NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

VALLEY'S EVE - Deception Of Pain

01.01.2002. - 30.11.-0001.

VALLEY'S EVE - Deception Of Pain

Vjerujem da prvo sto vam je upalo u oko je zanr ovog banda.

VINTERSORG - Visions From The Spiral Generator

01.01.2002. - 30.11.-0001.

VINTERSORG - Visions From The Spiral Generator

Kao sto je vecini poznato (ili barem dijelu vecine koja prati zescu scenu), iza imena Vintersorg krije se jedan svedski radoholicar, pravim imenom Andreas Hedlund koji je svoje glazbene pipke tijekom godina rasirio na mnoge projekte i razlicite glazbene pravce.

YNGWIE MALMSTEEN'S RISING FORCE - Attack!!

01.01.2002. - 30.11.-0001.

YNGWIE MALMSTEEN'S RISING FORCE - Attack!!

Novi album gitarskog virtuoza Yngwie-ja Malmsteen-a dokazuje da sve pretpostavke vezane uz njega i dalje ostaju tocne i da je on davnih dana pronasao zvuk u kojem se najbolje nalazi te da mjesta eksperimentiranju definitivno nema.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

01.01.2002. - 30.11.-0001.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

Zandelle - nova americka grupa koja odmah prvim preslusavanjem daje do znanja u kojoj vremenskoj dimenziji su 'zapeli' i tko su im uzori.

KALMAH - They Will Return

01.01.2002. - 30.11.-0001.

KALMAH - They Will Return

Izgleda da svaki band mora imati neku svoju furku.

KING DIAMOND - Abigail II

01.01.2002. - 30.11.-0001.

KING DIAMOND - Abigail II

Evo vec 15 minuta zurim u prazan papir i svaki pocetak koji sam napisao sam pobrisao.

LACUNA COIL - Comalies

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LACUNA COIL - Comalies

Novi album ovog talijanskog benda donosi nam malo vise zestine od svog prethodnika, dosta melankolije, ali zacudjujuce je to sto uz to ima i jaki pop prizvuk.

LOCKUP - Hate Breeds Suffering

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LOCKUP - Hate Breeds Suffering

LockUp - grupa koja se u pocetku smatrala samo side-projektom i ispusnim ventilom Napalm Death i Dimmu Borgir clanova, prerasla je u postavu na koju se moze ozbiljno racunati.

LUCA TURILLI - Prophet Of The Last Eclipse

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LUCA TURILLI - Prophet Of The Last Eclipse

Eto, Luca je uspio ponovno! Da se mene pita (da se mene pita:)), ovdje bi bio i kraj recenzije.

IN FLAMES - Reroute to Remain

01.01.2002. - 30.11.-0001.

IN FLAMES - Reroute to Remain

Da mi je samo znati na sto su In Flamesi mislili kada su radili ovaj album - ovakvo nesto doista nisam ocekivao...

<< < 135136137138139140141 > >>

Kalendar

NEMANJA, 17.10.2019, KSET, Zagreb

17.10.2019. - četvrtak

NEMANJA, 17.10.2019, KSET, Zagreb

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

CLOCKWORK, 17.10.2019., Randevu/DANĐN Bar, Osijek

17.10.2019. - četvrtak

CLOCKWORK, 17.10.2019., Randevu/DANĐN Bar, Osijek

Osijek, Randevu/DANĐN Bar
10 kn

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019.

18.10.2019. - petak

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019.

Zagreb, Arena Zagreb

KOJOTI, 19.10.2019., O'rock Fest, Zabok

19.10.2019. - subota

KOJOTI, 19.10.2019., O'rock Fest, Zabok

Zabok, O'Rock Fest
Besplatno

FUL KUL BUVLJAK,19.10.2019., Boogaloo, Zagreb

19.10.2019. - subota

FUL KUL BUVLJAK,19.10.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 19.10.2019.

19.10.2019. - subota

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 19.10.2019.

Zagreb, Arena Zagreb
99 kn/119 kn/ 139 kn/750 kn

COLDSNAP, 19.10.2019., Kset, Zagreb

19.10.2019. - subota

COLDSNAP, 19.10.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
65 kn / 80 kn

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

24.10.2019. - četvrtak

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

Zagreb, Hard Place
slobodan ulaz

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

25.10.2019. - petak

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

26.10.2019. - subota

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

Zagreb, Lisinski
190, 230, 290, 330 i 390 kn

Listopad / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Galerije

THE CHEMICAL BROTHERS - Zagreb, Dom sportova, 12.10.2019. - galerija

12.10.2019. − Zagreb, Hrvatska, Dom sportova

THE CHEMICAL BROTHERS - Zagreb, Dom sportova, 12.10.2019. - galerija
NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija

08.10.2019. − Zagreb, Vintage Industrial Bar

NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija
HINDI ZAHRA - Zagreb, Tvornica Kulture, 27.09.2019. - galerija

27.09.2019. − Zagreb, Hrvatska, Tvornica kulture

HINDI ZAHRA - Zagreb, Tvornica Kulture, 27.09.2019. - galerija

Must Read

OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.

Izvještaji

OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.
ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound

Intervjui

ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound
ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“

Vijesti

ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“
Gitara koja je ubila folk

Kolumne

Gitara koja je ubila folk
NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija

Galerije

NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija
OPĆA OPASNOST:

Intervjui

OPĆA OPASNOST: "Najveći uspjeh u ovom poslu je prilagoditi se vremenu u kojem živiš, a ostati svoj"
NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

Recenzije

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen
OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Kalendar

OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar
THE AGONIST - Orphans

Recenzije

THE AGONIST - Orphans
SHE PAST AWAY, Phantasmagoria - Zagreb, Boogaloo, 5.10.2019.

Izvještaji

SHE PAST AWAY, Phantasmagoria - Zagreb, Boogaloo, 5.10.2019.
NIGHTSTALKER - Zagreb, Močvara, 03.10.2019.

Izvještaji

NIGHTSTALKER - Zagreb, Močvara, 03.10.2019.
PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Recenzije

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)
ARISES:

Intervjui

ARISES: "Inspiracija za album ''System'' dolazi iz vlastitih svakodnevnih situacija, ali i iz hrpe jezivih informacija kojima smo redovno izbombardirani htjeli mi to ili ne."
Svjetska glazbena zvijezda prvi put u Hrvatskoj

Vijesti

Svjetska glazbena zvijezda prvi put u Hrvatskoj
THE CHEMICAL BROTHERS 12. listopada u Domu Sportova

Vijesti

THE CHEMICAL BROTHERS 12. listopada u Domu Sportova
APOCALYPTICA se vraća u Hrvatsku

Vijesti

APOCALYPTICA se vraća u Hrvatsku
THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.

Izvještaji

THE RUMJACKS - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 26.09.2019.
HINDI ZAHIRA večeras u Tvornici kulture

Vijesti

HINDI ZAHIRA večeras u Tvornici kulture

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK