NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THE SWORD - Used Future

7.5

21.04.2018.

THE SWORD - Used Future

Da, The Sword se odmaknuo od old school žestokog zvuka, odbacili su gotovo sve elemente heavy metala te time izazvali negodovanje nekolicine. No, ako pogledamo i saslušamo „Used Future“, vidimo kako se u novootkrivenom području snalaze izuzetno dobro te i dalje pružaju kvalitetan glazbeni performans.

MINISTRY - AmeriKKKant

3.5

18.04.2018.

MINISTRY - AmeriKKKant

Uncle Al je već dugo van forme i "AmeriKKKant" je još jedan u nizu Ministryjevih loših i glazbeno bezidejnih albuma.

AYREON - Ayreon Universe - Best of Ayreon Live

10.0

14.04.2018.

AYREON - Ayreon Universe - Best of Ayreon Live

Po prvi puta u 22 godine, Ayreon je nastupio uživo. Koliko su to ljudi htjeli govori podatak da su koncerte posjetili ljudi iz čak 54 države, a kada se ugleda trud, ambicija, želja i vrijeme utrošeno na ovaj uistinu veliki projekt, ne preostaje ništa drugo nego prestati trošiti riječi i uroniti u veličanstveni Ayreon Universe.

VISIGOTH - CONQUEROR'S OATH

8.5

05.04.2018.

VISIGOTH - CONQUEROR'S OATH

„Conqueror's Oath“ je sve što ljubitelj old school heavy/power metala želi i onda još više od toga. Jedan je od onih albuma koji vas natjera da uzmete dobro naoštrenu sjekiru ili lijepo ukrašeni mač te vas čini nepobjedivima. Da, klišej je, ali to je heavy fuckin' metal i u tome nema ničega lošega.

PO' METRA CRIJEVA - Ča Metal

7.5

30.03.2018.

PO' METRA CRIJEVA - Ča Metal

Hrvatska glazbena scena ima kvalitetan i nadasve originalan „folk“ bend na „hrvatski način“. Po' Metra Crijeva nude legende, mitologiju, zabavu i osvrt na surovu hrvatsku realnost uz žestoke zvukove gitara i bubnjeva i tradicionalne sopile.

ARKONA - Khram

7.0

29.03.2018.

ARKONA - Khram

„Khram“ definitivno nije loše izdanje , međutim nije ni upečatljivo. Dok će fanovi black metala i mračne atmosfere biti i više nego zadovoljni, oni koji od Arkone očekuju veselije tonove, više folk metala i dinamike ostati će uskraćeni.

BLACK MOTH - Anatomical Venus

7.0

23.03.2018.

BLACK MOTH - Anatomical Venus

"Anatomical Venus" je najjači album u opusu Black Motha. Energičan, netipičan stonerski album s provokativnom, interesantnom pozadinskom pričom i idejom iza albuma i okrunjen sjajnim vokalom.

LAMPIR - The Alchemy of Cursed Blood

10.0

16.03.2018.

LAMPIR - The Alchemy of Cursed Blood

Izvanredan album. Definitivno vrijedan slušanja. Ugasite svijetla i prepustite se čaroliji black metala.

ANGRA - Ømni

8.0

14.03.2018.

ANGRA - Ømni

Unatoč mojem neslaganju s power metalom, "Ømni" je odličan, raznolik album kojeg vrijedi (više puta) preslušati.

IRON MAIDEN - The Book Of Souls: Live Chapter

7.5

09.03.2018.

IRON MAIDEN - The Book Of Souls: Live Chapter

"The Book Of Souls (Live Chapter)", album snimljen uživo koji prikazuje ono što se moglo čuti i vidjeti na već spomenutoj zadnjoj svjetskoj turneji. Da li je on dobar, da li je on loš? Slaži li se svi ili dolazi do rasprava?

<< < 1234567 > >>

Kalendar

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

26.05.2018. - subota

20. ORGANIZIRANI KAOS, 26.5.2018., Gradski bazen, Kutina

Kutina, Gradski bazen
70 / 90 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

GUS G. - Fearless

Recenzije

GUS G. - Fearless
AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK