NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

8.0

12.10.2018.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Behemoth se vratio. Četiri godine od uspjeha koji je iznudio "The Satanist" stiže nam novi album koji nosi naziv "I Loved You At Your Darkest".

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

7.0

11.10.2018.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Tamo gdje je Mike Mayers sa svojim Austinom Powersom stao 2002. tu je logično, ali ipak na malo drugačiji način nastavio serijal o Johnny Englishu. I dobro je tako.

ANAAL NATHRAKH - A New Kind Of Horror

9.5

05.10.2018.

ANAAL NATHRAKH - A New Kind Of Horror

Izravno iz najvećih dubina pakla, na svijet je došla zastrašujuća glazba. Anaal Nathrakh se vratio.

MAYAN - Dhyana

8.5

01.10.2018.

MAYAN - Dhyana

Mayan nas svojim novim epskim izdanjem vodi kroz savršenu kombinaciju orkestralne simfoničnosti i žestine metala.

PRIMAL FEAR - Apocalypse

7.0

30.09.2018.

PRIMAL FEAR - Apocalypse

Uhodana mašinerija kakva je Primal Fear drži jedinstvenu glazbenu kvalitetu heavy metala bez koje nema greške. ''Apocalypse'' nije iznimka, a realno gledano, noviteta, naravno, nema.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

6.5

21.09.2018.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Ova solidna akcijska komedija zapravo je ženska zafrkancija generalno na temu špijunskih akcija, naročito - Jamesa Bonda.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

7.5

14.09.2018.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Ovo je indie film o rasno-socijalnim odnosima koji je na Sundanceu ispraćen s oduševljenjem. Neće se svima svidjeti ali to nimalo ne umanjuje njegovu kvalitetu.

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

8.0

09.09.2018.

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

Još jedno kvalitetno melodeath izdanje iz zemlje tisuću jezera.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

1234567 > >>

Kalendar

BORIS ŠTOK - Zagreb, Tvornica kulture, 26.10.2018.

26.10.2018. - petak

BORIS ŠTOK - Zagreb, Tvornica kulture, 26.10.2018.

Zagreb, Tvornica kulture

KRIES, 26. i 27.10.2018, Sax, Zagreb

26.10.2018. - petak

KRIES, 26. i 27.10.2018, Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
75 kn / 90 kn

KRANKŠVESTER - 27.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

27.10.2018. - subota

KRANKŠVESTER - 27.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
60 / 90 kn

TROBECOVE KRUŠNE PEĆI, 27.10.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

27.10.2018. - subota

TROBECOVE KRUŠNE PEĆI, 27.10.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn - 40 kn

HAGGARD - 29.10.2018., Boogaloo, Zagreb

29.10.2018. - ponedjeljak

HAGGARD - 29.10.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

HARRY POTTER HALLOWEEN PARTY, 31.10.2018., Metropolis Klub, Zagreb

31.10.2018. - srijeda

HARRY POTTER HALLOWEEN PARTY, 31.10.2018., Metropolis Klub, Zagreb

Zagreb, Metropolis
20 kn

JURA STUBLIĆ & FILM, 03.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

03.11.2018. - subota

JURA STUBLIĆ & FILM, 03.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn

DECAPITATED, Hatesphere, 10.11.2018., Palach, Rijeka

10.11.2018. - subota

DECAPITATED, Hatesphere, 10.11.2018., Palach, Rijeka

Rijeka, Palach

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

15.11.2018. - četvrtak

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 50 kn

Listopad / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

JOUTER (GRAFJAMMER):

Intervjui

JOUTER (GRAFJAMMER): "Naša je glazba bazirana na zajedničkoj ljubavi prema starom black metalu!"
JOUTER (GRAFJAMMER):

Intervjui

JOUTER (GRAFJAMMER): "Our music is based on our common love for old black metal!"
WOLFHEART - Constellation Of The Black Light

Recenzije

WOLFHEART - Constellation Of The Black Light
TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Recenzije

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )
LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018.

Izvještaji

LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018.
THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

Recenzije

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion
LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

Galerije

LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija
MILE KEKIN, Vintage Industrial Bar, 29.11.2018., Zagreb

Kalendar

MILE KEKIN, Vintage Industrial Bar, 29.11.2018., Zagreb
GOOD VIBRATIONS: Monuments, Kryn, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018.

Izvještaji

GOOD VIBRATIONS: Monuments, Kryn, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018.
LUCE:

Intervjui

LUCE: "Pjesme su zapis nekih mojih promišljanja, doživljaja, odnosa, sjećanja."
GOOD VIBRATIONS: Kryn, Monuments, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018. - galerija

Galerije

GOOD VIBRATIONS: Kryn, Monuments, Vola, Kadinja, Atlas - Zagreb, Močvara - 17.10.2018. - galerija
IVAN MIHALJEVIĆ (SIDE EFFECTS):

Intervjui

IVAN MIHALJEVIĆ (SIDE EFFECTS): "Kao klinac sam bio ogroman fan Oasisa i oni su razlog zašto sam se počeo baviti glazbom."
JAZZ.HR: Ambrose Akinmusire Quartet - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 21.10.2018.

Kalendar

JAZZ.HR: Ambrose Akinmusire Quartet - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 21.10.2018.
JAZZ HR: Zoran Majstorović Trio & Joe Locke - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 20.10.2018.

Kalendar

JAZZ HR: Zoran Majstorović Trio & Joe Locke - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 20.10.2018.
JAZZ.HR: Marcin Wasilewski Trio - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa

Kalendar

JAZZ.HR: Marcin Wasilewski Trio - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa
JAZZ.HR: Jef Neve  - Zagreb, Jazz & Cabaret Klub Kontesa, 18.10.2018.

Kalendar

JAZZ.HR: Jef Neve - Zagreb, Jazz & Cabaret Klub Kontesa, 18.10.2018.
JAZZ.HR: Samo Šalamon Bassless feat. Howard Levy - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 17.10.2018.

Kalendar

JAZZ.HR: Samo Šalamon Bassless feat. Howard Levy - Zagreb, Jazz & Cabaret Kontesa, 17.10.2018.
Nova sezona Jazz.hr 2018/2019

Vijesti

Nova sezona Jazz.hr 2018/2019

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK