NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ANAAL NATHRAKH - A New Kind Of Horror

9.5

05.10.2018.

ANAAL NATHRAKH - A New Kind Of Horror

Izravno iz najvećih dubina pakla, na svijet je došla zastrašujuća glazba. Anaal Nathrakh se vratio.

MAYAN - Dhyana

8.5

01.10.2018.

MAYAN - Dhyana

Mayan nas svojim novim epskim izdanjem vodi kroz savršenu kombinaciju orkestralne simfoničnosti i žestine metala.

PRIMAL FEAR - Apocalypse

7.0

30.09.2018.

PRIMAL FEAR - Apocalypse

Uhodana mašinerija kakva je Primal Fear drži jedinstvenu glazbenu kvalitetu heavy metala bez koje nema greške. ''Apocalypse'' nije iznimka, a realno gledano, noviteta, naravno, nema.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

8.0

24.09.2018.

SLATKA MALA TAJNA (A simple favor)

Film bi se kod nas trebao zvati 'Jednostavna usluga' ili slično što vas neće navesti na ideju da se radi o sladunjavom filmu, naime riječ je o legitimnom noir thrilleru.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

6.5

21.09.2018.

ŠPIJUN KOJI ME JE NAPUCAO (The Spy Who Dumped Me)

Ova solidna akcijska komedija zapravo je ženska zafrkancija generalno na temu špijunskih akcija, naročito - Jamesa Bonda.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

7.5

14.09.2018.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Ovo je indie film o rasno-socijalnim odnosima koji je na Sundanceu ispraćen s oduševljenjem. Neće se svima svidjeti ali to nimalo ne umanjuje njegovu kvalitetu.

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

8.0

09.09.2018.

OMNIUM GATHERUM - The Burning Cold

Još jedno kvalitetno melodeath izdanje iz zemlje tisuću jezera.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

6.5

04.09.2018.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA (The Meg)

Priča o gadnoj prethistorijskoj morskoj psini slabašni je pokušaj (a možda i nije bio) da se 'Ralje' konačno detroniziraju nakon puna 4 desetljeća.

BIG CITY - Big City Life

8.5

02.09.2018.

BIG CITY - Big City Life

Kada se okupe članovi bendova poput Satyricon i Blood Red Throne te odluče snimiti album u stilu čistokrvnog heavy metala 80-tih onda znate da će to biti nešto posebno. I poseban je.

MARDUK - Viktoria

8.5

29.08.2018.

MARDUK - Viktoria

Slijedeći stope svog prethodnika, ''Viktoria'' vješto nastavlja trend furioznog, brzog, agresivnog i bezkompromisnog black metala kakav se od njih i očekuje.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

15.11.2018. - četvrtak

REZERVE, 15.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 50 kn

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

16.11.2018. - petak

MY BABY, Tvornica Kulture, 16.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

17.11.2018. - subota

THE OCEAN I ROSETTA, Močvara, 17.11.2018., Zagreb

Zagreb, Močvara
90 kn / 110 kn

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

17.11.2018. - subota

80's Party, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
20 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING, 19.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn / 80 kn

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

19.11.2018. - ponedjeljak

PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Zagreb, Tvornica kulture, 19.11.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /80 kn na dan koncerta

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

21.11.2018. - srijeda

NOTHING, 21.11.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 40 kn

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

22.11.2018. - četvrtak

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Ljubljana, Dvorana Stožice
49 EUR (parter) - 89 EUR (lože)

Studeni / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Galerije

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija

30.10.2018. − Zagreb, Hrvatska, Vintage Industrial Bar

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage, 30.10.2018. - galerija
LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

19.10.2018. − Zagreb, Tvornica Kulture

LUCE - Zagreb, Tvornica Kultura, 19.10.2018. - galerija

Must Read

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija

Galerije

BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija
OWL - Nights In Distortion

Recenzije

OWL - Nights In Distortion
BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!

Nagradne igre

BOHEMIAN RHAPSODY FILM - OSVOJITE ULAZNICE!
FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb

Izvještaji

FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb
STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Recenzije

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II
DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.

Izvještaji

DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.
ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.

Izvještaji

ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.
ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija

Galerije

ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija
FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)
FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

Recenzije

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy
BOHEMIAN RHAPSODY

Recenzije

BOHEMIAN RHAPSODY
Najbolje pjesme za tmurno vrijeme

Kolumne

Najbolje pjesme za tmurno vrijeme
SOULFLY - Ritual

Recenzije

SOULFLY - Ritual
PRVI ČOVJEK (First Man)

Recenzije

PRVI ČOVJEK (First Man)
Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva

Vijesti

Pjevač Iron Maidena BRUCE DICKINSON proglašen počasnin građaninom Sarajeva
Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb

Kalendar

Predstavljanje piva Brucifer, 03.11.2018., Kset, Zagreb
Sjećanje na Lou Reeda

Kolumne

Sjećanje na Lou Reeda

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK