NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

U.D.O. Dirkschneider - Live (Back To The Roots)

8.5

13.01.2017.

U.D.O. Dirkschneider - Live (Back To The Roots)

Slušajte i pripremajte se za Accept, još je samo nekoliko mjeseci do koncerta, a možda nam se posreći da i U.D.O. navrati također u nadolazećim godinama. Nikada se ne zna...

BRUJERIA - Pocho Aztlan

8.0

07.01.2017.

BRUJERIA - Pocho Aztlan

Nakon 16 godina pauze, Brujeria je izdala još jedan osebujan album žestokog death grinda, odličan za headbanging i učenje španjolskih vulgarizama.

TESTAMENT - Brotherhood Of The Snake

8.0

03.01.2017.

TESTAMENT - Brotherhood Of The Snake

Odličan album genijalnog banda svakako vrijedan naše pažnje i našeg vremena.

IN MORDOR WHERE THE SHADOWS ARE - Homage To Summoning

9.5

30.12.2016.

IN MORDOR WHERE THE SHADOWS ARE - Homage To Summoning

''In Mordor Where The Shadows Are – Homage To Summoning'' nije samo obični tribute album, u njega je utkana jedna vizija atmosferičnog i epičnog black metala čija glazba sama priča priču jednog prekrasnog svijeta mašte čije granice ne postoje.

CROWBAR - The Serpent Only Lies

8.5

30.12.2016.

CROWBAR - The Serpent Only Lies

Jedini band uz Type O Negative koji može opjevati i uglazbiti depresiju, tamnu stranu uma i ono „nešto“ što se možda krije u svima nama no traga za uzbudom je Crowbar.

MARGARET ATWOOD - Sluškinjina priča

29.12.2016.

MARGARET ATWOOD - Sluškinjina priča

„Sluškinjina priča“ Margaret Atwood jedan je od distopijski orijentiranih romana spekulativne fikcije, izašao davne 1986. godine, iako je danas možda aktualniji nego tada.

SIRENIA - Dim Days Of Dolor

6.0

23.12.2016.

SIRENIA - Dim Days Of Dolor

Iako 'Dim Days Of Dolor' nikako nije loš album, nadam se da će nas Sirenia u budućnosti razveseliti ipak nešto boljim albumom od ovog jer znamo da mogu.

FREEDOM CALL - Master Of Light

9.5

21.12.2016.

FREEDOM CALL - Master Of Light

Njemački power metalci, Freedom Call, vraćaju se dvije godine nakon izlaska zadnjeg albuma s novim studijskim uratkom. „Master Of Light“ odličan je primjer snage i energije power metala.

NEIL YOUNG - Peace Trail

5.0

20.12.2016.

NEIL YOUNG - Peace Trail

„Peace Trail“, 37. album Neila Younga, zvuči kao da je snimljen tijekom neke pripite probe na kojoj nije bilo štimera za gitaru, a iako je slušljiv, obavijen je aktualnom tematikom obrađenom dubinom trinaestogodišnjaka koji je počeo slušati Woody Guthrieja pa sada i on želi „mašinu koja ubija fašiste“.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

HOOMSTOCK 2017.

18.08.2017. - petak

HOOMSTOCK 2017.

Hum na Sutli, Sportsko igralište Osnovne škole Viktora Kovačića
40/50/60/70/80 kn

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

19.08.2017. - subota

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

Zagreb, Tvornica kulture
120/140/160 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

26.08.2017. - subota

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

Beč, Ernst Happel Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

Zagreb, ŠRC Šalata
210/230/240/250/260/270/280/290/370 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

Klagenfurt, Woerthersee Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL)  - Pula, Arena, 30.08.2017.

30.08.2017. - srijeda

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 30.08.2017.

Pula, Arena
240 kn

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

30.08.2017. - srijeda

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

Pula, Arena /tvrđava Punta Christo
660 kn za festival - 240 kn za koncert Grace Jones

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

02.09.2017. - subota

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

Zagreb, Močvara - veliko dvorište
30/40/50 kn

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

10.09.2017. - nedjelja

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

Zagreb, Močvara
55/65/80 kn

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

16.09.2017. - subota

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

Austria, Spielberg Red BUll Ring

Kolovoz / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

ELVIS - 40 godina nakon smrti

Kolumne

ELVIS - 40 godina nakon smrti
Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi

Kolumne

Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi
SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.

Izvještaji

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.
WACKEN - 02-05.08.2017.

Izvještaji

WACKEN - 02-05.08.2017.
RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki

Izvještaji

RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki
MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album

Vijesti

MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album
''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije

Kolumne

''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija

Galerije

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.

Izvještaji

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.
THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu

Vijesti

THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu
MICK JAGGER objavio nove solo pjesme

Vijesti

MICK JAGGER objavio nove solo pjesme
WINTERSUN - The Forest Seasons

Recenzije

WINTERSUN - The Forest Seasons
ORDEN OGAN - Gunmen

Recenzije

ORDEN OGAN - Gunmen
STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.

Izvještaji

STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.
THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“

Vijesti

THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“
GRACE JONES  otvara pulski Dimensions festival

Vijesti

GRACE JONES otvara pulski Dimensions festival
LINKIN PARK - One More Light

Recenzije

LINKIN PARK - One More Light
Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Kolumne

Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK