NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

KATAKLYSM - Unconquered

7.0

07.10.2020.

KATAKLYSM - Unconquered

Na pola puta između starog i modernog zvuka vodi se žestoka i agresivna bitka.

BROTHER FIRETRIBE - Feel The Burn

7.0

05.10.2020.

BROTHER FIRETRIBE - Feel The Burn

Možda sam ipak malo više očekivala, posebice kad je prvi naslovni singl Bring On The Rain izašao. U svakom slučaju ovo je solidan album koji trebate poslušati ako, poput mene, volite glazbu sa sjevera Europe.

OCEANS OF SLUMBER - Oceans Of Slumber

9.0

29.09.2020.

OCEANS OF SLUMBER - Oceans Of Slumber

Pristupačan spoj progresivnog metala sa elementima death-a i doom-a, zaokruženog sa odličnom vokalnom izvedbom, dovoljno pokazuju koliko visoko Oceans Of Slumber pucaju sa ovogodišnjim izdanjem koje može konkurirati i za album godine.

LAMB OF GOD - Lamb Of God

8.5

19.09.2020.

LAMB OF GOD - Lamb Of God

Iako se na ovaj album čekalo pet godina, vjerujem kako obožavatelji benda nisu ostali razočarani i ravnodušni prema onome što je Lamb Of God ponudio s ovim albumom.

MEKONG DELTA - Tales Of A Future Past

8.0

18.09.2020.

MEKONG DELTA - Tales Of A Future Past

''Tales Of A Future Past'' nam donosi deset pjesama od kojih su četiri instrumentalne i tvore zanimljivi presjek albuma između pjesama koje čini se, pričaju neku priču.

CULTUS PROFANO - Accursed Possession

8.0

08.09.2020.

CULTUS PROFANO - Accursed Possession

Relativno nepoznati američki dvojac Cultus Profano, predstavili su solidnu dozu sirovog black metala i njime pokazali kako zvuči beskompromisna glazba koja ne prati trendove.

UNLEASH THE ARCHERS - Abyss

8.0

01.09.2020.

UNLEASH THE ARCHERS - Abyss

Nakon vrtoglavog uspona i njihovog vrhunca, kanadski power metalci Unleash The Archers okreću se dubinama bezdana.

ONSLAUGHT - Generation Antichrist

8.5

27.08.2020.

ONSLAUGHT - Generation Antichrist

Stara i nova škola thrasha spojene u jedno bombardirajuće izdanje.

ORBIT CULTURE - Nija

8.5

23.08.2020.

ORBIT CULTURE - Nija

Ako ste se pitali kako bi zvučao spoj starog In Flamesa, Soilworka pa čak i Gojire ili Meshuggah, ne morate tražiti dalje. Orbit Culture je sa albumom ''Nija'' u vrhu ovogodišnje žanrovske konkurencije.

PRIMAL FEAR - Metal Commando

7.5

20.08.2020.

PRIMAL FEAR - Metal Commando

Teški metal ili nikakav metal.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK