NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THE DEAD DAISIES - Make Some Noise

7.0

21.09.2016.

THE DEAD DAISIES - Make Some Noise

Tražite dobar hard rock album s pjesmama koje će vas podignuti? Tu je. 'Make Some Noise' će vas dobro protresti.

DELAIN - Moonbathers

8.0

20.09.2016.

DELAIN - Moonbathers

Stiglo nam je još jedno symphonic metal izdanje iz Nizozemske. Bend koji je u svojih deset godina oformio svoj indetitet i zvuk. Delain se nakon dvije godine vraća i predstavlja „Moonbathers“.

JORN - Heavy Rock Radio

9.5

13.09.2016.

JORN - Heavy Rock Radio

Željno iščekivani album stigao je početkom lipnja ove godine. 'Heavy Rock Radio' novi je album norveškog super vokala Jorna Lande.

RUNNING WILD - Rapid Foray

8.0

10.09.2016.

RUNNING WILD - Rapid Foray

Vratila se stara njemačka garda, strah svakog moreplovca i iskusni vladari metalnog mora. Stigao je novi Running Wild.

TARJA - The Shadow Self

9.0

07.09.2016.

TARJA - The Shadow Self

Bilo bi dobro da Tarja ipak malo više koristi svoje operne mogućnosti, kao što je to primjer na starijim albumima jer na taj način pjesme dobivaju na dramatičnosti, najbolje prezentiraju njezinu glazbu i ocrtavaju tu mračnu stranu naše osobnosti.

SODOM - Decision Day

7.0

05.09.2016.

SODOM - Decision Day

Uglavnom, slušljiv album koji se može poslušati no nikako ga neće zapamtiti po nečem stvarno spektakularnom ili zanimljivom što već niste čuli ili što vas već nije zabavljalo.

SOILWORK - Death Resonance

7.0

02.09.2016.

SOILWORK - Death Resonance

Ovo nije nikakav album za kojim će se ljudi paliti, ali je vrlo zanimljiv uvid u ono što su nam ovi Šveđani dosada pružili ili bolje rečeno što su ostavili malo sa strane u sjeni.

TO CAST A SHADOW - Winter's Embrace

7.5

31.08.2016.

TO CAST A SHADOW - Winter's Embrace

Slabo eksponirana norveška četvorka To Cast a Shadow donose nove zvukove doom rocka/metala kojima započinju novu eru u svom stvaralaštvu.

HARAKIRI FOR THE SKY - III: Trauma

9.0

30.08.2016.

HARAKIRI FOR THE SKY - III: Trauma

Snažne tekstualne kompozicije, raznovrsna instrumetalna podloga protkana gitarskim djelovima, kakvima se ne bi posramio niti jedan melodični death metal bend i sveukupna post black metal prezentacija dovedena je do svog vrhunca.

SABATON - The Last Stand

7.0

29.08.2016.

SABATON - The Last Stand

Njihov osmi album „The Last Stand“ i dalje se bavi poznatom ratnom tematikom i prelazi preko bojišnica kroz povijest kao i prije... No možda su izgubili nit i pokleknuli pod pritiskom jer se dobiva dojam da se sve radi šablonski.

1234567 > >>

Kalendar

StoneRizacija/Harterageddon u Harteri 01.10.2016.

01.10.2016. - subota

StoneRizacija/Harterageddon u Harteri 01.10.2016.

Rijeka, Hartera
20/30 kn

ELEKTRIČNI ORGAZAM u Pogonu kulture 01.10.2016.

01.10.2016. - subota

ELEKTRIČNI ORGAZAM u Pogonu kulture 01.10.2016.

Rijeka, Pogon kulture
50/70 kn

SIGMA - Zagreb, The Best Venue Hall, 01.10.2016.

01.10.2016. - subota

SIGMA - Zagreb, The Best Venue Hall, 01.10.2016.

Zagreb, The Best Venue Hall
50/60 pretprodaja, 70-80 na dan koncerta

MOONSPELL u Vintage Industrial Bar-u 04.10.2016.

04.10.2016. - utorak

MOONSPELL u Vintage Industrial Bar-u 04.10.2016.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
150/170 kn

CLONE AGE & REQUIEM - Zagreb, Sax!, 6.10.2016.

06.10.2016. - četvrtak

CLONE AGE & REQUIEM - Zagreb, Sax!, 6.10.2016.

Zagreb, Sax!
20 kn

M.O.R.T. u Tvornici kulture 07.10.2016.

07.10.2016. - petak

M.O.R.T. u Tvornici kulture 07.10.2016.

Zagreb, Tvornica kulture
35/50 kn

ZUCCHERO - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 8.10.2016.

08.10.2016. - subota

ZUCCHERO - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 8.10.2016.

Ljubljana, dvorana Stožice
41 € - 88 € (lože)

Negura Bunget u Klub.-u 09.10.2016.

09.10.2016. - nedjelja

Negura Bunget u Klub.-u 09.10.2016.

Zagreb, Klub.
70/90 kn

KAMELOT, Aeverium i Withem u Budimpešti 13.10.2016.

13.10.2016. - četvrtak

KAMELOT, Aeverium i Withem u Budimpešti 13.10.2016.

Budimpešta, Barba Negra
5900 HUF (143,50 kn)/6900 HUF (168 kn)

Listopad / 2016

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

GHOST - Popestar

Recenzije

GHOST - Popestar
Humanitarni koncert za Indigo njuške - 23.10.2016.

Kalendar

Humanitarni koncert za Indigo njuške - 23.10.2016.
ZUCCHERO dolazi u Ljubljanu u subotu, 8. listopada

Vijesti

ZUCCHERO dolazi u Ljubljanu u subotu, 8. listopada
Glazbenici ubojice

Kolumne

Glazbenici ubojice
Trideseta obljetnica albuma ''SOMEWHERE IN TIME'' IRON MAIDENA

Vijesti

Trideseta obljetnica albuma ''SOMEWHERE IN TIME'' IRON MAIDENA
DINO JELUSIĆ osvaja američko glazbeno tržište

Vijesti

DINO JELUSIĆ osvaja američko glazbeno tržište
GILE (ELEKTRIČNI ORGAZAM: 'Čak i da smo se trudili da se ne promenimo i ne udaljimo, to bi bila nemoguća misija.'

Intervjui

GILE (ELEKTRIČNI ORGAZAM: 'Čak i da smo se trudili da se ne promenimo i ne udaljimo, to bi bila nemoguća misija.'
ZA ONDEKOZA - Zagreb, KD Vatroslav Lisinski, 28.09.2016.

Izvještaji

ZA ONDEKOZA - Zagreb, KD Vatroslav Lisinski, 28.09.2016.
YOB, Black Cobra - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 28.09.2016. - galerija

Galerije

YOB, Black Cobra - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 28.09.2016. - galerija
ZA ONDEKOZA - Zagreb, KD Vatroslav Lisinski, 28.09.2016. - galerija

Galerije

ZA ONDEKOZA - Zagreb, KD Vatroslav Lisinski, 28.09.2016. - galerija
Velika rock eksplozija - trodnevni festival u zagrebačkom KSET-u

Intervjui

Velika rock eksplozija - trodnevni festival u zagrebačkom KSET-u
MOONSPELL u Vintage Industrial Bar-u 04.10.2016. - osvoji ulaznicu!

Nagradne igre

MOONSPELL u Vintage Industrial Bar-u 04.10.2016. - osvoji ulaznicu!
Burleska gospodina Peruna, boga groma

Recenzije

Burleska gospodina Peruna, boga groma
Osvoji majicu ili plakat DAVID BOWIE-a!

Nagradne igre

Osvoji majicu ili plakat DAVID BOWIE-a!
MALIGNANT TUMOUR - The Metallist

Recenzije

MALIGNANT TUMOUR - The Metallist
CLIFF BURTON - 1962-1986 - R.I.P.

Vijesti

CLIFF BURTON - 1962-1986 - R.I.P.
SABATON odabrali još jednu predgrupu za turneju 2017.

Vijesti

SABATON odabrali još jednu predgrupu za turneju 2017.
LET3 - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 23.09.2016.

Izvještaji

LET3 - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 23.09.2016.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK