NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

EDENBRIDGE - The Great Momentum

9.0

12.03.2017.

EDENBRIDGE - The Great Momentum

Sigurna sam da su Edenbridge ovim album ušutkali sve one koji su ikad sumnjali u njih jer 'The Great Momentum' je zaista vrhunski album. Album kojem je teško naći manu i koji nudi sve što od symphonic metala možete poželjeti.

ARMORED SAINT - Carpe Noctum

7.5

08.03.2017.

ARMORED SAINT - Carpe Noctum

Odlična produkcija i dobra prezentacija onoga što oni znaju i mogu. No sama količina materijala i veliki razmaci između izdavanja uzimaju svoj danak za zainteresiranošću katkada, istina je i ta. No ne može sve biti savršeno, zar ne?

MERVYN PEAKE - Gormenghast trilogija

05.03.2017.

MERVYN PEAKE - Gormenghast trilogija

Elegantni stil pisanja, crpljenje inspiracije od majstora romana 19. stoljeća, poput Jane Austen, Balzaca ili Anthonyja Trollopea, te fokusiranost na socijalne odnose radije nego na epske teme, ono je što sačinjava srž tzv. fantasy of manners, odnosno, fantazije manira.

IMMOLATION - Atonement

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

BATTLE BEAST - Bringer Of Pain

6.0

01.03.2017.

BATTLE BEAST - Bringer Of Pain

'Bringer Of Pain' nije loš album, ali nije ni odličan. Battle Beast me još uvijek nisu uspjeli zadiviti. Nadam se da će im to u budućnosti poći za rukom.

TREES OF ETERNITY - Hour Of The Nightingale

9.0

27.02.2017.

TREES OF ETERNITY - Hour Of The Nightingale

Trees Of Eternity, doom metal bend o čijem nam je djelovanju teško pisati uslijed svih životnih promjena koje su doživjeli, predstavlja svoj prvijenac koji jednostavno oduševljava. Dovoljno je reći da je dvojac Aleah/Juha stvorio pravo malo remek – djelo.

ESKAPISM - Tales Of Elder Forest

8.0

26.02.2017.

ESKAPISM - Tales Of Elder Forest

Album ''Tales Of Elder Forest'' može komotno proći kod svih ljubitelja blacka sa svim njegovim podžanrovima, a sam spoj melanoličnih i laganih dionica sa vrlo dobrim balansom brzih djelova kojima niti blastbeatovi nisu rijetkost, napravljen je sasvim solidno.

AVERSIONS CROWN - Xenocide

8.0

22.02.2017.

AVERSIONS CROWN - Xenocide

„Xenocide“ je zanimljivo, brutalno izdanje koje skriva puno više nego što čini na prvi pogled. Ispod brutalnih ritmova i agresivnih vokala skrivaju se posebni glazbeni slojevi do kojih se dolazi nakon pomnijeg slušanja.

SINISTER - Syncretism

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

GRČ - Nek' Padaju Glave

8.5

18.02.2017.

GRČ - Nek' Padaju Glave

Promatrajte i osluškujte, tragajte i držite oči otvoren, jer ovo je doista Grč kojega priželjkujete u svom tijelu.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

HOOMSTOCK 2017.

18.08.2017. - petak

HOOMSTOCK 2017.

Hum na Sutli, Sportsko igralište Osnovne škole Viktora Kovačića
40/50/60/70/80 kn

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

19.08.2017. - subota

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

Zagreb, Tvornica kulture
120/140/160 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

26.08.2017. - subota

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

Beč, Ernst Happel Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

Zagreb, ŠRC Šalata
210/230/240/250/260/270/280/290/370 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

Klagenfurt, Woerthersee Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL)  - Pula, Arena, 30.08.2017.

30.08.2017. - srijeda

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 30.08.2017.

Pula, Arena
240 kn

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

30.08.2017. - srijeda

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

Pula, Arena /tvrđava Punta Christo
660 kn za festival - 240 kn za koncert Grace Jones

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

02.09.2017. - subota

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

Zagreb, Močvara - veliko dvorište
30/40/50 kn

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

10.09.2017. - nedjelja

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

Zagreb, Močvara
55/65/80 kn

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

16.09.2017. - subota

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

Austria, Spielberg Red BUll Ring

Kolovoz / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

ELVIS - 40 godina nakon smrti

Kolumne

ELVIS - 40 godina nakon smrti
Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi

Kolumne

Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi
SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.

Izvještaji

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.
WACKEN - 02-05.08.2017.

Izvještaji

WACKEN - 02-05.08.2017.
RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki

Izvještaji

RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki
MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album

Vijesti

MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album
''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije

Kolumne

''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija

Galerije

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.

Izvještaji

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.
THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu

Vijesti

THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu
MICK JAGGER objavio nove solo pjesme

Vijesti

MICK JAGGER objavio nove solo pjesme
WINTERSUN - The Forest Seasons

Recenzije

WINTERSUN - The Forest Seasons
ORDEN OGAN - Gunmen

Recenzije

ORDEN OGAN - Gunmen
STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.

Izvještaji

STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.
THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“

Vijesti

THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“
GRACE JONES  otvara pulski Dimensions festival

Vijesti

GRACE JONES otvara pulski Dimensions festival
LINKIN PARK - One More Light

Recenzije

LINKIN PARK - One More Light
Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Kolumne

Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK