NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BLACK SABBATH - The End - 4 February 2017 Birmingham

9.0

07.03.2018.

BLACK SABBATH - The End - 4 February 2017 Birmingham

Ako je ovo doista njihov kraj, njihov konačni naklon i posljednji pozdrav publici može se reći da su to odradili odlično. I to sve simbolično, tamo gdje je sve počelo, u Birminghamu...

ZAGREBDOX: SCORE (Partitura) - O filmskoj glazbi

9.5

07.03.2018.

ZAGREBDOX: SCORE (Partitura) - O filmskoj glazbi

Vrhunski dokumentarac o sprezi glazbe i filma osvojio je brojne međunarodne nagrade.

PORTAL - Ion

8.0

04.03.2018.

PORTAL - Ion

Odličan dodatak već zavidnoj diskografiji.

MACHINE HEAD - Catharsis

5.0

02.03.2018.

MACHINE HEAD - Catharsis

„Catharsis“ je neuspjela mješavina svega i svačega. Machine Head je u jedan album uspio natrpati prepoznatljive, jake pjesme i potpune promašaje. Nepotrebno eksperimentiranje s drugim žanrovima, nabrijani rap i hardcore segmenti te nemaštoviti tekst ubijaju svaku volju da se albumu pruži još jedna šansa.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

7.5

01.03.2018.

ZAGREBDOX: U potrazi za Traneom - Film o Johnu Coltraneu

Dokumentarac o jednom od najvažnijih jazz glazbenika, saksofonista i skladatelja, čovjeka koji je rušio granice i čiji se utjecaj osjeća i danas.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

9.0

28.02.2018.

ZAGREBDOX: Whitney Houston: Biti svoja

Film 'Whitney: Biti svoja' ima i osim odlične dinamike i tempa odvijanja priče o Whitney i notu emotivnosti i suosjećanja s divom.

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

8.5

26.02.2018.

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

Biografski dokumentarac o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti.

HARAKIRI FOR THE SKY - Arson

7.5

25.02.2018.

HARAKIRI FOR THE SKY - Arson

Harakiri For The Sky su i sa novim dokazali kako treba zvučati reprezentativna kombinacija black metala, post rocka i melankolične i sjetne atmosfere, stoga ljubitelji benda neće ostati zakinuti, dok ostatak alternativne populacije neće ovdje naći puno toga zanimljivog.

COTA G4 - Entropia

7.0

24.02.2018.

COTA G4 - Entropia

"Entropia", album kojim Cota G4 najavljuje svoj povratak na hrvatsku rock scenu, ali isto tako i album kojim bend najavljuje niz koncerata i događanja kroz koje će proslaviti svoje postojanje zadnjih dvadeset godina.

ANNIHILATOR - For The Demented

7.0

14.02.2018.

ANNIHILATOR - For The Demented

Premda je već sredina veljače i dvije tisuće osamnaesta je već iznijela nekolicinu kvalitetnih albuma, izdanja s kraja prošle godine su i dalje svježa, još se vrte našim playlistama i čuju se iz svih raspoloživih zvučnika. Jedno od takvih izdanja je 16. album kanadskih velikana, Annihilatora.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

WORLD MUSIC KONCERT: DIRTMUSIC, 21.05.2018., Močvara, Zagreb

21.05.2018. - ponedjeljak

WORLD MUSIC KONCERT: DIRTMUSIC, 21.05.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
70 kn / 90 kn

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.
SAXON - Thunderbolt

Recenzije

SAXON - Thunderbolt

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK