NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

J.R. August - Black Waters EP

10.0

04.12.2018.

J.R. August - Black Waters EP

Ovim EP-jem, bez obzira na to što bi možda bio još bolji da je nešto duži, J.R. je napravio jedan veliki korak naprijed, a svoje je stvaralaštvo još više unaprijedio u jednom pozitivnom smjeru.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

6.5

04.12.2018.

PLIVAJ MUŠKI (Sink or Swim)

Film je još jedan od zanimljivih, gledljivih filmova nehollywoodske produkcije koji se nudi u našim kinima. Nije Asterix, ali je zabavan.

WARREL DANE - Shadow Work

8.5

02.12.2018.

WARREL DANE - Shadow Work

Posljednje izdanje Warrel Dane-a je svakako njegovo najjače dosad i radilo bi se definitnvo o albumu godine da ga je uspio do kraja završiti.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA  (Kursk)

7.0

28.11.2018.

KURSK: PROKLETSTVO DUBINA (Kursk)

Film rekreira događanja oko potonuća ruske podmornice-perjanice Kursk 2000.-te i otkriva zanimljive povijesne činjenice u tadašnjem ruskom vodstvu.

STEVEN WILSON - Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall

10.0

27.11.2018.

STEVEN WILSON - Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall

''Home Invasion: In Concert at the Royal Albert Hall'' pruža dva i pol sata vrhunskog prog rocka koju fanovi Stevena Wilsona nikako ne bi smjeli propustiti.

BLOODBATH - The Arrow Of Satan Is Drawn

7.0

22.11.2018.

BLOODBATH - The Arrow Of Satan Is Drawn

Bloodbath novim izdanjem nastavlja širiti zlokobne note death metala.

OWL - Nights In Distortion

8.5

14.11.2018.

OWL - Nights In Distortion

Preporučljivo za katarzu frustracija i tuge.

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

7.5

12.11.2018.

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Prekretnica je napravljena i Stratovarius otvaraju prostor na novo poglavlje u svojoj diskografiji. Davanje više prostora mlađim snagama u bendu definitvno je nešto što treba gledati sa pozitvine strane, a dokaz tome su predstavljene tri nove pjesme koje sa opusom rariteta od ranije čine skladnu kompilaciju, ali zato pomalo nagrđenu sa nepotrebnim orkestralnim verzijama.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

6.0

10.11.2018.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Wannabe zanimljiv i uzbudljiv thriller ima sjajnu glumačku postavu, ali to je uz dobre dijaloge i uglavnom sve, ispao je mlaka vodica.

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

7.0

09.11.2018.

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

''Confusion to the Enemy'' nije loš album, dapače, no ako se usporedi s ostatkom Freak Kitchen stvaralaštva, djeluje slabije. Ipak, već tradicionalni Kitchenov humor, virtuozna gitara, zarazne melodije, otkačenost, ritam i neobične strukture skladbi su i dalje itekako prisutni elementi i na ovom albumu.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

23.03.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

23.03.2019. - subota

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

Zagreb, kino Kinoteka
55 kn

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

28.03.2019. - četvrtak

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

Bratislava, Hant Arena
33 / 45 €

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

29.03.2019. - petak

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

Rijeka, Centar Zamet

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

29.03.2019. - petak

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

02.04.2019. - utorak

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
170 kn / 210 kn / 240 kn

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

06.04.2019. - subota

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

07.04.2019. - nedjelja

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

Zagreb, Dvorana Lisinski
170 kn / 220 kn / 230 kn

Ožujak / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)
MORTAL KOMBAT - Decenija

Recenzije

MORTAL KOMBAT - Decenija
HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Recenzije

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon
CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT

Vijesti

CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT
PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)
IN FLAMES - I, The Mask

Recenzije

IN FLAMES - I, The Mask
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side

Kolumne

Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)
KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Izvještaji

KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb
KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija

Galerije

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
WITHIN TEMPTATION - Resist

Recenzije

WITHIN TEMPTATION - Resist
WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.

Izvještaji

WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.
Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Kolumne

Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "New album "End Of The Circle" is about an endless whirl of life and death which has no end."
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "Novi album "End Of The Circle" govori o beskrajnom vrtlogu života i smrti."
POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK