NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

AQUAMAN

7.5

31.12.2018.

AQUAMAN

Vizualno je film spektakularan do nevjerojatnosti, a 'vodena' priča je pun pogodak pa je zapravo je neobično što DC nije već nekad ranije odlučio ekranizirati 'Aquamana'.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

8.5

30.12.2018.

ISKUPLJENJE U NEW YORKU (You Were Never Really Here)

'Iskupljenje u New Yorku' je sporogoreći, iznimno napet, tjeskoban i intenzivan film s apsolutno fantastičnim Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

8.0

29.12.2018.

OBLIK VODE (The Shape od Water)

Ako vam je dosta predvidljivih i nemaštovitih filmova u standardnoj filmskoj mas-produkciji, ovo je film za vas.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

6.0

21.12.2018.

SAD ILI NIKAD (Second Act)

Generalno gledajući, film je solidno djelce u kojeg se nećete previše razočarati ukoliko od filma očekujete doslovno ništa (osim atraktivne JLo).

GRINCH  (The Grinch)

7.5

17.12.2018.

GRINCH (The Grinch)

Ako ste previše Mrgud da vam nema šanse da odete pogledati jedan crtić, onda imajte na umu da po vas možda može doći i Krampus, a onda je ipak bolji izbor Grinch :).

EOT - Teorija Ludog Chovjeka

7.0

16.12.2018.

EOT - Teorija Ludog Chovjeka

EoT i njihova ''Teorija Ludog Chovjeka'' nisu reprezentativan pokazatelj kako bi danas trebali zvučati, stoga bi ipak za one koji se prvi put susretnu s njima radije preporučio prethodni album.

JOŠ SI TU (I still see you)

6.0

13.12.2018.

JOŠ SI TU (I still see you)

Da se netko detaljnije pozabavio scenarijem, režijom i podjelom uloga ovo bi mogao biti najbolji nadnaravni thriller/horror u posljednjih podosta godina. 

DRAGONLORD - Dominion

6.0

12.12.2018.

DRAGONLORD - Dominion

Očekivati da će Dragonlord izbaciti nešto što će izaći iz njegovih zadanih okvira je besmisleno. Zauzvrat predstavljen nam je ''Dominion'', izdanje koje će ljubitelji melodičnog blacka zasigurno poslušati, dok za one Testamentove, sumnjam.

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

9.5

10.12.2018.

LACUNA COIL - The 119 Show: Live In London

Lacuna Coil je svojih 20 godina proslavila posebnim nastupom koji je snimljen i objavljen na DVDu diljem svijeta prošlog mjeseca.

UDOVICE (Widows)

8.5

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

23.03.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 23.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

23.03.2019. - subota

RUNDEK & EKIPA 'FTIČEKI' - Zagreb, kino Knoteka, 23.03.2019.

Zagreb, kino Kinoteka
55 kn

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

28.03.2019. - četvrtak

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

Bratislava, Hant Arena
33 / 45 €

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

29.03.2019. - petak

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

Rijeka, Centar Zamet

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

29.03.2019. - petak

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

02.04.2019. - utorak

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
170 kn / 210 kn / 240 kn

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

06.04.2019. - subota

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

07.04.2019. - nedjelja

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

Zagreb, Dvorana Lisinski
170 kn / 220 kn / 230 kn

Ožujak / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)
MORTAL KOMBAT - Decenija

Recenzije

MORTAL KOMBAT - Decenija
HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Recenzije

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon
CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT

Vijesti

CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT
PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)
IN FLAMES - I, The Mask

Recenzije

IN FLAMES - I, The Mask
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side

Kolumne

Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)
KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Izvještaji

KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb
KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija

Galerije

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
WITHIN TEMPTATION - Resist

Recenzije

WITHIN TEMPTATION - Resist
WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.

Izvještaji

WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.
Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Kolumne

Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "New album "End Of The Circle" is about an endless whirl of life and death which has no end."
DAVID UNSAVED (ENNUI):

Intervjui

DAVID UNSAVED (ENNUI): "Novi album "End Of The Circle" govori o beskrajnom vrtlogu života i smrti."
POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Recenzije

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK