NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ANNIHILATOR - For The Demented

7.0

14.02.2018.

ANNIHILATOR - For The Demented

Premda je već sredina veljače i dvije tisuće osamnaesta je već iznijela nekolicinu kvalitetnih albuma, izdanja s kraja prošle godine su i dalje svježa, još se vrte našim playlistama i čuju se iz svih raspoloživih zvučnika. Jedno od takvih izdanja je 16. album kanadskih velikana, Annihilatora.

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits

8.0

13.02.2018.

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits

Daleko od originalnosti i inovativnosti, no ne i kvalitete, Black Label Society oduvijek radi albume sa srcem, a takav je i "Grimmest Hits".

SHINING - X - Varg Utan Flock

7.5

04.02.2018.

SHINING - X - Varg Utan Flock

Shining je uspio proizvesti nasljednika svog prethodnog albuma čime su dokazali kako unaprijeđuju svoj zvuk sa temeljnim black metal segementom koji ih i dalje čini prepoznatljivim, no nedovoljno noviteta i mali broj pjesama nisu ipak dovoljni za previsoku ocjenu.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

10.0

31.01.2018.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

Juha Raivio osnovao je Hallatar u spomen na svoju tragično preminulu životnu družicu i njene stihove te kroz svoju bol napravio savršen album!

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

7.0

28.01.2018.

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

"No Cross No Crown" je povratnički album, razgibavanje i uvjeravanje publike da "klasična" postava još nije zahrđala i da C.O.C. nije prošlo svršeno vrijeme. Iako ne donosi nešto novo niti revolucionarno, Corrosion of Conformity s "No Cross No Crown" donosi kvalitetnu dozu južnjačke, bluzerske stoner mjuze.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

8.0

20.01.2018.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

Odlična kombinacija black metala te stoner i space rocka.

ENSLAVED - E

9.0

17.01.2018.

ENSLAVED - E

Četrnaesti album norveških legendi donosi fuziju zvuka progresivnog rocka 70-ih i vikinške prošlosti poznatu s par prethodnih albuma.

GODFLESH - Post Self

7.5

14.01.2018.

GODFLESH - Post Self

Godflesh, brainchild talentiranog Justina Broadricka je glavno ime industrial metala još od kasnih osamdesetih godina prošloga stoljeća.

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

10.0

12.01.2018.

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

Indija, zemlja koja baš i nije poznata po dobrim metal albumima, ali nakon ovog albuma će zasigurno postati.

REX BROWN - Smoke On This...

6.0

11.01.2018.

REX BROWN - Smoke On This...

Slušljivo. Ukratko bi se tako album jednom riječju možda mogao tako opisati jer je Rex nakon svih godina karijere krenuo potpuno samostalno i nekako dobivate dojam da se na ovom albumu radilo vrlo opušteno i bez ikakvog pritiska jer se tako i osjećate dok ga slušate.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

Folk punk cirkus:  DAYS N DAZE i WE THE HEATENS, Kutina, 22.07.2018.

22.07.2018. - nedjelja

Folk punk cirkus: DAYS N DAZE i WE THE HEATENS, Kutina, 22.07.2018.

Kutina, Gradski bazeni Kutina
35 kn / 50 kn

IRON MAIDEN - Zagreb, Arena, 24.07.2018.

24.07.2018. - utorak

IRON MAIDEN - Zagreb, Arena, 24.07.2018.

Zagreb, Arena

Sailor Sweet&Salt Music Festival - 27-28.07.2018.

27.07.2018. - petak

Sailor Sweet&Salt Music Festival - 27-28.07.2018.

Rijeka, Ex Port Delta i Torpedo

JUDAS PRIEST, 28.07.2018, Wiener Stadthalle, Wien, Austria

28.07.2018. - subota

JUDAS PRIEST, 28.07.2018, Wiener Stadthalle, Wien, Austria

Wien, Wiener Stadthalle
66,99 €, 71,60€, 81,99€

FERRAGOSTO JAM 2018.

01.08.2018. - srijeda

FERRAGOSTO JAM 2018.

Orahovačko Jezero,
120 kn

HLADNO PIVO, Tvrđava Gripe, 04.08.2018., Split

04.08.2018. - subota

HLADNO PIVO, Tvrđava Gripe, 04.08.2018., Split

Split, Tvrđava Gripe
90 kn / 110 kn

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Dark Circle Festival 24.-25.08.2018. u Rijeci

24.08.2018. - petak

Dark Circle Festival 24.-25.08.2018. u Rijeci

Rijeka, Hartera

Srpanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

ROD STEWART objavio novu pjesmu i najavio objavu novog studijskog albuma!

Vijesti

ROD STEWART objavio novu pjesmu i najavio objavu novog studijskog albuma!
ALIEN WEAPONRY - Tū

Recenzije

ALIEN WEAPONRY - Tū
DEE DEE BRIDGEWATER (+ Jazz orkestar HRT) - Dubrovnik, pod Katedralom, 18.07.2018. - galerija

Galerije

DEE DEE BRIDGEWATER (+ Jazz orkestar HRT) - Dubrovnik, pod Katedralom, 18.07.2018. - galerija
KULTUR SHOCK - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 18.07.2018.

Izvještaji

KULTUR SHOCK - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 18.07.2018.
IRON MAIDEN - Zagreb, Arena, 24.07.2018.

Kalendar

IRON MAIDEN - Zagreb, Arena, 24.07.2018.
EXIT do novog rekorda uz dosad najveće finale i proslavu titule najboljeg europskog festivala!

Vijesti

EXIT do novog rekorda uz dosad najveće finale i proslavu titule najboljeg europskog festivala!
DEE DEE BRIDGEWATER (+ Jazz orkestar HRT) - Dubrovnik, pod Katedralom, 18.07.2018.

Izvještaji

DEE DEE BRIDGEWATER (+ Jazz orkestar HRT) - Dubrovnik, pod Katedralom, 18.07.2018.
KULTUR SHOCK - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 18.07.2018. - galerija

Galerije

KULTUR SHOCK - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 18.07.2018. - galerija
ŽETEOCI: zaboravljeni pioniri domaćeg duhovnog rocka s kraja šezdesetih

Kolumne

ŽETEOCI: zaboravljeni pioniri domaćeg duhovnog rocka s kraja šezdesetih
Ritchie Blackmore – Čovjek izvan vremena

Kolumne

Ritchie Blackmore – Čovjek izvan vremena
MIRISI:

Intervjui

MIRISI: "Svaki od nas trojice u bend donosi nešto svoje, neki svoj "touch"
Još 19 dana do Ferragosta - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 12.07.2018.

Izvještaji

Još 19 dana do Ferragosta - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 12.07.2018.
THE NATIONAL, Elf Power - Zagreb, ŠRC Šalata, 10.07.2018.

Izvještaji

THE NATIONAL, Elf Power - Zagreb, ŠRC Šalata, 10.07.2018.
IRON MAIDEN - druga strana turneje

Vijesti

IRON MAIDEN - druga strana turneje
CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL slavi 50 godina postojanja uz prvi videospot!

Vijesti

CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL slavi 50 godina postojanja uz prvi videospot!
IMMORTAL - Northern Chaos Gods

Recenzije

IMMORTAL - Northern Chaos Gods
CIGARETTES AFTER SEX - Zagreb, Jedinstvo, 06.07.2018. - galerija

Galerije

CIGARETTES AFTER SEX - Zagreb, Jedinstvo, 06.07.2018. - galerija
BUDDY GUY objavio novi singl 'Cognac' i novi album

Vijesti

BUDDY GUY objavio novi singl 'Cognac' i novi album

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK