NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

LINDEMANN - F & M

8.0

06.02.2020.

LINDEMANN - F & M

Kao i svoj prethodnik, „F&M“ neće okrenuti svijet naopačke, ali dokazuje da Till i Peter imaju još mnogo toga za pokazati na današnjoj glazbenoj sceni, na kojoj nam se često čini da nema ništa novo ili zabavno za ponuditi.

ANNIHILATOR - Ballistic, Sadistic

7.5

03.02.2020.

ANNIHILATOR - Ballistic, Sadistic

Neumorni Jeff Waters i Annihilator u novo desetljeće ulaze s još jednim snažnim izdanjem.

APOCALYPTICA - Cell-0

10.0

02.02.2020.

APOCALYPTICA - Cell-0

Ovo je jedan klasičan album Apocalyptice, povratak na ono staro nakon godina raznih eksperimenata. Album koji samo želite slušati i uživati bez puno razmišljanja i priče.

GOSPODA (The Gentlemen)

7.0

01.02.2020.

GOSPODA (The Gentlemen)

Stilizirani likovi i film, dobra priča vrvi koja vrckavim dijalozima - garantira dobru zabavu.

MALE ŽENE  (Little Women)

7.5

30.01.2020.

MALE ŽENE (Little Women)

Film je iznimno uspjela topla i hrabra životna priča u kojoj se indirektno mogu naći svi, pa i muški gledatelji.

DAWN OF SOLACE - Waves

9.0

29.01.2020.

DAWN OF SOLACE - Waves

Ispunjava li novi Dawn Of Solace sva očekivanja? Uglavnom, da, ako ste spremi prihvatiti evoluiranje zvuka kakvo je ovdje predstavljeno. Reaktivirati bend čija je kreativna pauza trajala predugo uvijek može biti rizično, no ako se ostavi po strani nedostatak grubih vokala, i uzme sve kao jedinstvena cjelina upakirana u kvalitetan glazbeni proizvod, onda ovdje imamo veoma solidno izdanje za širok spektar publike.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

7.0

29.01.2020.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

'Savršena laž' jer igra mačke i miša - samo što ulogu mačke isprva ima jedan, a na kraju kao mačka završi onaj drugi.

SONS OF APOLLO - MMXX

5.5

26.01.2020.

SONS OF APOLLO - MMXX

Prog metal supergrupa i njihov pokušaj dostizanja nebeskih visina.

JOJO RABBIT

8.0

21.01.2020.

JOJO RABBIT

Film je, usprkos temi nacizma, pravo osvježenje na kino-repertoaru jer je svojom neobičnom pričom i redateljevim pristupom priči nešto sasvim drugačije od aktualne ponude.

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

10.0

16.01.2020.

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

Južnokorejski film Parazit je realno do sada najjači film godine, bez obzira na ukuse gledatelja.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

14.04.2020. - utorak

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

15.04.2020. - srijeda

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

18.04.2020. - subota

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
95 kn/120 kn

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.04.2020. - četvrtak

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
70 kn / 90 kn

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

27.04.2020. - ponedjeljak

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

29.04.2020. - srijeda

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /na dan koncerta 80 kn

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

30.04.2020. - četvrtak

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

Zagreb, Hard Place
Besplatan upad

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

07.05.2020. - četvrtak

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

Wien, Simm City
57, 80 €

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

22.05.2020. - petak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

23.05.2020. - subota

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
120 kn

Travanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

IRON MAIDEN - 'THE X FACTOR' Knjiga ekskluzivno na Perun.hr

Vijesti

IRON MAIDEN - 'THE X FACTOR' Knjiga ekskluzivno na Perun.hr
MYRKUR - Folkesange

Recenzije

MYRKUR - Folkesange
ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Recenzije

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1
Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr

Vijesti

Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr
BURZUM - Thulêan Mysteries

Recenzije

BURZUM - Thulêan Mysteries
PEARL JAM - Gigaton

Recenzije

PEARL JAM - Gigaton
HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Recenzije

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Recenzije

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic
H.E.A.T - II

Recenzije

H.E.A.T - II
 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati

Vijesti

 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati
CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin

Vijesti

CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin
DEMONS & WIZARDS - III

Recenzije

DEMONS & WIZARDS - III
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video

Vijesti

Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video
Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina

Vijesti

Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina
ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX

Vijesti

ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX
BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.

Izvještaji

BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.
21 MOST (21 bridges)

Recenzije

21 MOST (21 bridges)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK