NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

GRAND MAGUS - Sword Songs

8.0

22.05.2016.

GRAND MAGUS - Sword Songs

Grand Magus i ove godine dolazi na krilima već prepoznatljivog zvuka i tematike, te tako žestoko i agresivno opjevava slavu, snagu, ponos, život, smrt i vikinško doba.

HAKEN - Affinity

9.5

19.05.2016.

HAKEN - Affinity

Haken, band kojeg su nažalost kritičari nazvali novim Dream Theater-om i time im nanijeli više štete nego koristi, vraća se s četvrtim izdanjem koje će pokazati da nisu klon, već band novog zvuka, vremena i ideja.

FALLUJAH - Dreamless

9.0

18.05.2016.

FALLUJAH - Dreamless

Zaokret nešto progresivnijem zvuku rezultira time da se Dreamless dovoljno razlikuje od prethodnika i pokazuje razvoj benda, a pritom zadržava kvalitetu i ispunjuje sva očekivanja.

NOVEMBRE - Ursa

8.0

15.05.2016.

NOVEMBRE - Ursa

Nakon gotovo desetljeća hibernacije talijanski doom velikani Novembre vratili su se u glazbene vode i oduševili svojim novim zvukom.

GERM - Escape

8.5

14.05.2016.

GERM - Escape

Austere je dobio svojeg nasljednika, ne možda doslovnog, ali itekako dosljednog svojeg imena, a sve nam se čini da je upravo ''Escape'', od sada pa nadalje, nit vodilja za kojom će Germ morati težiti i dalje je unaprijeđivati.

AMON AMARTH - Jomsviking

8.0

11.05.2016.

AMON AMARTH - Jomsviking

Uz novi album dobili smo i određene pomake na bolje u pomalo već predvidljivom zvuku ovog banda, kao i neka nova iznenađenja ugodnog karaktera, koja ovaj album čine ipak jednim solidnim izdanjem.

SPEEDCLAW - Iron Speed EP

7.0

09.05.2016.

SPEEDCLAW - Iron Speed EP

Speedclaw je tako počeo koračati svojim putem, vjerno i odano svojem ritmu, pa sa nadom govorim da bih volio za njih čuti kroz godine koje dolaze.

BAD BLOOD - Inner Core

7.5

07.05.2016.

BAD BLOOD - Inner Core

Kako god bilo i kakvo mišljenje slušatelji imali, Bad Blood i dalje ima dosta toga za pokazati kroz energičnost svojih nastupa i žestinu zvuka kako live tako i u studiju.

RICINN - Lïan

6.5

06.05.2016.

RICINN - Lïan

Skladnih sat vremena prekrasne atmosferične glazbe neoklasičnog i tamnog neobaroka, ako vam ti opisi što znače, upotpunit će vam vrijeme i provest ćete ga veoma ugodno, no da li se ovih deset pjesama ''razbacane'' glazbu mogu kvalificirati kao kvalitetni, ovisi o vama.

PJ HARVEY - The Hope Six Demolition Project

7.5

04.05.2016.

PJ HARVEY - The Hope Six Demolition Project

I tako je čekanje napokon gotovo. Nakon pet godina izbivanja s glazbene scene, vratila nam se legendarna PJ Harvey i to kako ona najbolje zna, bez dlake na jeziku.

1234567 > >>

Kalendar

SLAYER & ANTHRAX na Zagrebačkom Velesajmu 01.06.2016.

01.06.2016. - srijeda

SLAYER & ANTHRAX na Zagrebačkom Velesajmu 01.06.2016.

Zagreb, Zagrebački Velesajam - Paviljon 9
190/220/250 kn

BLACK SABBATH u Papp Laszlo Sportareni, Budimpešta, Mađarska 01.06.2016.

01.06.2016. - srijeda

BLACK SABBATH u Papp Laszlo Sportareni, Budimpešta, Mađarska 01.06.2016.

Budimpešta, Papp László Budapest Sportaréna
14.000/34.000 HUF - cca 330/806 kn

METALFEST OPEN AIR u Plzeňu 03.-05.06.2016.

03.06.2016. - petak

METALFEST OPEN AIR u Plzeňu 03.-05.06.2016.

Plzeň, Lochotin Cirque
33 €/50 €

ROCK IN VIENNA - Austrija, Beč, Donauinsel od 03. do 05.06.2016

03.06.2016. - petak

ROCK IN VIENNA - Austrija, Beč, Donauinsel od 03. do 05.06.2016

Beč, Donauinsel
161,40 eura (early bird)/201,40 eura (golden circle)

REFLEKTOR na platou Tuškanac 03. - 04.06.2016.

03.06.2016. - petak

REFLEKTOR na platou Tuškanac 03. - 04.06.2016.

Zagreb, Plato Tuškanac ( iznad garaže)
60/80/110/130/140/160 kn

 DARK BEFORE THE STORM - Dark O Warm Up Party u Harteri 04.06.2016.

04.06.2016. - subota

DARK BEFORE THE STORM - Dark O Warm Up Party u Harteri 04.06.2016.

Rijeka, Hartera
30/40 kn

ZAKK WYLDE u Tvornici kulture 07.06.2016.

07.06.2016. - utorak

ZAKK WYLDE u Tvornici kulture 07.06.2016.

Zagreb, Tvornica kulture
150/180/210 kn

GARBAGE - Ljubljana, Kino Šiška, 07.06.2016.

07.06.2016. - utorak

GARBAGE - Ljubljana, Kino Šiška, 07.06.2016.

Ljubljana, Kino Šiška
26 € (28 € na dan koncerta)

BIFFY CLYRO - Ljubljana, Kino Šiška, 08.06.2016.

08.06.2016. - srijeda

BIFFY CLYRO - Ljubljana, Kino Šiška, 08.06.2016.

Zagreb, Kino Šiška
29 €/32 € (na dan koncerta)

Svibanj / 2016

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

ZAKK WYLDE u Tvornici kulture 07.06.2016. - osvoji ulaznicu!

Nagradne igre

ZAKK WYLDE u Tvornici kulture 07.06.2016. - osvoji ulaznicu!
DEATH ANGEL - The Evil Divide

Recenzije

DEATH ANGEL - The Evil Divide
ROCKLIVE FESTIVAL #6 u Koprivnici

Vijesti

ROCKLIVE FESTIVAL #6 u Koprivnici
STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Recenzije

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town
DEATH INDEX - Zagreb, Močvara - 28.05.2016.

Izvještaji

DEATH INDEX - Zagreb, Močvara - 28.05.2016.
MANOWAR najavio kraj

Vijesti

MANOWAR najavio kraj
PERO GALIĆ (OPĆA OPASNOST):

Intervjui

PERO GALIĆ (OPĆA OPASNOST): "Jednom kad noć nas još uvijek nosi na krilima"
COLD SNAP-ov 'Monster' nagrađen od strane publike

Vijesti

COLD SNAP-ov 'Monster' nagrađen od strane publike
ANGUS YOUNG (AC/DC) o budućnosti banda

Vijesti

ANGUS YOUNG (AC/DC) o budućnosti banda
CARLINE VAN ROOS (AYTHIS):

Intervjui

CARLINE VAN ROOS (AYTHIS): "My motivation is finding some relief, some inner peace while expressing the darkness in music."
CARLINE VAN ROOS (AYTHIS):

Intervjui

CARLINE VAN ROOS (AYTHIS): "Moja je motivacija pronalaženje olakšanja i unutarnjeg mira uz izražavanje tame u glazbi."
LARS ULRICH (Metallica) o novom albumu

Vijesti

LARS ULRICH (Metallica) o novom albumu
SKUGGSJA - A Piece For Mind & Mirror

Recenzije

SKUGGSJA - A Piece For Mind & Mirror
GOOD VIBRATIONS: One Piece Puzzle, Plastic Knives, Seven Mouldy Figs - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 25.05.2016. - galerija

Galerije

GOOD VIBRATIONS: One Piece Puzzle, Plastic Knives, Seven Mouldy Figs - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 25.05.2016. - galerija
Motown sound

Kolumne

Motown sound
Još dva tjedna do spektakla Alice Coopera

Vijesti

Još dva tjedna do spektakla Alice Coopera
25. WAVE GOTIK TREFFEN - Njemačka, Leipzig - 16.05.2016. - galerija

Galerije

25. WAVE GOTIK TREFFEN - Njemačka, Leipzig - 16.05.2016. - galerija
JOHN GARCIA, Bellhound Choir - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 24.05.2016.

Izvještaji

JOHN GARCIA, Bellhound Choir - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 24.05.2016.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK