NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

DARKFALL - Firebreed

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DARKFALL - Firebreed

Darkfall je austrijski bend koji svira kombinaciju melodicnog death metala i modernog thrash metala.

DARK FUNERAL - Diabolis Interium

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DARK FUNERAL - Diabolis Interium

I pakao se otvorio po treci put...i po treci put zemlja se raskolila na pola...i po treci put vatrena kisa je palila sve zivo i nezivo...i po treci put oceani su progutali zemlju...sve je to trajalo punih...36 minuta i 28 sekundi...kakve li slucajnosti, upravo onoliko dugo koliko traje novi, treci po redu album Dark Funerala.

DEICIDE - In Torment In Hell

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DEICIDE - In Torment In Hell

Neke stvari ce izgleda zauvijek ostati iste.

DEVILYN - Artefact

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DEVILYN - Artefact

Postava Devilyn vec se odavno ubraja u kvalitetne poljske death metal bandove ciji broj gotovo svakodnevno raste.

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

Uvijek je veliki izazov recenzirati albume poznatih i utjecajnih bandova u koje, bez premisljanja, mozemo ubrojiti i Dimmu Borgir.

DORN - Brennende Kaelte

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DORN - Brennende Kaelte

Dorn je solo-projekt Roberta Liebiga, inace klavijaturiste black metal banda Riger.

DUNKELGRAFEN - Triumph Des Fleisches

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DUNKELGRAFEN - Triumph Des Fleisches

Prije no sto sam preslusao ovaj album, cuo sam podosta negativnog o njemu.

BELFEGOR - The Kingdom Of Glacial Palaces

01.01.2001. - 30.11.-0001.

BELFEGOR - The Kingdom Of Glacial Palaces

Prije nego sto se bacimo na razmatranje glazbene (ne) kvalitete ovih Poljaka, moramo razrijesiti dileme oko naziva grupe.

FAILED HUMANITY - The Sound Of Razors Through Flesh

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FAILED HUMANITY - The Sound Of Razors Through Flesh

Izgleda da se dobri stari death metal poceo buditi iz zimskog sna u koji se povukao pred naletom mase black i power bandova.

FEAR FACTORY - Digimortal

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FEAR FACTORY - Digimortal

Fear Factory.

<< < 146147148149150151152 > >>

Kalendar

FUL KUL BUVLJAK, 06.06.2020., Boogaloo, Zagreb

06.06.2020. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 06.06.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

MYSTIC FESTIVAL - Poljska, Krakow, Aviation Museum, 10. – 11.06.2020.

10.06.2020. - srijeda

MYSTIC FESTIVAL - Poljska, Krakow, Aviation Museum, 10. – 11.06.2020.

Krakov, Krakow Aviation Museum
279 / 479 / 799 PLN

SYSTEM OF A DOWN - 17.06.2020., Papp László Sportaréna, Budimpešta

17.06.2020. - srijeda

SYSTEM OF A DOWN - 17.06.2020., Papp László Sportaréna, Budimpešta

Budimpešta, Papp László Sportaréna
15 900,00 Ft - 33 900,00

OH SEES, 08.07.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

08.07.2020. - srijeda

OH SEES, 08.07.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
100 kn/120 kn

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

05.08.2020. - srijeda

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

Pula, Vallelunga
210 / 430 / 580 kn

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

Zagreb, ŠRC Šalata
85kn/100kn7120kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

29.10.2020. - četvrtak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

Svibanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

CIRITH UNGOL - Forever Black

Recenzije

CIRITH UNGOL - Forever Black
TESTAMENT - Titans Of Creation

Recenzije

TESTAMENT - Titans Of Creation
LIVE VREMEPLOV IZ 2007. - galerija

Galerije

LIVE VREMEPLOV IZ 2007. - galerija
Koncert William DuValla zakazan za Tvornici kulture 20. ožujka 2021.

Vijesti

Koncert William DuValla zakazan za Tvornici kulture 20. ožujka 2021.
Chris Eckman večeras na terasi Začarane Močvare

Vijesti

Chris Eckman večeras na terasi Začarane Močvare
PARADISE LOST - Obsidian

Recenzije

PARADISE LOST - Obsidian
...And Oceans - Cosmic World Mother

Recenzije

...And Oceans - Cosmic World Mother
AMAZING STORIES

Recenzije

AMAZING STORIES
THE KILLERS potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!

Vijesti

THE KILLERS potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!
TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Recenzije

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light
Krenula DRIVE IN kina!

Vijesti

Krenula DRIVE IN kina!
Live memorabilia - FOTO uspomene - galerija

Galerije

Live memorabilia - FOTO uspomene - galerija
TOGO

Recenzije

TOGO
JOE SATRIANI - Shapeshifting

Recenzije

JOE SATRIANI - Shapeshifting
LIVE VREMEPLOV IZ 2006. -  galerija

Galerije

LIVE VREMEPLOV IZ 2006. - galerija
PARADISE LOST - objavili novi album i video spot

Vijesti

PARADISE LOST - objavili novi album i video spot
BEHEMOTH – novim video spotom najavljuju novi EP

Vijesti

BEHEMOTH – novim video spotom najavljuju novi EP
1000MODS - Youth Of Dissent

Recenzije

1000MODS - Youth Of Dissent

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK