NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

9.0

10.01.2018.

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

Album prvijenac kultnog sarajevskog benda koji je svojom kompilacijom ''Vampirska kakofnija'' pomeo underground.

ACCEPT - The Rise Of Chaos

8.0

04.01.2018.

ACCEPT - The Rise Of Chaos

Od svog povratka 2009. godine Accept se nije zaustavio niti na trenutak da uzmu predah.

CAVALERA CONSPIRACY - Psychosis

9.0

29.12.2017.

CAVALERA CONSPIRACY - Psychosis

Neuništiva braća Cavalera su spremna za povratak na sam vrh.

TAAKE - Kong Vinter

8.0

28.12.2017.

TAAKE - Kong Vinter

Taake je predvidljivim potezom opet ispunio sva očekivanja svojih obožavatelja. Željeli ste novi Taake album, dobili ste ''Kralja Zime'', izdanje s kojim lagodno možete ući u novu godinu i bez sumnje očekvati gomilu koncertnih datuma uz Taake.

TARJA - From Spirit And Ghosts (A Score For A Dark Christmas)

7.0

17.12.2017.

TARJA - From Spirit And Ghosts (A Score For A Dark Christmas)

Moram priznati da me Tarja pomalo razočarala ovim božićnim albumom. Mogu shvatiti njezinu želju da publici ponudi nešto drugačije, no mislim da to ovaj put nije izvedeno baš na dobar način.

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

3.0

16.12.2017.

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

Moram priznati da sam zaista mnogo očekivala od ovog albuma i suradnje jer ipak je Jani Liimatainen veliko ime u svijetu metala, a i Anettino ime je još itekako prisutno, naravno zahvaljujući Nightwishu. No, krajnji rezultat me u potpunosti razočarao.

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Demo

10.12.2017.

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Jedni od predvodnika stare old school škole punka, bend Tahijevi Kmetovi ovu godinu završavaju sa skorašnjim i službenim predstavljanjem svojeg novog albuma nazvanog ''Franjo Tahy Se Bavi Mišlju''.

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

4.0

08.12.2017.

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Marilyn Manson poručuje da piše pjesme ''to fight and to fuck to'', no da li mu se više može vjerovati? Bojim se da s ''Heaven Upside Down'' nikoga neće uvjeriti u vjerodostojnost te izjave.

NE OBLIVISCARIS - Urn

8.5

07.12.2017.

NE OBLIVISCARIS - Urn

Album je to kojega se s lakoćom može vrtjeti danima i jednostavno uživati u skladbama. Da, skladbama, jer riječ pjesma jednostavno ne čini dobro kvalitetnim kompozicijama koje čine treći NEO album.

MYRKUR - Mareridt

8.5

27.11.2017.

MYRKUR - Mareridt

Myrkur je uz pomoć nekolicine gostujućih glazbenika učinio od ovog albuma ono što je nekolicini teško prihvatljivo, a to je inspirirajuće glazbeno ostvarenje koje sa objektivno umjetničkog apsekta ima određenu težinu.

1234567 > >>

Kalendar

Sviraj Stare - Električni Orgazam u zagrebačkom Vintageu, 26.01.2018.

26.01.2018. - petak

Sviraj Stare - Električni Orgazam u zagrebačkom Vintageu, 26.01.2018.

Zagreb, Vintage Industrial

ALGIERS u Močvari 26.01.2018.

26.01.2018. - petak

ALGIERS u Močvari 26.01.2018.

Zagreb, Močvara
80 / 100kn

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

02.02.2018. - petak

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

Beč, Stadthalle
€ 60,45 / € 72,45

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb

03.02.2018. - subota

BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
60 kn

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

04.02.2018. - nedjelja

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

10.02.2018. - subota

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 160 kn

Siječanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

BRIJAČNICA 3 – Zagreb, Boćarski dom – 19-20.01.2018.

Izvještaji

BRIJAČNICA 3 – Zagreb, Boćarski dom – 19-20.01.2018.
VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

Recenzije

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex
Uzrok smrti DOLORES O'RIORDAN biti će otkriven najranije u travnju

Vijesti

Uzrok smrti DOLORES O'RIORDAN biti će otkriven najranije u travnju
KREATOR, Vader, Dagoba – Ljubljana, Kino Šiška – 18.01.2018.

Izvještaji

KREATOR, Vader, Dagoba – Ljubljana, Kino Šiška – 18.01.2018.
Suvremena hrvatska ženska kantautorska scena i njene reperkusije u hrvatskim medijima

Kolumne

Suvremena hrvatska ženska kantautorska scena i njene reperkusije u hrvatskim medijima
ENSLAVED - E

Recenzije

ENSLAVED - E
SARA RENAR: 'Novi album će vas zasigurno povesti na vožnju vlastitom psihom.'

Intervjui

SARA RENAR: 'Novi album će vas zasigurno povesti na vožnju vlastitom psihom.'
BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Kalendar

BUĐENJE, 03.02.2018., Boogaloo, Zagreb
Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini

Vijesti

Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini
Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI

Vijesti

Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI
GODFLESH - Post Self

Recenzije

GODFLESH - Post Self
Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”

Kalendar

Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”
BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini

Vijesti

BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini
ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad

Nagradne igre

ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad
TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

Recenzije

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix
Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE

Vijesti

Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE
REX BROWN - Smoke On This...

Recenzije

REX BROWN - Smoke On This...
Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival

Nagradne igre

Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK