NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

8.5

30.12.2018.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

'Iskupljenje u New Yorku' je sporogoreći, iznimno napet, tjeskoban i intenzivan film s apsolutno fantastičnim Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

8.0

29.12.2018.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Ako vam je dosta predvidljivih i nemaštovitih filmova u standardnoj filmskoj mas-produkciji, ovo je film za vas.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

6.0

21.12.2018.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

Generalno gledajući, film je solidno djelce u kojeg se nećete previše razočarati ukoliko od filma očekujete doslovno ništa (osim atraktivne JLo).

GRINCH  (The Grinch)

7.5

17.12.2018.

GRINCH (The Grinch)

Ako ste previše Mrgud da vam nema šanse da odete pogledati jedan crtić, onda imajte na umu da po vas možda može doći i Krampus, a onda je ipak bolji izbor Grinch :).

EOT - Teorija Ludog Chovjeka

7.0

16.12.2018.

EOT - Teorija Ludog Chovjeka

EoT i njihova ''Teorija Ludog Chovjeka'' nisu reprezentativan pokazatelj kako bi danas trebali zvučati, stoga bi ipak za one koji se prvi put susretnu s njima radije preporučio prethodni album.

JOŠ SI TU (I still see you)

6.0

13.12.2018.

JOŠ SI TU (I still see you)

Da se netko detaljnije pozabavio scenarijem, režijom i podjelom uloga ovo bi mogao biti najbolji nadnaravni thriller/horror u posljednjih podosta godina. 

DRAGONLORD - Dominion

6.0

12.12.2018.

DRAGONLORD - Dominion

Očekivati da će Dragonlord izbaciti nešto što će izaći iz njegovih zadanih okvira je besmisleno. Zauzvrat predstavljen nam je ''Dominion'', izdanje koje će ljubitelji melodičnog blacka zasigurno poslušati, dok za one Testamentove, sumnjam.

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

9.5

10.12.2018.

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

Lacuna Coil je svojih 20 godina proslavila posebnim nastupom koji je snimljen i objavljen na DVDu diljem svijeta prošlog mjeseca.

UDOVICE (Widows)

8.5

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

J.R. August - Black Waters EP

10.0

04.12.2018.

J.R. August - Black Waters EP

Ovim EP-jem, bez obzira na to što bi možda bio još bolji da je nešto duži, J.R. je napravio jedan veliki korak naprijed, a svoje je stvaralaštvo još više unaprijedio u jednom pozitivnom smjeru.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2019. - petak

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

25.05.2019. - subota

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

Kutina, KMC Kutina
50 kn

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

29.05.2019. - srijeda

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

Graz, Stadthalle

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

29.05.2019. - srijeda

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
60 kn / 80 kn

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

31.05.2019. - petak

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

Zabok, Regenerator

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

31.05.2019. - petak

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
40 kn / 50 kn

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

01.06.2019. - subota

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
Besplatno

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf,  13. - 16.06.2019.

13.06.2019. - četvrtak

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf, 13. - 16.06.2019.

Nickelsdorf,

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

14.06.2019. - petak

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

Ljubljana, Orto Bar
22 / 25 €

Svibanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.

Izvještaji

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.
BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija

Galerije

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija
BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE):

Intervjui

BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE): " "Opera" je odmak od prvog albuma: i žanrovski i tehnički."
THE NATIONAL - I Am Easy To Find

Recenzije

THE NATIONAL - I Am Easy To Find
COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija

Galerije

COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija
PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)
Dragi mama i tata…ja sam metalika

Kolumne

Dragi mama i tata…ja sam metalika
DIE ÄRZTE  - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.

Izvještaji

DIE ÄRZTE - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.
MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.

Izvještaji

MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.
ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.

Kalendar

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.
ANTITODOR:

Intervjui

ANTITODOR: "Za mene je punk način borbe za bolji svijet."
AMON AMARTH - Berserker

Recenzije

AMON AMARTH - Berserker
DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)
SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu

Vijesti

SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu
LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.

Izvještaji

LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.
GRETTA objavila kompilacijski album '15'

Vijesti

GRETTA objavila kompilacijski album '15'
MERI TADIĆ (IRIJ):

Intervjui

MERI TADIĆ (IRIJ): "Glazbena scena u Hrvatskoj je čak otvorenija i sklonija eksperimentalnim bendovima i glazbenicima nego što je Švicarska."
VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Izvještaji

VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK