NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

DELAIN - Apocalypse & Chill

5.0

01.03.2020.

DELAIN - Apocalypse & Chill

Nakon EP-a koji je izašao u gotovo isto vrijeme prošle godine, dočekali smo potpuno novi full lenght album. I da, nažalost, ostali poprilično razočarani.

SONIC: SUPER JEŽ (Sonic the Hedgehog)

7.0

29.02.2020.

SONIC: SUPER JEŽ (Sonic the Hedgehog)

Filmska adaptacija popularne videoigrice svjetlo dana je ugledala uz puno muka, kritičari ga ne vole, fanovi su zadovoljni a ostali će uživati u jednostavnoj priči i neopterećenom i zabavnom filmiću.

STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

8.0

28.02.2020.

STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

Stribog su ovim albumom pokazali kako su u zadnjih nekoliko godina glazbeno sazrijeli, te da im inspiracije definitvno ne nedostaje, i shodno tome upakirali su u njega većinu ideja nastalih tokom tog vremena.

THY CATAFALQUE - Naiv

9.0

26.02.2020.

THY CATAFALQUE - Naiv

Jedino Thy Catafalque u isti album, često i u jednu stvar, može ugurati metal, synthwave, reggae i folk bez da sve to zvuči nabacano i neslušljivo što je još jednom dokazao s "Naiv".

SEPULTURA - Quadra

7.5

25.02.2020.

SEPULTURA - Quadra

''Quadra'' ne nudi ništa revolucionarno, no ističe se kao jedan od Sepulturinih boljih uradaka generalno, a možda i najbolji od dolaska Derricka Greena u bend. Sirov zvuk, promišljeni tekstovi i neizostavan tribal zvuk Sepulture nikako ne nedostaju.

MUTNE VODE (Dark waters)

7.5

16.02.2020.

MUTNE VODE (Dark waters)

Ovaj film je bitan isključivo radi sadržaja - istinita priča o toksičnosti velikog američkog izuma Teflona koja u nedostaku neke svjetske regulatorne komisije pokušava osvijestiti potrošače da prestanu koristiti proizvode od teflona.

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

8.5

12.02.2020.

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

Napokon smo i to dočekali! Svi mi, i bend i publika. She Loves Pablo je ovu godinu počastio svojim novim studijskim uratkom pod imenom "Death Threats From Future Self", te još jednom dokazao svoj status kao jedan od krunskih dragulja domaće/regionalne underground scene.

MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart

6.0

08.02.2020.

MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart

Realno gledano može se sve sažeti kao podgrijano od jučer i malo jače začinjeno da se sakrije očigledni ''money grabbing'' od strane izdavača koji se ne može opravdati.

KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion

6.5

08.02.2020.

KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion

Kirk ''Riff Lord'' Windstein. poznata, mrka i bradata njuška iz Crowbara i Downa je nakon trideset godina karijere izdao svoj prvi album. Rezultat je iznenađujuće lagan i melankolični album, no i dalje vrijedan vaše pažnje.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

9.5

06.02.2020.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Paleta emocija u ovom filmu je velika i iznimno uspješno izvedena, a da nijednom nisam imala dojam da gledam 'cmoljavi' film.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

14.04.2020. - utorak

WILLIAM DUVALL, 14.04.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

15.04.2020. - srijeda

ZEZ Festival 15.04. - 19.04.2020., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

18.04.2020. - subota

LET 3, 18.04.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
95 kn/120 kn

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.04.2020. - četvrtak

KOJOTI, 23.04.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
70 kn / 90 kn

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

27.04.2020. - ponedjeljak

TRICKY, 27.04.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

29.04.2020. - srijeda

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.04.2020.

Zagreb, Tvornica Kulture
60 kn /na dan koncerta 80 kn

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

30.04.2020. - četvrtak

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

Zagreb, Hard Place
Besplatan upad

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

07.05.2020. - četvrtak

JOE SATRIANI, 07.05.2020., Simm City, Wien

Wien, Simm City
57, 80 €

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

22.05.2020. - petak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 22.05.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

23.05.2020. - subota

1000MODS, 23.05.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
120 kn

Travanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

MYRKUR - Folkesange

Recenzije

MYRKUR - Folkesange
ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Recenzije

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1
Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr

Vijesti

Iron Maiden e-knjige besplatno na Perun.hr
BURZUM - Thulêan Mysteries

Recenzije

BURZUM - Thulêan Mysteries
PEARL JAM - Gigaton

Recenzije

PEARL JAM - Gigaton
HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Recenzije

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Recenzije

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic
H.E.A.T - II

Recenzije

H.E.A.T - II
 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati

Vijesti

 Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala odgođena, nastup online od 20 sati
CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin

Vijesti

CD TransAdriaticum Tamare Obrovac tri puta nominiran za Porin
DEMONS & WIZARDS - III

Recenzije

DEMONS & WIZARDS - III
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video

Vijesti

Premijera: Vinko Ćemeraš - predstavlja prvi singl i video
Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina

Vijesti

Koronavirus - otkazivanje s aktualnih termina
ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX

Vijesti

ODGAĐA SE 16. ZAGREBDOX
BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.

Izvještaji

BELPHEGOR, SUFFOCATION, HATE, CARNIFLIATE – Zagreb, Močvara 7.3.2019.
21 MOST (21 bridges)

Recenzije

21 MOST (21 bridges)
DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

Recenzije

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK