NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

KING DIAMOND & BLACK ROSE - 20 Years Ago

01.01.2001. - 30.11.-0001.

KING DIAMOND & BLACK ROSE - 20 Years Ago

Kralj horror metala nas je napao s novim izdanjem! Ili ne? Ako idemo proanalizirati sam naziv albuma, mozemo doci do slijedecih zakljucaka: King Diamond pjeva, ali sa bandom Black Rose (wtf?).

LOVE LIES BLEEDING - S.i.n.

01.01.2001. - 30.11.-0001.

LOVE LIES BLEEDING - S.i.n.

Po mome misljenju Francuska nikada nije bila plodno tlo za (kvalitetne) metal bendove.

LULLACRY - Be My God

01.01.2001. - 30.11.-0001.

LULLACRY - Be My God

Iz Finske u kojoj trenutacno buja gothic/heavy scena dolazi nam nova varijacija na temu, Lullacry.

ICED EARTH - Horror Show

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ICED EARTH - Horror Show

Uf...

ARTFUL VANITY - Vanity Domain

01.01.2000. - 30.11.-0001.

ARTFUL VANITY - Vanity Domain

Artful Vanity je band iz Koprivnice cija se glazba ne moze opisati samo u par rijeci.

DEMONS & WIZARDS - Demons & Wizards

01.01.2000. - 30.11.-0001.

DEMONS & WIZARDS - Demons & Wizards

Demons & Wizards je side project Hansi Kurscha (vokal Blind Guardiana) i Jona Schaffera (gitarist Iced Eartha) koji su se na kratko vrijeme odmakli od svojih maticnih bendova da bi snimili ovaj sjajan album.

HYPOCRISY - Into The Abyss

01.01.2000. - 30.11.-0001.

HYPOCRISY - Into The Abyss

Eh, ovako nesto je moralo kad-tad doci.

NOCTE OBDUCTA - Taverne

01.01.2000. - 30.11.-0001.

NOCTE OBDUCTA - Taverne

"Taverne" je album o kojem zelim reci toliko toga.

RAISE HELL - Not Dead Yet

01.01.2000. - 30.11.-0001.

RAISE HELL - Not Dead Yet

Svedska thrash metal cetvorka "Raise Hell" je definitivno osvjezenje na thrash metal sceni.

THEATRE O TRAGEDY - Musique

01.01.2000. - 30.11.-0001.

THEATRE O TRAGEDY - Musique

Tako mi maminih przenih tikvica, ovaj album donosi mnogo noviteta iz kuce Theatre of Tragedy! Ovo izdanje je zasigurno najvaznije u karijeri ovog norveskog benda jer doom-gothic style mijenjaju u jednu interesantnu spojku electra, gothica, popa, rocka i metala.

<< < 137138139140141142143 > >>

Kalendar

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2019. - petak

STRENGHT - PANTERA EXPERIENCE, 24.05.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

25.05.2019. - subota

Organizirani kaos XXI. - dno., BAKTERIJE, ANTITODOR, ALERGIJA, SIXPACK

Kutina, KMC Kutina
50 kn

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

29.05.2019. - srijeda

MUSE - Austrija, Graz, Stadthalle, 29.05.2019.

Graz, Stadthalle

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

29.05.2019. - srijeda

CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA, 29.05.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
60 kn / 80 kn

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

31.05.2019. - petak

HGF - Zabok, Regenerator, 31.05.-03.06.2019.

Zabok, Regenerator

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

31.05.2019. - petak

BEBÈ NA VOLÈ, 31.05.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
40 kn / 50 kn

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

01.06.2019. - subota

FER OPEN AIR, 01.06.2019., KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
Besplatno

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf,  13. - 16.06.2019.

13.06.2019. - četvrtak

NOVA ROCK - Austrija, Nickelsdorf, 13. - 16.06.2019.

Nickelsdorf,

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

14.06.2019. - petak

DEATH ANGEL, Evil Invaders - Slovenija, Ljubljana, Orto Bar, 14.06.2019.

Ljubljana, Orto Bar
22 / 25 €

Svibanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE):

Intervjui

BERISLAV PAVIŠIĆ (IZ@ MEDOŠEVIĆ & BORGIE): " "Opera" je odmak od prvog albuma: i žanrovski i tehnički."
THE NATIONAL - I Am Easy To Find

Recenzije

THE NATIONAL - I Am Easy To Find
COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija

Galerije

COURTNEY BARNETT, Mary May - Zagreb, Tvornica Kulture, 21.05.2019. - galerija
Dragi mama i tata…ja sam metalika

Kolumne

Dragi mama i tata…ja sam metalika
DIE ÄRZTE  - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.

Izvještaji

DIE ÄRZTE - Zagreb, Močvara, 20.05.2019.
PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)

Recenzije

PROFESOR I LUĐAK (The Professor and the Madman)
MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.

Izvještaji

MORTAL KOMBAT - Beograd, Hala Sportova, 18.05.2019.
ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.

Kalendar

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL - Cinestar kina, 22.05.2019.
ANTITODOR:

Intervjui

ANTITODOR: "Za mene je punk način borbe za bolji svijet."
AMON AMARTH - Berserker

Recenzije

AMON AMARTH - Berserker
DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)

Recenzije

DVA LICA ZAKONA (Dragged Across Concrete)
SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu

Vijesti

SUPERUHO objavio prve detalje o ovogodišnjem festivalu
LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.

Izvještaji

LAIBACH - Rijeka, Pogon Kulture - 11.05.2019.
GRETTA objavila kompilacijski album '15'

Vijesti

GRETTA objavila kompilacijski album '15'
MERI TADIĆ (IRIJ):

Intervjui

MERI TADIĆ (IRIJ): "Glazbena scena u Hrvatskoj je čak otvorenija i sklonija eksperimentalnim bendovima i glazbenicima nego što je Švicarska."
VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.

Izvještaji

VALHALLA FESTIVAL - Zagreb, Močvara, 11.05.2019.
Ovogodišnje LJETO U MSU s jakim imenima

Vijesti

Ovogodišnje LJETO U MSU s jakim imenima
FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Kalendar

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK