NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

9.0

28.02.2018.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

Film 'Whitney: Biti svoja' ima i osim odlične dinamike i tempa odvijanja priče o Whitney i notu emotivnosti i suosjećanja s divom.

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

8.5

26.02.2018.

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

Biografski dokumentarac o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti.

HARAKIRI FOR THE SKY - Arson

7.5

25.02.2018.

HARAKIRI FOR THE SKY - Arson

Harakiri For The Sky su i sa novim dokazali kako treba zvučati reprezentativna kombinacija black metala, post rocka i melankolične i sjetne atmosfere, stoga ljubitelji benda neće ostati zakinuti, dok ostatak alternativne populacije neće ovdje naći puno toga zanimljivog.

COTA G4 - Entropia

7.0

24.02.2018.

COTA G4 - Entropia

"Entropia", album kojim Cota G4 najavljuje svoj povratak na hrvatsku rock scenu, ali isto tako i album kojim bend najavljuje niz koncerata i događanja kroz koje će proslaviti svoje postojanje zadnjih dvadeset godina.

ANNIHILATOR - For The Demented

7.0

14.02.2018.

ANNIHILATOR - For The Demented

Premda je već sredina veljače i dvije tisuće osamnaesta je već iznijela nekolicinu kvalitetnih albuma, izdanja s kraja prošle godine su i dalje svježa, još se vrte našim playlistama i čuju se iz svih raspoloživih zvučnika. Jedno od takvih izdanja je 16. album kanadskih velikana, Annihilatora.

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits

8.0

13.02.2018.

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits

Daleko od originalnosti i inovativnosti, no ne i kvalitete, Black Label Society oduvijek radi albume sa srcem, a takav je i "Grimmest Hits".

SHINING - X - Varg Utan Flock

7.5

04.02.2018.

SHINING - X - Varg Utan Flock

Shining je uspio proizvesti nasljednika svog prethodnog albuma čime su dokazali kako unaprijeđuju svoj zvuk sa temeljnim black metal segementom koji ih i dalje čini prepoznatljivim, no nedovoljno noviteta i mali broj pjesama nisu ipak dovoljni za previsoku ocjenu.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

10.0

31.01.2018.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

Juha Raivio osnovao je Hallatar u spomen na svoju tragično preminulu životnu družicu i njene stihove te kroz svoju bol napravio savršen album!

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

7.0

28.01.2018.

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

"No Cross No Crown" je povratnički album, razgibavanje i uvjeravanje publike da "klasična" postava još nije zahrđala i da C.O.C. nije prošlo svršeno vrijeme. Iako ne donosi nešto novo niti revolucionarno, Corrosion of Conformity s "No Cross No Crown" donosi kvalitetnu dozu južnjačke, bluzerske stoner mjuze.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

8.0

20.01.2018.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

Odlična kombinacija black metala te stoner i space rocka.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

NENO BELAN & FIUMENS - Zagreb, Tvornica kulture, 21.09.2018.

21.09.2018. - petak

NENO BELAN & FIUMENS - Zagreb, Tvornica kulture, 21.09.2018.

Zagreb, Tvronica Kulture
80 kn / 100 kn na dan koncerta

Pure Electro Party, GK Jabuka, 21.09.2018., Zagreb

21.09.2018. - petak

Pure Electro Party, GK Jabuka, 21.09.2018., Zagreb

Zagreb, Jabuka
20 kn

LET 3, 22.09.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

22.09.2018. - subota

LET 3, 22.09.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn

DJEČACI, 22.09.2018., Sax, Zagreb

22.09.2018. - subota

DJEČACI, 22.09.2018., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
70 kn / 90 kn

VELIKA ROCK EKSPLOZIJA #11 25.9. - 28.9.2018., Zagreb

25.09.2018. - utorak

VELIKA ROCK EKSPLOZIJA #11 25.9. - 28.9.2018., Zagreb

Zagreb,
Besplatno

Abyss: SPECTRAL VOICE & MORBID CREATION, 27.09.2018., AKC Medika, Zagreb

27.09.2018. - četvrtak

Abyss: SPECTRAL VOICE & MORBID CREATION, 27.09.2018., AKC Medika, Zagreb

Zagreb, AKc Medika
50 kn

SALVADOR DALI: POTRAGA ZA BESMRTNOŠĆU - Zagreb, Osijek, Split, Cinestar kina, 27.09.2018.

27.09.2018. - četvrtak

SALVADOR DALI: POTRAGA ZA BESMRTNOŠĆU - Zagreb, Osijek, Split, Cinestar kina, 27.09.2018.

Zagreb, Osijek, Split, Kaptol Boutique Cinema, Joker Split, Osijek
89 kn

NEŽNI DALIBOR, 28.09.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

28.09.2018. - petak

NEŽNI DALIBOR, 28.09.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
40 kn / 60 kn

TURISTI, 28.09.2018., Kset, Zagreb

28.09.2018. - petak

TURISTI, 28.09.2018., Kset, Zagreb

Zagreb, Kset
30 kn / 40 kn

KUZMA I SHAKA ZULU, 29.09.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

29.09.2018. - subota

KUZMA I SHAKA ZULU, 29.09.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

Rujan / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Must Read

Dokumentarni spektakl o Salvadoru Daliju u kinima 27. rujna!

Vijesti

Dokumentarni spektakl o Salvadoru Daliju u kinima 27. rujna!
SALVADOR DALI: POTRAGA ZA BESMRTNOŠĆU - Zagreb, Osijek, Split, Cinestar kina, 27.09.2018.

Kalendar

SALVADOR DALI: POTRAGA ZA BESMRTNOŠĆU - Zagreb, Osijek, Split, Cinestar kina, 27.09.2018.
Moćni LET 3 otvara Tvornicu Kulture

Vijesti

Moćni LET 3 otvara Tvornicu Kulture
NENO BELAN & FIUMENS - Zagreb, Tvornica kulture, 21.09.2018.

Kalendar

NENO BELAN & FIUMENS - Zagreb, Tvornica kulture, 21.09.2018.
NENO BELAN & FIUMENS sviraju pjesme grupe ĐavolI

Vijesti

NENO BELAN & FIUMENS sviraju pjesme grupe ĐavolI
Rekonstruirana Tvornica Kulture postaje najveća koncertna dvorana u Hrvatskoj! Veliko dvodnevno otvaranje 21. i 22. rujna

Vijesti

Rekonstruirana Tvornica Kulture postaje najveća koncertna dvorana u Hrvatskoj! Veliko dvodnevno otvaranje 21. i 22. rujna
LEPROUS, Agent Fresco - Zagreb, Močvara, 14.9.2018.

Izvještaji

LEPROUS, Agent Fresco - Zagreb, Močvara, 14.9.2018.
LEPROUS. Agent Fresco - Zagreb, Močvara, 14.09.2018. - galerija

Galerije

LEPROUS. Agent Fresco - Zagreb, Močvara, 14.09.2018. - galerija
U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Recenzije

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)
LVMEN, Tomaš Palucha, Emphasis - Zagreb, Močvara, 13.09.2018. - galerija

Galerije

LVMEN, Tomaš Palucha, Emphasis - Zagreb, Močvara, 13.09.2018. - galerija
THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

Kalendar

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb
LENNY KRAVITZ u travnju stiže u Ljubljanu

Vijesti

LENNY KRAVITZ u travnju stiže u Ljubljanu
LENNY KRAVITZ, 27.04.2019., Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija

Kalendar

LENNY KRAVITZ, 27.04.2019., Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija
PRIMITIVE MAN, 16, Left to Starve - Zagreb, Močvara, 10.09.2018. - galerija

Galerije

PRIMITIVE MAN, 16, Left to Starve - Zagreb, Močvara, 10.09.2018. - galerija
GLAZBENA KUĆA OPEN AIR 14. i 15. 09. 2018., Bundek, Zagreb

Kalendar

GLAZBENA KUĆA OPEN AIR 14. i 15. 09. 2018., Bundek, Zagreb
80s party na otvaranju nove sezone u Boogaloou, 14.09.2018., Zagreb

Kalendar

80s party na otvaranju nove sezone u Boogaloou, 14.09.2018., Zagreb
Pure Electro Party, GK Jabuka, 21.09.2018., Zagreb

Kalendar

Pure Electro Party, GK Jabuka, 21.09.2018., Zagreb
BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Kalendar

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK