NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BEAST IN BLACK - From Hell With Love

7.5

21.02.2019.

BEAST IN BLACK - From Hell With Love

Disco 80ih i power metal? Može, zašto ne!

ROTTING CHRIST - The Heretics

8.5

20.02.2019.

ROTTING CHRIST - The Heretics

''The Heretics'' je primjer daljnjeg evoluiranja glazbe koji ovaj autentični black metal bez problema kombinira sa grčkim melosom i ritualnim zborskim aranžmanima. Sličnosti sa prethodnikom su vidljive, no zbog pomalo drugačijeg pogleda na svima poznatu tematiku ovakvog podžanra, ne može se reći da je koncept iskopiran u potpunosti.

MULA (The Mule)

8.5

20.02.2019.

MULA (The Mule)

Ovo je možda i labuđi pjev, posljednji Clintov film kojeg režira i u kojem igra glavnu ulogu, pa se tako od nas možda, nadamo se da ne, oprašta.

GLASS

7.0

17.02.2019.

GLASS

Ako gledate 'Glass' kao samostalan film, dobar je. A ako 'Glass' gledate kao nastavak pojedinog filma, ili oba 'Unbreakable' i 'Split', zaista je dobar Shymalanov uradak.

A PALE HORSE NAMED DEATH - When The World Becomes Undone

3.5

15.02.2019.

A PALE HORSE NAMED DEATH - When The World Becomes Undone

A Pale Horse Named Death ni s trećim albumom nije uspio izaći iz sjene svog duhovnog roditelja Type O Negativea. Dapače, ''When the World Comes Down'' je monoton i neinspiriran album koji će se svidjeti (možda) jedino najzagriženijim Type O fanovima.

NESPOJIVI (The Upside)

6.5

13.02.2019.

NESPOJIVI (The Upside)

Uz sve manjkavosti koje nosi remake koji to baš i nije, ovaj je film ipak zabavan 'feelgod movie', topao i na mahove vrlo ozbiljan. Tandem Hart/Cranston toliko je dobar da ih treba ponovo iskoristiti.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

7.0

11.02.2019.

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Bit će zanimljivo gledati 24.veljače kako će američka Akademija ocijeniti ovaj politički film, koji je na kraju ipak slaba demokratska kritika na republikanske poteze koje je Bushova administracija činila.

SAVANT - Priče Kraj Ognjišta

9.0

11.02.2019.

SAVANT - Priče Kraj Ognjišta

Savant nas svojim albumom prvijencom vode na putovanje. Putovanje mističnim svjetovima u kojima vladaju proroci, pakleni jahači, tamni vilenjaci, gospodari prstenova i ludi sanjari.

KOJA JE OVO DRŽAVA

6.5

11.02.2019.

KOJA JE OVO DRŽAVA

Ukoliko idete gledati ovaj film svakako izbacite iz glave da ćete gledati komediju, ovo je crno-satirni, realni prikaz stanja nacije.

GREEN BOOK

9.5

06.02.2019.

GREEN BOOK

Ovaj se film po tematici i načinu izvedbe (rasna segregacija, te dva glavna 'buddy' lika), naslanja na prošlotjedni film koji smo recenzirali - 'Blackkklansman'. I jedan i drugi su vrhunski filmovi. 

<< < 1234567 > >>

Kalendar

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2019. - petak

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

25.05.2019. - subota

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

Kutina, KMC Kutina
50 kn

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

29.05.2019. - srijeda

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

Graz, Stadthalle

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

29.05.2019. - srijeda

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
60 kn / 80 kn

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

31.05.2019. - petak

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

Zabok, Regenerator

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

31.05.2019. - petak

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
40 kn / 50 kn

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

01.06.2019. - subota

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
Besplatno

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf,  13. - 16.06.2019.

13.06.2019. - četvrtak

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf, 13. - 16.06.2019.

Nickelsdorf,

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

14.06.2019. - petak

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

Ljubljana, Orto Bar
22 / 25 €

Svibanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.

Izvještaji

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.
BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija

Galerije

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija
BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE):

Intervjui

BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE): " "Opera" je odmak od prvog albuma: i žanrovski i tehnički."
THE NATIONAL - I Am Easy To Find

Recenzije

THE NATIONAL - I Am Easy To Find
COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija

Galerije

COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija
PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)
Dragi mama i tata…ja sam metalika

Kolumne

Dragi mama i tata…ja sam metalika
DIE ÄRZTE  - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.

Izvještaji

DIE ÄRZTE - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.
MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.

Izvještaji

MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.
ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.

Kalendar

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.
ANTITODOR:

Intervjui

ANTITODOR: "Za mene je punk način borbe za bolji svijet."
AMON AMARTH - Berserker

Recenzije

AMON AMARTH - Berserker
DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)
SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu

Vijesti

SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu
LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.

Izvještaji

LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.
GRETTA objavila kompilacijski album '15'

Vijesti

GRETTA objavila kompilacijski album '15'
MERI TADIĆ (IRIJ):

Intervjui

MERI TADIĆ (IRIJ): "Glazbena scena u Hrvatskoj je čak otvorenija i sklonija eksperimentalnim bendovima i glazbenicima nego što je Švicarska."
VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Izvještaji

VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK