NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

VALLENFYRE - Fear Those Who Fear him

6.5

05.07.2017.

VALLENFYRE - Fear Those Who Fear him

„Fear Those Who Fear Him“ je tipičan primjer kvalitetnog švedskog death metala odsviran od strane veterana tog žanra.

SHADE EMPIRE - Poetry Of The Ill-Minded

8.0

30.06.2017.

SHADE EMPIRE - Poetry Of The Ill-Minded

''Poetry Of The Ill-Minded'' svakako će udovoljiti obožavateljima benda, a naročito onima koji su Shade Empire bolje upoznali na prethodnom albumu.

NOKTURNAL MORTUM - Verity

9.0

25.06.2017.

NOKTURNAL MORTUM - Verity

Više od osam godina čekanja se isplatilo, Nokturnal Mortum nastavljaju pozitivan trend stvaranja kvalitetnog paganskog black metala.

DRAGONFORCE - Reaching Into Infinity

6.0

22.06.2017.

DRAGONFORCE - Reaching Into Infinity

Generalno, ovo je solidan album, pogotovo ako volite brzi, tehnički power metal. Osobno nisam previše impresionirana, no tko zna, možda se to već na sljedećem albumu promijeni.

ADRENALINE MOB - We The People

5.0

19.06.2017.

ADRENALINE MOB - We The People

Možemo se samo nadati kako će se Russell Allen prihvatiti posla u svojem glavnom bendu, pustiti Adrenaline Mob na mirovanju nekoliko godina i tek onda kada im se vrati kreativnost i smanji količina testosterona u krvi, tek onda bi mogli napraviti album koji bi bio dostojan nasljednik „Omerte“.

METAL CHURCH - Classic Live

7.0

15.06.2017.

METAL CHURCH - Classic Live

„Classic Live“ nam donosi deset pjesama od kojih je prvih devet snimljeno uživo i predstavlja neke od poznatijih pjesama benda iz osamdesetih i devedesetih, dakle prva dva razdoblja postojanja.

KOBRA AND THE LOTUS - Prevail I

9.0

13.06.2017.

KOBRA AND THE LOTUS - Prevail I

Kobra And The Lotus je kanadski heavy metal sastav koji je ove godine predstavio svoj četvrti studijski album. „Prevail I“ je najavljivan kao nastavak jake uzlazne putanje ovog relativno mladog benda.

MASTODON - Emperor Of The Sand

8.0

09.06.2017.

MASTODON - Emperor Of The Sand

Album ima sve, od žestokih riffova preko uzbudljivih dionica koje vas pokreću da se krenete preko genijalnih kombinacija glasova koji su doista posebni i jedinstveni trenutno u svijetu kao takvi.

COMANIAC – Instruction For Destruction

6.5

07.06.2017.

COMANIAC – Instruction For Destruction

: With their second LP release, Swiss trash metal outfit showcases their musical prowess rooted in traditional sound and songwriting influenced by modern European sensibility.

DEEP PURPLE - Infinite

8.0

07.06.2017.

DEEP PURPLE - Infinite

"Infinite" nam je predstavljen kao posljednje poglavlje ovog životopisnog putovanja, kao i sam bend pred nekoliko tjedana u Areni gdje se moglo osjetiti obostrano zadovoljstvo njih i publike.

1234567 > >>

Kalendar

RED HOT CHILI PEPPERS on Cracovia Stadium, Krakow, Poland 25.07.2017.

25.07.2017. - utorak

RED HOT CHILI PEPPERS on Cracovia Stadium, Krakow, Poland 25.07.2017.

Krakow, Cracovia Stadium
45€-120€

RED HOT CHILI PEPPERS at Lucavsala Islands, Riga, Latvia, 27.07.2017.

26.07.2017. - srijeda

RED HOT CHILI PEPPERS at Lucavsala Islands, Riga, Latvia, 27.07.2017.

Riga, Lucavsala Island
69€ - 99€

STING u pulskoj Areni 27.07.2017.

26.07.2017. - srijeda

STING u pulskoj Areni 27.07.2017.

Pula, Arena

ROCKLIVE FESTIVAL #7 / 28. - 30.07.2017.

28.07.2017. - petak

ROCKLIVE FESTIVAL #7 / 28. - 30.07.2017.

Koprivnica, Jezero Šoderica
70/90/100 kn

MAX AND IGGOR CAVALERA u Orahovici 01.08.2017.

01.08.2017. - utorak

MAX AND IGGOR CAVALERA u Orahovici 01.08.2017.

Orahovica, Orahovačko Jezero
40/80/100 kn

WACKEN OPEN AIR 2017.

03.08.2017. - četvrtak

WACKEN OPEN AIR 2017.

Wacken, Schleswig-Holstein,
220 €

BLIND GUARDIAN 03.08.2017. @ Majestic Music Club Bratislava

03.08.2017. - četvrtak

BLIND GUARDIAN 03.08.2017. @ Majestic Music Club Bratislava

Bratislava, Majestic Music Club Bratislava
26/30/38 €

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Opatija, Ljetna pozornica, 11.08.2017.

11.08.2017. - petak

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Opatija, Ljetna pozornica, 11.08.2017.

Opatija, Ljetna pozornica
170 kn

M'ERA LUNA FESTIVAL, Hildesheim, Germany, 2017.

12.08.2017. - subota

M'ERA LUNA FESTIVAL, Hildesheim, Germany, 2017.

Hildesheim,
105€

Srpanj / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

LINKIN PARK - One More Light

Recenzije

LINKIN PARK - One More Light
Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Kolumne

Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije
DURAN DURAN sprema poseban koncert u Zagrebu

Vijesti

DURAN DURAN sprema poseban koncert u Zagrebu
13. POZITIVAN KONCERT 02. prosinca

Vijesti

13. POZITIVAN KONCERT 02. prosinca
13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova Velika dvorana, 02.12.2017.

Kalendar

13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova Velika dvorana, 02.12.2017.
RAB JAZZ FEST - kompletan popis izvođača

Vijesti

RAB JAZZ FEST - kompletan popis izvođača
Veliko priznanje Stingu uoči koncerta u Puli

Vijesti

Veliko priznanje Stingu uoči koncerta u Puli
ARCH ENEMY - novi album najavljuju video spotom za pjesmu

Vijesti

ARCH ENEMY - novi album najavljuju video spotom za pjesmu "The World Is Yours"
CRADLE OF FILTH - najavljuju novi album i predstavljaju video spot

Vijesti

CRADLE OF FILTH - najavljuju novi album i predstavljaju video spot
DECAPITATED - Anticult

Recenzije

DECAPITATED - Anticult
LIMBONIC ART – predstavlja svoj osmi studijski album „Spectre Abysm“

Vijesti

LIMBONIC ART – predstavlja svoj osmi studijski album „Spectre Abysm“
RYAN ADAMS, Karen Elson - Zagreb, Tvornica kulture, 13.07.2017.

Izvještaji

RYAN ADAMS, Karen Elson - Zagreb, Tvornica kulture, 13.07.2017.
1977. - godina u kojoj je Bowie promijenio svijet

Kolumne

1977. - godina u kojoj je Bowie promijenio svijet
MUNICIPAL WASTE - Slime And Punishment

Recenzije

MUNICIPAL WASTE - Slime And Punishment
RYAN ADAMS, Karen Elson - Zagreb, Tvornica kulture, 13.07.2017. - galerija

Galerije

RYAN ADAMS, Karen Elson - Zagreb, Tvornica kulture, 13.07.2017. - galerija
Jedanaesto izdanje LAST MINUTE OPEN JAZZ festivala

Vijesti

Jedanaesto izdanje LAST MINUTE OPEN JAZZ festivala
THE RESIDENTS dolaze ponovo u Hrvatsku!

Vijesti

THE RESIDENTS dolaze ponovo u Hrvatsku!
PIXIES, Koala Voice - Ljubljana, Križanke, 12.07.2017.

Izvještaji

PIXIES, Koala Voice - Ljubljana, Križanke, 12.07.2017.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK