NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THEATRE O TRAGEDY - Musique

01.01.2000. - 30.11.-0001.

THEATRE O TRAGEDY - Musique

Tako mi maminih przenih tikvica, ovaj album donosi mnogo noviteta iz kuce Theatre of Tragedy! Ovo izdanje je zasigurno najvaznije u karijeri ovog norveskog benda jer doom-gothic style mijenjaju u jednu interesantnu spojku electra, gothica, popa, rocka i metala.

THRONE OF CHAOS - Menace And Prayer

01.01.2000. - 30.11.-0001.

THRONE OF CHAOS - Menace And Prayer

Ovaj band je kod mene uspio postici slican efekt kojeg sam dosad dozivio samo za gledanje Malnarovog Nightmare Stagea.

THY MAJESTIE - The Lasting Power

01.01.2000. - 30.11.-0001.

THY MAJESTIE - The Lasting Power

Epic Hollywood Metal...

VANDEN PLAS - Spirit Of Live

01.01.2000. - 30.11.-0001.

VANDEN PLAS - Spirit Of Live

Nepisano je pravilo da nakon nekoliko studijskih slijedi live album i Vanden Plas ovdje nije iznimka.

KING DIAMOND - House Of God

01.01.2000. - 30.11.-0001.

KING DIAMOND - House Of God

Dakle, ovdje se radi o zadnjem albumu Kinga Diamonda.

ENSLAVED - Frost

9

14.01.1999.

ENSLAVED - Frost

Par rijeci se mora reci o jednom od najboljih i najutjecajnijih black metal albuma ikada.

END OF GREEN - Infinity

9

12.01.1999.

END OF GREEN - Infinity

Ako nikad niste culi za End Of Green, ne morate se cuditi jer sam i ja za njih cuo tek nedavno - odusevio sam se naslovnom stvari Infinity koju sam sasvim slucajno skinuo sa neta.

EMPEROR - Anthems To The Welkin at Dusk

10

12.01.1999.

EMPEROR - Anthems To The Welkin at Dusk

Emperor se nikada nije ponavljao i nikada glazbeno nije stajao na istom mjestu.

GAMMA RAY - Powerplant

01.01.1999. - 30.11.-0001.

GAMMA RAY - Powerplant

Ovaj album je ubrzo nakon ulaska u prodavaonice proglasen najboljim power metal ostvarenjem do tada, koliko od strane fanova, toliko i u recenzijama.

HYPOCRISY - Hypocrisy

01.01.1999. - 30.11.-0001.

HYPOCRISY - Hypocrisy

Evo napisao sam sest Hypocrisy recenzija do sada i gotovo da ne znam sto bih novog rekao o njima, i to bas sada kada je na redu njihov najbolji album.

<< < 139140141142143144145 > >>

Kalendar

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

28.06.2019. - petak

Pure Electro party, GK Jabuka, 28.06.2019., Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

29.06.2019. - subota

LETU ŠTUKE - Zagreb, krov MSU, 29.06.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

01.07.2019. - ponedjeljak

FLOGGING MOLLY, 01.07.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica

14. HOOMSTOCK FESTIVAL - Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića, 05.-.06.07.2019.

05.07.2019. - petak

14. HOOMSTOCK FESTIVAL - Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića, 05.-.06.07.2019.

Hum na Sutli, OŠ Viktora Kovačića
80 kn

THE STRANGE - Zagreb, krov MSU, 06.07.2019.

06.07.2019. - subota

THE STRANGE - Zagreb, krov MSU, 06.07.2019.

Zagreb, krov MSU
85 kn

GORGASM & CENOTAPH & ABNORMALITY, 08.07.2019., AKC Attack, Zagreb

08.07.2019. - ponedjeljak

GORGASM & CENOTAPH & ABNORMALITY, 08.07.2019., AKC Attack, Zagreb

Zagreb, AKC Attack
50 kn

COMBCHRIST - Zagreb, Močvara, 13.07.2019.

13.07.2019. - subota

COMBCHRIST - Zagreb, Močvara, 13.07.2019.

Zagreb, Močvara

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

27.07.2019. - subota

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

Zagreb, ŠRC Šalata
190 kn / 220 kn / 250 kn / 370 kn

Lipanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Must Read

GAAHLS WYRD - GastiR - Ghosts Invited

Recenzije

GAAHLS WYRD - GastiR - Ghosts Invited
CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.

Izvještaji

CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019.
CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019. - galerija

Galerije

CANNIBAL CORPSE, Unfound Reliance, Carnosus - Zagreb, Boogaloo, 20.06.2019. - galerija
Na današnji dan objavljen TROOPER

Vijesti

Na današnji dan objavljen TROOPER
FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.

Izvještaji

FOO FIGHTERS - Pula, Arena, 18.6.2019.
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "Svi imamo strast za ''heavy'' glazbom i volimo melodičnost tako da nam je žanr postao sasvim prirodan."
GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)

Recenzije

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI (Godzilla: King of the Monsters)
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.

Izvještaji

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019.
NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija

Galerije

NOVAROCK - Nickelsdorf, Austrija, 13-16.06.2019. - galerija
UNFOUND RELIANCE:

Intervjui

UNFOUND RELIANCE: "We all have a passion for heavy metal and we all love the melodicness so the genre came quite natural to us."
UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija

Galerije

UADA, Panzerfaust - Zagreb, Mochvara, 17.06.2019. - galerija
RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.

Izvještaji

RAMMSTEIN - Dresden, Stadion Rudolf Harbig, 12.06.2019.
DEATH ANGEL - Humanicide

Recenzije

DEATH ANGEL - Humanicide
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.

Izvještaji

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, The Vacant Lots - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.06.2019.
ROCKETMAN

Recenzije

ROCKETMAN
Grunge se morao pojaviti

Kolumne

Grunge se morao pojaviti
Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto

Kolumne

Britanija prije Beatlesa: Skiffle i još ponešto
STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Recenzije

STOCKHOLMSKI SINDROM (Stockholm)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK