NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

8.0

09.09.2018.

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

Još jedno kvalitetno melodeath izdanje iz zemlje tisuću jezera.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

BIG CITY - Big City Life

8.5

02.09.2018.

BIG CITY - Big City Life

Kada se okupe članovi bendova poput Satyricon i Blood Red Throne te odluče snimiti album u stilu čistokrvnog heavy metala 80-tih onda znate da će to biti nešto posebno. I poseban je.

MARDUK - Viktoria

8.5

29.08.2018.

MARDUK - Viktoria

Slijedeći stope svog prethodnika, ''Viktoria'' vješto nastavlja trend furioznog, brzog, agresivnog i bezkompromisnog black metala kakav se od njih i očekuje.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

8.5

28.08.2018.

PAZI ŠTO ŽELIŠ! (The Place)

Nema samo Goethe svog Mephista - ima i Paolo Genovese u svom novom filmu 'The Place' - zamislite si 'Cheers!' u nešto izmijenjenoj, duboko mračnijoj i moralno upitnoj verziji.

POWERWOLF - The Sacrament Of Sin

8.0

24.08.2018.

POWERWOLF - The Sacrament Of Sin

Powerwolf je za vrijeme ljetnih mjeseci objavio svoj sedmi studijski album.

BRUCE DICKINSON - Čemu služi ovaj gumb? (Autobiografija)

10.0

21.08.2018.

BRUCE DICKINSON - Čemu služi ovaj gumb? (Autobiografija)

Ovo je knjiga koju bi svaki fan Iron Maidena trebao pročitati, a možda i posjedovati u svojoj osobnoj knjižnici.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

8.5

17.08.2018.

NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA (Mission Impossible: Fallout)

Ovo je izvrstan, nabrijan film sa spektakularnim vratolomijama, dobrom glumom i kemijom među likovima, solidnim zapletom i odličnim raspletom. Zapravo što nam više treba od ACTION filma?

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

7.0

10.08.2018.

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (Sicario 2: Day of the Soldado)

Iako je vrlo korektan uradak i kao samostalan akcijski film, nije podbacio niti kao nastavak - no najvrjednije u filmu su ipak Benicio Del Toro i činjenica da na vrlo ogoljeli i realan način prikazuje (ne)prilike na meksičko-američkoj granici.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

7.5

08.08.2018.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

Na drugi dio velikog kino-megahita smo se načekali. No kako to obično ne biva s nastavcima, dugo čekanje se isplatilo, jer drugi dio nadmašuje prvi. Film je totalno zabavan, i idealan za povesti u kino sestru, mamu, frendicu ili cijeli čopor prijatelja.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn / 80 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /80 kn na dan koncerta

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

21.11.2018. - srijeda

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 40 kn

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

22.11.2018. - četvrtak

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Ljubljana, Dvorana Stožice
49 EUR (parter) - 89 EUR (lože)

RED HOT CHILI PEPPERS by ORGANI'C, 22.11.2018., Boogaloo, Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

RED HOT CHILI PEPPERS by ORGANI'C, 22.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
40 kn / 50 kn

DARKO RUNDEK & EKIPA, Tvornica Kulture, 23.11.2018., Zagreb

23.11.2018. - petak

DARKO RUNDEK & EKIPA, Tvornica Kulture, 23.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn/ 90 kn/ 110 kn

EKV tribute projekt DECA IZ VODE, 23. 11. 2018. Boogaloo, Zagreb

23.11.2018. - petak

EKV tribute projekt DECA IZ VODE, 23. 11. 2018. Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 70 kn / 80 kn

BAD MUSHROOMS 23.11.2018., BarBar, Zagreb

23.11.2018. - petak

BAD MUSHROOMS 23.11.2018., BarBar, Zagreb

Zagreb, BarBar
Besplatno

Studeni / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

SILENTE - Zagreb, Dom Sportova, 17.11.2018. - galerija

Galerije

SILENTE - Zagreb, Dom Sportova, 17.11.2018. - galerija
MY BABY, The Miceks - Zagreb, Tvornica Kultura, 16.10.2018. - galerija

Galerije

MY BABY, The Miceks - Zagreb, Tvornica Kultura, 16.10.2018. - galerija
SWALLOW THE SUN najavio novi album

Vijesti

SWALLOW THE SUN najavio novi album
ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija

Galerije

BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija
OWL - Nights In Distortion

Recenzije

OWL - Nights In Distortion
BOHEMIAN RHAPSODY FILM -  IMAMO DOBITNIKE!

Nagradne igre

BOHEMIAN RHAPSODY FILM - IMAMO DOBITNIKE!
FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb

Izvještaji

FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb
STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Recenzije

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II
DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.

Izvještaji

DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.
ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.

Izvještaji

ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.
ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija

Galerije

ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija
FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)
FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

Recenzije

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy
BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

BOHEMIAN RHAPSODY
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
SOULFLY - Ritual

Recenzije

SOULFLY - Ritual
PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

PRVI ČOVJEK (First Man)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK