NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

MILAN B. POPOVIĆ - Pesma bunca i plače

24.04.2018.

MILAN B. POPOVIĆ - Pesma bunca i plače

Milan B. Popović nam je odavno poznat prijatelj, kojeg smo imali priliku intervjuirati kao i recenzirati neke njegove knjige koje neodvojivo idu uz žešću glazbu. Glazba je to nekih od najžešćih bendova iz regije koji praše uz njegove stihove pa krenimo redom...

THE SWORD - Used Future

7.5

21.04.2018.

THE SWORD - Used Future

Da, The Sword se odmaknuo od old school žestokog zvuka, odbacili su gotovo sve elemente heavy metala te time izazvali negodovanje nekolicine. No, ako pogledamo i saslušamo „Used Future“, vidimo kako se u novootkrivenom području snalaze izuzetno dobro te i dalje pružaju kvalitetan glazbeni performans.

MINISTRY - AmeriKKKant

3.5

18.04.2018.

MINISTRY - AmeriKKKant

Uncle Al je već dugo van forme i "AmeriKKKant" je još jedan u nizu Ministryjevih loših i glazbeno bezidejnih albuma.

AYREON - Ayreon Universe - Best of Ayreon Live

10.0

14.04.2018.

AYREON - Ayreon Universe - Best of Ayreon Live

Po prvi puta u 22 godine, Ayreon je nastupio uživo. Koliko su to ljudi htjeli govori podatak da su koncerte posjetili ljudi iz čak 54 države, a kada se ugleda trud, ambicija, želja i vrijeme utrošeno na ovaj uistinu veliki projekt, ne preostaje ništa drugo nego prestati trošiti riječi i uroniti u veličanstveni Ayreon Universe.

VISIGOTH - CONQUEROR'S OATH

8.5

05.04.2018.

VISIGOTH - CONQUEROR'S OATH

„Conqueror's Oath“ je sve što ljubitelj old school heavy/power metala želi i onda još više od toga. Jedan je od onih albuma koji vas natjera da uzmete dobro naoštrenu sjekiru ili lijepo ukrašeni mač te vas čini nepobjedivima. Da, klišej je, ali to je heavy fuckin' metal i u tome nema ničega lošega.

PO' METRA CRIJEVA - Ča Metal

7.5

30.03.2018.

PO' METRA CRIJEVA - Ča Metal

Hrvatska glazbena scena ima kvalitetan i nadasve originalan „folk“ bend na „hrvatski način“. Po' Metra Crijeva nude legende, mitologiju, zabavu i osvrt na surovu hrvatsku realnost uz žestoke zvukove gitara i bubnjeva i tradicionalne sopile.

ARKONA - Khram

7.0

29.03.2018.

ARKONA - Khram

„Khram“ definitivno nije loše izdanje , međutim nije ni upečatljivo. Dok će fanovi black metala i mračne atmosfere biti i više nego zadovoljni, oni koji od Arkone očekuju veselije tonove, više folk metala i dinamike ostati će uskraćeni.

BLACK MOTH - Anatomical Venus

7.0

23.03.2018.

BLACK MOTH - Anatomical Venus

"Anatomical Venus" je najjači album u opusu Black Motha. Energičan, netipičan stonerski album s provokativnom, interesantnom pozadinskom pričom i idejom iza albuma i okrunjen sjajnim vokalom.

LAMPIR - The Alchemy of Cursed Blood

10.0

16.03.2018.

LAMPIR - The Alchemy of Cursed Blood

Izvanredan album. Definitivno vrijedan slušanja. Ugasite svijetla i prepustite se čaroliji black metala.

ANGRA - Ømni

8.0

14.03.2018.

ANGRA - Ømni

Unatoč mojem neslaganju s power metalom, "Ømni" je odličan, raznolik album kojeg vrijedi (više puta) preslušati.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

15.11.2018. - četvrtak

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 50 kn

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

16.11.2018. - petak

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

17.11.2018. - subota

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
20 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn / 80 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /80 kn na dan koncerta

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

21.11.2018. - srijeda

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 40 kn

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

22.11.2018. - četvrtak

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Ljubljana, Dvorana Stožice
49 EUR (parter) - 89 EUR (lože)

Studeni / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Galerije

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija

30.10.2018. − Zagreb, Hrvatska, Vintage Industrial Bar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija
LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

19.10.2018. − Zagreb, Tvornica Kulture

LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

Must Read

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija

Galerije

BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija
OWL - Nights In Distortion

Recenzije

OWL - Nights In Distortion
BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!

Nagradne igre

BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!
FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb

Izvještaji

FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb
STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Recenzije

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II
DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.

Izvještaji

DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.
ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.

Izvještaji

ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.
ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija

Galerije

ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija
FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)
FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

Recenzije

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy
BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

BOHEMIAN RHAPSODY
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
SOULFLY - Ritual

Recenzije

SOULFLY - Ritual
PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

PRVI ČOVJEK (First Man)
Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva

Vijesti

Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva
Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb

Kalendar

Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb
Sjećanje na Lou Reeda

Kolumne

Sjećanje na Lou Reeda

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK