NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ANATHEMA - The Optimist

9.5

09.07.2017.

ANATHEMA - The Optimist

Nakon karijere duže od 25 godina i konstante redefinicije vlastitog zvuka, Anathema nikad nije bila dalje od svojih glazbenih korijena.

LIV - Liv

7.5

06.07.2017.

LIV - Liv

Vikend je pred vama i lekcija iz nasilja vas sigurno očekuje stoga se potrudite i pokažite da imate ono „nešto“ još uvijek u sebi. Možda se svi zajedno ugodno iznenadite...

VALLENFYRE - Fear Those Who Fear him

6.5

05.07.2017.

VALLENFYRE - Fear Those Who Fear him

„Fear Those Who Fear Him“ je tipičan primjer kvalitetnog švedskog death metala odsviran od strane veterana tog žanra.

SHADE EMPIRE - Poetry Of The Ill-Minded

8.0

30.06.2017.

SHADE EMPIRE - Poetry Of The Ill-Minded

''Poetry Of The Ill-Minded'' svakako će udovoljiti obožavateljima benda, a naročito onima koji su Shade Empire bolje upoznali na prethodnom albumu.

NOKTURNAL MORTUM - Verity

9.0

25.06.2017.

NOKTURNAL MORTUM - Verity

Više od osam godina čekanja se isplatilo, Nokturnal Mortum nastavljaju pozitivan trend stvaranja kvalitetnog paganskog black metala.

DRAGONFORCE - Reaching Into Infinity

6.0

22.06.2017.

DRAGONFORCE - Reaching Into Infinity

Generalno, ovo je solidan album, pogotovo ako volite brzi, tehnički power metal. Osobno nisam previše impresionirana, no tko zna, možda se to već na sljedećem albumu promijeni.

ADRENALINE MOB - We The People

5.0

19.06.2017.

ADRENALINE MOB - We The People

Možemo se samo nadati kako će se Russell Allen prihvatiti posla u svojem glavnom bendu, pustiti Adrenaline Mob na mirovanju nekoliko godina i tek onda kada im se vrati kreativnost i smanji količina testosterona u krvi, tek onda bi mogli napraviti album koji bi bio dostojan nasljednik „Omerte“.

METAL CHURCH - Classic Live

7.0

15.06.2017.

METAL CHURCH - Classic Live

„Classic Live“ nam donosi deset pjesama od kojih je prvih devet snimljeno uživo i predstavlja neke od poznatijih pjesama benda iz osamdesetih i devedesetih, dakle prva dva razdoblja postojanja.

KOBRA AND THE LOTUS - Prevail I

9.0

13.06.2017.

KOBRA AND THE LOTUS - Prevail I

Kobra And The Lotus je kanadski heavy metal sastav koji je ove godine predstavio svoj četvrti studijski album. „Prevail I“ je najavljivan kao nastavak jake uzlazne putanje ovog relativno mladog benda.

MASTODON - Emperor Of The Sand

8.0

09.06.2017.

MASTODON - Emperor Of The Sand

Album ima sve, od žestokih riffova preko uzbudljivih dionica koje vas pokreću da se krenete preko genijalnih kombinacija glasova koji su doista posebni i jedinstveni trenutno u svijetu kao takvi.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

21.12.2017. - četvrtak

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

Zagreb, Arena
1190 - 790 kn

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

26.12.2017. - utorak

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

Zagreb, Arena
160 kn/ 180 kn/ 200 kn

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

08.03.2018. - četvrtak

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

Bratislava, Randal club

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

19.03.2018. - ponedjeljak

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

11.05.2018. - petak

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
130 / 150 / 180 kuna

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

Prosinac / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Tvornica

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Hrvatska, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

12.12.2017. − Zagreb, Vintage Industrial

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Must Read

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

Recenzije

THE DARK ELEMENT - The Dark Element
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.

Izvještaji

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.
Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

Galerije

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara

Vijesti

Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Galerije

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija
SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija

Galerije

SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija
Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota

Vijesti

Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota
TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Recenzije

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju
MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Recenzije

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down
GUSGUS  - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.

Izvještaji

GUSGUS - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.
BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Kalendar

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb
NE OBLIVISCARIS - Urn

Recenzije

NE OBLIVISCARIS - Urn
NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija

Galerije

NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija
NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!

Vijesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!
DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija

Galerije

DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija
DUEL:

Intervjui

DUEL: "Pokušavamo imati mračnu doom vibru bez da smo dosadni."
BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Izvještaji

BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK