NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

9.0

15.05.2018.

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

"Welcome to Bonkers" je zabavan, otkačen album koji pokazuje da je moguće pitati kompleksne tech death stvari i usput ne uzimati sebe (pre)ozbiljno; da je moguće u (metal) glazbi imati i identitet i kvalitetu i obilje humora.

DIMMU BORGIR - Eonian

7.5

12.05.2018.

DIMMU BORGIR - Eonian

Dimmu Borgir su ovim albumom nastavili novo poglavlje u svojoj glazbenoj evoluciji, a to je još veće približavanje zborskih aranžmana black metalu na način kako još nikad prije nisu radili. ''Eonian'' je logičan slijed događaja započet još na svojem prethodniku, a ovdje je usavršen i već sada puno bolje prihvaćen u krugovima obožavatelja stare i nove faze benda.

SAXON - Thunderbolt

8.0

10.05.2018.

SAXON - Thunderbolt

Saxon je jedan od onih pravih primjera bendova koji su prošlo kroz mnogo i koji su doživjeli svašta, no glazba je ta koja ih je održala na okupu i koja je članovima ove institucije od benda dala poriv da nikada ne stanu.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

9.0

09.05.2018.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

Hiper popularna Marvelova saga o Osvetnicima dobila je svoj treći nastavak, možda i ponajbolji. Zaista neviđeno filmsko putovanje navodno stvarano deset godina obuhvaća sav aktualni Marvel Cinematic Universe i donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. To je film pri kojem zaboravite zatvoriti usta.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

8.5

02.05.2018.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

'Tri plakta izvan grada' izaziva dva posve oprečna dojma: prvi je odmah nakon gledanja: 'Uh koja filmčina!', dok nakon pomnijeg promišljanja vidiš nekolicinu smetajućih rupa u scenariju, no ukupan dojam je još uvijek izvrstan.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

9.0

30.04.2018.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

Nakon podužeg vremena smo dobili autentičan thriller horror film odnosno 'suspense' horror, na tragu legendarnog Hitchcokovog 'Psycha' uz dodatak efektnog jezivog čudovišta.

ENDARKEN - Tvoj Je Hram U Srcu Mom

8.5

30.04.2018.

ENDARKEN - Tvoj Je Hram U Srcu Mom

Zlokobna black metal atmosfera u kombinaciji sa okultnim tekstovima čine kvalitetan spoj i ravnotežu između svih elemenata koje ovaj podžanr mora imati.

NICK CAVE & THE BAD SEEDS: Distant Sky (Live in Copenhagen)

9.5

28.04.2018.

NICK CAVE & THE BAD SEEDS: Distant Sky (Live in Copenhagen)

18 pjesama u skoro dva i pol satnom filmu, 'iscijeđeni' su svi, bend i Cave i publika, ona u dvorani i gledatelji u kinu. Scenografija, osvijetljenje - sve je toliko superiorno u ovoj produkciji da se 'Distant Sky' ne čini samo 'the next best thing' stvarnom koncertu.

MONSTER MAGNET - Mindfucker

7.0

26.04.2018.

MONSTER MAGNET - Mindfucker

"Mindfucker" je solidan album, iznenađujuće kompaktan i zaokružen. Iako ne donosi onaj žestoki i puni zvuk s "Powertripa" ili psihodelične rifove s "Dopes To Infinity", "Mindfucker" je življi i strastveniji od prijašnjih pokušaja s albumima "4-Way Diablo" ili "Mastermind".

LOUDNESS - Rise To Glory

7.0

25.04.2018.

LOUDNESS - Rise To Glory

Loudness izgleda nikako da stane i uzme malo zasluženog odmora! I ove godine, točnije s njenim samim početkom su objavili novi studijski album... i to trideset i četvrti u nizu!

<< < 3456789 > >>

Kalendar

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

15.11.2018. - četvrtak

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 50 kn

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

16.11.2018. - petak

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

17.11.2018. - subota

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
20 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn / 80 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /80 kn na dan koncerta

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

21.11.2018. - srijeda

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 40 kn

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

22.11.2018. - četvrtak

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Ljubljana, Dvorana Stožice
49 EUR (parter) - 89 EUR (lože)

Studeni / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Galerije

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija

30.10.2018. − Zagreb, Hrvatska, Vintage Industrial Bar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija
LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

19.10.2018. − Zagreb, Tvornica Kulture

LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

Must Read

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija

Galerije

BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija
OWL - Nights In Distortion

Recenzije

OWL - Nights In Distortion
BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!

Nagradne igre

BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!
FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb

Izvještaji

FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb
STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Recenzije

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II
DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.

Izvještaji

DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.
ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.

Izvještaji

ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.
ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija

Galerije

ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija
FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)
FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

Recenzije

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy
BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

BOHEMIAN RHAPSODY
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
SOULFLY - Ritual

Recenzije

SOULFLY - Ritual
PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

PRVI ČOVJEK (First Man)
Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva

Vijesti

Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva
Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb

Kalendar

Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb
Sjećanje na Lou Reeda

Kolumne

Sjećanje na Lou Reeda

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK