NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

COMANIAC – Instruction For Destruction

6.5

07.06.2017.

COMANIAC – Instruction For Destruction

: With their second LP release, Swiss trash metal outfit showcases their musical prowess rooted in traditional sound and songwriting influenced by modern European sensibility.

DEEP PURPLE - Infinite

8.0

07.06.2017.

DEEP PURPLE - Infinite

"Infinite" nam je predstavljen kao posljednje poglavlje ovog životopisnog putovanja, kao i sam bend pred nekoliko tjedana u Areni gdje se moglo osjetiti obostrano zadovoljstvo njih i publike.

NERVOCHAOS - Nyctophilia

7.1

07.06.2017.

NERVOCHAOS - Nyctophilia

Brazilian death metal outfit is back with their seventh full-length studio album.

GOD DETHRONED - The World Ablaze

8.0

06.06.2017.

GOD DETHRONED - The World Ablaze

God Dethroned – The World Ablaze je album koji trebate poslušati, a možda ga i dodati svojoj glazbenoj kolekciji.

SANCTUARY - Inception

9.0

03.06.2017.

SANCTUARY - Inception

E ovo vam je definitivni i bez ikakve greške prikaz pravog „blast from the past“ diskografskog trenutka koji nema dosadu, nema neku monotoniju i nema cilj da vas zaokupi dok očekujete nešto novo od nekog benda.

OVERKILL - The Grinding Wheel

8.0

01.06.2017.

OVERKILL - The Grinding Wheel

Overkill je bend koji je definitivno podcijenjen i nije mu dato dovoljno pažnje koju on zaslužuje, no to se javlja kod mnogih bendova pa ćete razumjeti.

SEVEN KINGDOMS - Decennium

6.0

31.05.2017.

SEVEN KINGDOMS - Decennium

Previše ''ziheraški'' pristup pridonio je tome da je album nezanimljiv i jednoličan, a metal je forma koja nudi puno mogućnosti i baš ne trpi jednoličnost.

INFECTED RAIN - 86

7.5

29.05.2017.

INFECTED RAIN - 86

Infected Rain nisu samo još jedan moderan/nu metal bend sa ženskim vokalom već su jedan od njegovih boljih predstavnika. Njihov album „86“ energetska je bomba upakirana nepogrešivim Leninim pjevanjem koja će vas, ako ste ljubitelj žanra, zaista oduševiti.

NARGAROTH - Era Of Threnody

7.5

27.05.2017.

NARGAROTH - Era Of Threnody

Nargaroth je snimio kvalitetan punokrvni black metal album čija produkcija će zasigurno udaljiti one koji možda žele još jedan ''Black Metal Ist Krieg''.

LETU ŠTUKE - The Best Of

8.0

24.05.2017.

LETU ŠTUKE - The Best Of

Jedni od simpatičnijih i veoma pristupačnih bendova Letu Štuke ovih dana su nas uveselili svojim novim izdanjem.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

21.12.2017. - četvrtak

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

Zagreb, Arena
1190 - 790 kn

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

26.12.2017. - utorak

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

Zagreb, Arena
160 kn/ 180 kn/ 200 kn

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

08.03.2018. - četvrtak

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

Bratislava, Randal club

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

19.03.2018. - ponedjeljak

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

11.05.2018. - petak

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
130 / 150 / 180 kuna

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

Prosinac / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Tvornica

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Hrvatska, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

12.12.2017. − Zagreb, Vintage Industrial

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Must Read

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

Recenzije

THE DARK ELEMENT - The Dark Element
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.

Izvještaji

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.
Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

Galerije

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara

Vijesti

Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Galerije

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija
SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija

Galerije

SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija
Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota

Vijesti

Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota
TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Recenzije

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju
MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Recenzije

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down
GUSGUS  - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.

Izvještaji

GUSGUS - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.
BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Kalendar

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb
NE OBLIVISCARIS - Urn

Recenzije

NE OBLIVISCARIS - Urn
NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija

Galerije

NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija
NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!

Vijesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!
DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija

Galerije

DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija
DUEL:

Intervjui

DUEL: "Pokušavamo imati mračnu doom vibru bez da smo dosadni."
BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Izvještaji

BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK