NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BOHEMIAN RHAPSODY

8.0

05.11.2018.

BOHEMIAN RHAPSODY

Film nije savršen, ali ono što na kraju ponesemo sa sobom jest sjajan osjećaj i saznanje da rock'n'roll (i ostala glazba) može mijenjati svijet ili mu barem pripomoći da se promijeni, pa makar na kratko.

SOULFLY - Ritual

7.5

04.11.2018.

SOULFLY - Ritual

Novi Soulfly je tu s jednim razlogom. Razvaliti zvučnike i glave.

PRVI ČOVJEK (First Man)

7.5

02.11.2018.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Film je filmsko-dokumentarni prikaz povijesnog čina leta na Mjesec, njegovog junaka i općenito tog povijesnog perioda.

ST. VINCENT - MassEducation

8.5

25.10.2018.

ST. VINCENT - MassEducation

Ako niste čuli za St. Vincent, vrijeme je da bacite uho. Ne samo što je to umjetnica koja gitaru svira na potpuno inovativan način, već i svoje pjesme oblikuje tako kako to nitko prije nije radio.

WOLFHEART - Constellation Of The Black Light

7.5

21.10.2018.

WOLFHEART - Constellation Of The Black Light

Prepoznatljivi elementi zvuka su i dalje tu, što će usputnim slušateljima djelovati kao podgrijana ideja od prije, no daleko od toga da ovdje nemamo novog favorita za ovogodišnja top izdanja.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

8.0

21.10.2018.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Da je redatelj Goddard uspio malo brže plesti priču i efektnije je rasplesti (u smislu kako dolazimo do kraja) ovo bi bio jedan od najboljih filmova godine.

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

9.0

20.10.2018.

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

Ovom je album kojem je zaista teško naći manu. Posebno ako ste fan starog Nightwisha (Tarja era), After Forever, Within Temptation, Epice i Draconiana.

ORANGE GOBLIN - The Wolf Bites Back

8.0

13.10.2018.

ORANGE GOBLIN - The Wolf Bites Back

S novim albumom Orange Goblin ponovno donosi sebi karakterističnu i efektnu kombinaciju hard rocka i stonera koji bruse već godinama. Nešto mračniji, energičniji od prethodnika s par (neočekivanih) stilskih eksperimenata, ''The Wolf Bites Back'' je demonstracija snage, prljavih rifova i beskompromisnog macho stava.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

8.0

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

8.0

12.10.2018.

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Behemoth se vratio. Četiri godine od uspjeha koji je iznudio "The Satanist" stiže nam novi album koji nosi naziv "I Loved You At Your Darkest".

<< < 3456789 > >>

Kalendar

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

23.03.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

23.03.2019. - subota

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

Zagreb, kino Kinoteka
55 kn

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

28.03.2019. - četvrtak

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

Bratislava, Hant Arena
33 / 45 €

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

29.03.2019. - petak

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

Rijeka, Centar Zamet

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

29.03.2019. - petak

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

02.04.2019. - utorak

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
170 kn / 210 kn / 240 kn

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

06.04.2019. - subota

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

07.04.2019. - nedjelja

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

Zagreb, Dvorana Lisinski
170 kn / 220 kn / 230 kn

Ožujak / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)
MORTAL KOMBAT - Decenija

Recenzije

MORTAL KOMBAT - Decenija
HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Recenzije

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon
CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT

Vijesti

CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT
PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)
IN FLAMES - I, The Mask

Recenzije

IN FLAMES - I, The Mask
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side

Kolumne

Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)
KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Izvještaji

KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb
KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija

Galerije

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
WITHIN TEMPTATION - Resist

Recenzije

WITHIN TEMPTATION - Resist
WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.

Izvještaji

WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.
Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Kolumne

Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "New album "End Of The Circle" is about an endless whirl of life and death which has no end."
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "Novi album "End Of The Circle" govori o beskrajnom vrtlogu života i smrti."
POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK