NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ROCKETMAN

8.0

12.06.2019.

ROCKETMAN

Izvrsno napravljen, kredibilan, uvjerljiv i dinamičan 'Rocketman' bi bio vrhunski film da se manje bavilo klišeizirani prikazom uspona i padova jedne zviijezde,

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

7.0

06.06.2019.

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Ethan Hawke u ovom je filmu ostvario jednu od svojih najboljh, ako ne i najbolju ulogu.

FLESHGOD APOCALYPSE - Veleno

9.5

05.06.2019.

FLESHGOD APOCALYPSE - Veleno

Talijanska simfonijska death metal senzacija oduševljava svojim novim, do sada uvjerljivo najboljim albumom.

KAMPFAR - Ofidians Manifest

8.5

03.06.2019.

KAMPFAR - Ofidians Manifest

''Ofidians Manifest'' je veoma maštovit album sa mnogo progresivnih elemenata kojima Kampfar nastavlju dalje, držeći svoju zacrtanu kvalitetu na visokom nivou bez značajnih opadanja.

BRIGHTBURN

6.5

03.06.2019.

BRIGHTBURN

Mračni svijet u kojeg ovdje uranjamo i noćna mora koja prati protagoniste, uspješno se prenosi i na publiku.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

6.0

27.05.2019.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

U srijedu je u kinodvoranama diljem svijeta, pa tako i u dva naša Cinestara prikazan ovaj dokumentarac o glazbenoj sceni gradića u New Jerseyju otkuda potječe i jedan od najvećih: Bruce Springsteen.

OLD NIGHT - A Fracture In The Human Soul

9.0

25.05.2019.

OLD NIGHT - A Fracture In The Human Soul

''A Fracutre In The Human Soul'' odvojio se od naizgled trivijalne depresivne tematike i istaknuo se kao jedna zasebna kvalitetna cjelina zavijena doom metalom koja se ne boji izaći iz žanrovskih granica i kao takva želi biti slušana od strane svih koji cijene glazbu u općenitom pojmu.

ABNORMALITY - Sociopathic Constructs

6.5

25.05.2019.

ABNORMALITY - Sociopathic Constructs

Američki brutal death metal bend predvođen ženskim glasom predstavlja svoj treći album, Sociopathic Constructs.

THE NATIONAL - I Am Easy To Find

9.0

23.05.2019.

THE NATIONAL - I Am Easy To Find

Američki alternativci The National izdali su 17. svibnja novi album pod nazivom ''I Am Easy To Find''.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

8.0

17.05.2019.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Da je ovaj film snimljen prije 15-20 godina kada je i trebao biti snimljen, pobrao bi preko nekoliko Oscara.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

25.01.2020. - subota

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

Maribor, MC Pekarna
5 € / 7€

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

14.02.2020. - petak

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

Zagreb, Hala
110 kn/130 kn/150kn

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

15.02.2020. - subota

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

19.02.2020. - srijeda

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

Wien, Stadthalle
€ 59,99 / € 223,00 (Gold Merchandise Package)

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)
BECK novi headliner INmusic festivala #15

Vijesti

BECK novi headliner INmusic festivala #15
STRANGER - spot za 'Nothing Inside'

Vijesti

STRANGER - spot za 'Nothing Inside'
MAYHEM - Daemon

Recenzije

MAYHEM - Daemon
NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up

Vijesti

NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up
MY BABY -  Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Izvještaji

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.
MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Galerije

MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK