NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

.

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

.

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

.

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

.

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

.

TRIGGER - Ljubav

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

TRIGGER - Ljubav

Kad sam na kucnu adresu dobio ovaj album da vam pravo kazem ocekivao sam sranje jer (meni osobno) kad vidim naziv 'Ljubav' koje stoji za neki hard rock/metal isl.

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

Iako od mnogih osporavanog i nepravedno cesto zabranjivanog glazbenog zanra, metal je napokon dobio knjigu kakvu zasluzuje.

WAR - Total War & We Are War

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

WAR - Total War & We Are War

Sto je to pravi black metal? Kakav bi on trebao biti? Je li to brzina Marduka, Dark Funerala ili Setheriala? Je li to progresiva Emperora? Je li to priroda Borknagara? Je li to primitivnost Darkthronea ili Kholda? I, na kraju, je li to atmosfera Cradle of Filtha ili Dimmu Borgira? Zasigurno ce svatko od vas naci razloge zasto je njegov/njezin ljubimac black metal i zaista, ne sumnjam da ste u krivu.

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

.

KULT - Winds Of War

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

KULT - Winds Of War

Ajmo utrljati jos malo soli na ranu svim mrziteljima etiketiranja glazbe tako sto cemo okarakterizirati debi album talijanske postave Kult kao 'war black metal'.

<< < 146147148149

Kalendar

SCYTHER, 19-23.06.2019.

19.06.2019. - srijeda

SCYTHER, 19-23.06.2019.

,

CANNIBAL CORPSE - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.

20.06.2019. - četvrtak

CANNIBAL CORPSE - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.

Zagreb, Boogaloo
145 kn / 155 kn / 180 kn

RED FANG - Zagreb, Močvara, 22.06.2019.

22.06.2019. - subota

RED FANG - Zagreb, Močvara, 22.06.2019.

Zagreb, Močvara
130/160 kn

FAUN, Strigon, 23.06.2019., MMC, Bratislava

23.06.2019. - nedjelja

FAUN, Strigon, 23.06.2019., MMC, Bratislava

Bratislava, MMC

FAUN, 23.06.2019., Majestic Music Club, Bratislava, Slovakia

23.06.2019. - nedjelja

FAUN, 23.06.2019., Majestic Music Club, Bratislava, Slovakia

Bratislava, Majestic Music Club
11 € - 40 €

NYTT LAND, 23.06.2019., Kset, Zagreb

23.06.2019. - nedjelja

NYTT LAND, 23.06.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
35kn/45kn

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

28.06.2019. - petak

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

29.06.2019. - subota

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

01.07.2019. - ponedjeljak

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica

Lipanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Must Read

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.

Izvještaji

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "Svi imamo strast za ''heavy'' glazbom i volimo melodičnost tako da nam je žanr postao sasvim prirodan."
GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.

Izvještaji

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija

Galerije

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "We all have a passion for heavy metal and we all love the melodicness so the genre came quite natural to us."
UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija

Galerije

UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija
RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.

Izvještaji

RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.
DEATH ANGEL - Humanicide

Recenzije

DEATH ANGEL - Humanicide
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.

Izvještaji

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.
ROCKETMAN

Recenzije

ROCKETMAN
Grunge se morao pojaviti

Kolumne

Grunge se morao pojaviti
Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto

Kolumne

Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto
STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)
Danas je međunarodni dan grupe SLAYER

Vijesti

Danas je međunarodni dan grupe SLAYER
KEEP OF KALESSIN - 18.06.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Kalendar

KEEP OF KALESSIN - 18.06.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar
FLESHGOD APOCALYPSE - Veleno

Recenzije

FLESHGOD APOCALYPSE - Veleno
BRUTAL ASSAULT 2019 - dva mjeseca do početka

Vijesti

BRUTAL ASSAULT 2019 - dva mjeseca do početka

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK