NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

UDOVICE (Widows)

8.5

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

J.R. August - Black Waters EP

10.0

04.12.2018.

J.R. August - Black Waters EP

Ovim EP-jem, bez obzira na to što bi možda bio još bolji da je nešto duži, J.R. je napravio jedan veliki korak naprijed, a svoje je stvaralaštvo još više unaprijedio u jednom pozitivnom smjeru.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

6.5

04.12.2018.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Film je još jedan od zanimljivih, gledljivih filmova nehollywoodske produkcije koji se nudi u našim kinima. Nije Asterix, ali je zabavan.

WARREL DANE - Shadow Work

8.5

02.12.2018.

WARREL DANE - Shadow Work

Posljednje izdanje Warrel Dane-a je svakako njegovo najjače dosad i radilo bi se definitnvo o albumu godine da ga je uspio do kraja završiti.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA  (Kursk)

7.0

28.11.2018.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA (Kursk)

Film rekreira događanja oko potonuća ruske podmornice-perjanice Kursk 2000.-te i otkriva zanimljive povijesne činjenice u tadašnjem ruskom vodstvu.

STEVEN WILSON - Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall

10.0

27.11.2018.

STEVEN WILSON - Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall

''Home Invasion: In Concert at the Royal Albert Hall'' pruža dva i pol sata vrhunskog prog rocka koju fanovi Stevena Wilsona nikako ne bi smjeli propustiti.

BLOODBATH - The Arrow Of Satan Is Drawn

7.0

22.11.2018.

BLOODBATH - The Arrow Of Satan Is Drawn

Bloodbath novim izdanjem nastavlja širiti zlokobne note death metala.

OWL - Nights In Distortion

8.5

14.11.2018.

OWL - Nights In Distortion

Preporučljivo za katarzu frustracija i tuge.

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

7.5

12.11.2018.

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Prekretnica je napravljena i Stratovarius otvaraju prostor na novo poglavlje u svojoj diskografiji. Davanje više prostora mlađim snagama u bendu definitvno je nešto što treba gledati sa pozitvine strane, a dokaz tome su predstavljene tri nove pjesme koje sa opusom rariteta od ranije čine skladnu kompilaciju, ali zato pomalo nagrđenu sa nepotrebnim orkestralnim verzijama.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

6.0

10.11.2018.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Wannabe zanimljiv i uzbudljiv thriller ima sjajnu glumačku postavu, ali to je uz dobre dijaloge i uglavnom sve, ispao je mlaka vodica.

1234567 > >>

Kalendar

VLATKO STEFANOVSKI TRIO, 21.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

21.12.2018. - petak

VLATKO STEFANOVSKI TRIO, 21.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn / 100 kn

PHANTASMAGORIA - Zagreb, Gjuro, 21.12.2018.

21.12.2018. - petak

PHANTASMAGORIA - Zagreb, Gjuro, 21.12.2018.

Zagreb, Cadillac club (ex-Gjuro)

FESTIVAL NAJBOLJIH BENDOVA, 22.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

22.12.2018. - subota

FESTIVAL NAJBOLJIH BENDOVA, 22.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

DJ KRYDER, Winterstory of Forestland, 22.12.2018., Čakovec

22.12.2018. - subota

DJ KRYDER, Winterstory of Forestland, 22.12.2018., Čakovec

Čakovec, Sportska dvorana Čakovec
50 kn

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

13.02.2019. - srijeda

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
90 kn / 110 kn

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

23.02.2019. - subota

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn - 50 kn

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

27.02.2019. - srijeda

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

,
90 kn / 100 kn / 120 kn

WHITE LIES, 10.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

10.03.2019. - nedjelja

WHITE LIES, 10.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
110 kn / 130 kn

PESTILENCE & BLEEDING GODS, 18.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

18.03.2019. - ponedjeljak

PESTILENCE & BLEEDING GODS, 18.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
100/120 kn/140kn

Prosinac / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

GRINCH  (The Grinch)

Recenzije

GRINCH (The Grinch)
SHAM 69, 16.12.2018., Vintage Industrial Bar - galerija

Galerije

SHAM 69, 16.12.2018., Vintage Industrial Bar - galerija
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB u Zagrebu 13.06.2019.

Vijesti

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB u Zagrebu 13.06.2019.
40. RI ROCK FESTIVAL - Rijeka, Pogon Kulture, 14.12.2018.

Izvještaji

40. RI ROCK FESTIVAL - Rijeka, Pogon Kulture, 14.12.2018.
EOT - Teorija Ludog Chovjeka

Recenzije

EOT - Teorija Ludog Chovjeka
THE STRANGE - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.12.2018.

Izvještaji

THE STRANGE - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.12.2018.
PARTIBREJKERS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.12.2018.

Izvještaji

PARTIBREJKERS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.12.2018.
EOT:

Intervjui

EOT: "Glazba je ogledalo društva! Zamislite da gledate u razbijeno ogledalo na koje ste se milijun puta posjekli, ali i par puta bili sretni s onim sto ste vidjeli."
KREATOR (+ DIMMU BORGIR + BLOODBATH + HATEBREED) - Austrija, Beč, Gasometer, 12.12.2018. - galerija

Galerije

KREATOR (+ DIMMU BORGIR + BLOODBATH + HATEBREED) - Austrija, Beč, Gasometer, 12.12.2018. - galerija
JOŠ SI TU (I still see you)

Recenzije

JOŠ SI TU (I still see you)
FOO FIGHTERS će svirati dva dana u pulskoj Areni.

Vijesti

FOO FIGHTERS će svirati dva dana u pulskoj Areni.
THE DEAD DAISIES - Zagreb, Boogaloo, 11.12.2018.

Izvještaji

THE DEAD DAISIES - Zagreb, Boogaloo, 11.12.2018.
THE DEAD DAISIES – 11.12.2018., Zagreb, Boogaloo - galerija

Galerije

THE DEAD DAISIES – 11.12.2018., Zagreb, Boogaloo - galerija
DRAGONLORD - Dominion

Recenzije

DRAGONLORD - Dominion
40. RI ROCK FESTIVAL - Rijeka, Palach, 07.-08.12.2018.

Izvještaji

40. RI ROCK FESTIVAL - Rijeka, Palach, 07.-08.12.2018.
CLUTCH, The Picture Books, Inspector Cluzo – 09.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - galerija

Galerije

CLUTCH, The Picture Books, Inspector Cluzo – 09.12.2018., Zagreb, Tvornica Kulture - galerija
LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

Recenzije

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London
UDOVICE (Widows)

Recenzije

UDOVICE (Widows)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK