NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ROTTING CHRIST - The Heretics

8.5

20.02.2019.

ROTTING CHRIST - The Heretics

''The Heretics'' je primjer daljnjeg evoluiranja glazbe koji ovaj autentični black metal bez problema kombinira sa grčkim melosom i ritualnim zborskim aranžmanima. Sličnosti sa prethodnikom su vidljive, no zbog pomalo drugačijeg pogleda na svima poznatu tematiku ovakvog podžanra, ne može se reći da je koncept iskopiran u potpunosti.

MULA (The Mule)

8.5

20.02.2019.

MULA (The Mule)

Ovo je možda i labuđi pjev, posljednji Clintov film kojeg režira i u kojem igra glavnu ulogu, pa se tako od nas možda, nadamo se da ne, oprašta.

GLASS

7.0

17.02.2019.

GLASS

Ako gledate 'Glass' kao samostalan film, dobar je. A ako 'Glass' gledate kao nastavak pojedinog filma, ili oba 'Unbreakable' i 'Split', zaista je dobar Shymalanov uradak.

A PALE HORSE NAMED DEATH - When The World Becomes Undone

3.5

15.02.2019.

A PALE HORSE NAMED DEATH - When The World Becomes Undone

A Pale Horse Named Death ni s trećim albumom nije uspio izaći iz sjene svog duhovnog roditelja Type O Negativea. Dapače, ''When the World Comes Down'' je monoton i neinspiriran album koji će se svidjeti (možda) jedino najzagriženijim Type O fanovima.

NESPOJIVI (The Upside)

6.5

13.02.2019.

NESPOJIVI (The Upside)

Uz sve manjkavosti koje nosi remake koji to baš i nije, ovaj je film ipak zabavan 'feelgod movie', topao i na mahove vrlo ozbiljan. Tandem Hart/Cranston toliko je dobar da ih treba ponovo iskoristiti.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

7.0

11.02.2019.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Bit će zanimljivo gledati 24.veljače kako će američka Akademija ocijeniti ovaj politički film, koji je na kraju ipak slaba demokratska kritika na republikanske poteze koje je Bushova administracija činila.

SAVANT - Priče Kraj Ognjišta

9.0

11.02.2019.

SAVANT - Priče Kraj Ognjišta

Savant nas svojim albumom prvijencom vode na putovanje. Putovanje mističnim svjetovima u kojima vladaju proroci, pakleni jahači, tamni vilenjaci, gospodari prstenova i ludi sanjari.

KOJA JE OVO DRŽAVA

6.5

11.02.2019.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Ukoliko idete gledati ovaj film svakako izbacite iz glave da ćete gledati komediju, ovo je crno-satirni, realni prikaz stanja nacije.

GREEN BOOK

9.5

06.02.2019.

GREEN BOOK

Ovaj se film po tematici i načinu izvedbe (rasna segregacija, te dva glavna 'buddy' lika), naslanja na prošlotjedni film koji smo recenzirali - 'Blackkklansman'. I jedan i drugi su vrhunski filmovi. 

EVERGREY - The Atlantic

9.0

03.02.2019.

EVERGREY - The Atlantic

''The Atlantic'' je završetak trilogije koju čini sa svoja dva prethodnika i sa kojim su Evergrey slikovito prešli preko dubokog tamnog oceana tuge, emocija i depresije i dosegli novu ''obalu'' tj letvicu kvalitete za čije dostizanje, nadajmo se, neće sami sebi dati autogol.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.07.2019. - utorak

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

23.07.2019. - utorak

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Pula, Arena

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

27.07.2019. - subota

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

Zagreb, ŠRC Šalata
190 kn / 220 kn / 250 kn / 370 kn

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

28.07.2019. - nedjelja

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

Ljubljana, Kino Šiška
25 €, 29 € na dan koncerta

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

01.08.2019. - četvrtak

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Tisno, The Garden Resort
early bird 360 kn / 480 kn

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

02.08.2019. - petak

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

Primošten,

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

Jaromer, Utvrda Josefov

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

Budimpešta, Obudai otok
dnevne 75 EURa, višednevni passevi od 219 -339 EUR

Srpanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

05.07.2019. − Zagreb, Stross

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

06.07.2019. − Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

03.07.2019. − Zagreb, Hrvatska, ŠRC Šalata

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Must Read

CRVENA JOAN (Red Joan)

Recenzije

CRVENA JOAN (Red Joan)
Glazbenici ubojice

Kolumne

Glazbenici ubojice
DOMINO

Recenzije

DOMINO
ABBATH - Outstrider

Recenzije

ABBATH - Outstrider
Federico Schmuckler:

Intervjui

Federico Schmuckler: "Krajnja stanica izrade filma je nagrada iako to redatelji često ne shvaćaju svjesno."
COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija

Galerije

COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija
LUCAS FOX (MOTORHEAD):

Intervjui

LUCAS FOX (MOTORHEAD): "I met Lemmy at the Speakeasy and through Motorcycle Irene who was someone I spent a lot of time with…"
PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Kalendar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.
IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?

Kolumne

IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?
FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom

Vijesti

FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom
SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.

Izvještaji

SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.

Izvještaji

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.
BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL):

Intervjui

ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL): "Smatram da film sa dobrom tematikom, bez obzira na žanr ili kategoriju, nađe put do publike."
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
YESTERDAY

Recenzije

YESTERDAY
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.

Izvještaji

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Galerije

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK