NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

9.0

10.01.2018.

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

Album prvijenac kultnog sarajevskog benda koji je svojom kompilacijom ''Vampirska kakofnija'' pomeo underground.

ACCEPT - The Rise Of Chaos

8.0

04.01.2018.

ACCEPT - The Rise Of Chaos

Od svog povratka 2009. godine Accept se nije zaustavio niti na trenutak da uzmu predah.

CAVALERA CONSPIRACY - Psychosis

9.0

29.12.2017.

CAVALERA CONSPIRACY - Psychosis

Neuništiva braća Cavalera su spremna za povratak na sam vrh.

TAAKE - Kong Vinter

8.0

28.12.2017.

TAAKE - Kong Vinter

Taake je predvidljivim potezom opet ispunio sva očekivanja svojih obožavatelja. Željeli ste novi Taake album, dobili ste ''Kralja Zime'', izdanje s kojim lagodno možete ući u novu godinu i bez sumnje očekvati gomilu koncertnih datuma uz Taake.

TARJA - From Spirit And Ghosts (A Score For A Dark Christmas)

7.0

17.12.2017.

TARJA - From Spirit And Ghosts (A Score For A Dark Christmas)

Moram priznati da me Tarja pomalo razočarala ovim božićnim albumom. Mogu shvatiti njezinu želju da publici ponudi nešto drugačije, no mislim da to ovaj put nije izvedeno baš na dobar način.

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

3.0

16.12.2017.

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

Moram priznati da sam zaista mnogo očekivala od ovog albuma i suradnje jer ipak je Jani Liimatainen veliko ime u svijetu metala, a i Anettino ime je još itekako prisutno, naravno zahvaljujući Nightwishu. No, krajnji rezultat me u potpunosti razočarao.

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Demo

10.12.2017.

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Jedni od predvodnika stare old school škole punka, bend Tahijevi Kmetovi ovu godinu završavaju sa skorašnjim i službenim predstavljanjem svojeg novog albuma nazvanog ''Franjo Tahy Se Bavi Mišlju''.

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

4.0

08.12.2017.

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Marilyn Manson poručuje da piše pjesme ''to fight and to fuck to'', no da li mu se više može vjerovati? Bojim se da s ''Heaven Upside Down'' nikoga neće uvjeriti u vjerodostojnost te izjave.

NE OBLIVISCARIS - Urn

8.5

07.12.2017.

NE OBLIVISCARIS - Urn

Album je to kojega se s lakoćom može vrtjeti danima i jednostavno uživati u skladbama. Da, skladbama, jer riječ pjesma jednostavno ne čini dobro kvalitetnim kompozicijama koje čine treći NEO album.

MYRKUR - Mareridt

8.5

27.11.2017.

MYRKUR - Mareridt

Myrkur je uz pomoć nekolicine gostujućih glazbenika učinio od ovog albuma ono što je nekolicini teško prihvatljivo, a to je inspirirajuće glazbeno ostvarenje koje sa objektivno umjetničkog apsekta ima određenu težinu.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

26.05.2018. - subota

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

Kutina, Gradski bazen
70 / 90 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

GUS G. - Fearless

Recenzije

GUS G. - Fearless
AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK