NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

FALLUJAH - Undying Light

6.5

28.03.2019.

FALLUJAH - Undying Light

Što se dogodilo prepoznatljivoj atmosferičnosti i predivnim melodijama?

DOM

8.5

27.03.2019.

DOM

Konačno izvrstan socijalni film koji podosta odiše dokumentarističkim momentima i nekim futurističko horor prikazom naše svakidašnjice i sutrašnjice.

SOEN - Lotus

9.0

27.03.2019.

SOEN - Lotus

Soen je napravio odličnu transformaciju od ''benda koji zvuči kao Tool'' u vrhunski progresivni metal bend, a ''Lotus'' je punokrvna demonstracija njihove kreativne snage.

PHANERON - Rekord Ploča

10.0

24.03.2019.

PHANERON - Rekord Ploča

Zagrebački Phaneron ovog je četvrtka, 21. ožujka, izdao svoj album prvijenac pod imenom Rekord Ploča.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

6.5

22.03.2019.

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Ovo je dražesan, simpa filmić s lijepom pričom i prekrasnim viziurama i sjajnim pelikanima. Možete ga gledati apsolutno svi.

MORTAL KOMBAT - Decenija

9.5

21.03.2019.

MORTAL KOMBAT - Decenija

Deseta obljetnica beogradske grupe Mortal Kombat nije mogla proći neopaženo. Za tu priliku momci su nam pripremili novi album prigodno nazvan „Decenija“.

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

7.0

19.03.2019.

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Za nekakve današnje standarde, kada se veliki broj bendova odmiče od ovakvog ''zastarjelog'' glazbenog pristupa, Hecate Enthroned poznaju pravi recept da i od takvog glazbenog modela naprave nešto što i danas prolazi kao prihvatljivo... ali ništa više od toga.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

5.5

17.03.2019.

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Loša visokobudgetna uspavanka koja je trebala poslužiti isključivo da posljednji film o Avengersima dobije background priču.

IN FLAMES - I, The Mask

6.5

15.03.2019.

IN FLAMES - I, The Mask

In Flames, nekada veliko i cijenjeno ime, pioniri švedskog melodeatha i autori brojnih pjesama koje su definirale žanr, novim albumom prekidaju dugogodišnju krizu.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

26.09.2019. - četvrtak

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
60 / 80 kn

SHORTPARIS, 28.09.2019., Močvara, Zagreb

28.09.2019. - subota

SHORTPARIS, 28.09.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
50 kn / 65 kn

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

28.09.2019. - subota

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

02.10.2019. - srijeda

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

03.10.2019. - četvrtak

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

SOULSIDE, 07.10.2019., Močvara, Zagreb

07.10.2019. - ponedjeljak

SOULSIDE, 07.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
65 kn / 80 kn

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

09.10.2019. - srijeda

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
60 kn

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

09.10.2019. - srijeda

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
60 kn

Rujan / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Must Read

SACRED REICH - Awakening

Recenzije

SACRED REICH - Awakening
ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Recenzije

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)
TARJA - In The Raw

Recenzije

TARJA - In The Raw
MICHAEL BUBLÉ - Zagreb, Arena, 16.09.2019.

Izvještaji

MICHAEL BUBLÉ - Zagreb, Arena, 16.09.2019.
ISON - Inner Space

Recenzije

ISON - Inner Space
SONATA ARCTICA - Talviyo

Recenzije

SONATA ARCTICA - Talviyo
Otkazan zagrebački koncert grupe Beirut

Vijesti

Otkazan zagrebački koncert grupe Beirut
Počele su prijave za 11th Croatian Blues Challenge

Vijesti

Počele su prijave za 11th Croatian Blues Challenge
Veliki ARTURO SANDOVAL u Zagrebu

Vijesti

Veliki ARTURO SANDOVAL u Zagrebu
BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Recenzije

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)
Blaženstvo drugog albuma

Kolumne

Blaženstvo drugog albuma
MGLA, Martwa Aura - Zagreb, Mochvara, 06.09.2019. - galerija

Galerije

MGLA, Martwa Aura - Zagreb, Mochvara, 06.09.2019. - galerija
ARISES - Žestoki zadarski odgovor trulom i dekadentnom sistemu

Vijesti

ARISES - Žestoki zadarski odgovor trulom i dekadentnom sistemu
PURE ELECTRO PARTY:

Intervjui

PURE ELECTRO PARTY: "Kao ljubitelji glazbenog žanra dark electro, te DJ entuzijasti, došli smo na ideju raširiti tu vrstu elektronske glazbe."
EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Kalendar

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.
EDITORS donose turneju najvećih hitova u Zagreb

Vijesti

EDITORS donose turneju najvećih hitova u Zagreb
A DREAM OF POE:

Intervjui

A DREAM OF POE: "Doom Metal is genuinely about sharing the sentiment of angst, of loss, of saudade and the darkness of one’s soul."
A DREAM OF POE:

Intervjui

A DREAM OF POE: "Doom metal predstavlja dijeljenje osjećaja straha, gubitka, "saudade" i tame nečije duše."

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK