
IN FLAMES - I, The Mask

Recenzije

IN FLAMES - I, The Mask
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side

Kolumne

Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)
KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Izvještaji

KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb
KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija

Galerije

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
WITHIN TEMPTATION - Resist

Recenzije

WITHIN TEMPTATION - Resist
WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.

Izvještaji

WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.
Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Kolumne

Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "New album "End Of The Circle" is about an endless whirl of life and death which has no end."
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "Novi album "End Of The Circle" govori o beskrajnom vrtlogu života i smrti."
POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
ZAGREBDOX 2019: ZAKLJUČNO

Izvještaji

ZAGREBDOX 2019: ZAKLJUČNO
Death metal prvaci CANNIBAL CORPSE ponovo u Zagrebu

Vijesti

Death metal prvaci CANNIBAL CORPSE ponovo u Zagrebu

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK