NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

KREATOR - Gods Of Violence

7.0

31.03.2017.

KREATOR - Gods Of Violence

„Gods Of Violence“ nam donosi jedanaest pjesama već poznate i slušateljima benda znane tematike i orijentacije. Ništa novo, sve provjereno i staro. No opet...

ONCE HUMAN - Evolution

7.0

28.03.2017.

ONCE HUMAN - Evolution

„Evolution“ je donio primjetnu i prirodnu evoluciju zvuka. Once Human je sazrio u mnogim stvarima te izbacio i više nego zadovoljavajuće drugo studijsko izdanje, ali ne i bezprijekorno.

GRAVE DIGGER - Healed By Metal

8.0

25.03.2017.

GRAVE DIGGER - Healed By Metal

Grave Digger, još jedno značajno i moćno ime njemačkog heavy metal stroja i ove nas je godine počastio solidnim albumom koji nas pokreće i ne ostavlja ravnodušnim, no to je onaj stil i pristupa glazbi koji se nekima i neće svidjeti zbog moguće monotonosti.

POLARITY OF LIFE - Beginning/End/Beginning

8.0

18.03.2017.

POLARITY OF LIFE - Beginning/End/Beginning

Polarity Of Life nam je predstavio ovo dugoočekivano EP izdanje i nisu podbacili, štoviše osjeti se doza zrelosti zvuka i usavršavanja tematike teksta i glazbe kroz tri godine koje su prošle od njihovog istoimenog albuma prvijenca.

ACCEPT - Restless And Live

8.5

14.03.2017.

ACCEPT - Restless And Live

Za sve nas ljubitelje i poklonike njihovog zvuka i ostavštine, vrijeme je priprema i vrijeme je slušanja. Stoga, zvučnici neka rade po cijele dane, razgibajte vratne mišiće i glasnice neka budu u stanju pripravnosti jer Accept nam kuca na vrata uskoro, neumorno i divlje.

EDENBRIDGE - The Great Momentum

9.0

12.03.2017.

EDENBRIDGE - The Great Momentum

Sigurna sam da su Edenbridge ovim album ušutkali sve one koji su ikad sumnjali u njih jer 'The Great Momentum' je zaista vrhunski album. Album kojem je teško naći manu i koji nudi sve što od symphonic metala možete poželjeti.

ARMORED SAINT - Carpe Noctum

7.5

08.03.2017.

ARMORED SAINT - Carpe Noctum

Odlična produkcija i dobra prezentacija onoga što oni znaju i mogu. No sama količina materijala i veliki razmaci između izdavanja uzimaju svoj danak za zainteresiranošću katkada, istina je i ta. No ne može sve biti savršeno, zar ne?

MERVYN PEAKE - Gormenghast trilogija

05.03.2017.

MERVYN PEAKE - Gormenghast trilogija

Elegantni stil pisanja, crpljenje inspiracije od majstora romana 19. stoljeća, poput Jane Austen, Balzaca ili Anthonyja Trollopea, te fokusiranost na socijalne odnose radije nego na epske teme, ono je što sačinjava srž tzv. fantasy of manners, odnosno, fantazije manira.

IMMOLATION - Atonement

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

BATTLE BEAST - Bringer Of Pain

6.0

01.03.2017.

BATTLE BEAST - Bringer Of Pain

'Bringer Of Pain' nije loš album, ali nije ni odličan. Battle Beast me još uvijek nisu uspjeli zadiviti. Nadam se da će im to u budućnosti poći za rukom.

1234567 > >>

Kalendar

ZEZ: Fuzz Orchestra (Milano, IT) u KSET-u 23.04.2017.

23.04.2017. - nedjelja

ZEZ: Fuzz Orchestra (Milano, IT) u KSET-u 23.04.2017.

Zagreb, KSET
30/40 kn

The Exploited / The Casualties / Code Red u Vintage Industrial Bar-u 23.04.2017.

23.04.2017. - nedjelja

The Exploited / The Casualties / Code Red u Vintage Industrial Bar-u 23.04.2017.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
90/110 kn

LISINSKI ARIOSO: CHARLES CASTRONOVO & EKATERINA SIURINA - Zagreb, KD V. Lisinski, 24.04.2017.

24.04.2017. - ponedjeljak

LISINSKI ARIOSO: CHARLES CASTRONOVO & EKATERINA SIURINA - Zagreb, KD V. Lisinski, 24.04.2017.

Zagreb, KD V. Lisinski
190, 210, 230 kn

Mixed Up Mary u Pločniku 25.04.2017.

25.04.2017. - utorak

Mixed Up Mary u Pločniku 25.04.2017.

Zagreb, Pločnik
Besplatan ulaz

Apey & the Pea + Killed A Fox u Vintage Industrial Bar-u 25.04.2017.

25.04.2017. - utorak

Apey & the Pea + Killed A Fox u Vintage Industrial Bar-u 25.04.2017.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
30/40 kn

KOJOTI u Pogonu kulture 28.04.2017.

28.04.2017. - petak

KOJOTI u Pogonu kulture 28.04.2017.

Rijeka, Pogon kulture
50/70 kn

JINX u Tvornici kulture 05.05.2017.

05.05.2017. - petak

JINX u Tvornici kulture 05.05.2017.

Zagreb, Tvornica kulture
70/90/110 kn

LISINSKI ARIOSO: BO SKOVHUS - Zagreb, KD V. Lisinski, 07.05.2017.

07.05.2017. - nedjelja

LISINSKI ARIOSO: BO SKOVHUS - Zagreb, KD V. Lisinski, 07.05.2017.

Zagreb, KD V. Lisinski
Ulaznice: 190, 210, 230 kn.

LAIBACH & SIMFONIJSKI ORKESTAR RTV SLOVENIJE u KD Vatroslav Lisinski 09.05.2017.

09.05.2017. - utorak

LAIBACH & SIMFONIJSKI ORKESTAR RTV SLOVENIJE u KD Vatroslav Lisinski 09.05.2017.

Zagreb, KD Vatroslav Lisinski
190/220/250 kn

WOVENHAND u Močvari 10.05.2017.

10.05.2017. - srijeda

WOVENHAND u Močvari 10.05.2017.

Zagreb, Močvara

Travanj / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Must Read

DIVLJE JAGODE (warm up for Deep Purple) - Zagreb, Bikers Beer Factory, 22.04.2017. - galerija

Galerije

DIVLJE JAGODE (warm up for Deep Purple) - Zagreb, Bikers Beer Factory, 22.04.2017. - galerija
ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Recenzije

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death
Odgovorno vlasništvo – rješenje za 15.000 napuštenih pasa u Republici Hrvatskoj

Vijesti

Odgovorno vlasništvo – rješenje za 15.000 napuštenih pasa u Republici Hrvatskoj
Kompletiran line-up ovogodišnjeg METALDAYS festivala

Vijesti

Kompletiran line-up ovogodišnjeg METALDAYS festivala
Biografski film QUEENA - BOHEMIAN RHAPSODY u kinima sljedeće godine

Vijesti

Biografski film QUEENA - BOHEMIAN RHAPSODY u kinima sljedeće godine
Gitaristički virtuoz ALLAN HOLDSWORT preminuo u 70. godini

Vijesti

Gitaristički virtuoz ALLAN HOLDSWORT preminuo u 70. godini
DELAPSE izbacio debitantski EP - live elektronika na mračniji način

Vijesti

DELAPSE izbacio debitantski EP - live elektronika na mračniji način
ARCH ENEMY - As The Stages Burn

Recenzije

ARCH ENEMY - As The Stages Burn
THE A! obradio rock klasik 'Whole Lotta Love'

Vijesti

THE A! obradio rock klasik 'Whole Lotta Love'
 Udruga Promo: Zašto je rock glazba i dalje na marginama hrvatske kulture?

Vijesti

Udruga Promo: Zašto je rock glazba i dalje na marginama hrvatske kulture?
Politički nekorektan

Kolumne

Politički nekorektan
THOBJORN ENGLUND - Sold My Soul

Recenzije

THOBJORN ENGLUND - Sold My Soul
THE KILLS u kolovozu u Tvornici kulture

Vijesti

THE KILLS u kolovozu u Tvornici kulture
EMIL AMOS predstavlja samostalni single

Vijesti

EMIL AMOS predstavlja samostalni single "Morbid Funeral"
 Nizozemski St.Tropez u sklopu Europavox projekta dolaze na Hidden Stage INmusica #12!

Vijesti

Nizozemski St.Tropez u sklopu Europavox projekta dolaze na Hidden Stage INmusica #12!
MAYHEM, Inferno - Zagreb, Boogaloo, 09.04.2017.

Izvještaji

MAYHEM, Inferno - Zagreb, Boogaloo, 09.04.2017.
MAYHEM, Inferno - Zagreb, Boogaloo, 09.04.2017. - galerija

Galerije

MAYHEM, Inferno - Zagreb, Boogaloo, 09.04.2017. - galerija
LETZ ZEP - Zagreb, Tvornica kulture, 08.04.2017. - galerija

Galerije

LETZ ZEP - Zagreb, Tvornica kulture, 08.04.2017. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK