NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ANNIHILATOR - For The Demented

7.0

14.02.2018.

ANNIHILATOR - For The Demented

Premda je već sredina veljače i dvije tisuće osamnaesta je već iznijela nekolicinu kvalitetnih albuma, izdanja s kraja prošle godine su i dalje svježa, još se vrte našim playlistama i čuju se iz svih raspoloživih zvučnika. Jedno od takvih izdanja je 16. album kanadskih velikana, Annihilatora.

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits

8.0

13.02.2018.

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits

Daleko od originalnosti i inovativnosti, no ne i kvalitete, Black Label Society oduvijek radi albume sa srcem, a takav je i "Grimmest Hits".

SHINING - X - Varg Utan Flock

7.5

04.02.2018.

SHINING - X - Varg Utan Flock

Shining je uspio proizvesti nasljednika svog prethodnog albuma čime su dokazali kako unaprijeđuju svoj zvuk sa temeljnim black metal segementom koji ih i dalje čini prepoznatljivim, no nedovoljno noviteta i mali broj pjesama nisu ipak dovoljni za previsoku ocjenu.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

10.0

31.01.2018.

HALLATAR - No Stars Upon The Bridge

Juha Raivio osnovao je Hallatar u spomen na svoju tragično preminulu životnu družicu i njene stihove te kroz svoju bol napravio savršen album!

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

7.0

28.01.2018.

CORROSION OF CONFORMITY - No Cross No Crown

"No Cross No Crown" je povratnički album, razgibavanje i uvjeravanje publike da "klasična" postava još nije zahrđala i da C.O.C. nije prošlo svršeno vrijeme. Iako ne donosi nešto novo niti revolucionarno, Corrosion of Conformity s "No Cross No Crown" donosi kvalitetnu dozu južnjačke, bluzerske stoner mjuze.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

8.0

20.01.2018.

VRÅNGBILD - A Psyche Engaged to the Vortex

Odlična kombinacija black metala te stoner i space rocka.

ENSLAVED - E

9.0

17.01.2018.

ENSLAVED - E

Četrnaesti album norveških legendi donosi fuziju zvuka progresivnog rocka 70-ih i vikinške prošlosti poznatu s par prethodnih albuma.

GODFLESH - Post Self

7.5

14.01.2018.

GODFLESH - Post Self

Godflesh, brainchild talentiranog Justina Broadricka je glavno ime industrial metala još od kasnih osamdesetih godina prošloga stoljeća.

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

10.0

12.01.2018.

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

Indija, zemlja koja baš i nije poznata po dobrim metal albumima, ali nakon ovog albuma će zasigurno postati.

REX BROWN - Smoke On This...

6.0

11.01.2018.

REX BROWN - Smoke On This...

Slušljivo. Ukratko bi se tako album jednom riječju možda mogao tako opisati jer je Rex nakon svih godina karijere krenuo potpuno samostalno i nekako dobivate dojam da se na ovom albumu radilo vrlo opušteno i bez ikakvog pritiska jer se tako i osjećate dok ga slušate.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

WORLD MUSIC KONCERT: DIRTMUSIC, 21.05.2018., Močvara, Zagreb

21.05.2018. - ponedjeljak

WORLD MUSIC KONCERT: DIRTMUSIC, 21.05.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
70 kn / 90 kn

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

GUS G. - Fearless

Recenzije

GUS G. - Fearless
AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK