NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

MARDUK - Viktoria

8.5

29.08.2018.

MARDUK - Viktoria

Slijedeći stope svog prethodnika, ''Viktoria'' vješto nastavlja trend furioznog, brzog, agresivnog i bezkompromisnog black metala kakav se od njih i očekuje.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

8.5

28.08.2018.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Nema samo Goethe svog Mephista - ima i Paolo Genovese u svom novom filmu 'The Place' - zamislite si 'Cheers!' u nešto izmijenjenoj, duboko mračnijoj i moralno upitnoj verziji.

POWERWOLF - The Sacrament Of Sin

8.0

24.08.2018.

POWERWOLF - The Sacrament Of Sin

Powerwolf je za vrijeme ljetnih mjeseci objavio svoj sedmi studijski album.

BRUCE DICKINSON - Čemu služi ovaj gumb? (Autobiografija)

10.0

21.08.2018.

BRUCE DICKINSON - Čemu služi ovaj gumb? (Autobiografija)

Ovo je knjiga koju bi svaki fan Iron Maidena trebao pročitati, a možda i posjedovati u svojoj osobnoj knjižnici.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

8.5

17.08.2018.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Ovo je izvrstan, nabrijan film sa spektakularnim vratolomijama, dobrom glumom i kemijom među likovima, solidnim zapletom i odličnim raspletom. Zapravo što nam više treba od ACTION filma?

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

7.0

10.08.2018.

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Iako je vrlo korektan uradak i kao samostalan akcijski film, nije podbacio niti kao nastavak - no najvrjednije u filmu su ipak Benicio Del Toro i činjenica da na vrlo ogoljeli i realan način prikazuje (ne)prilike na meksičko-američkoj granici.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

7.5

08.08.2018.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

Na drugi dio velikog kino-megahita smo se načekali. No kako to obično ne biva s nastavcima, dugo čekanje se isplatilo, jer drugi dio nadmašuje prvi. Film je totalno zabavan, i idealan za povesti u kino sestru, mamu, frendicu ili cijeli čopor prijatelja.

HOTEL ARTEMIS

7.0

05.08.2018.

HOTEL ARTEMIS

Ovaj akcijski film je posve po mjeri onih koji vole malo skuliranije akcije, no iako film ne pršti od orginalnosti, nekad je bitnije kako se stvari recikliraju.  'Hotel Artemis' to radi jako dobro.   

PODIVLJALO MORE (Adrift)

7.5

30.07.2018.

PODIVLJALO MORE (Adrift)

Kormákurova vizija vizualnog i Robertsonov pristup fotografiji (neke scene doslovno oduzimaju dah) čini da u cijelom filmu nema ništa drugo osim toga i to bi već bilo dovoljno. Ali film je mnogo više od toga.

NASLIJEĐENO ZLO (Hereditary)

6.5

27.07.2018.

NASLIJEĐENO ZLO (Hereditary)

Film ima dobru scenarističku premisu - priča je uglavnom vezana za emocije i percepciju mentalnih bolesti, što je samo po sebi jako teška tema od koje ljudi bježe, no nije baš tako uspješno izvedeno kako hvalospjevi o filmu kazuju.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.01.2019. - četvrtak

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
35kn/45kn

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

25.01.2019. - petak

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

Zagreb, Tvornica

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

25.01.2019. - petak

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

06.02.2019. - srijeda

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
45 kn/ 60 kn

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

09.02.2019. - subota

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

Beč, Planet - Gasometer
61,99 €

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

13.02.2019. - srijeda

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
90 kn / 110 kn

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

14.02.2019. - četvrtak

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

Rijeka, Dvorana Mladosti
80/100 Kn

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

21.02.2019. - četvrtak

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

Zagreb, Vintage Industrial Bar
60 kn / 80 kn

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

23.02.2019. - subota

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn - 50 kn

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

27.02.2019. - srijeda

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

,
90 kn / 100 kn / 120 kn

Siječanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

LEPTIR (Papillon)

Recenzije

LEPTIR (Papillon)
SOILWORK - Verkligheten

Recenzije

SOILWORK - Verkligheten
Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila

Vijesti

Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila
MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Recenzije

MOJ OSOBNI RAT (My private war)
Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa

Kolumne

Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa
COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.

Vijesti

THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.
COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija

Galerije

COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija
THERAPY? - Cleave

Recenzije

THERAPY? - Cleave
PUNČKE na nizozemskoj turneji

Vijesti

PUNČKE na nizozemskoj turneji
Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja

Vijesti

Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja
Postani dio Perun.hr teama!

Vijesti

Postani dio Perun.hr teama!
Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb

Vijesti

Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb
PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine

Kolumne

PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine
AQUAMAN

Recenzije

AQUAMAN
URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ
CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija

Galerije

CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija
ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Recenzije

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK