NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

7.0

11.10.2018.

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Tamo gdje je Mike Mayers sa svojim Austinom Powersom stao 2002. tu je logično, ali ipak na malo drugačiji način nastavio serijal o Johnny Englishu. I dobro je tako.

ANAAL NATHRAKH - A New Kind Of Horror

9.5

05.10.2018.

ANAAL NATHRAKH - A New Kind Of Horror

Izravno iz najvećih dubina pakla, na svijet je došla zastrašujuća glazba. Anaal Nathrakh se vratio.

MAYAN - Dhyana

8.5

01.10.2018.

MAYAN - Dhyana

Mayan nas svojim novim epskim izdanjem vodi kroz savršenu kombinaciju orkestralne simfoničnosti i žestine metala.

PRIMAL FEAR - Apocalypse

7.0

30.09.2018.

PRIMAL FEAR - Apocalypse

Uhodana mašinerija kakva je Primal Fear drži jedinstvenu glazbenu kvalitetu heavy metala bez koje nema greške. ''Apocalypse'' nije iznimka, a realno gledano, noviteta, naravno, nema.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

6.5

21.09.2018.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Ova solidna akcijska komedija zapravo je ženska zafrkancija generalno na temu špijunskih akcija, naročito - Jamesa Bonda.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

7.5

14.09.2018.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Ovo je indie film o rasno-socijalnim odnosima koji je na Sundanceu ispraćen s oduševljenjem. Neće se svima svidjeti ali to nimalo ne umanjuje njegovu kvalitetu.

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

8.0

09.09.2018.

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

Još jedno kvalitetno melodeath izdanje iz zemlje tisuću jezera.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

BIG CITY - Big City Life

8.5

02.09.2018.

BIG CITY - Big City Life

Kada se okupe članovi bendova poput Satyricon i Blood Red Throne te odluče snimiti album u stilu čistokrvnog heavy metala 80-tih onda znate da će to biti nešto posebno. I poseban je.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

23.03.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

23.03.2019. - subota

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

Zagreb, kino Kinoteka
55 kn

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

28.03.2019. - četvrtak

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

Bratislava, Hant Arena
33 / 45 €

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

29.03.2019. - petak

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

Rijeka, Centar Zamet

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

29.03.2019. - petak

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

02.04.2019. - utorak

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
170 kn / 210 kn / 240 kn

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

06.04.2019. - subota

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

07.04.2019. - nedjelja

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

Zagreb, Dvorana Lisinski
170 kn / 220 kn / 230 kn

Ožujak / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)
MORTAL KOMBAT - Decenija

Recenzije

MORTAL KOMBAT - Decenija
HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Recenzije

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon
CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT

Vijesti

CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT
PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)
IN FLAMES - I, The Mask

Recenzije

IN FLAMES - I, The Mask
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side

Kolumne

Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)
KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Izvještaji

KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb
KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija

Galerije

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
WITHIN TEMPTATION - Resist

Recenzije

WITHIN TEMPTATION - Resist
WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.

Izvještaji

WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.
Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Kolumne

Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "New album "End Of The Circle" is about an endless whirl of life and death which has no end."
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "Novi album "End Of The Circle" govori o beskrajnom vrtlogu života i smrti."
POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK