NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres

8.0

16.11.2017.

BLIND GUARDIAN - Live Beyond The Spheres

Ovo će vam doista biti album kojem ćete se morati posvetiti. Ili ga slušati na tri puta, svaki njegov disk posebno preslušati i upiti sav taj materijal koji je snimljen uživo.

CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope

7.5

12.11.2017.

CHAOS ADDICT - Sacrament Of Hope

Chaos Addict, bend koji iza sebe ima sedam godina postojanja i mnogobrojne odsvirane koncerte napokon je objavio svoj dugoočekivani prvijenac pod imenom „Sacrament Of Hope“.

TRIVIUM - The Sin And The Sentence

8.0

08.11.2017.

TRIVIUM - The Sin And The Sentence

"The Sin And The Sentence" je album koji će se istovremeno svidjeti kako starim fanovima, tako i i onim fanovima modernog metala koji se do sada nisu susreli s Triviumom.

JENNER - To Live Is To Suffer

7.5

07.11.2017.

JENNER - To Live Is To Suffer

Iako je trebalo vremena da otkrijem ovaj bend i album koje su nam članice istoga predstavile ove godine, mogu reći da nitko neće požaliti jer ovdje imamo prikaz jednog old school pristupa glazbi i načinu izražaja koji vas pokreće.

RAMMSTEIN - Rammstein: Paris

9.0

05.11.2017.

RAMMSTEIN - Rammstein: Paris

Kad se prednost i odvažnost spoje, pa u tu kombinaciju dodate još samo malo otkačenosti i ekstremnosti... Pa onda sigurno dobivate „Rammstein: Paris“.

OLD NIGHT - Pale Cold Irrelevance

9.0

31.10.2017.

OLD NIGHT - Pale Cold Irrelevance

Riječki doom metal bend Old Night objavio je svoj album prvijenac „Pale Cold Irrelevance“ kojim definitivno mogu stati uz bok poznatijim europskim doom sastavima. Pred vama je sat vremena čiste doom poslastice koja najbolje pokazuje kako treba zvučati tradicionalni doom 21. stoljeća.

WOLVES IN THE THRONE ROOM - Thrice Woven

8.0

31.10.2017.

WOLVES IN THE THRONE ROOM - Thrice Woven

Dobitna kombinacija black metala, ambijentalne, atmosferične i ritualne glazbe dobila je svoj prijeko potrebni epilog za koji smo bili zakinuti zadnjih nekoliko godina.

EVIL INVADERS - Feed Me Violence

8.5

29.10.2017.

EVIL INVADERS - Feed Me Violence

„Feed Me Violence“ je brz, brutalan, nasilan i odličan. Evil Invaders uspješno su pronašli recept u kojemu oživljavaju duh speed metala 80ih kojeg spajaju s modernom produkcijom i zvukom.

SATYRICON - Deep Calleth Upon Deep

9.0

26.10.2017.

SATYRICON - Deep Calleth Upon Deep

"Deep Calleth upon Deep" je, nakon skoro 3 godine snimanja, kruna Satyriconovog stvaralaštva i album, kako ga je sam Satyr opisao, "zaista mračan, vrlo spiritualan i pun smjelosti i energije.

H.E.A.T. - Into The Great Unknown

6.0

25.10.2017.

H.E.A.T. - Into The Great Unknown

Ovom albumu jednostavno fali ono ''nešto''. Kao da je bendu ponestalo inspiracije. Što je svakako razočaravajuće s obzirom da je bend npr. albumom Address The Nation letvicu postavio prilično visoko.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

KREATOR, VADER, Dagoba u Ljubljani 18.01.2018.

18.01.2018. - četvrtak

KREATOR, VADER, Dagoba u Ljubljani 18.01.2018.

Ljubljana, Kino Šiška

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

02.02.2018. - petak

A-HA, 02.02 MTV Unplugged u bečkoj Stadthalle

Beč, Stadthalle
€ 60,45 / € 72,45

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

04.02.2018. - nedjelja

UK SUBS, 04.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

10.02.2018. - subota

ANTIVALENTINOVO, Dom Sportova, 10.02.2018., Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 160 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

Siječanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini

Vijesti

Pjevačica THE CRANBERRIESA DOLORES O'RIORDAN nas je napustila u 46. godini
Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI

Vijesti

Za IRON MAIDEN-ov spektakl u Areni Zagreb publiku će zagrijati TREMONTI
GODFLESH - Post Self

Recenzije

GODFLESH - Post Self
Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”

Kalendar

Promocija riječke grupe WHITEHEADS, 26. siječnja 2018., Muzej “Riječki torpedo – prvi na svijetu”
BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini

Vijesti

BABYMETAL gitarist Mikio 'Ko-Gami' Fujioka poginuo u 36. godini
ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad

Nagradne igre

ANTIVALENTINOVO #3 u Domu Sportova - Osvoji upad
TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix

Recenzije

TETRAGRAMMACIDE - Primal Incinerators of Moral Matrix
Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE

Vijesti

Preminuo i posljednji originalni član Motorheada EDDIE CLARKE
REX BROWN - Smoke On This...

Recenzije

REX BROWN - Smoke On This...
Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival

Nagradne igre

Osvoji upad na treći BRIJAČNICA festival
OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...

Recenzije

OBSKURITATEM - U Kraljevstvu Mrtvih...
ERIC CLAPTON u borbi s teškom bolešću oštećenja živaca

Vijesti

ERIC CLAPTON u borbi s teškom bolešću oštećenja živaca
WATAIN – švedski blekeri vraćaju se na scenu svojim šestim studijskim albumom „Trident Wolf Eclipse“

Vijesti

WATAIN – švedski blekeri vraćaju se na scenu svojim šestim studijskim albumom „Trident Wolf Eclipse“
INQUISITION – američko – kolumbijski dvojac iznenadio je fanove svojim prvim video spotom ikada

Vijesti

INQUISITION – američko – kolumbijski dvojac iznenadio je fanove svojim prvim video spotom ikada
PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma i kratka retrospektiva 2017. godine

Kolumne

PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma i kratka retrospektiva 2017. godine
JUDAS PRIEST objavili novi singl

Vijesti

JUDAS PRIEST objavili novi singl
CLUTCH ponovno u studiju

Vijesti

CLUTCH ponovno u studiju
ACCEPT - The Rise Of Chaos

Recenzije

ACCEPT - The Rise Of Chaos

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK