NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

HYPOCRISY - Osculum Obscenum

01.01.1993. - 30.11.-0001.

HYPOCRISY - Osculum Obscenum

Zasigurno svatko od vas ima album koji vam je bio prekretnica u dozivljavanju glazbe, bilo to otkrivanje rocka, metala ili cari nekog od pravaca poput blacka, deatha ili thrasha.

HYPOCRISY - Penetralia

01.01.1992. - 30.11.-0001.

HYPOCRISY - Penetralia

Prvi album benda Hypocrisy oda je floridskim death metal uzorima koji su Tagtgrenu otvorili put prema agresivnom death metalu, te je jedini album na kojem bend nastupa kao petorka sa klisejiziranim mi-smo-zli sotonistickim image-om i cesto banalnim tekstovima.

DEATH - Human

01.01.1991. - 30.11.-0001.

DEATH - Human

Death je oduvijek bio bend koji je postavljao granice svoga zanra, te ih kasnije ponovno prosirivao.

BELIEVER - Sanity Obscure

01.01.1990. - 30.11.-0001.

BELIEVER - Sanity Obscure

Sanity Obscure je drugi po redu album odlicnog banda Believer.

GAMMA RAY - Heading For Tomorrow

01.01.1989. - 30.11.-0001.

GAMMA RAY - Heading For Tomorrow

Ne znam da li je kome fora citati recenzije albuma starih 10+ godina, ali meni je definitivno zajebano pisati takve recenzije, pogotovo ako se radi o ovako jakom bandu.

BELIEVER - Extraction From Mortality

01.01.1988. - 30.11.-0001.

BELIEVER - Extraction From Mortality

Extraction From Mortality je prvi album white-metal grupe Believer.

BLACK SABBATH - Paranoid

01.01.1970. - 30.11.-0001.

BLACK SABBATH - Paranoid

Ovo je vjerojatno najpoznatiji album cetvorke zvane Crni Shabat, meni osobno drugi najbolji.

EMPEROR - In The Nightside Eclipse

9

12.09.1940.

EMPEROR - In The Nightside Eclipse

Rijetko koji band vec svojim prvim albumom postane kultno popularan i dozivi sudbinu da se svi slijedeci albumi usporedjuju s prvim.

CYNIC - Focus

9.5

11.09.1940.

CYNIC - Focus

Moram priznati da me ovaj album na prvo slusanje bas i nije odusevio - "Kakvi su to efekti na vokalima?" i slicne zamjerke su izranjale jedna za drugom.

 -

30.11.-0001. - 30.11.-0001.

-

.

<< < 140141142143144145146 > >>

Kalendar

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2019. - petak

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

25.05.2019. - subota

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

Kutina, KMC Kutina
50 kn

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

29.05.2019. - srijeda

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

Graz, Stadthalle

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

29.05.2019. - srijeda

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
60 kn / 80 kn

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

31.05.2019. - petak

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

Zabok, Regenerator

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

31.05.2019. - petak

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
40 kn / 50 kn

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

01.06.2019. - subota

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
Besplatno

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf,  13. - 16.06.2019.

13.06.2019. - četvrtak

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf, 13. - 16.06.2019.

Nickelsdorf,

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

14.06.2019. - petak

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

Ljubljana, Orto Bar
22 / 25 €

Svibanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.

Izvještaji

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Močvara, 23.05.2019.
BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija

Galerije

BUILT TO SPILL, Disco Doom, Orua - Zagreb, Mochvara, 23.05.2019. - galerija
BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE):

Intervjui

BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE): " "Opera" je odmak od prvog albuma: i žanrovski i tehnički."
THE NATIONAL - I Am Easy To Find

Recenzije

THE NATIONAL - I Am Easy To Find
COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija

Galerije

COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija
PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)
Dragi mama i tata…ja sam metalika

Kolumne

Dragi mama i tata…ja sam metalika
DIE ÄRZTE  - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.

Izvještaji

DIE ÄRZTE - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.
MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.

Izvještaji

MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.
ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.

Kalendar

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.
ANTITODOR:

Intervjui

ANTITODOR: "Za mene je punk način borbe za bolji svijet."
AMON AMARTH - Berserker

Recenzije

AMON AMARTH - Berserker
DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)
SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu

Vijesti

SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu
LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.

Izvještaji

LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.
GRETTA objavila kompilacijski album '15'

Vijesti

GRETTA objavila kompilacijski album '15'
MERI TADIĆ (IRIJ):

Intervjui

MERI TADIĆ (IRIJ): "Glazbena scena u Hrvatskoj je čak otvorenija i sklonija eksperimentalnim bendovima i glazbenicima nego što je Švicarska."
VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Izvještaji

VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK