NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

J.R. AUGUST - Dangerous Waters

10.0

17.10.2019.

J.R. AUGUST - Dangerous Waters

Cjelokupno gledano, Dangerous Waters album je u kojem se vrlo lako mogu prepoznati uloženi trud, volja i, prvenstveno, ljubav prema glazbi i stvaranju.

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

9.5

08.10.2019.

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

Cjelokupno, album je prilično točan odraz unutarnjeg stanja, previranja i borbi svake osobe koja je u nekom trenutku pretrpjela gubitak bliske osobe, a njegova najveća ljepota je upravo u tome što slušatelja istovremeno i smiruje i proganja.

THE AGONIST - Orphans

8.0

06.10.2019.

THE AGONIST - Orphans

Trogodišnja pauza dovela je do izuzetno raznovrsnog albuma punog iznenađenja.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

5.5

04.10.2019.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Možda bi ova rekreacija istinite priče i ispao dobar film da su tvorci zamislili neki smjer i držali se toga. Ovako, film je ništa drugo do gledanje JLo i ostale zamamne gole kože.

KOBRA AND THE LOTUS - Evolution

5.5

26.09.2019.

KOBRA AND THE LOTUS - Evolution

Kanadska heavy metal grupa Kobra and the Lotus časti nas već trećim albumom u posljednje tri godine.

SACRED REICH - Awakening

8.5

21.09.2019.

SACRED REICH - Awakening

Nakon dvadeset i tri godine diskografske pauze, arizonski veterani su se vratili pokazati kako odsvirati čvrst i iskreni thrash album.

TARJA - In The Raw

7.0

19.09.2019.

TARJA - In The Raw

Ovaj album nikako ne bismo mogli nazvati Tarjinim najboljim glazbenim uratkom. Jer to bi bila velika „pljuska” starijim albumima koji su jednostavno najbolji.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

7.5

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

ISON - Inner Space

9.0

16.09.2019.

ISON - Inner Space

Spoj ambijentalnih astralnih zvukova, minimalne elektronike, a sve sa sanjivim vokalima predstavljaju savršeni ''soundtrack'' za putovanje svemirom koje je vrijedno slušanja.

SONATA ARCTICA - Talviyo

3.5

12.09.2019.

SONATA ARCTICA - Talviyo

Uz novi album Sonata Arctica ostaje samo blijeda slika što je nekada bila.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

25.01.2020. - subota

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

Maribor, MC Pekarna
5 € / 7€

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

14.02.2020. - petak

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

Zagreb, Hala
110 kn/130 kn/150kn

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

15.02.2020. - subota

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

19.02.2020. - srijeda

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

Wien, Stadthalle
€ 59,99 / € 223,00 (Gold Merchandise Package)

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)
BECK novi headliner INmusic festivala #15

Vijesti

BECK novi headliner INmusic festivala #15
STRANGER - spot za 'Nothing Inside'

Vijesti

STRANGER - spot za 'Nothing Inside'
MAYHEM - Daemon

Recenzije

MAYHEM - Daemon
NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up

Vijesti

NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up
MY BABY -  Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Izvještaji

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.
MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Galerije

MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK