NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

EXTREME NOISE TERROR - Being And Nothing

8

15.02.2001.

EXTREME NOISE TERROR - Being And Nothing

Isuse! Nakon sto sam stisnuo play tipku na svetoj mi liniji, mrtvacku tisinu prekinuo je divljacki vrisak i ja sam skoro upao sa stolice!

EMPEROR - Prometheus

9.5

12.02.2001.

EMPEROR - Prometheus

Za one koji jos ne znaju - ovo je sluzbeno zadnji album norveskih black metalaca.

EDGUY - Mandrake

9.5

12.01.2001.

EDGUY - Mandrake

Najbolji power metal album 2001?

ABSU - Tara

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ABSU - Tara

Tara je jedan od albuma koji su prosle godine u njemackom Hammer casopisu proglaseni kao najlosiji u 2001.

ADAGIO - Sanctus Ignis

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ADAGIO - Sanctus Ignis

Cim sam procitao ime grupe i naslov albuma, otprilike sam znao sto mi se sprema.

AEBA - Rebellion-Edens Asche

01.01.2001. - 30.11.-0001.

AEBA - Rebellion-Edens Asche

Da ne duljimo s uvodom, na ovom albumu kvalitetno je: produkcija, brzi prijelazi i spori akusticni dijelovi.

AGONIZE - Promo 2001

01.01.2001. - 30.11.-0001.

AGONIZE - Promo 2001

Grupom Agonize po prvi puta predstavljamo kvalitetne metal grupe izvan podrucja Hrvatske.

AFTER FOREVER - Decipher

01.01.2001. - 30.11.-0001.

AFTER FOREVER - Decipher

I josh jedan gothic bend iz Nizozemske...

ANCIENT RITES - Dim Carcosa

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ANCIENT RITES - Dim Carcosa

Najljepsa su ona iznenadjenja koja ne ocekujemo.

ANGELCORPSE - Iron, Blood & Blasphemy

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ANGELCORPSE - Iron, Blood & Blasphemy

Nakon samo cetiri i pol godine aktivnog sudjelovanja na svjetskoj death metal sceni (oko 200 koncerata ukljucujuci i onaj u Zagrebu u studenom '99.

<< < 140141142143144145146 > >>

Kalendar

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

19.02.2020. - srijeda

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES, 19.2.2010., Stadthalle, Wien

Wien, Stadthalle
€ 59,99 / € 223,00 (Gold Merchandise Package)

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES - Mađarska, Budimpešta, Papp László Sportaréna, 20.2.2010.

20.02.2020. - četvrtak

FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH & BAD WOLVES - Mađarska, Budimpešta, Papp László Sportaréna, 20.2.2010.

Budimpešta, Papp László Sportaréna
15 900,00 Ft - 59 900,00 Ft

PURE ELECTRO PARTY, 21.02.2020., GK Jabuka, Zagreb

21.02.2020. - petak

PURE ELECTRO PARTY, 21.02.2020., GK Jabuka, Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

OZZY OSBOURNE, 26.02.2020., Stadthalle, Halle D, Wien

26.02.2020. - srijeda

OZZY OSBOURNE, 26.02.2020., Stadthalle, Halle D, Wien

Wien, Stadthalle
€ 74,85 / € 86,60 / € 92,45 / € 104,20

ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška

28.02.2020. - petak

ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška

Ljubljana, Kino Šiška
20€ pretprodaja, 22€ na dan koncerta

JONATHAN, 29.02.2020., Sax, Zagreb

29.02.2020. - subota

JONATHAN, 29.02.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
80 kn

THE MAHONES - 01.03.2020., Močvara, Zagreb

01.03.2020. - nedjelja

THE MAHONES - 01.03.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
70 / 90 kn

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

05.03.2020. - četvrtak

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn

THE BLACK WIZARDS, 06.03.2020., OKC Palach, Rijeka

06.03.2020. - petak

THE BLACK WIZARDS, 06.03.2020., OKC Palach, Rijeka

Rijeka, OKC Palach
40 kn / 60 kn

SUFFOCATION i BELPHEGOR, 07.03.2020., Močvara, Zagreb

07.03.2020. - subota

SUFFOCATION i BELPHEGOR, 07.03.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
130kn / 150 kn/ 180 kn

Veljača / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Must Read

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija

Galerije

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020. - galerija

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020. - galerija
BRKOVI - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.02.2020.

Izvještaji

BRKOVI - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.02.2020.
SAVANT:

Intervjui

SAVANT: "Publici ćemo predstaviti pjesme koje smo brusili zadnju godinu,a planiramo ih staviti I na novi album"
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Kalendar

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
J.R. AUGUST u Hrvatskom glazbenom zavodu

Vijesti

J.R. AUGUST u Hrvatskom glazbenom zavodu
SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

Recenzije

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self
A  OSCARA 2020 dobiva....

Kolumne

A OSCARA 2020 dobiva....
EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Izvještaji

EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.
EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020. - galerija

Galerije

EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020. - galerija
MOLCHAT DOMA, Zarkoff, ManMachine – 7.2.2020. KSET, Zagreb

Izvještaji

MOLCHAT DOMA, Zarkoff, ManMachine – 7.2.2020. KSET, Zagreb
MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart

Recenzije

MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart
WARDRUNA - najavljuje izlazak novog albuma naziva ''Kvitravn''

Vijesti

WARDRUNA - najavljuje izlazak novog albuma naziva ''Kvitravn''
KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion

Recenzije

KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion
PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Recenzije

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)
ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška

Kalendar

ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška
LINDEMANN - F & M

Recenzije

LINDEMANN - F & M
SLIPKNOT, Behemoth - Budimpešta, Papp Laszlo Sportarena, 04.02.2020.

Izvještaji

SLIPKNOT, Behemoth - Budimpešta, Papp Laszlo Sportarena, 04.02.2020.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK