NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ELEINE - Dancing In Hell

7.5

15.12.2020.

ELEINE - Dancing In Hell

Eleine se s ovim albumom može polagano svrstavati među veća imena poput recimo Delaina ili Xandrie, a kako je trenutno krenulo mogli bi ih prestići. Još samo da se nekako ljepše upakiraju te simfonije, a na dobrom su putu.

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

9.0

29.11.2020.

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Inquisition su se vratili, a ''Black Mass For A Mass Grave'' je uspješan eksperiment s kojim se postepeno na velika vrata uvodi drugačija forma novo/starih oblika ukletih riffova potrebnih za postizanje vrsnog i pouzdanog black metala.

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

8.0

26.11.2020.

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

''When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out'' nam kao album donosi jedanaest kompozicija koje su skladno posložene u vremenski okvir od četrdeset i pet minuta.

DEEP PURPLE - Whoosh!

8.0

25.11.2020.

DEEP PURPLE - Whoosh!

Krećemo na putovanje neznanim prostranstvima i zanimljivim putovima koje nam je Deep Purple predstavio s albumom "Whoosh!"

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

7.0

17.11.2020.

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

Solstafir dokazuju kako znalački i spretno koriste blagodati post rocka i pri tom se ne ustručavaju ubacivati i prijeko potrebne elemente kako bi glazbu zadržali svježom i zanimljivom.

DRACONIAN - Under A Godless Veil

9.0

09.11.2020.

DRACONIAN - Under A Godless Veil

Draconian nisu jedan od onih bendova koji albume izbacuju svake ili svake dvije godine. Već svakih 5 ili više godina. A kad izdaju album, dobijemo kvalitetu.

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

6.5

30.10.2020.

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Melodični doom metal na tragu poznatih imena poput Swallow The Sun, Draconiana ili pak Shape Of Despaira bi mogao pronaći put do novih slušatelja, no maštovitost i nedovoljna količina zanimljivosti bacit će ovaj album u prosječna izdanja sa tendecijom preslušavanja dvije-tri omiljene pjesme.

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

9.0

28.10.2020.

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Kaotična godina zaslužuje kaotičan soundtrack, a za taj nezahvalan posao ne postoje bolji od ekstremnog Anaal Nathrakha.

UADA - Djinn

8.5

18.10.2020.

UADA - Djinn

Američka četvorka iz Uade polako, ali sigurno stavlja svoju glazbu među bendove ''prve lige'', a treći album ''Djinn'' je uspješan glazbeni spoj melodičnog black metala sa progresivom gdje niti minorni rock utjecaji nisu strana pojava.

AYREON - Transitus

6.5

14.10.2020.

AYREON - Transitus

Nova fantastična priča glazbenog genija Arjena Anthonyja Lucassena.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK