NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

INSOMNIUM - Heart Like A Grave

9.0

27.10.2019.

INSOMNIUM - Heart Like A Grave

Početkom ovog mjeseca Insomnium, izdali su novi, osmi po redu studijski album. Nakon konceptualnog albuma Winter's Gate iz 2016. bend se ovaj put vraća klasičnom izdanju albuma.

LACUNA COIL - Black Anima

7.5

24.10.2019.

LACUNA COIL - Black Anima

Popularna talijanska petorka predvođena Cristinom Scabbiom, Lacuna Coil, predstavja svoj deveti studijski album.

KORN - The Nothing

5.5

21.10.2019.

KORN - The Nothing

Davis i ekipa se već četvrt stoljeća bore sa svojim demonima, no žara i inovativnosti koji su krasili albume s početka karijere već dugo nema. Takva je, nažalost, situacija i s The Nothing.

ARISES - System

7.5

18.10.2019.

ARISES - System

Arises su definitivno osvježenje na domaćoj metal sceni, ali i alternativnoj sceni općenito. Smjer u kojem su odlučili ići nije nešto naročito novo sa internacionalnog pogleda, i samim time ne donosi nekakvu evoluciju ili nešto što do sad niste čuli kod mnogo drugih sličnih bendova. S druge strane ovdje imamo kvalitetan glazbeni proizvod čija će publika znati prepoznati kvalitetu i trajnost.

J.R. AUGUST - Dangerous Waters

10.0

17.10.2019.

J.R. AUGUST - Dangerous Waters

Cjelokupno gledano, Dangerous Waters album je u kojem se vrlo lako mogu prepoznati uloženi trud, volja i, prvenstveno, ljubav prema glazbi i stvaranju.

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

9.5

08.10.2019.

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

Cjelokupno, album je prilično točan odraz unutarnjeg stanja, previranja i borbi svake osobe koja je u nekom trenutku pretrpjela gubitak bliske osobe, a njegova najveća ljepota je upravo u tome što slušatelja istovremeno i smiruje i proganja.

THE AGONIST - Orphans

8.0

06.10.2019.

THE AGONIST - Orphans

Trogodišnja pauza dovela je do izuzetno raznovrsnog albuma punog iznenađenja.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

5.5

04.10.2019.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Možda bi ova rekreacija istinite priče i ispao dobar film da su tvorci zamislili neki smjer i držali se toga. Ovako, film je ništa drugo do gledanje JLo i ostale zamamne gole kože.

KOBRA AND THE LOTUS - Evolution

5.5

26.09.2019.

KOBRA AND THE LOTUS - Evolution

Kanadska heavy metal grupa Kobra and the Lotus časti nas već trećim albumom u posljednje tri godine.

AD ASTRA

6.5

23.09.2019.

AD ASTRA

U ovom filmu su čudesne scenografija i fotografija (pa i glazba), a mogao je biti i cijeli film. Pitt i Lee Jones su izvrsni, ali film vrvi tehničkim i znanstvenim netočnostima.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

14.04.2020. - utorak

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

15.04.2020. - srijeda

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

18.04.2020. - subota

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
95 kn/120 kn

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.04.2020. - četvrtak

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
70 kn / 90 kn

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

27.04.2020. - ponedjeljak

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

29.04.2020. - srijeda

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /na dan koncerta 80 kn

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

30.04.2020. - četvrtak

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

Zagreb, Hard Place
Besplatan upad

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

07.05.2020. - četvrtak

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

Wien, Simm City
57, 80 €

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

22.05.2020. - petak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

23.05.2020. - subota

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
120 kn

Travanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

IRON MAIDEN - 'THE X FACTOR' Knjiga ekskluzivno na Perun.hr

Vijesti

IRON MAIDEN - 'THE X FACTOR' Knjiga ekskluzivno na Perun.hr
MYRKUR - Folkesange

Recenzije

MYRKUR - Folkesange
ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Recenzije

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1
Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr

Vijesti

Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr
BURZUM - Thulêan Mysteries

Recenzije

BURZUM - Thulêan Mysteries
PEARL JAM - Gigaton

Recenzije

PEARL JAM - Gigaton
HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Recenzije

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Recenzije

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic
H.E.A.T - II

Recenzije

H.E.A.T - II
 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati

Vijesti

 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati
CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin

Vijesti

CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin
DEMONS & WIZARDS - III

Recenzije

DEMONS & WIZARDS - III
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video

Vijesti

Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video
Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina

Vijesti

Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina
ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX

Vijesti

ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX
BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.

Izvještaji

BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.
21 MOST (21 bridges)

Recenzije

21 MOST (21 bridges)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK