NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

UNHOLY INQUISITION - Devil's Disciples

01.01.2002. - 30.11.-0001.

UNHOLY INQUISITION - Devil's Disciples

Intro traje pune cetiri minute, gotovo cetvrtinu cijelog dema? Ali kakav intro! "Word of inquisition" je jedna odlicna neistrumentalna medjuigra koja pokazuje svu okrutnost drevne inkvizicije.

UNLEASHED - Hell's Unleashed

01.01.2002. - 30.11.-0001.

UNLEASHED - Hell's Unleashed

Kvaliteta danasnje metal scene sve se vise ocjenjuje kroz tehnicki aspekt glazbe.

VALLEY'S EVE - Deception Of Pain

01.01.2002. - 30.11.-0001.

VALLEY'S EVE - Deception Of Pain

Vjerujem da prvo sto vam je upalo u oko je zanr ovog banda.

VINTERSORG - Visions From The Spiral Generator

01.01.2002. - 30.11.-0001.

VINTERSORG - Visions From The Spiral Generator

Kao sto je vecini poznato (ili barem dijelu vecine koja prati zescu scenu), iza imena Vintersorg krije se jedan svedski radoholicar, pravim imenom Andreas Hedlund koji je svoje glazbene pipke tijekom godina rasirio na mnoge projekte i razlicite glazbene pravce.

YNGWIE MALMSTEEN'S RISING FORCE - Attack!!

01.01.2002. - 30.11.-0001.

YNGWIE MALMSTEEN'S RISING FORCE - Attack!!

Novi album gitarskog virtuoza Yngwie-ja Malmsteen-a dokazuje da sve pretpostavke vezane uz njega i dalje ostaju tocne i da je on davnih dana pronasao zvuk u kojem se najbolje nalazi te da mjesta eksperimentiranju definitivno nema.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

01.01.2002. - 30.11.-0001.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

Zandelle - nova americka grupa koja odmah prvim preslusavanjem daje do znanja u kojoj vremenskoj dimenziji su 'zapeli' i tko su im uzori.

KALMAH - They Will Return

01.01.2002. - 30.11.-0001.

KALMAH - They Will Return

Izgleda da svaki band mora imati neku svoju furku.

KING DIAMOND - Abigail II

01.01.2002. - 30.11.-0001.

KING DIAMOND - Abigail II

Evo vec 15 minuta zurim u prazan papir i svaki pocetak koji sam napisao sam pobrisao.

LACUNA COIL - Comalies

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LACUNA COIL - Comalies

Novi album ovog talijanskog benda donosi nam malo vise zestine od svog prethodnika, dosta melankolije, ali zacudjujuce je to sto uz to ima i jaki pop prizvuk.

LOCKUP - Hate Breeds Suffering

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LOCKUP - Hate Breeds Suffering

LockUp - grupa koja se u pocetku smatrala samo side-projektom i ispusnim ventilom Napalm Death i Dimmu Borgir clanova, prerasla je u postavu na koju se moze ozbiljno racunati.

<< < 133134135136137138139 > >>

Kalendar

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

21.07.2019. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL - Slovenija, Tolmin, 21. -27.07.2019.

Tolmin,
65 / 155 / 175 €

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

23.07.2019. - utorak

CKY, 23.07.2019, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

23.07.2019. - utorak

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Pula, Arena

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

27.07.2019. - subota

SKUNK ANANSIE - Zagreb, Šalata, 27.07.2019.

Zagreb, ŠRC Šalata
190 kn / 220 kn / 250 kn / 370 kn

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

28.07.2019. - nedjelja

QUEENSRYCE - Slovenija, Ljubljana, kino Šiška, 28.07.2019.

Ljubljana, Kino Šiška
25 €, 29 € na dan koncerta

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

01.08.2019. - četvrtak

FULIRANJE NA MORU - Tisno, The Garden Resort, 01.-.04.08.2019.

Tisno, The Garden Resort
early bird 360 kn / 480 kn

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

02.08.2019. - petak

SUPERUHO FESTIVAL - Primošten, 02. - 04.08.2019.

Primošten,

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

BRUTAL ASSAULT 2019 - Jaromer, Češka, utvrda Josefov, 07-10.08.2019.

Jaromer, Utvrda Josefov

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

07.08.2019. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2019 - Mađarska, Obudai otok - Budimpešta, 07. - .13.08.2019.

Budimpešta, Obudai otok
dnevne 75 EURa, višednevni passevi od 219 -339 EUR

Srpanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

05.07.2019. − Zagreb, Stross

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

06.07.2019. − Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

03.07.2019. − Zagreb, Hrvatska, ŠRC Šalata

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Must Read

DOMINO

Recenzije

DOMINO
ABBATH - Outstrider

Recenzije

ABBATH - Outstrider
Federico Schmuckler:

Intervjui

Federico Schmuckler: "Krajnja stanica izrade filma je nagrada iako to redatelji često ne shvaćaju svjesno."
COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija

Galerije

COMBICHRIST, TerroloKaust - Zagreb, Mochvara, 13.07.2019. - galerija
LUCAS FOX (MOTORHEAD):

Intervjui

LUCAS FOX (MOTORHEAD): "I met Lemmy at the Speakeasy and through Motorcycle Irene who was someone I spent a lot of time with…"
PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.

Kalendar

PULA FILM FESTIVAL - Pula, Arena, 23.07.-27.07.2019.
IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?

Kolumne

IAN PAICE - jesu li danas albumi 'in' ili 'out'?
FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom

Vijesti

FULIRANJE NA MORU... uskoro počinje u Tisnom
SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.

Izvještaji

SIBERIAN MEAT GRINDER, Nether - Zagreb, AKC Attack, 07.07.2019.
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.

Izvještaji

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019.
BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija

Galerije

BEHAVE - Zagreb, Stross, 05.07.2019. - galerija
ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL):

Intervjui

ANJA KAVIĆ (STAR FILM FESTIVAL): "Smatram da film sa dobrom tematikom, bez obzira na žanr ili kategoriju, nađe put do publike."
THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija

Galerije

THE STRANGE - Zagreb, MSU, 06.07.2019. - galerija
YESTERDAY

Recenzije

YESTERDAY
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.

Izvještaji

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019.
WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija

Galerije

WHITESNAKE, Animal Drive - Zagreb, ŠRC Šalata, 03.07.2019. - galerija
LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.

Izvještaji

LEFT LANE CRUISER - Zagreb, Hard Place, 02.07.2019.
SKUNK ANANSIE uvršteni u Kerrang Hall of Fame

Vijesti

SKUNK ANANSIE uvršteni u Kerrang Hall of Fame

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK