NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

SACRED REICH - Awakening

8.5

21.09.2019.

SACRED REICH - Awakening

Nakon dvadeset i tri godine diskografske pauze, arizonski veterani su se vratili pokazati kako odsvirati čvrst i iskreni thrash album.

TARJA - In The Raw

7.0

19.09.2019.

TARJA - In The Raw

Ovaj album nikako ne bismo mogli nazvati Tarjinim najboljim glazbenim uratkom. Jer to bi bila velika „pljuska” starijim albumima koji su jednostavno najbolji.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

7.5

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

ISON - Inner Space

9.0

16.09.2019.

ISON - Inner Space

Spoj ambijentalnih astralnih zvukova, minimalne elektronike, a sve sa sanjivim vokalima predstavljaju savršeni ''soundtrack'' za putovanje svemirom koje je vrijedno slušanja.

SONATA ARCTICA - Talviyo

3.5

12.09.2019.

SONATA ARCTICA - Talviyo

Uz novi album Sonata Arctica ostaje samo blijeda slika što je nekada bila.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

7.5

12.09.2019.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Začudo, treći film kojeg ponovo nosi lik Mikea Banninga, pripadnika američke predsjednikove tajne službe -  je neočekivano i najbolji dio trilogije.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

9.0

28.08.2019.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Nije bitno da znate da je ovo film Quentina Tarantina - bitno je da je ovo film koji vrijedi gledati nekoliko puta. I zavrjeđuje masu Oscara i to glavne. I da je do sada najbolji film godine.

EARTH - Full Upon Her Burning Lips

5.0

24.08.2019.

EARTH - Full Upon Her Burning Lips

Dylan Carson i Adrienne Davis su odsvirali najtopliji i najogoljeniji album u karijeri banda, čisti drone minimalizam lišen svih ukrasa.

VOLBEAT - Rewind, Replay, rebound

6.0

16.08.2019.

VOLBEAT - Rewind, Replay, rebound

Jednostavan i prljavi rock and roll na američki način.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

6.0

14.08.2019.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Superuspješna franšiza Brzih i žestokih ovdje predstavlja prvi zaseban, spin-off film, odnosno proširivanje franšize, u kojem su glavni likovi zvijezde koje su došle u Brze naknadno (i pomalo pokvarile osnovnu franšizu pretvarajući je u tipski akcijski serijal).

<< < 45678910 > >>

Kalendar

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

14.04.2020. - utorak

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

15.04.2020. - srijeda

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

18.04.2020. - subota

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
95 kn/120 kn

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.04.2020. - četvrtak

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
70 kn / 90 kn

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

27.04.2020. - ponedjeljak

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

29.04.2020. - srijeda

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /na dan koncerta 80 kn

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

30.04.2020. - četvrtak

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

Zagreb, Hard Place
Besplatan upad

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

07.05.2020. - četvrtak

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

Wien, Simm City
57, 80 €

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

22.05.2020. - petak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

23.05.2020. - subota

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
120 kn

Travanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

MYRKUR - Folkesange

Recenzije

MYRKUR - Folkesange
ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Recenzije

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1
BURZUM - Thulêan Mysteries

Recenzije

BURZUM - Thulêan Mysteries
PEARL JAM - Gigaton

Recenzije

PEARL JAM - Gigaton
HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Recenzije

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Recenzije

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic
H.E.A.T - II

Recenzije

H.E.A.T - II
 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati

Vijesti

 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati
CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin

Vijesti

CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin
DEMONS & WIZARDS - III

Recenzije

DEMONS & WIZARDS - III
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video

Vijesti

Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video
Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina

Vijesti

Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina
ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX

Vijesti

ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX
BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.

Izvještaji

BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.
21 MOST (21 bridges)

Recenzije

21 MOST (21 bridges)
DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

Recenzije

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World
RIVERSIDE - Zagreb, Tvornica kulture, 05.03.2020. - galerija

Galerije

RIVERSIDE - Zagreb, Tvornica kulture, 05.03.2020. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK