NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

OVERKILL - The Grinding Wheel

8.0

01.06.2017.

OVERKILL - The Grinding Wheel

Overkill je bend koji je definitivno podcijenjen i nije mu dato dovoljno pažnje koju on zaslužuje, no to se javlja kod mnogih bendova pa ćete razumjeti.

SEVEN KINGDOMS - Decennium

6.0

31.05.2017.

SEVEN KINGDOMS - Decennium

Previše ''ziheraški'' pristup pridonio je tome da je album nezanimljiv i jednoličan, a metal je forma koja nudi puno mogućnosti i baš ne trpi jednoličnost.

INFECTED RAIN - 86

7.5

29.05.2017.

INFECTED RAIN - 86

Infected Rain nisu samo još jedan moderan/nu metal bend sa ženskim vokalom već su jedan od njegovih boljih predstavnika. Njihov album „86“ energetska je bomba upakirana nepogrešivim Leninim pjevanjem koja će vas, ako ste ljubitelj žanra, zaista oduševiti.

NARGAROTH - Era Of Threnody

7.5

27.05.2017.

NARGAROTH - Era Of Threnody

Nargaroth je snimio kvalitetan punokrvni black metal album čija produkcija će zasigurno udaljiti one koji možda žele još jedan ''Black Metal Ist Krieg''.

LETU ŠTUKE - The Best Of

8.0

24.05.2017.

LETU ŠTUKE - The Best Of

Jedni od simpatičnijih i veoma pristupačnih bendova Letu Štuke ovih dana su nas uveselili svojim novim izdanjem.

AYREON - The Source

9.0

23.05.2017.

AYREON - The Source

Arjen Anthony Lucassen genijalni je um iza projekta zvanog Ayreon. U jednom od najisčekivanijih izdanja godine, ponovno nas uvodi u svoje znanstveno – fantastični Ayreon svemir. „The Source“ je stigao.

EVOCATION - The Shadow Archetype

8.5

09.05.2017.

EVOCATION - The Shadow Archetype

Evocation svojim novim uratkom odlično kombiniraju sve najbolje iz stare škole death metala s pojedinim modernim melodeath pa čak i groove elementima.

WARBRINGER - Woe To The Vanquished

8.5

04.05.2017.

WARBRINGER - Woe To The Vanquished

Navala dobrih thrash izdanja ove godine nastavlja se s novim albumom kalifornijskih metalaca, Warbringer.

FEN - Winter

9.0

01.05.2017.

FEN - Winter

Fenova ''Zima'' prikazala je prolaznost života kroz sjetne, tmurne i melankolične stihove i tako sebi učvrstila poziciju kao dosad jedno od najboljih, ako ne i najbolji album u Fenovoj karijeri.

BROTHER FIRETRIBE - Sunbound

9.0

25.04.2017.

BROTHER FIRETRIBE - Sunbound

Brother Firetribe su bend koji je svojoj publici već dao puno, a vjerujem da će u budućnosti dati još i više. I svakako su bend koji zaslužuje pažnju od strane svih koji vole dobar rock.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

HOOMSTOCK 2017.

18.08.2017. - petak

HOOMSTOCK 2017.

Hum na Sutli, Sportsko igralište Osnovne škole Viktora Kovačića
40/50/60/70/80 kn

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

19.08.2017. - subota

THE KILLS u Tvornici kulture 19.08.2017.

Zagreb, Tvornica kulture
120/140/160 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

26.08.2017. - subota

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Beč, Ernst Happel Stadium, 26.08.2017.

Beč, Ernst Happel Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

DURAN DURAN na ŠRC Šalati 29.08.2017.

Zagreb, ŠRC Šalata
210/230/240/250/260/270/280/290/370 kn

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

29.08.2017. - utorak

ROBBIE WILLIAMS - Austria, Klagenfurt, Woerthersee Stadium, 29.08.2017.

Klagenfurt, Woerthersee Stadium
88,90 € - 559,20 € (VIP)

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL)  - Pula, Arena, 30.08.2017.

30.08.2017. - srijeda

GRACE JONES (6. DIMENSIONS FESTIVAL) - Pula, Arena, 30.08.2017.

Pula, Arena
240 kn

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

30.08.2017. - srijeda

DIMENSIONS FESTIVAL - Pula, Arena/tvrđava Punta Christo, 30.- 04.09.2017.

Pula, Arena /tvrđava Punta Christo
660 kn za festival - 240 kn za koncert Grace Jones

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

02.09.2017. - subota

BeerYard Festival u Močvari 02.09.2017.

Zagreb, Močvara - veliko dvorište
30/40/50 kn

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

10.09.2017. - nedjelja

BEACH FOSSILS u Močvari 10.09.2017.

Zagreb, Močvara
55/65/80 kn

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

16.09.2017. - subota

THE ROLLING STONES - Austria, Spielberg Red Bull Ring, 16.09.2017.

Austria, Spielberg Red BUll Ring

Kolovoz / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

ELVIS - 40 godina nakon smrti

Kolumne

ELVIS - 40 godina nakon smrti
Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi

Kolumne

Šubi-dubi-dubi, sad me bole zubi
SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.

Izvještaji

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 07.-09.08.2017.
WACKEN - 02-05.08.2017.

Izvještaji

WACKEN - 02-05.08.2017.
RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki

Izvještaji

RED HOT CHILI PEPPERS – The Getaway tour 21.-29.7., Rome to Helsinki
MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album

Vijesti

MYRKUR - predstavlja novi video spot za pjesmu Ulvinde te najavljuje novi album
''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije

Kolumne

''The Piper at the Gates of Dawn'' - pola stoljeća kasnije
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija

Galerije

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017. - galerija
AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.

Izvještaji

AMPHI FESTIVAL - Tanzbrunnen, Köln, 22-23.07.2017.
THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu

Vijesti

THE ROLLING STONES - No Filter turneja započinje u rujnu
MICK JAGGER objavio nove solo pjesme

Vijesti

MICK JAGGER objavio nove solo pjesme
WINTERSUN - The Forest Seasons

Recenzije

WINTERSUN - The Forest Seasons
ORDEN OGAN - Gunmen

Recenzije

ORDEN OGAN - Gunmen
STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.

Izvještaji

STING, Joe Sumner - Pula, Arena, 26.07.2017.
THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“

Vijesti

THE AGONIST - objavili video spot za pjesmu The Raven Eyes s prošlogodišnjeg albuma „Five“
GRACE JONES  otvara pulski Dimensions festival

Vijesti

GRACE JONES otvara pulski Dimensions festival
LINKIN PARK - One More Light

Recenzije

LINKIN PARK - One More Light
Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Kolumne

Guns N' Roses: ''Appetite for Destruction'' - 30 godina kasnije

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK