NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

HEAVENLY - Sign Of The Winner

01.01.2001. - 30.11.-0001.

HEAVENLY - Sign Of The Winner

Haha.

HOLLENTHON - With Vilest Of Worms To Dwell

01.01.2001. - 30.11.-0001.

HOLLENTHON - With Vilest Of Worms To Dwell

Prva grupa koja mi pada na um slusanjem austrijske grupe Hollenthon su Svedjani Therion.

HROSSHARSGRANI - The Secret Fire

01.01.2001. - 30.11.-0001.

HROSSHARSGRANI - The Secret Fire

Ako bih jednom rijecju morao opisati ovaj album, onda bi to bila rijec-neobicno.

MARDUK - La Grande Danse Macabre

01.01.2001. - 30.11.-0001.

MARDUK - La Grande Danse Macabre

Ipak je "Panzerdivision Marduk" bio samo jedan uspjesan eksperiment! Ovo 'uspjesan' kazem jer je album dobio pozitivne reakcije iz cijelog svijeta.

MASTODON - Lifesblood

01.01.2001. - 30.11.-0001.

MASTODON - Lifesblood

Ovo je i vise nego dobar pocetak mladog banda! Petnasetominutni mini-album cetvorke predvodjene Troyom Sandersom kratko je zadovoljavanje apetita prije izdavanje dugosvirajuceg albuma.

NEBULAR MOON - Metamorphosis

01.01.2001. - 30.11.-0001.

NEBULAR MOON - Metamorphosis

Ovo se zove skolski primjer kvalitetnog gothic-black metala! Nebular Moon na najbezbolniji nacin dokazuje da za dobar album ne treba neka velika filozofija nego mnogo znoja, malo inspiracije i, naravno, pokoja fina melodija.

NOCTE OBDUCTA - Schwarzmetall

01.01.2001. - 30.11.-0001.

NOCTE OBDUCTA - Schwarzmetall

Jako me zanimalo u kojem ce se kreativnom smjeru razvijati grupa nakon "Taverna" albuma.

ORCA - Limited Edition

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ORCA - Limited Edition

U Orci djeluju 'stari' metal zecevi koji su vec ostavili trag u hrvatskoj metal sceni i zato ne iznenadjuje cinjenica da se ovo izdanje ipak razlikuje od ostatka demo snimki koje su zatrpali na Cmar-net team.

ORCA - Limited Edition

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ORCA - Limited Edition

U Orci djeluju 'stari' metal zecevi koji su vec ostavili trag u hrvatskoj metal sceni i zato ne iznenadjuje cinjenica da se ovo izdanje ipak razlikuje od ostatka demo snimki koje su zatrpali na Cmar-net team.

PANONSKI SINDROM - Loudness Of Silence

01.01.2001. - 30.11.-0001.

PANONSKI SINDROM - Loudness Of Silence

Ovo je jedan od rijetkih bendova koji radi na visoko profesionalnoj razini sto ukljucuje kvalitetno izradjen layout demo snimke (slika i na CD-u!), za hrvatske uvjete vrhunska produkcija i redovito odrzavanje koncerata.

<< < 137138139140141142143 > >>

Kalendar

RAMMSTEIN - Češka, Prag, Eden Arena, 16. -17. 07. 2019.

16.07.2019. - utorak

RAMMSTEIN - Češka, Prag, Eden Arena, 16. -17. 07. 2019.

Prag, Eden Arena

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

27.07.2019. - subota

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

Zagreb, ŠRC Šalata
190 kn / 220 kn / 250 kn / 370 kn

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

28.07.2019. - nedjelja

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

Ljubljana, Kino Šiška
25 €, 29 € na dan koncerta

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

01.08.2019. - četvrtak

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Tisno, The Garden Resort
early bird 360 kn / 480 kn

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

02.08.2019. - petak

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

Primošten,

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

Jaromer, Utvrda Josefov

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

Budimpešta, Obudai otok
dnevne 75 EURa, višednevni passevi od 219 -339 EUR

PUP, Močvara, 10.08.2019., Zagreb

10.08.2019. - subota

PUP, Močvara, 10.08.2019., Zagreb

Zagreb, Močvara
80 kn / 100 kn

Srpanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

05.07.2019. − Zagreb, Stross

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

06.07.2019. − Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

03.07.2019. − Zagreb, Hrvatska, ŠRC Šalata

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Must Read

DOMINO

Recenzije

DOMINO
ABBATH - Outstrider

Recenzije

ABBATH - Outstrider
Federico Schmuckler:

Intervjui

Federico Schmuckler: "Krajnja stanica izrade filma je nagrada iako to redatelji često ne shvaćaju svjesno."
COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija

Galerije

COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija
LUCAS FOX (MOTORHEAD):

Intervjui

LUCAS FOX (MOTORHEAD): "I met Lemmy at the Speakeasy and through Motorcycle Irene who was someone I spent a lot of time with…"
IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?

Kolumne

IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?
FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom

Vijesti

FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom
SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.

Izvještaji

SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.

Izvještaji

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.
BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL):

Intervjui

ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL): "Smatram da film sa dobrom tematikom, bez obzira na žanr ili kategoriju, nađe put do publike."
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
YESTERDAY

Recenzije

YESTERDAY
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.

Izvještaji

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Galerije

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija
LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Izvještaji

LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.
SKUNK ANANSIE uvršteni u Kerrang Hall of Fame

Vijesti

SKUNK ANANSIE uvršteni u Kerrang Hall of Fame
LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019. - galerija

Galerije

LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK