NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

SATYRICON - Deep Calleth Upon Deep

9.0

26.10.2017.

SATYRICON - Deep Calleth Upon Deep

"Deep Calleth upon Deep" je, nakon skoro 3 godine snimanja, kruna Satyriconovog stvaralaštva i album, kako ga je sam Satyr opisao, "zaista mračan, vrlo spiritualan i pun smjelosti i energije.

H.E.A.T. - Into The Great Unknown

6.0

25.10.2017.

H.E.A.T. - Into The Great Unknown

Ovom albumu jednostavno fali ono ''nešto''. Kao da je bendu ponestalo inspiracije. Što je svakako razočaravajuće s obzirom da je bend npr. albumom Address The Nation letvicu postavio prilično visoko.

SHIZOFRENIA - Legacy Of A Divided Mind

8.0

14.10.2017.

SHIZOFRENIA - Legacy Of A Divided Mind

Hrvatska glazbena scena obogaćena je prvijencem dubrovačkog metal benda Shizofrenia koji smo dočekali nakon čak osamnaest godina. Mašinerija se vratila energično, moćno i nadasve hrabro poigravajući se death i thrash zvucima, ali i eksperimentiranjem s melankoličnim melodijama.

PROPHETS OF RAGE - Prophets Of Rage

8.0

05.10.2017.

PROPHETS OF RAGE - Prophets Of Rage

Nakon što su ranije ove godine pokorili Šalatu i odsvirali jedan od najboljih koncerata godine, američka rock/rap supergrupa, Prophets Of Rage, napokon izbacuje svoje prvo studijsko izdanje.

ARCH ENEMY - Will To Power

6.0

28.09.2017.

ARCH ENEMY - Will To Power

Produkcijski moćno i respektabilno, no konstruktivno veoma diskutabilno. Ako ste pasivni konzument melodičnog deatha onda ćete ovaj album slušati jer ima veoma lako pamtljive refrene, poneku zaraznu melodiju, osebujni ženski growl i to je zapravo sve.

ENSIFERUM - Two Paths

6.0

25.09.2017.

ENSIFERUM - Two Paths

Dobro nam poznati i uvijek rado viđeni folk metalci Ensiferum, predstavili su svoj sedmi studijski album pod nazivom „Two Paths“. Finska petorka opet nam donosi uzbudljive vikinške teme, legende i epsku glazbu.

NICKELBACK - Feed The Machine

6.0

12.09.2017.

NICKELBACK - Feed The Machine

Koketiranje sa heavy metalom je uvijek poželjno, no ukoliko se ne napravi kako treba, ne zvuči dobro i na kraju ispadne promašaj. A mislim da si jedan Nickelback koji je na svjetskoj glazbenoj sceni prisutan već više od dva desetljeća to nikako ne smije dozvoliti.

SEPTICFLESH - Codex Omega

9.0

11.09.2017.

SEPTICFLESH - Codex Omega

Nakon relativno slabije odrađenog „Titan“ albuma iz 2014. Grčki Septicflesh vraća se u grandioznom stilu s novim izdanjem „Codex Omega“.

STEVEN WILSON - To The Bone

9.0

04.09.2017.

STEVEN WILSON - To The Bone

Sa svojim petim solo albumom, Steven Wilson je najavio fokusiranost na pop zvuk. Što sad?! Panika!

PARADISE LOST - Medusa

9.0

02.09.2017.

PARADISE LOST - Medusa

Početak rujna označava zadnje dane ljeta i početak hladnijeg, kišovitijeg i mračnijeg doba. Idealno vrijeme za novi album engleskih death/doom velikana. Naravno, riječ je o Paradise Lostu i albumu „Medusa“.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

26.05.2018. - subota

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

Kutina, Gradski bazen
70 / 90 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

GUS G. - Fearless

Recenzije

GUS G. - Fearless
AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK