NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

DIMMU BORGIR - Eonian

7.5

12.05.2018.

DIMMU BORGIR - Eonian

Dimmu Borgir su ovim albumom nastavili novo poglavlje u svojoj glazbenoj evoluciji, a to je još veće približavanje zborskih aranžmana black metalu na način kako još nikad prije nisu radili. ''Eonian'' je logičan slijed događaja započet još na svojem prethodniku, a ovdje je usavršen i već sada puno bolje prihvaćen u krugovima obožavatelja stare i nove faze benda.

SAXON - Thunderbolt

8.0

10.05.2018.

SAXON - Thunderbolt

Saxon je jedan od onih pravih primjera bendova koji su prošlo kroz mnogo i koji su doživjeli svašta, no glazba je ta koja ih je održala na okupu i koja je članovima ove institucije od benda dala poriv da nikada ne stanu.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

9.0

09.05.2018.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

Hiper popularna Marvelova saga o Osvetnicima dobila je svoj treći nastavak, možda i ponajbolji. Zaista neviđeno filmsko putovanje navodno stvarano deset godina obuhvaća sav aktualni Marvel Cinematic Universe i donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. To je film pri kojem zaboravite zatvoriti usta.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

8.5

02.05.2018.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

'Tri plakta izvan grada' izaziva dva posve oprečna dojma: prvi je odmah nakon gledanja: 'Uh koja filmčina!', dok nakon pomnijeg promišljanja vidiš nekolicinu smetajućih rupa u scenariju, no ukupan dojam je još uvijek izvrstan.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

9.0

30.04.2018.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

Nakon podužeg vremena smo dobili autentičan thriller horror film odnosno 'suspense' horror, na tragu legendarnog Hitchcokovog 'Psycha' uz dodatak efektnog jezivog čudovišta.

ENDARKEN - Tvoj Je Hram U Srcu Mom

8.5

30.04.2018.

ENDARKEN - Tvoj Je Hram U Srcu Mom

Zlokobna black metal atmosfera u kombinaciji sa okultnim tekstovima čine kvalitetan spoj i ravnotežu između svih elemenata koje ovaj podžanr mora imati.

NICK CAVE & THE BAD SEEDS: Distant Sky (Live in Copenhagen)

9.5

28.04.2018.

NICK CAVE & THE BAD SEEDS: Distant Sky (Live in Copenhagen)

18 pjesama u skoro dva i pol satnom filmu, 'iscijeđeni' su svi, bend i Cave i publika, ona u dvorani i gledatelji u kinu. Scenografija, osvijetljenje - sve je toliko superiorno u ovoj produkciji da se 'Distant Sky' ne čini samo 'the next best thing' stvarnom koncertu.

MONSTER MAGNET - Mindfucker

7.0

26.04.2018.

MONSTER MAGNET - Mindfucker

"Mindfucker" je solidan album, iznenađujuće kompaktan i zaokružen. Iako ne donosi onaj žestoki i puni zvuk s "Powertripa" ili psihodelične rifove s "Dopes To Infinity", "Mindfucker" je življi i strastveniji od prijašnjih pokušaja s albumima "4-Way Diablo" ili "Mastermind".

LOUDNESS - Rise To Glory

7.0

25.04.2018.

LOUDNESS - Rise To Glory

Loudness izgleda nikako da stane i uzme malo zasluženog odmora! I ove godine, točnije s njenim samim početkom su objavili novi studijski album... i to trideset i četvrti u nizu!

MILAN B. POPOVIĆ - Pesma bunca i plače

24.04.2018.

MILAN B. POPOVIĆ - Pesma bunca i plače

Milan B. Popović nam je odavno poznat prijatelj, kojeg smo imali priliku intervjuirati kao i recenzirati neke njegove knjige koje neodvojivo idu uz žešću glazbu. Glazba je to nekih od najžešćih bendova iz regije koji praše uz njegove stihove pa krenimo redom...

1234567 > >>

Kalendar

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

STUTTGART ONLINE, KSET, 25.05.2018., Zagreb

25.05.2018. - petak

STUTTGART ONLINE, KSET, 25.05.2018., Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

26.05.2018. - subota

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

Kutina, Gradski bazen
70 / 90 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

GUS G. - Fearless

Recenzije

GUS G. - Fearless
AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK