NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

PARADISE LOST - Obsidian

9.5

26.05.2020.

PARADISE LOST - Obsidian

Paradise Lost su svojim istraživanjem i eksperimentiranjem sakupili brojna znanja i vještine te od njih sastavili i pred nas izbacili majstorsko djelo vrijedno pažnje.

...AND OCEANS - Cosmic World Mother

7.0

25.05.2020.

...AND OCEANS - Cosmic World Mother

Kreativnosti baš i nema, tek tu i tamo na ponekoj pjesmi možemo čuti neki zanimljivi zvučni detalj, no ovakav zvuk jako podsjeća na ono što su nam prije nekoliko godina nudili Limbonic Art, i općenito podsjeća nas na nekad davno zaboravljene ideale simfoničnog blacka, ali sa prijeko potrebnim modernim zvukom.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

9.5

21.05.2020.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Jedanaesti studijski album Golubana je postavio u peak njegove karijere. Možda će se nekima činiti da je bilo i boljih albuma, no činjenica je jednostavna: ovo je njegovo vrijeme. U svijetu.

JOE SATRIANI - Shapeshifting

8.5

18.05.2020.

JOE SATRIANI - Shapeshifting

Joe Satriani, jedan od najplodnijih i najcjenjenijih gitarista našeg vremena, vraća se sa svojim 18. studijskim albumom naziva 'Shapeshifting'.

1000MODS - Youth Of Dissent

6.5

12.05.2020.

1000MODS - Youth Of Dissent

Stoner rockeri 1000mods žele nastaviti niz kvalitetnih albuma no "Youth Of Dissent" ima poteškoća u održavanju iste.

WOLFHEART - Wolves Of Karelia

7.5

11.05.2020.

WOLFHEART - Wolves Of Karelia

Prvo susretanje sa konceptualnim albumom je nešto čime se Wolfheart mogu pohvaliti, a uz glazbenu potkovanost sve skupa postaje instant favorit. Također, mora se reći kako je na duge staze vidljiva mala nemaštovitost i utapanje u karakterističan zvuk melodičnog deatha čiju smo šablonu od njih čuli nebrojeno puta.

LUSTRE - The Ashes Of Light

6.0

03.05.2020.

LUSTRE - The Ashes Of Light

Atmosferični black metal će uvijek pronaći put do svojih slušatelja, ali isto tako on jako ovisi i o raspoloženju što u konačnici presuđuje o kvaliteti.

KATATONIA - City Burials

8.5

03.05.2020.

KATATONIA - City Burials

Katatonia s ''City Burials'' izlazi iz zone komfora djelomično odbacujući prokušane recepte te pokazuje novi smjer razvoja banda.

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

8.0

01.05.2020.

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

Američki Warbringer nastavlja neprekinuti niz kvalitetnih albuma

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

7.5

28.04.2020.

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

Zanimljiv glazbeni eksperiment ostavlja ljude podvojenih mišljenja istovremeno pokazujući kako je Nightwish sklon iznenađenjima.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK