NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ANCIENT RITES - Dim Carcosa

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ANCIENT RITES - Dim Carcosa

Najljepsa su ona iznenadjenja koja ne ocekujemo.

ANGELCORPSE - Iron, Blood & Blasphemy

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ANGELCORPSE - Iron, Blood & Blasphemy

Nakon samo cetiri i pol godine aktivnog sudjelovanja na svjetskoj death metal sceni (oko 200 koncerata ukljucujuci i onaj u Zagrebu u studenom '99.

ANGRA - Rebirth

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ANGRA - Rebirth

Ovo je stvarno preporod! Novi basista (Felipe Andreoli), novi bubnjar (Aquiles Priester), i zadnje ali i najvaznije, novi vokal (Eduardo Falaschi).

AT THE GATES - Suicidal Final Art

01.01.2001. - 30.11.-0001.

AT THE GATES - Suicidal Final Art

Ne, ovo nazalost nije novi album.

DARKFALL - Firebreed

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DARKFALL - Firebreed

Darkfall je austrijski bend koji svira kombinaciju melodicnog death metala i modernog thrash metala.

DARK FUNERAL - Diabolis Interium

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DARK FUNERAL - Diabolis Interium

I pakao se otvorio po treci put...i po treci put zemlja se raskolila na pola...i po treci put vatrena kisa je palila sve zivo i nezivo...i po treci put oceani su progutali zemlju...sve je to trajalo punih...36 minuta i 28 sekundi...kakve li slucajnosti, upravo onoliko dugo koliko traje novi, treci po redu album Dark Funerala.

DEICIDE - In Torment In Hell

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DEICIDE - In Torment In Hell

Neke stvari ce izgleda zauvijek ostati iste.

DEVILYN - Artefact

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DEVILYN - Artefact

Postava Devilyn vec se odavno ubraja u kvalitetne poljske death metal bandove ciji broj gotovo svakodnevno raste.

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

Uvijek je veliki izazov recenzirati albume poznatih i utjecajnih bandova u koje, bez premisljanja, mozemo ubrojiti i Dimmu Borgir.

DORN - Brennende Kaelte

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DORN - Brennende Kaelte

Dorn je solo-projekt Roberta Liebiga, inace klavijaturiste black metal banda Riger.

<< < 138139140141142143144 > >>

Kalendar

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

16.11.2019. - subota

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova

PSIHOMODO POP - Zagreb, Tvornica Kulture, 16.11.2019.

16.11.2019. - subota

PSIHOMODO POP - Zagreb, Tvornica Kulture, 16.11.2019.

Zagreb, Tvornica Kulture
110 kn

NIRVANA TRIBUTE BAND, 16.11.2019, Boogaloo, Zagreb

16.11.2019. - subota

NIRVANA TRIBUTE BAND, 16.11.2019, Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
70 kn / 90 kn / 110 kn

80's Party, 16.11.2019., Boogaloo, Zagreb

16.11.2019. - subota

80's Party, 16.11.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

18.11.2019. - ponedjeljak

MOONSPELL, ROTTING CHRIST, SIVER DUST 18.11.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
180 kn / 200 kn

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

21.11.2019. - četvrtak

MASSIMO (Vještina Boutique) - Zagreb, Kazalište Gavella, 21.- 22.11.2019.

Zagreb, Kazalište Gavella
270 kn parter / 330 kn balkon

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

22.11.2019. - petak

15. POZITIVAN KONCERT, 22. i 23.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90 kn / 140 kn / 170 kn

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

22.11.2019. - petak

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, 22.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GORAN BARE & MAJKE, 24.11.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn/130 kn/ 150 kn

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.11.2019. - nedjelja

GUITAR WOLF, 24.11.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
50 kn / 70 kn

Studeni / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Must Read

RAT STRUJA (The Current War)

Recenzije

RAT STRUJA (The Current War)
DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija

Galerije

DUBROVNIK JAZZ OUTBREAK FESTIVAL - Dubrovnik, Lazareti, 5. lađa, 8.-10.11.2019 - galerija
ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.

Izvještaji

ANNIHILATOR + ARCHER NATION, Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019.
ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija

Galerije

ANNIHILATOR, Archer Nation - Zagreb, Boogaloo, 10.11.2019. - galerija
JUDY

Recenzije

JUDY
SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.

Izvještaji

SWALLOW THE SUN, October Tide, Oceanwake - Ljubljana, Orto Bar, 08.11.2019.
CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.

Izvještaji

CONAN + SUPP. SIXES AND UN, Zagreb, Močvara, 05.11.2019.
DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija

Galerije

DOPETHRONE, Negative Slug - Zagreb, Mochvara, 04.11.2019. - galerija
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Prepare to get sucked into a whirlpool of slow, heavy riffs, menacing drums, monstrous growls and desperate screams!"
KONVENT:

Intervjui

KONVENT: "Pripremite se biti uvučeni u vrtlog sporih, heavy riffova, prijetećih bubnjeva, čudovišnih growlova i očajničkih vriskova!"
BIJELA VRANA (The White Crow)

Recenzije

BIJELA VRANA (The White Crow)
SHE LOVES PABLO:

Intervjui

SHE LOVES PABLO: "Brucošijada FERa je posebno poznata po tome da bude kaos, a u kaosu se jako dobro osjećamo."
DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.

Izvještaji

DE STAAT - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2019.
BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'

Vijesti

BE HA VE objavio novi singl i video spot 'My Baby Does It Well'
DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

Recenzije

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ
Sutra u Hard Placeu LIZA COLBY SOUND

Vijesti

Sutra u Hard Placeu LIZA COLBY SOUND
ELUVEITIE uskoro u Ljubljani

Vijesti

ELUVEITIE uskoro u Ljubljani
BORKNAGAR - True North

Recenzije

BORKNAGAR - True North

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK