NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ALIEN WEAPONRY - Tū

7.0

19.07.2018.

ALIEN WEAPONRY - Tū

Kako zvuči kombinacija ratničke hake i thrasha/groovea u izvedbi nabrijanih tinejdžera? Iznenađujuće dobro!

IMMORTAL - Northern Chaos Gods

8.0

07.07.2018.

IMMORTAL - Northern Chaos Gods

''Northern Chaos Gods'' je logičan nastavak na neko ranije razdoblje benda, čija će prezentacija glazbe na samom kraju ipak naći put do svojih poklonika i vjerujem biti prije prihvaćena kao nešto što se htjelo čuti još od kraja 90-ih godina. Sagledajući sve činjenice malo je vremenski prekasno ovo nazvati pravim novitetom, već jako dobro posloženim glazbenim konceptom kakav funkcionira i iz Demonazove perspektive.

NERVOSA - Downfall Of Mankind

7.5

29.06.2018.

NERVOSA - Downfall Of Mankind

Stigao je i treći po redu album žestoke brazilske trojke. Nervosa s "Downfall Of Mankind" puca na sam vrh thrash metal scene.

OCEANOVIH 8 (Oceans' 8)

7.0

26.06.2018.

OCEANOVIH 8 (Oceans' 8)

Omiljena franšiza 'Oceanovih...' nastavlja se malo neobičnim, i vjerojatno nikome očekivanim nastavkom, a priča je o sestri Dannya Oceana, Debbie i njenoj ekipi lopova.

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)

7.0

20.06.2018.

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (Solo: A Star Wars Story)

Ako zanemarite da je povezan sa sagom 'Star Warsa' film će vas vjerojatno solidno zabaviti jer sam po sebi nema nekih naročitih rupa i manjkavosti, vrlo je gledljiv akcijski SF uradak.

THY CATAFALQUE - Geometria

8.5

17.06.2018.

THY CATAFALQUE - Geometria

Nakon odličnog albuma ''Meta'' iz 2016, Thy Catafalque s ''Geometria'' nastavlja razvijati svoju jedinstvenu viziju (metal) glazbe.

KATAKLYSM - Meditations

8.5

15.06.2018.

KATAKLYSM - Meditations

"Meditations“ je 13. studijski album kanadskih death metal velikana Kataklysm.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

7.5

11.06.2018.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

'Zadrži dah' je još jedan neobičan i interesantan, ne-blockbusterovski i ne-hollywoodski film kojeg nalazimo ovih dana na kino-repertoaru i to ni manje ni više nego film katastrofe. A rezultat je sve samo ne katrastrofalan.

GHOST - Prequelle

9.5

08.06.2018.

GHOST - Prequelle

Papa je mrtav! Krvna loza je prekinuta i Pape Emeritusa više nema. Na njegovo mjesto dolazi mlađi, ljepši, Cardinal Copia.

AMORPHIS - Queen Of Time

8.0

06.06.2018.

AMORPHIS - Queen Of Time

Ovo je odličan album, iako ipak ispod nivoa nekih njegovih prethodnika. Album kojem treba vremena da u potpunosti uđe u uho, no album kojem ćete se sigurno uvijek isponova vraćati i opraštati neke od grešaka.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

15.11.2018. - četvrtak

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 50 kn

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

16.11.2018. - petak

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

17.11.2018. - subota

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
20 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn / 80 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /80 kn na dan koncerta

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

21.11.2018. - srijeda

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 40 kn

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

22.11.2018. - četvrtak

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Ljubljana, Dvorana Stožice
49 EUR (parter) - 89 EUR (lože)

Studeni / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Galerije

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija

30.10.2018. − Zagreb, Hrvatska, Vintage Industrial Bar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija
LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

19.10.2018. − Zagreb, Tvornica Kulture

LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

Must Read

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija

Galerije

BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija
OWL - Nights In Distortion

Recenzije

OWL - Nights In Distortion
BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!

Nagradne igre

BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!
FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb

Izvještaji

FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb
STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Recenzije

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II
DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.

Izvještaji

DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.
ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.

Izvještaji

ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.
ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija

Galerije

ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija
FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)
FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

Recenzije

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy
BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

BOHEMIAN RHAPSODY
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
SOULFLY - Ritual

Recenzije

SOULFLY - Ritual
PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

PRVI ČOVJEK (First Man)
Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva

Vijesti

Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva
Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb

Kalendar

Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb
Sjećanje na Lou Reeda

Kolumne

Sjećanje na Lou Reeda

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK