NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

GAEREA - Limbo

9.0

07.08.2020.

GAEREA - Limbo

Teško je ne prepustiti se dojmu i izjaviti kako su Gaerea sa albumom ''Limbo'' napravili pomak prema naprijed u podžanrovskom smislu. Realno, prostora za daljnje usavršavanje ima, teren je pripremljen i sljedeće izdanje će jako teško nadmašiti ono što je ovdje prezentirano, a to je black metal kakav je evoluirao na pravi način.

MALADY LANE - Nothing Is Too Far Anymore

10.0

05.08.2020.

MALADY LANE - Nothing Is Too Far Anymore

Nedavno je svjetlo dana napokon ugledao i Malady Laneov ''Nothing Is Too Far Anymore''.

BE SHARP BAND - Ashes

9.0

24.07.2020.

BE SHARP BAND - Ashes

Be Sharp Band ima debi album kojeg se ne bi odrekla ni svjetska imena, a Hrvatska još jedno vrhunsko glazbeno ime za izvoz.

ENSIFERUM - Thalassic

8.5

20.07.2020.

ENSIFERUM - Thalassic

Nakon gotovo više od desetljeća, Ensiferum su se vratili na pravi kolosjek i uz ''Thalassic'' zaplovili po nove pobjede, a ako ovako nastave možda još ima nade za njih.

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

7.5

06.07.2020.

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

Ovaj vrlo dopadljiv album je prvijenac riječkog glazbenika (Non)Savvy Auteurist aka Dalibora Atlije objavljen pod švedskom etiketom Amuseio AB.

MY DYING BRIDE - The Ghost Of Orion

6.0

16.06.2020.

MY DYING BRIDE - The Ghost Of Orion

Četrnaesti u karijeri i mukotrpan u nastanku, ''The Ghost of Orion'' ipak ne doseže kvalitetu najboljih albuma My Dying Bridea.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

7.0

14.06.2020.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

Nova doza otkačenih piratskih priča, zabavnih pjesama i drvenih udova.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

7.5

03.06.2020.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

Iz najvećih dubina gradskog podzemlja i najzapuštenijih kutaka ljudske civilizacije na danje svijetlo ispuzala je čudna spodoba zvana Nekroinverted.

CIRITH UNGOL - Forever Black

8.0

28.05.2020.

CIRITH UNGOL - Forever Black

Iako su do svog ponovnog okupljanja 2015. godine postali skoro zaboravljeni kao ime i kao sami bend, Cirith Ungol dolazi iz one prve generacije bendova, kao što su Pentagram i Saint Vitus, koja je krenula u svoje stvaralaštvo pod izravnim utjecajem Black Sabbatha.

TESTAMENT - Titans Of Creation

8.0

27.05.2020.

TESTAMENT - Titans Of Creation

Testament se vratio, i to jednako dobro uvježban, uigran i spreman opravdati sve godine karijere koje su se skupile iza njih kao jednog od bendova koji se često znaju zaboraviti, pa im se čak i ne odaje onoliko priznanja koliko ga oni zapravo zaslužuju.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK