NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

9.0

22.04.2017.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Različitost je odlika i vrlina koju posjeduju samo najveći!

ARCH ENEMY - As The Stages Burn

9.0

15.04.2017.

ARCH ENEMY - As The Stages Burn

„As The Stages Burn“ dobro predstavlja stanje benda. Arch Enemy je s Alissom ostvario jednu novu razinu što se koncerata tiče. Možda neki i dalje žale za Angelom, ali uspjeh benda u zadnjih par godina je neosporiv.

THOBJORN ENGLUND - Sold My Soul

5.0

13.04.2017.

THOBJORN ENGLUND - Sold My Soul

Thorbjörn (Thobbe) Englund široj publici je poznat kao bivši gitarist švedskog mega popularnog metal benda Sabaton, u koji je došao 2012., a otišao 2016.

HAVOK - Conformicide

8.0

09.04.2017.

HAVOK - Conformicide

Novi elementi crossovera pomiješani s dobrim , starim receptom koji je Havok plasirao u prvi plan, dobra su kombinacija za paklenih sat vremena brze, ali u nekim trenutcima naporne svirke.

WOLFHEART - Tyhjyys

8.0

05.04.2017.

WOLFHEART - Tyhjyys

Dobro, žestoko, melodično, elegantno, ali fali ono staro – to bi ukratko bio opis ovog albuma.

KREATOR - Gods Of Violence

7.0

31.03.2017.

KREATOR - Gods Of Violence

„Gods Of Violence“ nam donosi jedanaest pjesama već poznate i slušateljima benda znane tematike i orijentacije. Ništa novo, sve provjereno i staro. No opet...

ONCE HUMAN - Evolution

7.0

28.03.2017.

ONCE HUMAN - Evolution

„Evolution“ je donio primjetnu i prirodnu evoluciju zvuka. Once Human je sazrio u mnogim stvarima te izbacio i više nego zadovoljavajuće drugo studijsko izdanje, ali ne i bezprijekorno.

GRAVE DIGGER - Healed By Metal

8.0

25.03.2017.

GRAVE DIGGER - Healed By Metal

Grave Digger, još jedno značajno i moćno ime njemačkog heavy metal stroja i ove nas je godine počastio solidnim albumom koji nas pokreće i ne ostavlja ravnodušnim, no to je onaj stil i pristupa glazbi koji se nekima i neće svidjeti zbog moguće monotonosti.

POLARITY OF LIFE - Beginning/End/Beginning

8.0

18.03.2017.

POLARITY OF LIFE - Beginning/End/Beginning

Polarity Of Life nam je predstavio ovo dugoočekivano EP izdanje i nisu podbacili, štoviše osjeti se doza zrelosti zvuka i usavršavanja tematike teksta i glazbe kroz tri godine koje su prošle od njihovog istoimenog albuma prvijenca.

ACCEPT - Restless And Live

8.5

14.03.2017.

ACCEPT - Restless And Live

Za sve nas ljubitelje i poklonike njihovog zvuka i ostavštine, vrijeme je priprema i vrijeme je slušanja. Stoga, zvučnici neka rade po cijele dane, razgibajte vratne mišiće i glasnice neka budu u stanju pripravnosti jer Accept nam kuca na vrata uskoro, neumorno i divlje.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

HOOMSTOCK 2017.

18.08.2017. - petak

HOOMSTOCK 2017.

Hum na Sutli, Sportsko igralište Osnovne škole Viktora Kovačića
40/50/60/70/80 kn

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

19.08.2017. - subota

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

Zagreb, Tvornica kulture
120/140/160 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

26.08.2017. - subota

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

Beč, Ernst Happel Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

Zagreb, ŠRC Šalata
210/230/240/250/260/270/280/290/370 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

Klagenfurt, Woerthersee Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL)  - Pula, Arena, 30.08.2017.

30.08.2017. - srijeda

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 30.08.2017.

Pula, Arena
240 kn

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

30.08.2017. - srijeda

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

Pula, Arena /tvrđava Punta Christo
660 kn za festival - 240 kn za koncert Grace Jones

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

02.09.2017. - subota

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

Zagreb, Močvara - veliko dvorište
30/40/50 kn

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

10.09.2017. - nedjelja

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

Zagreb, Močvara
55/65/80 kn

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

16.09.2017. - subota

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

Austria, Spielberg Red BUll Ring

Kolovoz / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

ELVIS - 40 godina nakon smrti

Kolumne

ELVIS - 40 godina nakon smrti
Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi

Kolumne

Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi
SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.

Izvještaji

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.
WACKEN - 02-05.08.2017.

Izvještaji

WACKEN - 02-05.08.2017.
RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki

Izvještaji

RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki
MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album

Vijesti

MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album
''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije

Kolumne

''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija

Galerije

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.

Izvještaji

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.
THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu

Vijesti

THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu
MICK JAGGER objavio nove solo pjesme

Vijesti

MICK JAGGER objavio nove solo pjesme
WINTERSUN - The Forest Seasons

Recenzije

WINTERSUN - The Forest Seasons
ORDEN OGAN - Gunmen

Recenzije

ORDEN OGAN - Gunmen
STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.

Izvještaji

STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.
THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“

Vijesti

THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“
GRACE JONES  otvara pulski Dimensions festival

Vijesti

GRACE JONES otvara pulski Dimensions festival
LINKIN PARK - One More Light

Recenzije

LINKIN PARK - One More Light
Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Kolumne

Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK