NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

HROSSHARSGRANI - The Secret Fire

01.01.2001. - 30.11.-0001.

HROSSHARSGRANI - The Secret Fire

Ako bih jednom rijecju morao opisati ovaj album, onda bi to bila rijec-neobicno.

MARDUK - La Grande Danse Macabre

01.01.2001. - 30.11.-0001.

MARDUK - La Grande Danse Macabre

Ipak je "Panzerdivision Marduk" bio samo jedan uspjesan eksperiment! Ovo 'uspjesan' kazem jer je album dobio pozitivne reakcije iz cijelog svijeta.

MASTODON - Lifesblood

01.01.2001. - 30.11.-0001.

MASTODON - Lifesblood

Ovo je i vise nego dobar pocetak mladog banda! Petnasetominutni mini-album cetvorke predvodjene Troyom Sandersom kratko je zadovoljavanje apetita prije izdavanje dugosvirajuceg albuma.

NEBULAR MOON - Metamorphosis

01.01.2001. - 30.11.-0001.

NEBULAR MOON - Metamorphosis

Ovo se zove skolski primjer kvalitetnog gothic-black metala! Nebular Moon na najbezbolniji nacin dokazuje da za dobar album ne treba neka velika filozofija nego mnogo znoja, malo inspiracije i, naravno, pokoja fina melodija.

NOCTE OBDUCTA - Schwarzmetall

01.01.2001. - 30.11.-0001.

NOCTE OBDUCTA - Schwarzmetall

Jako me zanimalo u kojem ce se kreativnom smjeru razvijati grupa nakon "Taverna" albuma.

ORCA - Limited Edition

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ORCA - Limited Edition

U Orci djeluju 'stari' metal zecevi koji su vec ostavili trag u hrvatskoj metal sceni i zato ne iznenadjuje cinjenica da se ovo izdanje ipak razlikuje od ostatka demo snimki koje su zatrpali na Cmar-net team.

ORCA - Limited Edition

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ORCA - Limited Edition

U Orci djeluju 'stari' metal zecevi koji su vec ostavili trag u hrvatskoj metal sceni i zato ne iznenadjuje cinjenica da se ovo izdanje ipak razlikuje od ostatka demo snimki koje su zatrpali na Cmar-net team.

PANONSKI SINDROM - Loudness Of Silence

01.01.2001. - 30.11.-0001.

PANONSKI SINDROM - Loudness Of Silence

Ovo je jedan od rijetkih bendova koji radi na visoko profesionalnoj razini sto ukljucuje kvalitetno izradjen layout demo snimke (slika i na CD-u!), za hrvatske uvjete vrhunska produkcija i redovito odrzavanje koncerata.

TERRA FIRMA - Harms Way

01.01.2001. - 30.11.-0001.

TERRA FIRMA - Harms Way

Moj prvi susret sa glazbenim pravcem zvanim stoner rock.

WELTENBRAND - In Gottes Oder Des Teufels Namen

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WELTENBRAND - In Gottes Oder Des Teufels Namen

Koliko cesto imate priliku poslusati bend iz Lihtenstajna? Pa ne bas svaki dan! Kao sto je neobicno iz koje zemlje dolaze, tako je i neobicno kakvu glazbu sviraju.

<< < 139140141142143144145 > >>

Kalendar

NEMANJA, 17.10.2019, KSET, Zagreb

17.10.2019. - četvrtak

NEMANJA, 17.10.2019, KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

CLOCKWORK, 17.10.2019., Randevu/DANĐN Bar, Osijek

17.10.2019. - četvrtak

CLOCKWORK, 17.10.2019., Randevu/DANĐN Bar, Osijek

Osijek, Randevu/DANĐN Bar
10 kn

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019.

18.10.2019. - petak

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019.

Zagreb, Arena Zagreb

KOJOTI, 19.10.2019., O'rock Fest, Zabok

19.10.2019. - subota

KOJOTI, 19.10.2019., O'rock Fest, Zabok

Zabok, O'Rock Fest
Besplatno

FUL KUL BUVLJAK,19.10.2019., Boogaloo, Zagreb

19.10.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK,19.10.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 19.10.2019.

19.10.2019. - subota

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 19.10.2019.

Zagreb, Arena Zagreb
99 kn/119 kn/ 139 kn/750 kn

COLDSNAP, 19.10.2019., Kset, Zagreb

19.10.2019. - subota

COLDSNAP, 19.10.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
65 kn / 80 kn

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

24.10.2019. - četvrtak

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

Zagreb, Hard Place
slobodan ulaz

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

25.10.2019. - petak

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

26.10.2019. - subota

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

Zagreb, Lisinski
190, 230, 290, 330 i 390 kn

Listopad / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Galerije

THE CHEMICAL BROTHERS - Zagreb, Dom sportova, 12.10.2019. - galerija

12.10.2019. − Zagreb, Hrvatska, Dom sportova

THE CHEMICAL BROTHERS - Zagreb, Dom sportova, 12.10.2019. - galerija
NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija

08.10.2019. − Zagreb, Vintage Industrial Bar

NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija
HINDI ZAHRA - Zagreb, Tvornica Kulture, 27.09.2019. - galerija

27.09.2019. − Zagreb, Hrvatska, Tvornica kulture

HINDI ZAHRA - Zagreb, Tvornica Kulture, 27.09.2019. - galerija

Must Read

OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.

Izvještaji

OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.
ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound

Intervjui

ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound
ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“

Vijesti

ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“
Gitara koja je ubila folk

Kolumne

Gitara koja je ubila folk
NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija

Galerije

NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija
OPĆA OPASNOST:

Intervjui

OPĆA OPASNOST: "Najveći uspjeh u ovom poslu je prilagoditi se vremenu u kojem živiš, a ostati svoj"
NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

Recenzije

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen
OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Kalendar

OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar
THE AGONIST - Orphans

Recenzije

THE AGONIST - Orphans
SHE PAST AWAY, Phantasmagoria - Zagreb, Boogaloo, 5.10.2019.

Izvještaji

SHE PAST AWAY, Phantasmagoria - Zagreb, Boogaloo, 5.10.2019.
NIGHTSTALKER - Zagreb, Močvara, 03.10.2019.

Izvještaji

NIGHTSTALKER - Zagreb, Močvara, 03.10.2019.
PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Recenzije

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)
ARISES:

Intervjui

ARISES: "Inspiracija za album ''System'' dolazi iz vlastitih svakodnevnih situacija, ali i iz hrpe jezivih informacija kojima smo redovno izbombardirani htjeli mi to ili ne."
Svjetska glazbena zvijezda prvi put u Hrvatskoj

Vijesti

Svjetska glazbena zvijezda prvi put u Hrvatskoj
THE CHEMICAL BROTHERS 12. listopada u Domu Sportova

Vijesti

THE CHEMICAL BROTHERS 12. listopada u Domu Sportova
APOCALYPTICA se vraća u Hrvatsku

Vijesti

APOCALYPTICA se vraća u Hrvatsku
THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

Izvještaji

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.
HINDI ZAHIRA večeras u Tvornici kulture

Vijesti

HINDI ZAHIRA večeras u Tvornici kulture

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK