NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

1917

9.5

14.01.2020.

1917

'One-take' tehnika snimanja filma je toliko savršeno napravljena da filmu nedostaje samo savršen scenarij da bude remek-djelo. Bez obzira, ovo je definitivno jedan od najboljih filmova godine i jedan od najboljih ratnih uopće.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

7.5

07.01.2020.

ONE SU BOMBE (Bombshell)

Film je odlično komplementaran s aktualnom dokumentarno-igranom miniserijom "The Loudest Voice" s Russelom Croweom. Pogledajte oboje i imat ćete sjajan uvid u medijski svijet muško-ženskih odnosa.

BAD MUSHROOMS - Krik

7.5

06.01.2020.

BAD MUSHROOMS - Krik

"Krik" kao album nam predstavlja devet pjesama ugodno utkanih u nekih četrdesetak minuta koje vam služe kao vodič u putovanju između raznih tematika koje se daju slušatelju na mogućnost prosudbe.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

7.0

30.12.2019.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Star Wars saga je zaokružena ovim filmom - možda nije najbolji na svijetu, ali je ipak nekakav kraj koji ne ostavlja baš gorak okus.

MAYHEM - Daemon

8.0

18.12.2019.

MAYHEM - Daemon

Realno, daleko od velike kreativnosti, Mayhem sa albumom ''Daemon'' igraju na sigurno i koriste iste one finese koje su ih učinile kultnim bendom, pa ako vam je npr. ''Esoteric Warfare'' bio loš, ovo će vam definitvno biti novi materijal za kolekciju, nebitno da li se radi o vinilu ili plastičnom CD-u.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

6.0

13.12.2019.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Vječni čovjekov san je vinuti se nebu pod oblake, što bliže zvjezdama - ovaj je film zanimljiv, zabavan i romantičan, što je sasvim dovoljno kao dobar izbor tijekom Božićnih blagdana.  

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

10.0

09.12.2019.

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Izuzetno snažan film koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnim, a o Almodovaru i Banderasu ćete samo potvrditi ono što već i sav filmski svijet zna da su majstori svog zanata.

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

7.5

07.12.2019.

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

Krimić urađen u formi Agathe Christie je vrlo dobar, zgodan, interesantan i prije svega gledljiv film, i lako vam može upasti u ladicu dragih filmova koje ćete i kasnijih godina rado pogledati u nekoj TV reprizi. 

ALCEST - Spiritual Instinct

9.0

29.11.2019.

ALCEST - Spiritual Instinct

Alcest se ipak nije razišao sa metal glazbom, a ''Spiritual Instinct'' vraća bend na put kakav smo priželjkivali i kakvom se nismo nadali da ćemo čuti, a pri tom uvijek držeći konstantnu glazbenu prepoznatljivost.

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

9.5

28.11.2019.

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Ovaj film jednostavno morate pogledati, pa ako vam on bude i jedini vezan za auto trke odnosno auto industriju. Vrijedi svake vaše minute i lipe.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

14.04.2020. - utorak

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

15.04.2020. - srijeda

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

18.04.2020. - subota

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
95 kn/120 kn

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.04.2020. - četvrtak

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
70 kn / 90 kn

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

27.04.2020. - ponedjeljak

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

29.04.2020. - srijeda

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /na dan koncerta 80 kn

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

30.04.2020. - četvrtak

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

Zagreb, Hard Place
Besplatan upad

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

07.05.2020. - četvrtak

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

Wien, Simm City
57, 80 €

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

22.05.2020. - petak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

23.05.2020. - subota

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
120 kn

Travanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

IRON MAIDEN - 'THE X FACTOR' Knjiga ekskluzivno na Perun.hr

Vijesti

IRON MAIDEN - 'THE X FACTOR' Knjiga ekskluzivno na Perun.hr
MYRKUR - Folkesange

Recenzije

MYRKUR - Folkesange
ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Recenzije

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1
Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr

Vijesti

Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr
BURZUM - Thulêan Mysteries

Recenzije

BURZUM - Thulêan Mysteries
PEARL JAM - Gigaton

Recenzije

PEARL JAM - Gigaton
HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Recenzije

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Recenzije

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic
H.E.A.T - II

Recenzije

H.E.A.T - II
 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati

Vijesti

 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati
CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin

Vijesti

CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin
DEMONS & WIZARDS - III

Recenzije

DEMONS & WIZARDS - III
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video

Vijesti

Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video
Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina

Vijesti

Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina
ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX

Vijesti

ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX
BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.

Izvještaji

BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.
21 MOST (21 bridges)

Recenzije

21 MOST (21 bridges)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK