NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

TERRA FIRMA - Harms Way

01.01.2001. - 30.11.-0001.

TERRA FIRMA - Harms Way

Moj prvi susret sa glazbenim pravcem zvanim stoner rock.

WELTENBRAND - In Gottes Oder Des Teufels Namen

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WELTENBRAND - In Gottes Oder Des Teufels Namen

Koliko cesto imate priliku poslusati bend iz Lihtenstajna? Pa ne bas svaki dan! Kao sto je neobicno iz koje zemlje dolaze, tako je i neobicno kakvu glazbu sviraju.

WITCHERY - Symphony For The Devil

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WITCHERY - Symphony For The Devil

Sharlee D'Angelo (gradjansko ime Charles Petter Andreason) je stvarno svestrani momak.

WITHIN TEMPTATION - Mother Earth

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WITHIN TEMPTATION - Mother Earth

Bend koji se u pocetku, a vjerojatno i danas, smatrao kao "drugim bendom iz Nizozemske s pjevacicom" je jako napredovao te se u procesu podosta izmjenio, hmm koliko puta se to mora reci za gothic orjentirane bendove!? Bilo kako bilo, od gothica je ostao jedino predivni glas Sharon den Adel, te poneka tako orjentirana pjesma.

WURDULAK - Ceremony In Flames

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WURDULAK - Ceremony In Flames

Wurdulak je jedan od bandova sa Baphomet/Houscore Recordsa, inace diskografske kuce u vlasnistvu Killjoya (Necrophagia) i Phil Anselma (Pantera).

WYKKED WYTCH - Angelic Vengeance

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WYKKED WYTCH - Angelic Vengeance

Neka mi netko kaze da je ovo samo sala! Band blesava imena Wykked Wytch svira toliku stilisticku kopiju Cradle of Filtha da je to nevjerojatno! Oni koji su Britance Hecate Enthroned napadali iz istog razloga, dobit ce cir na zelucu kada cuju ove.

ZORN - Schwarz Metall

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZORN - Schwarz Metall

Iako grupe koje bismo mogli nazvati zacetnicima black metala ili vise ne postoje, ili su se upustile u istrazivanje drugih glazbenih voda, duh izvornog black metala jos uvijek zivi.

ZYKLON - World Ov Worms

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZYKLON - World Ov Worms

I dok je Ihsahn zaokupljen zajedno sa svojom zenom Ihriel avangardnim projektom Peccatum, ostala dva clana legendarnog Emperora, Samoth (gitara) i Trym (bubnjevi), ukljucujuci i Destruchtora (Myrkskog, gitara) te Daemona (Vokali, Limbonic Art), ostaju u black metal vodama te s projektom Zyklon (poznatim i kao Zyklon-B) izdaju "World ov worms".

KHOLD - Masterpiss Of Pain

01.01.2001. - 30.11.-0001.

KHOLD - Masterpiss Of Pain

Fanovi old-school black metal scene, oprez!!! Ovdje imamo potencijalnog nasljednika Darkthrone-a, koji na mnogo mjesta svog debi albuma "Masterpiss of pain" svira puno bolje i produhovljenije od svojih ucitelja.

KING DIAMOND & BLACK ROSE - 20 Years Ago

01.01.2001. - 30.11.-0001.

KING DIAMOND & BLACK ROSE - 20 Years Ago

Kralj horror metala nas je napao s novim izdanjem! Ili ne? Ako idemo proanalizirati sam naziv albuma, mozemo doci do slijedecih zakljucaka: King Diamond pjeva, ali sa bandom Black Rose (wtf?).

<< < 138139140141142143144 > >>

Kalendar

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.07.2019. - utorak

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

23.07.2019. - utorak

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Pula, Arena

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

27.07.2019. - subota

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

Zagreb, ŠRC Šalata
190 kn / 220 kn / 250 kn / 370 kn

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

28.07.2019. - nedjelja

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

Ljubljana, Kino Šiška
25 €, 29 € na dan koncerta

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

01.08.2019. - četvrtak

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Tisno, The Garden Resort
early bird 360 kn / 480 kn

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

02.08.2019. - petak

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

Primošten,

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

Jaromer, Utvrda Josefov

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

Budimpešta, Obudai otok
dnevne 75 EURa, višednevni passevi od 219 -339 EUR

Srpanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

05.07.2019. − Zagreb, Stross

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

06.07.2019. − Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

03.07.2019. − Zagreb, Hrvatska, ŠRC Šalata

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Must Read

Glazbenici ubojice

Kolumne

Glazbenici ubojice
DOMINO

Recenzije

DOMINO
ABBATH - Outstrider

Recenzije

ABBATH - Outstrider
Federico Schmuckler:

Intervjui

Federico Schmuckler: "Krajnja stanica izrade filma je nagrada iako to redatelji često ne shvaćaju svjesno."
COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija

Galerije

COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija
LUCAS FOX (MOTORHEAD):

Intervjui

LUCAS FOX (MOTORHEAD): "I met Lemmy at the Speakeasy and through Motorcycle Irene who was someone I spent a lot of time with…"
PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Kalendar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.
IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?

Kolumne

IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?
FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom

Vijesti

FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom
SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.

Izvještaji

SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.

Izvještaji

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.
BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL):

Intervjui

ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL): "Smatram da film sa dobrom tematikom, bez obzira na žanr ili kategoriju, nađe put do publike."
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
YESTERDAY

Recenzije

YESTERDAY
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.

Izvještaji

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Galerije

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija
LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Izvještaji

LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK