NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

KREATOR - Gods Of Violence

7.0

31.03.2017.

KREATOR - Gods Of Violence

„Gods Of Violence“ nam donosi jedanaest pjesama već poznate i slušateljima benda znane tematike i orijentacije. Ništa novo, sve provjereno i staro. No opet...

ONCE HUMAN - Evolution

7.0

28.03.2017.

ONCE HUMAN - Evolution

„Evolution“ je donio primjetnu i prirodnu evoluciju zvuka. Once Human je sazrio u mnogim stvarima te izbacio i više nego zadovoljavajuće drugo studijsko izdanje, ali ne i bezprijekorno.

GRAVE DIGGER - Healed By Metal

8.0

25.03.2017.

GRAVE DIGGER - Healed By Metal

Grave Digger, još jedno značajno i moćno ime njemačkog heavy metal stroja i ove nas je godine počastio solidnim albumom koji nas pokreće i ne ostavlja ravnodušnim, no to je onaj stil i pristupa glazbi koji se nekima i neće svidjeti zbog moguće monotonosti.

POLARITY OF LIFE - Beginning/End/Beginning

8.0

18.03.2017.

POLARITY OF LIFE - Beginning/End/Beginning

Polarity Of Life nam je predstavio ovo dugoočekivano EP izdanje i nisu podbacili, štoviše osjeti se doza zrelosti zvuka i usavršavanja tematike teksta i glazbe kroz tri godine koje su prošle od njihovog istoimenog albuma prvijenca.

ACCEPT - Restless And Live

8.5

14.03.2017.

ACCEPT - Restless And Live

Za sve nas ljubitelje i poklonike njihovog zvuka i ostavštine, vrijeme je priprema i vrijeme je slušanja. Stoga, zvučnici neka rade po cijele dane, razgibajte vratne mišiće i glasnice neka budu u stanju pripravnosti jer Accept nam kuca na vrata uskoro, neumorno i divlje.

EDENBRIDGE - The Great Momentum

9.0

12.03.2017.

EDENBRIDGE - The Great Momentum

Sigurna sam da su Edenbridge ovim album ušutkali sve one koji su ikad sumnjali u njih jer 'The Great Momentum' je zaista vrhunski album. Album kojem je teško naći manu i koji nudi sve što od symphonic metala možete poželjeti.

ARMORED SAINT - Carpe Noctum

7.5

08.03.2017.

ARMORED SAINT - Carpe Noctum

Odlična produkcija i dobra prezentacija onoga što oni znaju i mogu. No sama količina materijala i veliki razmaci između izdavanja uzimaju svoj danak za zainteresiranošću katkada, istina je i ta. No ne može sve biti savršeno, zar ne?

MERVYN PEAKE - Gormenghast trilogija

05.03.2017.

MERVYN PEAKE - Gormenghast trilogija

Elegantni stil pisanja, crpljenje inspiracije od majstora romana 19. stoljeća, poput Jane Austen, Balzaca ili Anthonyja Trollopea, te fokusiranost na socijalne odnose radije nego na epske teme, ono je što sačinjava srž tzv. fantasy of manners, odnosno, fantazije manira.

IMMOLATION - Atonement

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

BATTLE BEAST - Bringer Of Pain

6.0

01.03.2017.

BATTLE BEAST - Bringer Of Pain

'Bringer Of Pain' nije loš album, ali nije ni odličan. Battle Beast me još uvijek nisu uspjeli zadiviti. Nadam se da će im to u budućnosti poći za rukom.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

21.12.2017. - četvrtak

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

Zagreb, Arena
1190 - 790 kn

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

26.12.2017. - utorak

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

Zagreb, Arena
160 kn/ 180 kn/ 200 kn

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

08.03.2018. - četvrtak

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

Bratislava, Randal club

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

19.03.2018. - ponedjeljak

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

11.05.2018. - petak

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
130 / 150 / 180 kuna

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

Prosinac / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Tvornica

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Hrvatska, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

12.12.2017. − Zagreb, Vintage Industrial

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Must Read

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

Recenzije

THE DARK ELEMENT - The Dark Element
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.

Izvještaji

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.
Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

Galerije

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara

Vijesti

Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Galerije

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija
SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija

Galerije

SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija
Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota

Vijesti

Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota
TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Recenzije

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju
MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Recenzije

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down
GUSGUS  - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.

Izvještaji

GUSGUS - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.
BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Kalendar

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb
NE OBLIVISCARIS - Urn

Recenzije

NE OBLIVISCARIS - Urn
NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija

Galerije

NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija
NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!

Vijesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!
DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija

Galerije

DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija
DUEL:

Intervjui

DUEL: "Pokušavamo imati mračnu doom vibru bez da smo dosadni."
BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Izvještaji

BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK