NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

H.E.A.T - II

9.0

16.03.2020.

H.E.A.T - II

Ovo je punokrvni hard rock album koji želite imati u svojoj kolekciji. Ovog puta dečki su se potrudili i izdali fantastičan album koji podiže raspoloženje i oduševljava. Ako volite dobar hard rock, H.E.A.T. su generalno bend za vas.

DEMONS & WIZARDS - III

8.0

12.03.2020.

DEMONS & WIZARDS - III

Jedan od najiščekivanijih albuma godine napokon je pred nama!

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

9.5

07.03.2020.

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

Morat ćemo se složiti da melodični black metal dugo nije zvučao ovako dobro, a ujedno i kreativno, bez praznog hoda, gdje su sve ideje izrealizirane do maksimalnog rezultata.

YOGI LONICH - Rebirth

10.0

04.03.2020.

YOGI LONICH - Rebirth

Svjetski priznati gitarist i producent Yogi Lonich 18. je veljače objavio novi, četvrti, album pod imenom ''Rebirth''.

KVELERTAK - Splid

8.0

02.03.2020.

KVELERTAK - Splid

Ludi miks žanrova kakvog jedino ludi Norvežani mogu prodati.

DELAIN - Apocalypse & Chill

5.0

01.03.2020.

DELAIN - Apocalypse & Chill

Nakon EP-a koji je izašao u gotovo isto vrijeme prošle godine, dočekali smo potpuno novi full lenght album. I da, nažalost, ostali poprilično razočarani.

STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

8.0

28.02.2020.

STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

Stribog su ovim albumom pokazali kako su u zadnjih nekoliko godina glazbeno sazrijeli, te da im inspiracije definitvno ne nedostaje, i shodno tome upakirali su u njega većinu ideja nastalih tokom tog vremena.

THY CATAFALQUE - Naiv

9.0

26.02.2020.

THY CATAFALQUE - Naiv

Jedino Thy Catafalque u isti album, često i u jednu stvar, može ugurati metal, synthwave, reggae i folk bez da sve to zvuči nabacano i neslušljivo što je još jednom dokazao s "Naiv".

SEPULTURA - Quadra

7.5

25.02.2020.

SEPULTURA - Quadra

''Quadra'' ne nudi ništa revolucionarno, no ističe se kao jedan od Sepulturinih boljih uradaka generalno, a možda i najbolji od dolaska Derricka Greena u bend. Sirov zvuk, promišljeni tekstovi i neizostavan tribal zvuk Sepulture nikako ne nedostaju.

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

8.5

12.02.2020.

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

Napokon smo i to dočekali! Svi mi, i bend i publika. She Loves Pablo je ovu godinu počastio svojim novim studijskim uratkom pod imenom "Death Threats From Future Self", te još jednom dokazao svoj status kao jedan od krunskih dragulja domaće/regionalne underground scene.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK