NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

FIREWIND - Immortals

8.0

16.02.2017.

FIREWIND - Immortals

Nakon pet godina i promjene pjevača, vraćaju nam se legendarni grčki power metalci, Firewind. Bend kojeg je pokrenuo sveprisutni gitarski virtuoz, Gus G.

SOEN - Lykaia

8.5

13.02.2017.

SOEN - Lykaia

Album je ogledni primjerak teških pragmatičnih nota i mračne tematike koji će po svojoj naravi zadovoljiti sve obožavatelje progresivnog rock i metal izričaja.

XANDRIA - Theater Of Dimensions

7.0

12.02.2017.

XANDRIA - Theater Of Dimensions

Xandria je bend koji može jako puno, to su uostalom i dokazali, a vjerujem da će u budućnosti pokazati još i više.

NOCTIFERIA - Transnatura

7.0

07.02.2017.

NOCTIFERIA - Transnatura

Transnatura će zasigurno zadovoljiti usputne slušatelje, no sumnjam da će mu se fanovi orignalnog zvuka Noctiferie vraćati, osim tu i tamo ponekih verzija omiljenih pjesama.

DROPKICK MURPHYS - 11 Short Stories Of Pain & Glory

7.5

03.02.2017.

DROPKICK MURPHYS - 11 Short Stories Of Pain & Glory

Nakon skoro četiri godine te hvaljenog i vrlo uspješnog „Signed and Sealed in Blood“, Dropkick Murphys započinju 2017. objavljivanjem svojeg devetog studijskog albuma „11 Short Stories of Pain & Glory“.

SEPULTURA - Machine Messiah

8.0

02.02.2017.

SEPULTURA - Machine Messiah

Legendarni thrash metal sastav Sepultura, objavio je svoj četrnaesti studijski album; ispred nas je priča o budućnosti s povratkom u prošlost, priča zvana ''Machine Messiah''.

PAIN OF SALVATION - In The Passing Light Of Day

9.5

31.01.2017.

PAIN OF SALVATION - In The Passing Light Of Day

Pain of Salvation je s "In the Passing Light of Day", u vremenima generičke i neiskrene pop-rock glazbe, napravio istovremeno osjećajima nabijen i glazbeno superioran album.

VADER - The Empire

8.5

26.01.2017.

VADER - The Empire

Vader još jednom ne razočarava te uz kratak i eksplozivan album pokazuje kako čak i nakon više od trideset godina još posjeduje svu svoju moć.

SILVIA FEDERICCI - Kaliban i Vještica

22.01.2017.

SILVIA FEDERICCI - Kaliban i Vještica

Povijesni kontekst koji se analizira jest doba uspona Inkvizicije, te perioda lova na vještice.

EKATERINA SEDIA - Tajna Povijest Moskve

21.01.2017.

EKATERINA SEDIA - Tajna Povijest Moskve

Ukratko, bez previše spoilanja, ukoliko volite humor, misterije i slojeviti, hibridni „culture-building“, vrlo je moguće da će vam se knjiga svidjeti.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

HOOMSTOCK 2017.

18.08.2017. - petak

HOOMSTOCK 2017.

Hum na Sutli, Sportsko igralište Osnovne škole Viktora Kovačića
40/50/60/70/80 kn

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

19.08.2017. - subota

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

Zagreb, Tvornica kulture
120/140/160 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

26.08.2017. - subota

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

Beč, Ernst Happel Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

Zagreb, ŠRC Šalata
210/230/240/250/260/270/280/290/370 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

Klagenfurt, Woerthersee Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL)  - Pula, Arena, 30.08.2017.

30.08.2017. - srijeda

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 30.08.2017.

Pula, Arena
240 kn

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

30.08.2017. - srijeda

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

Pula, Arena /tvrđava Punta Christo
660 kn za festival - 240 kn za koncert Grace Jones

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

02.09.2017. - subota

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

Zagreb, Močvara - veliko dvorište
30/40/50 kn

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

10.09.2017. - nedjelja

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

Zagreb, Močvara
55/65/80 kn

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

16.09.2017. - subota

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

Austria, Spielberg Red BUll Ring

Kolovoz / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

ELVIS - 40 godina nakon smrti

Kolumne

ELVIS - 40 godina nakon smrti
Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi

Kolumne

Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi
SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.

Izvještaji

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.
WACKEN - 02-05.08.2017.

Izvještaji

WACKEN - 02-05.08.2017.
RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki

Izvještaji

RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki
MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album

Vijesti

MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album
''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije

Kolumne

''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija

Galerije

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.

Izvještaji

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.
THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu

Vijesti

THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu
MICK JAGGER objavio nove solo pjesme

Vijesti

MICK JAGGER objavio nove solo pjesme
WINTERSUN - The Forest Seasons

Recenzije

WINTERSUN - The Forest Seasons
ORDEN OGAN - Gunmen

Recenzije

ORDEN OGAN - Gunmen
STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.

Izvještaji

STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.
THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“

Vijesti

THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“
GRACE JONES  otvara pulski Dimensions festival

Vijesti

GRACE JONES otvara pulski Dimensions festival
LINKIN PARK - One More Light

Recenzije

LINKIN PARK - One More Light
Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Kolumne

Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK