NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

CAVALERA CONSPIRACY - Psychosis

9.0

29.12.2017.

CAVALERA CONSPIRACY - Psychosis

Neuništiva braća Cavalera su spremna za povratak na sam vrh.

TAAKE - Kong Vinter

8.0

28.12.2017.

TAAKE - Kong Vinter

Taake je predvidljivim potezom opet ispunio sva očekivanja svojih obožavatelja. Željeli ste novi Taake album, dobili ste ''Kralja Zime'', izdanje s kojim lagodno možete ući u novu godinu i bez sumnje očekvati gomilu koncertnih datuma uz Taake.

TARJA - From Spirit And Ghosts (A Score For A Dark Christmas)

7.0

17.12.2017.

TARJA - From Spirit And Ghosts (A Score For A Dark Christmas)

Moram priznati da me Tarja pomalo razočarala ovim božićnim albumom. Mogu shvatiti njezinu želju da publici ponudi nešto drugačije, no mislim da to ovaj put nije izvedeno baš na dobar način.

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

3.0

16.12.2017.

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

Moram priznati da sam zaista mnogo očekivala od ovog albuma i suradnje jer ipak je Jani Liimatainen veliko ime u svijetu metala, a i Anettino ime je još itekako prisutno, naravno zahvaljujući Nightwishu. No, krajnji rezultat me u potpunosti razočarao.

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Demo

10.12.2017.

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Jedni od predvodnika stare old school škole punka, bend Tahijevi Kmetovi ovu godinu završavaju sa skorašnjim i službenim predstavljanjem svojeg novog albuma nazvanog ''Franjo Tahy Se Bavi Mišlju''.

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

4.0

08.12.2017.

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Marilyn Manson poručuje da piše pjesme ''to fight and to fuck to'', no da li mu se više može vjerovati? Bojim se da s ''Heaven Upside Down'' nikoga neće uvjeriti u vjerodostojnost te izjave.

NE OBLIVISCARIS - Urn

8.5

07.12.2017.

NE OBLIVISCARIS - Urn

Album je to kojega se s lakoćom može vrtjeti danima i jednostavno uživati u skladbama. Da, skladbama, jer riječ pjesma jednostavno ne čini dobro kvalitetnim kompozicijama koje čine treći NEO album.

MYRKUR - Mareridt

8.5

27.11.2017.

MYRKUR - Mareridt

Myrkur je uz pomoć nekolicine gostujućih glazbenika učinio od ovog albuma ono što je nekolicini teško prihvatljivo, a to je inspirirajuće glazbeno ostvarenje koje sa objektivno umjetničkog apsekta ima određenu težinu.

MOONSPELL - 1755

8.0

21.11.2017.

MOONSPELL - 1755

1755 još je jedan fantastičan uradak iz radionice ovih Potrugalaca, od kojih zapravo ništa manje ni ne očekujemo. Iako je cijeli album mračan i teške tematike, ipak se osjeti nada i želja za novim početkom.

BYZANTINE - The Cicada Tree

8.0

19.11.2017.

BYZANTINE - The Cicada Tree

„The Cicada Tree“ nam donosi jedanaest pjesama nabijenih pravo i moćnom energijom koja je prožeta zaraznim i razornim bubnjevima, tehnički jakim gitarama i zanimljivim vokalima.

1234567 > >>

Kalendar

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

02.02.2018. - petak

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

Beč, Stadthalle
€ 60,45 / € 72,45

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

04.02.2018. - nedjelja

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

10.02.2018. - subota

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 160 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

08.03.2018. - četvrtak

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

Bratislava, Randal club

Siječanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini

Vijesti

Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini
Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI

Vijesti

Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI
GODFLESH - Post Self

Recenzije

GODFLESH - Post Self
Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”

Kalendar

Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”
BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini

Vijesti

BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini
ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad

Nagradne igre

ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad
TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

Recenzije

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix
Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE

Vijesti

Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE
REX BROWN - Smoke On This...

Recenzije

REX BROWN - Smoke On This...
Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival

Nagradne igre

Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival
OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

Recenzije

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...
ERIC CLAPTON u borbi s teškom bolešću oštećenja živaca

Vijesti

ERIC CLAPTON u borbi s teškom bolešću oštećenja živaca
WATAIN – švedski blekeri vraćaju se na scenu svojim šestim studijskim albumom „Trident Wolf Eclipse“

Vijesti

WATAIN – švedski blekeri vraćaju se na scenu svojim šestim studijskim albumom „Trident Wolf Eclipse“
INQUISITION – američko – kolumbijski dvojac iznenadio je fanove svojim prvim video spotom ikada

Vijesti

INQUISITION – američko – kolumbijski dvojac iznenadio je fanove svojim prvim video spotom ikada
PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma i kratka retrospektiva 2017. godine

Kolumne

PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma i kratka retrospektiva 2017. godine
JUDAS PRIEST objavili novi singl

Vijesti

JUDAS PRIEST objavili novi singl
CLUTCH ponovno u studiju

Vijesti

CLUTCH ponovno u studiju
ACCEPT - The Rise Of Chaos

Recenzije

ACCEPT - The Rise Of Chaos

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK