NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ELUVEITIE - Evocation II: Pantheon

7.5

28.08.2017.

ELUVEITIE - Evocation II: Pantheon

Nakon velikih promjena unutar benda, Eluveitie nam donosi novi akustični album. „Evocation II – Pantheon“, povratak je folk korijenima benda i direktan nasljednik „Evocation I“ albuma izdanog 2009. godine.

LIMBONIC ART - Spectre Abysm

7.0

27.08.2017.

LIMBONIC ART - Spectre Abysm

Limbonic Art je igrao na sigurnu kartu, ''Spectre Abysm'' ide u pravom smjeru, no pitanje je koliko tu još ima prostora za istraživanje nečeg novog. Bolji je od prethodnika, ''Phantasmagorie'', no daleko da će ga slušati publika kojoj je Limbonic Art sinonim za simfonični i atmosferični black metal.

ICED EARTH - Incorruptible

7.5

23.08.2017.

ICED EARTH - Incorruptible

Gazda Schaffer je neosporno čovjek s idejama, talentom i inspiracijom (koja možda nekad presahne pa dobijemo ispodprosječan album, ali srećom ne zadugo) i reklo bi se da je s "Incorruptible" našao balans, sinergiju i zajednički jezik (i sve ove inspirativno-menadžerske izraze) s ostatkom njegove plaćeničke družine.

JORN - Life On Death Road

9.0

19.08.2017.

JORN - Life On Death Road

Kako bi se ukratko mogao opisati ovaj album? Punokrvni žestoki hard rock/ heavy metal album koji vam jednostavno treba i koji ne želite propustiti ako volite ovaj žanr.

WINTERSUN - The Forest Seasons

7.5

30.07.2017.

WINTERSUN - The Forest Seasons

Gorak okus u ustima koji nam je priredio ''Time I'' teško da će ''The Forest Season'' moći isprati, no činjenica je da ovaj album popunjava prazninu za koju su obožavatelji bivali zakinuti zadnjih desetak godina.

ORDEN OGAN - Gunmen

9.0

27.07.2017.

ORDEN OGAN - Gunmen

Njemački power metalci, Orden Ogan nastavljaju svoju uzlaznu putanju uz svoj šesti studijski album. Nakon brojnih bitki i srednjovjekovnog ugođaja, ovoga puta pozabavili su se temom divljeg zapada pa iz toga slijedi naslov „Gunman“.

LINKIN PARK - One More Light

5.0

23.07.2017.

LINKIN PARK - One More Light

U normalnim uvjetima bi rekla nadajmo se da će se to na sljedećim izdanjima promijeniti, no sada to ne mogu reći jer ne znam hoće li bend i kako nastaviti svoj rad. Nadajmo se da hoće, iako onaj tko dođe na Chesterovo mjesto, naći će se u jako nezgodnoj poziciji. No, vrijeme će sve pokazati.

DECAPITATED - Anticult

9.5

18.07.2017.

DECAPITATED - Anticult

Decapitated svakim albumom donosi nešto novo te se lagano razvija unutar svojeg prepoznatljivog zvuka. „Anticult“ nam donosi osam brutalno kvalitetnih stvari koje pokazuju kako je bend definitivno sazrio i postao još jači.

MUNICIPAL WASTE - Slime And Punishment

7.0

14.07.2017.

MUNICIPAL WASTE - Slime And Punishment

Fanovi benda dobili su još jedno brzo i nezaustavljivo thrash izdanje, a ostali koji ovaj bend ne shvaćaju, neće ostati oduševljeni niti će ih ovo izdanje nagovoriti na pomnije slušanje američkih crossover legendi.

ANATHEMA - The Optimist

9.5

09.07.2017.

ANATHEMA - The Optimist

Nakon karijere duže od 25 godina i konstante redefinicije vlastitog zvuka, Anathema nikad nije bila dalje od svojih glazbenih korijena.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

DARKO RUNDEK - Zagreb, Dom Sportova, 16.12.2017.

16.12.2017. - subota

DARKO RUNDEK - Zagreb, Dom Sportova, 16.12.2017.

Zagreb, velika dvorana Doma Sportova
do 01.10. - 90 kn, do 15.12. - 100 kn, na dan koncerta 120 kn

MORGAN JAMES - Zagreb, Mala dvorana Boogaloo, 16.12.2017.

16.12.2017. - subota

MORGAN JAMES - Zagreb, Mala dvorana Boogaloo, 16.12.2017.

Zagreb, Mala dvorana Booglaoo
80-90 kn

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

21.12.2017. - četvrtak

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

Zagreb, Arena
1190 - 790 kn

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

26.12.2017. - utorak

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

Zagreb, Arena
160 kn/ 180 kn/ 200 kn

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

08.03.2018. - četvrtak

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

Bratislava, Randal club

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

19.03.2018. - ponedjeljak

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

Prosinac / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Galerije

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Hrvatska, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

12.12.2017. − Zagreb, Vintage Industrial

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Must Read

Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara

Vijesti

Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Galerije

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija
SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija

Galerije

SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija
Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota

Vijesti

Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota
TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Recenzije

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju
MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Recenzije

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down
GUSGUS  - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.

Izvještaji

GUSGUS - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.
BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Kalendar

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb
NE OBLIVISCARIS - Urn

Recenzije

NE OBLIVISCARIS - Urn
NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija

Galerije

NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija
NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!

Vijesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!
DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija

Galerije

DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija
DUEL:

Intervjui

DUEL: "Pokušavamo imati mračnu doom vibru bez da smo dosadni."
BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Izvještaji

BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.
SÓLSTAFIR, Myrkur, Árstíðir - Zagreb, Tvornica Kulture - 02.12.2017.

Izvještaji

SÓLSTAFIR, Myrkur, Árstíðir - Zagreb, Tvornica Kulture - 02.12.2017.
13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017.

Izvještaji

13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017.
SOLSTAFIR, Myrkur - Zagreb, Tvornica kulture, 02.12.2017. - galerija

Galerije

SOLSTAFIR, Myrkur - Zagreb, Tvornica kulture, 02.12.2017. - galerija
13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017. - galerija

Galerije

13. POZITIVAN KONCERT - Zagreb, Dom Sportova, 02.12.2017. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK