NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THE NATIONAL - I Am Easy To Find

9.0

23.05.2019.

THE NATIONAL - I Am Easy To Find

Američki alternativci The National izdali su 17. svibnja novi album pod nazivom ''I Am Easy To Find''.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

8.0

17.05.2019.

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Da je ovaj film snimljen prije 15-20 godina kada je i trebao biti snimljen, pobrao bi preko nekoliko Oscara.

AMON AMARTH - Berserker

7.0

17.05.2019.

AMON AMARTH - Berserker

Švedski vikinzi vratili su se s novim, borbenim albumom.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

8.0

15.05.2019.

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Poprilično rijetko u našim kino-dvoranama nailazimo na krimiće nekakvog noir predznaka, koji su zapravo skrivene bombe.

ELUVEITIE - Ategnatos

7.5

04.05.2019.

ELUVEITIE - Ategnatos

Nakon mijenjanja gotovo cijele postave i jednog akustičnog albuma, Eluveitie se vraća korijenima uz jaki zvuk i keltske melodije koje krase novo izdanje Ategnatos.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

7.0

28.04.2019.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Ovo je film o ovisnicima, što o narkoticima što o emocijama. Iako primarno obiteljska drama, polovica filma je zapravo svojevrstan triler.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA (Avengers: Endgame)

9.0

27.04.2019.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA (Avengers: Endgame)

Iako sjajan film za svaku vrstu posjetitelja, ovo je najviše film posvećen fanovima: film je fino tkana (Spidermanova?) mreža finesa o likovima MCU-a.

CHILDREN OF BODOM - Hexed

6.0

18.04.2019.

CHILDREN OF BODOM - Hexed

Nesporno je kako Bodomi zadnjih godina žele zvučati modernije i svježije, a usudio bi se reći kako je ''Hexed'' prvo izdanje s kojim im je to uspjelo.

LUCIDFER - Vol. 2

7.0

11.04.2019.

LUCIDFER - Vol. 2

LucidFer je bend čiji zvuk vam neće pokvariti raspoloženje, a isto tako može poslužiti kao ugodna glazba za slušanje u bilo kojem trenutku.

SHAZAM!

8.0

11.04.2019.

SHAZAM!

Shazam! je odličan filmić s drugačijim superjunakom uz kojeg nećete biti prikovani u sjedala od neviđenih scena akcije, ali ćete se izvrsno zabaviti.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

12.12.2019. - četvrtak

AT THE GATES, 12.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn/170 kn

MOSKAU, 12.12.2019., KSET, Zagreb

12.12.2019. - četvrtak

MOSKAU, 12.12.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

13.12.2019. - petak

GUNS N ROSES EXPERIENCE, 13.12.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
110/130 kn

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

14.12.2019. - subota

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn / 95 kn na dan koncerta

ONE POSSIBLE OPTION, 18.12.2019., Kset, Zagreb

18.12.2019. - srijeda

ONE POSSIBLE OPTION, 18.12.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.12.2019. - petak

JINJER, 20.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn / 100 kn

ZAGREB DISCO FESTIVAL, 21.12.2019., Boogaloo, Zagreb

21.12.2019. - subota

ZAGREB DISCO FESTIVAL, 21.12.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
85 kn

NOVA 101 GODINA, 31.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

31.12.2019. - utorak

NOVA 101 GODINA, 31.12.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
40 kn/ 55 kn

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

15.01.2020. - srijeda

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

,
180 kn early bird / 200 kn / 220 kn na dan koncerta /VIP 290 kn

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

Prosinac / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.06.2018.

Kalendar

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.06.2018.
MY BABY objavili novi video uoči zagrebačkog koncerta

Vijesti

MY BABY objavili novi video uoči zagrebačkog koncerta
GHOST, All Them Witches, Tribulation - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.

Izvještaji

GHOST, All Them Witches, Tribulation - Budimpešta, Budapest Arena, 03.12.2019.
ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija

Galerije

ELUVEITIE, LACUNA COIL, INEFECTED RAIN - Slovenija, Kino Šiška, 05.12.2019. - galerija
KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.

Izvještaji

KRYN & PALE ORIGINS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 04.12.2019.
MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult

Intervjui

MICHAEL MOORCOCK - famous UK SF writer and a successful recording musician, known for contributions with Hawkwind and Blue Öyster Cult
ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija

Galerije

ALL THEM WITCHES, Acid Hags - Zagreb, Mochvara, 04.12.2019. - galerija
KRYN:

Intervjui

KRYN: "Najveće promjene su se dogodile interno, u nama, u razmišljanju, djelovanju i pogledu na svijet"
BEHAVE - One of These days

Recenzije

BEHAVE - One of These days
BeHaVe (Hara):  'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'

Intervjui

BeHaVe (Hara): 'Čim se probudim, čujem nekakvu glazbu u glavi, poznatu ili nepoznatu...'
NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019

Izvještaji

NANOWAR OF STEEL, Nekroinverted - Zagreb, Boogaloo, 02.12.2019
THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.

Izvještaji

THE PRETENDERS (+ HEAVEN 17) AT YAMMATOVO 5 - Zagreb, Lauba, 30.11.2019.
SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.

Kalendar

SINEAD O'CONNOR - Zagreb, Tvornica Kulture, 15. 01.2020.
ALCEST - Spiritual Instinct

Recenzije

ALCEST - Spiritual Instinct
IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Recenzije

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)
BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

Recenzije

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands
15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.

Izvještaji

15. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 23.11.2019.
FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.

Vijesti

FREDDIE MERCURY - 28 godina od smrti glazbene legende 24.11.1991.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK