NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THE BLACK DAHLIA MURDER - Verminous

8.0

20.04.2020.

THE BLACK DAHLIA MURDER - Verminous

Deveti studijski album američke death metal mašine nosi novi val nefiltrirane agresije.

PARKWAY DRIVE - Viva The Underdogs

9.0

18.04.2020.

PARKWAY DRIVE - Viva The Underdogs

Live album pun eksplozija energije i sirove snage.

BODY COUNT - Carnivore

7.0

17.04.2020.

BODY COUNT - Carnivore

''Carnivore'' je naozbiljniji i najsuroviji Body Countov album u karijeri. Samim time nema nešto onog "treši" šarma kojeg su krasili raniji radovi, no fanovima bi svejedno mogao biti zanimljiv.

BLACK CULT - Nekropola

8.0

15.04.2020.

BLACK CULT - Nekropola

Riječani iz Black Culta ponovno su u akciji. Nakon veoma odličnog albuma ''Cathedral Of The Black Cult'' iz 2016. godine gdje su, osim novog zvuka, predstavili i nove članove, na ''Nekropoli'' se stvari vraćaju na staro provjereno mjesto.

MYRKUR - Folkesange

8.0

07.04.2020.

MYRKUR - Folkesange

Black metalu je kod Myrkura (zasad) odzvonilo i mora se priznati kako na ovom glazbenom terenu prevladava iskreniji pristup prema onome što želi stvarati.

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

8.5

06.04.2020.

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Neočekivani miks žanrova i mračna atmosfera izmamljuju osmjeh na licu.

BURZUM - Thulêan Mysteries

6.0

29.03.2020.

BURZUM - Thulêan Mysteries

Ovdje imamo vrlo vjerojatno posljednji album izdan pod imenom Burzum s obzirom na njegov trenutni status, no nikad se ne zna da li ćemo u doglednoj budućnosti svjedočiti još kojekakvom glazbenom izletu.

PEARL JAM - Gigaton

7.5

28.03.2020.

PEARL JAM - Gigaton

Sedam godina nakon prethodnika, 11. studijski album Pearl Jama jučer je izašao pod imenom Gigaton. Najavljen sa tri singla, Gigaton se sastoji od sveukupno 12 pjesama i traje oko sat vremena.

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

7.5

26.03.2020.

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Devedeset minuta ispunjenih snagom i agresijom.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

7.5

19.03.2020.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Ljubavno pismo pop glazbi 80ih.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK