NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

DARK FUNERAL - Diabolis Interium

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DARK FUNERAL - Diabolis Interium

I pakao se otvorio po treci put...i po treci put zemlja se raskolila na pola...i po treci put vatrena kisa je palila sve zivo i nezivo...i po treci put oceani su progutali zemlju...sve je to trajalo punih...36 minuta i 28 sekundi...kakve li slucajnosti, upravo onoliko dugo koliko traje novi, treci po redu album Dark Funerala.

DEICIDE - In Torment In Hell

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DEICIDE - In Torment In Hell

Neke stvari ce izgleda zauvijek ostati iste.

DEVILYN - Artefact

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DEVILYN - Artefact

Postava Devilyn vec se odavno ubraja u kvalitetne poljske death metal bandove ciji broj gotovo svakodnevno raste.

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DIMMU BORGIR - Puritanical Euphoric Misanthropia

Uvijek je veliki izazov recenzirati albume poznatih i utjecajnih bandova u koje, bez premisljanja, mozemo ubrojiti i Dimmu Borgir.

DORN - Brennende Kaelte

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DORN - Brennende Kaelte

Dorn je solo-projekt Roberta Liebiga, inace klavijaturiste black metal banda Riger.

DUNKELGRAFEN - Triumph Des Fleisches

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DUNKELGRAFEN - Triumph Des Fleisches

Prije no sto sam preslusao ovaj album, cuo sam podosta negativnog o njemu.

BELFEGOR - The Kingdom Of Glacial Palaces

01.01.2001. - 30.11.-0001.

BELFEGOR - The Kingdom Of Glacial Palaces

Prije nego sto se bacimo na razmatranje glazbene (ne) kvalitete ovih Poljaka, moramo razrijesiti dileme oko naziva grupe.

FAILED HUMANITY - The Sound Of Razors Through Flesh

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FAILED HUMANITY - The Sound Of Razors Through Flesh

Izgleda da se dobri stari death metal poceo buditi iz zimskog sna u koji se povukao pred naletom mase black i power bandova.

FEAR FACTORY - Digimortal

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FEAR FACTORY - Digimortal

Fear Factory.

FUNEBRIS - Triumph Of The Everlasting Fire

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FUNEBRIS - Triumph Of The Everlasting Fire

Debi izdanje ove cetvorke njemacki je odgovor na Svedjane Marduk.

<< < 130131132133134135136 > >>

Kalendar

Metal večer u KSET-u uz INMATE, MBURNS i PALE ORIGINS

23.02.2019. - subota

Metal večer u KSET-u uz INMATE, MBURNS i PALE ORIGINS

Zagreb, KSET
30 kn - 40 kn

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

23.02.2019. - subota

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn - 50 kn

15. ZAGREBDOX - Zagreb, Kaptol Boutique Cinema, 24.02.-03.03.2019.

24.02.2019. - nedjelja

15. ZAGREBDOX - Zagreb, Kaptol Boutique Cinema, 24.02.-03.03.2019.

Zagreb, Kaptol Boutique Cinema

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

27.02.2019. - srijeda

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

,
90 kn / 100 kn / 120 kn

HARD N' HEAVY NIGHT VOL.4, 09.03.2019., Hard Place, Zagreb

09.03.2019. - subota

HARD N' HEAVY NIGHT VOL.4, 09.03.2019., Hard Place, Zagreb

Zagreb, Hard Place
25 kn

WHITE LIES, 10.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

10.03.2019. - nedjelja

WHITE LIES, 10.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
110 kn / 130 kn

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

12.03.2019. - utorak

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
190 kn / 215 kn

BRIJAČNICA, 15. i 16.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

15.03.2019. - petak

BRIJAČNICA, 15. i 16.03.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn / 120 kn /140 kn

PESTILENCE & BLEEDING GODS, 18.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

18.03.2019. - ponedjeljak

PESTILENCE & BLEEDING GODS, 18.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
100/120 kn/140kn

JOE SPENCER & HITMAKERS, 22.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

21.03.2019. - četvrtak

JOE SPENCER & HITMAKERS, 22.03.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

Veljača / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 

Galerije

TOM ODELL, Tom Speight - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.02.2019. - galerija

10.02.2019. − Zagreb, Hrvatska, Tvornica kulture

TOM ODELL, Tom Speight - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.02.2019. - galerija
IGNITE, Shin 31.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija

31.01.2019. − Zagreb, Vintage Industrial Bar

IGNITE, Shin 31.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija
COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija

17.01.2019. − Zagreb, Vintage Industrial Bar

COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija

Must Read

MILJENICA (The Favourite)

Recenzije

MILJENICA (The Favourite)
BEAST IN BLACK - From Hell With Love

Recenzije

BEAST IN BLACK - From Hell With Love
STIMULANS:

Intervjui

STIMULANS: "U Hrvatskoj kvaliteta je neupitna. Ima dosta dobrih bendova, imamo dobru scenu. "
ROTTING CHRIST - The Heretics

Recenzije

ROTTING CHRIST - The Heretics
MULA (The Mule)

Recenzije

MULA (The Mule)
SKUNK ANANSIE, 27.07.2019., Šalata, Zagreb

Kalendar

SKUNK ANANSIE, 27.07.2019., Šalata, Zagreb
SKUNK ANANSIE na zagrebačkoj Šalati

Vijesti

SKUNK ANANSIE na zagrebačkoj Šalati
Avantasia objavila novi studijski album Moonglow

Vijesti

Avantasia objavila novi studijski album Moonglow
Glazba i književnost - top 20

Kolumne

Glazba i književnost - top 20
GLASS

Recenzije

GLASS
U susret 15. ZAGREBDOXU

Vijesti

U susret 15. ZAGREBDOXU
A PALE HORSE NAMED DEATH - When The World Becomes Undone

Recenzije

A PALE HORSE NAMED DEATH - When The World Becomes Undone
PRLJAVO KAZALIŠTE - Rijeka, Dvorana Mladosti, 14.02.2019.

Izvještaji

PRLJAVO KAZALIŠTE - Rijeka, Dvorana Mladosti, 14.02.2019.
Fado uz Katiu Guerreiro u Lisinskom

Vijesti

Fado uz Katiu Guerreiro u Lisinskom
15. ZAGREBDOX - Zagreb, Kaptol Boutique Cinema, 24.02.-03.03.2019.

Kalendar

15. ZAGREBDOX - Zagreb, Kaptol Boutique Cinema, 24.02.-03.03.2019.
TIME DECAY: ''Nikad nismo imali oproštajni koncert, bilo je tu nekih pokušaja i polu dogovora, ali bezuspješnih.''

Intervjui

TIME DECAY: ''Nikad nismo imali oproštajni koncert, bilo je tu nekih pokušaja i polu dogovora, ali bezuspješnih.''
Službeno predstavljen 15. ZAGREBDOX

Vijesti

Službeno predstavljen 15. ZAGREBDOX
ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Recenzije

ČOVJEK IZ SJENE (Vice)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK