NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

EVERGREY - The Atlantic

9.0

03.02.2019.

EVERGREY - The Atlantic

''The Atlantic'' je završetak trilogije koju čini sa svoja dva prethodnika i sa kojim su Evergrey slikovito prešli preko dubokog tamnog oceana tuge, emocija i depresije i dosegli novu ''obalu'' tj letvicu kvalitete za čije dostizanje, nadajmo se, neće sami sebi dati autogol.

FLOTSAM AND JETSAM - The End Of Chaos

8.0

02.02.2019.

FLOTSAM AND JETSAM - The End Of Chaos

Nakon gotovo 40 godina, Flotsam And Jetsam proživljavaju najbolje dane još jednim jakim albumom.

CRNI ČLAN  KKKLANA (BlacKKKlansman)

9.0

01.02.2019.

CRNI ČLAN KKKLANA (BlacKKKlansman)

Film je kombinacija drame s vrlo ozbiljnom i teškom temom, te komedije u stilu 'buddy' filmovima s mnogo zabavnih dijaloga. Svakako treba reći da je nominirani kandidat Oscara za film godine. Zasluženo.

KING DIAMOND - Songs For The Dead Live

9.0

28.01.2019.

KING DIAMOND - Songs For The Dead Live

"Songs For The Dead (Live)" je jedan od onih albuma koji dokazuju besprijekornost i kvalitetu benda izvan udobnosti njihovog studija.

ACCEPT - Symphonic Terror: Live At Wacken 2017

10.0

25.01.2019.

ACCEPT - Symphonic Terror: Live At Wacken 2017

Napokon smo pogledali live DVD magičnog nastupa Accepta na Wackenu uz pratnju simfonijskog orkestra.

LEPTIR (Papillon)

6.0

23.01.2019.

LEPTIR (Papillon)

Ako niste nikad gledali originalnu verziju filma sa Dustinom Hoffmanom i Steveom McQueenom a zanima vas ovakva tematika, film je poprilično dobar za gledanje.

SOILWORK - Verkligheten

6.0

21.01.2019.

SOILWORK - Verkligheten

Soilwork su ovim albumom pokazali da se ne boje raditi promjene u zvuku, no radi loše realizacije, načina i količine clean vokala, cijelokupno izdanje drži teški prosjek.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

8.5

21.01.2019.

MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Život i film koji je pred nama o Marie Colvin je toliko fascinantan da ma koliko ima manjkavosti, izvrstan je za pogledati.

THERAPY? - Cleave

8.0

16.01.2019.

THERAPY? - Cleave

Therapy? su odrasli no i dalje su relevantni kao i na vrhuncu karijere. Bijesni i cinični, s kratkim i eksplozivnim "Cleaveom" će se svidjeti kako starim fanovima, tako i novim.

AQUAMAN

7.5

31.12.2018.

AQUAMAN

Vizualno je film spektakularan do nevjerojatnosti, a 'vodena' priča je pun pogodak pa je zapravo je neobično što DC nije već nekad ranije odlučio ekranizirati 'Aquamana'.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2019. - petak

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

25.05.2019. - subota

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

Kutina, KMC Kutina
50 kn

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

29.05.2019. - srijeda

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

Graz, Stadthalle

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

29.05.2019. - srijeda

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
60 kn / 80 kn

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

31.05.2019. - petak

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

Zabok, Regenerator

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

31.05.2019. - petak

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
40 kn / 50 kn

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

01.06.2019. - subota

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
Besplatno

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf,  13. - 16.06.2019.

13.06.2019. - četvrtak

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf, 13. - 16.06.2019.

Nickelsdorf,

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

14.06.2019. - petak

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

Ljubljana, Orto Bar
22 / 25 €

Svibanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.

Izvještaji

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.
BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija

Galerije

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija
BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE):

Intervjui

BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE): " "Opera" je odmak od prvog albuma: i žanrovski i tehnički."
THE NATIONAL - I Am Easy To Find

Recenzije

THE NATIONAL - I Am Easy To Find
COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija

Galerije

COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija
PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)
Dragi mama i tata…ja sam metalika

Kolumne

Dragi mama i tata…ja sam metalika
DIE ÄRZTE  - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.

Izvještaji

DIE ÄRZTE - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.
MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.

Izvještaji

MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.
ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.

Kalendar

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.
ANTITODOR:

Intervjui

ANTITODOR: "Za mene je punk način borbe za bolji svijet."
AMON AMARTH - Berserker

Recenzije

AMON AMARTH - Berserker
DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)
SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu

Vijesti

SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu
LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.

Izvještaji

LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.
GRETTA objavila kompilacijski album '15'

Vijesti

GRETTA objavila kompilacijski album '15'
MERI TADIĆ (IRIJ):

Intervjui

MERI TADIĆ (IRIJ): "Glazbena scena u Hrvatskoj je čak otvorenija i sklonija eksperimentalnim bendovima i glazbenicima nego što je Švicarska."
VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Izvještaji

VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK