NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

WINTERSUN - The Forest Seasons

7.5

30.07.2017.

WINTERSUN - The Forest Seasons

Gorak okus u ustima koji nam je priredio ''Time I'' teško da će ''The Forest Season'' moći isprati, no činjenica je da ovaj album popunjava prazninu za koju su obožavatelji bivali zakinuti zadnjih desetak godina.

ORDEN OGAN - Gunmen

9.0

27.07.2017.

ORDEN OGAN - Gunmen

Njemački power metalci, Orden Ogan nastavljaju svoju uzlaznu putanju uz svoj šesti studijski album. Nakon brojnih bitki i srednjovjekovnog ugođaja, ovoga puta pozabavili su se temom divljeg zapada pa iz toga slijedi naslov „Gunman“.

LINKIN PARK - One More Light

5.0

23.07.2017.

LINKIN PARK - One More Light

U normalnim uvjetima bi rekla nadajmo se da će se to na sljedećim izdanjima promijeniti, no sada to ne mogu reći jer ne znam hoće li bend i kako nastaviti svoj rad. Nadajmo se da hoće, iako onaj tko dođe na Chesterovo mjesto, naći će se u jako nezgodnoj poziciji. No, vrijeme će sve pokazati.

DECAPITATED - Anticult

9.5

18.07.2017.

DECAPITATED - Anticult

Decapitated svakim albumom donosi nešto novo te se lagano razvija unutar svojeg prepoznatljivog zvuka. „Anticult“ nam donosi osam brutalno kvalitetnih stvari koje pokazuju kako je bend definitivno sazrio i postao još jači.

MUNICIPAL WASTE - Slime And Punishment

7.0

14.07.2017.

MUNICIPAL WASTE - Slime And Punishment

Fanovi benda dobili su još jedno brzo i nezaustavljivo thrash izdanje, a ostali koji ovaj bend ne shvaćaju, neće ostati oduševljeni niti će ih ovo izdanje nagovoriti na pomnije slušanje američkih crossover legendi.

ANATHEMA - The Optimist

9.5

09.07.2017.

ANATHEMA - The Optimist

Nakon karijere duže od 25 godina i konstante redefinicije vlastitog zvuka, Anathema nikad nije bila dalje od svojih glazbenih korijena.

LIV - Liv

7.5

06.07.2017.

LIV - Liv

Vikend je pred vama i lekcija iz nasilja vas sigurno očekuje stoga se potrudite i pokažite da imate ono „nešto“ još uvijek u sebi. Možda se svi zajedno ugodno iznenadite...

VALLENFYRE - Fear Those Who Fear him

6.5

05.07.2017.

VALLENFYRE - Fear Those Who Fear him

„Fear Those Who Fear Him“ je tipičan primjer kvalitetnog švedskog death metala odsviran od strane veterana tog žanra.

SHADE EMPIRE - Poetry Of The Ill-Minded

8.0

30.06.2017.

SHADE EMPIRE - Poetry Of The Ill-Minded

''Poetry Of The Ill-Minded'' svakako će udovoljiti obožavateljima benda, a naročito onima koji su Shade Empire bolje upoznali na prethodnom albumu.

NOKTURNAL MORTUM - Verity

9.0

25.06.2017.

NOKTURNAL MORTUM - Verity

Više od osam godina čekanja se isplatilo, Nokturnal Mortum nastavljaju pozitivan trend stvaranja kvalitetnog paganskog black metala.

1234567 > >>

Kalendar

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

26.08.2017. - subota

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

Beč, Ernst Happel Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

Zagreb, ŠRC Šalata
210/230/240/250/260/270/280/290/370 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

Klagenfurt, Woerthersee Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL)  - Pula, Arena, 30.08.2017.

30.08.2017. - srijeda

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 30.08.2017.

Pula, Arena
240 kn

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

30.08.2017. - srijeda

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

Pula, Arena /tvrđava Punta Christo
660 kn za festival - 240 kn za koncert Grace Jones

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

02.09.2017. - subota

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

Zagreb, Močvara - veliko dvorište
30/40/50 kn

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

10.09.2017. - nedjelja

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

Zagreb, Močvara
55/65/80 kn

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

16.09.2017. - subota

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

Austria, Spielberg Red BUll Ring

RED HOT CHILI PEPPERS in Dublin, Ireland, 3 Arena, 20.-21.9.2017.

20.09.2017. - srijeda

RED HOT CHILI PEPPERS in Dublin, Ireland, 3 Arena, 20.-21.9.2017.

Dublin, 3 Arena
59,50€, 69,50€, 89,50€

ACID MOTHERS TEMPLE u OKC Palach-u 28.09.2017.

28.09.2017. - četvrtak

ACID MOTHERS TEMPLE u OKC Palach-u 28.09.2017.

Rijeka, OKC Palach
50/75 kn

Kolovoz / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

THE KILLS, Lovely Quinces - Zagreb, Tvornica kulture, 19.08.2017.

Izvještaji

THE KILLS, Lovely Quinces - Zagreb, Tvornica kulture, 19.08.2017.
JORN - Life On Death Road

Recenzije

JORN - Life On Death Road
SIBERIAN MEAT GRINDER, Shin - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 17.08.2017. - galerija

Galerije

SIBERIAN MEAT GRINDER, Shin - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 17.08.2017. - galerija
SATYRICON - najavljuju svoj deveti studijski album istoimenom pjesmom Deep Calleth Upon Deep

Vijesti

SATYRICON - najavljuju svoj deveti studijski album istoimenom pjesmom Deep Calleth Upon Deep
ELVIS - 40 godina nakon smrti

Kolumne

ELVIS - 40 godina nakon smrti
Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi

Kolumne

Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi
SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.

Izvještaji

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.
WACKEN - 02-05.08.2017.

Izvještaji

WACKEN - 02-05.08.2017.
RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki

Izvještaji

RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki
MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album

Vijesti

MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album
''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije

Kolumne

''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija

Galerije

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.

Izvještaji

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.
THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu

Vijesti

THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu
MICK JAGGER objavio nove solo pjesme

Vijesti

MICK JAGGER objavio nove solo pjesme
WINTERSUN - The Forest Seasons

Recenzije

WINTERSUN - The Forest Seasons
ORDEN OGAN - Gunmen

Recenzije

ORDEN OGAN - Gunmen
STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.

Izvještaji

STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK