NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

MOONSPELL - 1755

8.0

21.11.2017.

MOONSPELL - 1755

1755 još je jedan fantastičan uradak iz radionice ovih Potrugalaca, od kojih zapravo ništa manje ni ne očekujemo. Iako je cijeli album mračan i teške tematike, ipak se osjeti nada i želja za novim početkom.

BYZANTINE - The Cicada Tree

8.0

19.11.2017.

BYZANTINE - The Cicada Tree

„The Cicada Tree“ nam donosi jedanaest pjesama nabijenih pravo i moćnom energijom koja je prožeta zaraznim i razornim bubnjevima, tehnički jakim gitarama i zanimljivim vokalima.

BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres

8.0

16.11.2017.

BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres

Ovo će vam doista biti album kojem ćete se morati posvetiti. Ili ga slušati na tri puta, svaki njegov disk posebno preslušati i upiti sav taj materijal koji je snimljen uživo.

CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope

7.5

12.11.2017.

CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope

Chaos Addict, bend koji iza sebe ima sedam godina postojanja i mnogobrojne odsvirane koncerte napokon je objavio svoj dugoočekivani prvijenac pod imenom „Sacrament Of Hope“.

TRIVIUM - The Sin And The Sentence

8.0

08.11.2017.

TRIVIUM - The Sin And The Sentence

"The Sin And The Sentence" je album koji će se istovremeno svidjeti kako starim fanovima, tako i i onim fanovima modernog metala koji se do sada nisu susreli s Triviumom.

JENNER - To Live Is To Suffer

7.5

07.11.2017.

JENNER - To Live Is To Suffer

Iako je trebalo vremena da otkrijem ovaj bend i album koje su nam članice istoga predstavile ove godine, mogu reći da nitko neće požaliti jer ovdje imamo prikaz jednog old school pristupa glazbi i načinu izražaja koji vas pokreće.

RAMMSTEIN - Rammstein: Paris

9.0

05.11.2017.

RAMMSTEIN - Rammstein: Paris

Kad se prednost i odvažnost spoje, pa u tu kombinaciju dodate još samo malo otkačenosti i ekstremnosti... Pa onda sigurno dobivate „Rammstein: Paris“.

OLD NIGHT - Pale Cold Irrelevance

9.0

31.10.2017.

OLD NIGHT - Pale Cold Irrelevance

Riječki doom metal bend Old Night objavio je svoj album prvijenac „Pale Cold Irrelevance“ kojim definitivno mogu stati uz bok poznatijim europskim doom sastavima. Pred vama je sat vremena čiste doom poslastice koja najbolje pokazuje kako treba zvučati tradicionalni doom 21. stoljeća.

WOLVES IN THE THRONE ROOM - Thrice Woven

8.0

31.10.2017.

WOLVES IN THE THRONE ROOM - Thrice Woven

Dobitna kombinacija black metala, ambijentalne, atmosferične i ritualne glazbe dobila je svoj prijeko potrebni epilog za koji smo bili zakinuti zadnjih nekoliko godina.

EVIL INVADERS - Feed Me Violence

8.5

29.10.2017.

EVIL INVADERS - Feed Me Violence

„Feed Me Violence“ je brz, brutalan, nasilan i odličan. Evil Invaders uspješno su pronašli recept u kojemu oživljavaju duh speed metala 80ih kojeg spajaju s modernom produkcijom i zvukom.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

26.05.2018. - subota

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

Kutina, Gradski bazen
70 / 90 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

GUS G. - Fearless

Recenzije

GUS G. - Fearless
AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK